• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • filtreringsudstyr og materiel

Resultater for

Filtreringsudstyr og materiel - Import eksport

 1. BIMKO ELEKTRIK

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  BIMKO ELEKTRIK blev oprettet i 1993 i Istanbul. Vores arbejde begyndte med reservedele til husholdningsapparater. I løbet af årene har vi også tilføjet produktionskapacitet til vores tjenester. I dag er BIMKO ELEKTRIK fokuseret på produktionen af filtre til emhætter. BIMKO ELEKTRIK er en af de største leverandører af emhættefiltre i Tyrkiet, EU landene og Indien. Vores produkter sendes til mere end 80 lande over hele verden via vores direkte kunder, såsom Tyskland, Holland, Italien, Frankrig, Indien og Storbritannien. Vores virksomhed, som har tilpasset sig principperne inden for kundetilfredshed, hurtig levering og konkurrencedygtige priser, er en førende virksomhed i branchen. I forbindelse med virksomhedens præstationer har vi deltaget i ISK SODEX İstanbul, International HVAC&R, Insulation, Pump, Valve, Fitting, Water Treatment, Fire Prevention, Pool and Solar Energy Systems Exhibition in 2021. Derudover eksporterer vi til 17 lande. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger, eller se vores hjemmeside! https: //bimko.com/en

 2. ADVANCED ENGINEERING WEDGE WIRE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ADENWEDGEWIRE opererer i Technopark Istanbul, som er det største teknologiudviklingscenter i Tyrkiet. Vi udfører forsknings- og udviklingsaktiviteter med et højt kvalificeret ingeniørteam, der specialiserer sig i at designe og fremstille kundespecifikke kiletrådsprodukter afhængigt af kravene. Vores kiletrådsskærme fokuserer på fuld kundetilfredshed i form af konkurrencedygtige omkostninger, kort leveringstid og høje mekaniske egenskaber. Fremstillingen består af robotsystemer, der muliggør høj præcision og fleksible løsninger. Fremstillet med rustfrit stål 304, 304L, 304HC, 316, 316L, 316Ti, 321 eller afhængig af din anmodning med forskellige typer af applikationsbaserede overfladebehandlinger og belægninger. VORES KAPACITETER • Design & fremstilling af unikke og tilpassede kiletrådsskærme • Design og levering af Coanda Indtagsskærme • Fremstilling af specielle Bi-Cylindriske Skærme for en bred vifte af industrier • Specifikke overfladebehandlinger afhængig af applikationen for længere levetid • Specialiseret tiltet-trådkonstruktion for at yde høj filtreringspræstation VORES VÆRDIER • Omkostningseffektive Skærme: Høj filtreringsydelse og holdbarhed med lavere enhedspris • Tilpassede Dimensioner: Fremstillet afhængigt af din anmodning og krav • Udfordrende Leveringstid: Den hurtigst mulige forsendelse for at løse problemer med det samme • Kundesupport: Støtte til design og felteapplikationer

 3. EPA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som specialist inden for området af teknikkerne for elektronisk anvendelse er vi ikke kun leverandør af komponenter, men også leverandør af systemer. Fra ingeniørarbejdet, rådgivning, assistance og til ibrugtagning tilbyder vi alle ydelser inklusive nøglefærdige installationer. Vort primært forretningsområde: planlægning af Deres arbejdsområde, udvælgelse af drevkomponenter (elektrisk hastighedsvariator, motorer, transmissioner, transceivere, filtre, bremsemodstand etc...), idriftsættelse og standardindstillinger af elektriske hastighedsvariatorer , automatisk industriel programmering (API) og automatisering, kontrolskab (i samarbejde med vores filial EPS), installation af elektriske komponenter, udvikling og fabrikation af CEM filtre og af netværksfiltre, tilpasset hver kunde, måling af CEM og CEM rådgivning, optimering af lækstrømme (udløsning af FI beskyttelsen), analyse af nettet (harmonisk strøm, netværksudsving etc…), radiointerferens på installationerne og apparaterne

 4. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I over 25 år har vores mellemstore virksomhed opnået anseelse nationalt og internationalt inden for luftfilterteknik, arbejdsplads- og miljøbeskyttelse på basis af en økologisk og socialt orienteret firmafilosofi. Princippet "dør i dør" ved vores elektrofilterserier er blevet et globalt varemærke for teknisk avancerede og vedligeholdelsesvenlige filteranlæg. Takket være vores konstante opmærksomhed på moderne værktøjsmaskiners design og ydeevne har denne udvikling i årenes løb gang på gang, ofte i samarbejde med maskinkonstruktørerne, ført til skabelsen af nye elektrofilterserier, hvis form ofte er tilpasset værktøjsmaskinernes design. Dette kræver samtidig en ny udformning af filterudstyret, herunder især af ionisator- og kollektorcellerne. Inden for dette segment er DSL Air Technology i dag den udbyder, som har den største elektrofilter-modificering på globalt plan.

 5. PACO PAUL GMBH & CO. KG METALLGEWEBE UND FILTERFABRIKEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Grundlaget for fremstillingen af metaltrådnet er klassisk håndværk. Det kræver avanceret produktions- og forædlingsteknologi af forvandle det til hightech-produkter som ved PACO. Denne omsættes til virkelighed i PACO's egen udviklingsafdeling og inden for PACO-maskinkonstruktion. Det medfører, at PACO-kvalitet ikke bare kan efterlignes af andre, da disse mangler den nødvendige knowhow – og her er det igen en stor fordel, at al produktion foregår i Tyskland. Som ekspert inden for metaltrådnet har PACO også særlige kompetencer inden for siteknologi. Dertil kommer en omfattende viden om sigtetekniske anvendelser inden for forskellige industrier, forskning, laboratorieteknik og udvikling, som samtidig når ned i dybden af specifikke processer. PACO metaltrådnet til serigrafi hører til blandt de bedste i verden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BEKO TECHNOLOGIES det er trykluft- og trykgasteknik "at it's best". I mere end tre årtier har virksomheden udviklet, fremstillet og solgt førsteklasses, højtydende og særdeles effektive komponenter og systemer til behandling af trykluft, trykgas og kondensatteknik. I dag tilbyder BEKO TECHNOLOGIES et komplet sortiment til alle opgaver inden for trykluft- og trykgasteknik. Fagkyndig rådgivning og kvalificeret service er den uafhængige og familiedrevne virksomheds varemærke.

 2. AQUACHEM GMBH SEPARATIONSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med næsten 3 årtiers erfaring inden for filtrering med filterpresser tilbyder Aquachem effektive og optimale løsninger til forskellige opgaver. Siden 2000 har vi beskæftiget os indgående med udvikling af fuldautomatiske filterpresser. Siden 2011 har vores AF-serie været standardiseret. Vores kunder får et gennemtestet og driftssikkert produkt, som har bevist sit værd under de mest krævende betingelser i industrien. Der kan vælges mellem 5 størrelser (pladeformat 470/630/800/1000 og 1200). I sammenligning med vores konkurrenter ligger forskellen i mange detaljer og især i definitionen af fuldautomatisk drift.

 3. ASPUR AIR SOLUTIONS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med mere end 25 års viden inden for rådgivning og teknisk udvikling samt vores egne patenter, tilbyder vi omfattende viden inden for rådgivning og design af ventilationsanlæg og -systemer. Vores kunder kommer fra næsten alle produktive områder, men også fra servicesektoren og handelsområdet. Vi leverer til industrier såsom maskinteknik, bilindustrien og leverandører, lægemidler, kemikalier, fødevareproducenter og mange andre. Vi vil sætte pris på at have dig blandt vores kunder, og ser frem til din værdsatte forespørgsel.

 4. IREMA-FILTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  IREMA-Filter – en global producent af filtermedier. IREMA producerer syntetiske filterløsninger til automobil-, klima- og ventilationsindustrien samt medicinske og andre filtreringsapplikationer. Foruden syntetiske filtermedier tilbyder IREMA også MiniPleat-produkter og færdige filtre (3V-celler, hybridfiltre) - testet i overensstemmelse med ISO 16890, EN 779 eller Ashrae 52.2. Vi udvikler, designer og bygger vores maskiner og produktionsteknologier internt. Med al vores viden, skaber vi kundespecifikke filtreringsløsninger og opfylder desuden mange standarder i filterindustrien. Seneste udviklinger: et elektrostatisk medie med fremragende filtreringseffektivitet og meget lavt tryktab til erstatning af tribo-medier, unikt syntetisk HEPA-materiale med partikelfjernelse på op til 99, 99 %, nyt ePM1-filtermateriale med fremragende trykfald = 30 % mindre energiforbrug plus 70 % højere SSK. Vores produkter = din fortjeneste for din virksomhed!

 5. MIKROPOR MAKINE SANAYI TICARET A.S.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIKROPOR MAKINE SANAYI TICARET A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Filtreringsudstyr og materiel, Luftrensning - udstyr og systemer, ventilationsfiltre, HEPA-filtreringssystem, HVAC udluftningssystemer, Filtreringsudstyr og materiel, luftfiltreringsanlæg, Luftrensning - udstyr og systemer, og filtreringssystemer brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. IT4IP S.A.

  Belgien

  Verified by europages badge

  It4ip er verdensførende inden for sporætsningsteknologi, og leverer den bedste service og produkter i en førsteklasses kvalitet, til alle vores kunder over hele verden. Denne teknologi giver os mulighed for at producere mikro- og nano-porøse polymerfiltre med adskillelige og varierede anvendelser, såsom asbestfiber detektering, blodfiltrering, kræftcelle scanning, eller synteses af mikro- og nanoobjekter. Vores produkter overholder de strengeste kvalitetsstandarder; de er karakteriseret af en præcis filtreringstærskel, der går fra 10 nanometer til flere dusin mikroner, er meget smalle, og har specifikke overfladeegenskaber. Vi leverer et bredt udvalg af produkter i form af ruller, plader, skiver eller andre former på forespørgsel. Vi tilbyder også OEM-løsninger under deres eget brand. I mere end 35 år har vi brugt vores erfaring og viden til at udvikle enestående produkter, der er tilpasset vores kunders behov. Vores fleksibilitet, ansvarlighed og produktionspræstation er de egenskaber, der gør vores virksomhed succesfuld.

 2. MICRO STAR S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Micro Star er en italiensk virksomhed, der arbejder inden for industriel filtrering af spildevand, luft og væske via filterenheder af forskellige slags materialer. Denne relativt unge virksomhed nyder godt af bestyrernes solide knowhow, idet visse af dem har været eksperter på området for industriel filtrering i mere end 50 år og er dermed vant til at beskæftige sig med industriens specifikke problemstillinger og behov.

 1. HIFI FILTER FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  JURA FILTRATION er den europæiske specialist i filtrering og global leder inden for design og fremstilling af filtre med 28.000 varenumre på lager: luftfiltre, oliefiltre, brændstoffiltre, filtre til biler, filtre til offentlige arbejder, filtre til landbruget, filtre til ventilation og meget andet. Med mere end 25.000 varenumre på lager og personale med lang erfaring. Oplev et komplet produktsortiment, fra standard til specifikke produkter.

 2. VIRGIS FILTER SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virgis Filter er en førende producent af luftfiltre, rørfiltre og småudstyr, godkendt og anvendt som primært udstyr af de store producenter af motorer, kompressorer, generatoraggregater, motorvogne, fejemaskiner og mange andre anvendelser i landbrugssektoren, inden for fast ejendom, minedrift og industri. Vi har altid tillagt innovation og overvågning af produkternes effektivitet stor betydning, og vi har investeret mange ressourcer i sektoren.

 3. TBH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TBH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den er baseret i Straubenhardt, Tyskland.

 4. FRIEDRICHS FILTERSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIEDRICHS FILTERSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den er baseret i Wassenberg, Tyskland.

 5. MAGICAL FILM ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAGICAL FILM ENTERPRISE CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Film og plader, plast- branchen. Den opererer også inden for Medicinske stoffer, Stoffer, uvævede, Masker, sikkerheds-, Filtreringsudstyr og materiel, stof i polypropylen, Medicinske stoffer, Stoffer, uvævede, Masker, sikkerheds-, og filtrerende stoffer brancherne. Den er baseret i Taichung City, Taiwan R.O.C..

 6. INDUSA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for elektrofiltre, filtermåtte, støvfiltre, og filterposer brancherne. Den er baseret i Neu-Anspach, Tyskland.

 7. R + B FILTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden R + B FILTER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den er baseret i Langenbrettach, Tyskland.

 8. DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for båndfiltre, Filteranlæg, behandling og genbrug af procesvand, filtre til den kemiske industri, filtre til frysevæsker, filtre til maskinværktøj, selvrensende filtre til vandanlæg, filtreringsservice af industrielle olier, og lamellare filtre brancherne. Den er baseret i Reutlingen, Tyskland.

 1. ALFRED DURST FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALFRED DURST FILTERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den er baseret i Besigheim, Tyskland.

 2. ARTECH ABSAUG-FILTER-UMWELTTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARTECH ABSAUG-FILTER-UMWELTTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den er baseret i Uhldingen-Mühlhofen, Tyskland.

 3. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Vanddistribution, Pumper, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Afvandingssystemer og -udstyr, Filtreringsudstyr og materiel, Filteranlæg, Vanddistribution, drikkevandsanlæg, og Pumper brancherne. Den er baseret i Kempenich, Tyskland.

 4. FUMEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FUMEX GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den er baseret i Haan, Tyskland.

 5. NEBOLEX UMWELTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEBOLEX UMWELTTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den er baseret i Kirchberg (hunsrück), Tyskland.

 6. ZIPPEL FILTERBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZIPPEL FILTERBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den er baseret i Düren, Tyskland.

 7. EIRICH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EIRICH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den er baseret i Hardheim, Tyskland.

 8. KAPPA FILTER SYSTEMS GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAPPA FILTER SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den er baseret i Steyr-Gleink, Østrig.

 9. SCHUKO H. SCHULTE-SÜDHOFF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHUKO H. SCHULTE-SÜDHOFF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den er baseret i Bad Laer, Tyskland.

 10. BLOTENBERG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLOTENBERG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den er baseret i Kerpen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Filtreringsudstyr og materiel - Import eksport

Antal resultater

2.527 Virksomheder