IT4IP S.A. - DEVELOPER, MANUFACTURER AND SUPPLIER OF TRACK-ETCHED FILTERS

Belgien

Factory icon Fabrikant/ Producent

IT4IP S.A.
Web icon
7 Produkter

Belgien

Bekræftet af Europages

Behandlet ved hjælp af en proprietær overfladebehandling for at fremme vækst og differentiering for en lang række cellelinjer samt en exceptionel cellulær adhæsion. De fås i en meget gennemsigtig tilstand med en glat glaslignende overflade og er ideelle som støtte for cellekultur og til visualisering af levende celler ved hjælp af lys. - Fuldt fremstillet internt af polycarbonatfilm af høj kvalitet. - Fremstillet (ISO5) og konverteret (ISO7) i renrumsmiljø. - Praktisk og præcis mærkning med partinummer, der sikrer fuld produktsporing. - Ensartet porestørrelse til nøjagtig adskillelse af prøver efter størrelse. - Flad og glat overflade for nem analyse af prøverne. - Lavt ekstraherbart, lav proteinbinding, ubetydelig adsorption og absorption. - Biokompatibilitet, fremragende kemisk modstandsdygtighed og termisk stabilitet. - Leveres med et kvalitetscertifikat. - ISO 9001-certificering.

Anmod om et pristilbud

Belgien

Bekræftet af Europages

De er konverteret fra hvide sporætsede membraner ved hjælp af en innovativ og proprietær farvningsproces og er kendetegnet ved et lavt niveau af autofluorescens. Da de reducerer interferensen med de fluorescerende markører, der anvendes i cytologi, er de effektive til direkte observation og reproducerbar påvisning og kvantificering af dyreceller eller mikroorganismer. - Fuldt fremstillet internt af polymermateriale (film) af høj kvalitet. - Fremstillet (ISO5) og konverteret (ISO7) i renrumsmiljø. - Praktisk og præcis mærkning med lotnummer, der sikrer fuld produktsporing. - Ensartet porestørrelse til nøjagtig adskillelse af prøver efter størrelse. - Flad og glat overflade for nem analyse af prøverne. - Lavt ekstraherbart, lav proteinbinding, ubetydelig adsorption og absorption. - Biokompatibilitet, fremragende kemisk modstandsdygtighed og termisk stabilitet. - Leveres med et kvalitetscertifikat. - ISO 9001-certificering.

Anmod om et pristilbud

Belgien

Bekræftet af Europages

Fås i hele porestørrelsesområdet, hvide og gennemsigtige membranfiltre med brede og varierede anvendelsesmuligheder, herunder luftovervågning, vandanalyse, opfangning af mikroorganismer og blodfiltrering; fås også i hydrofil (PVP-behandlet) eller hydrofob (PVP-fri) version. - Fuldt fremstillet internt af polymermateriale (film) af høj kvalitet. - Fremstillet (ISO5) og konverteret (ISO7) i renrumsmiljø. - Praktisk og præcis mærkning med partinummer, der sikrer fuld produktsporing. - Ensartet porestørrelse til nøjagtig adskillelse af prøver efter størrelse. - Flad og glat overflade for nem analyse af prøverne. - Lavt ekstraherbart, lav proteinbinding, ubetydelig adsorption og absorption. - Biokompatibilitet, fremragende kemisk modstandsdygtighed og termisk stabilitet. - Leveres med et kvalitetscertifikat. - ISO 9001-certificering.

Anmod om et pristilbud

Belgien

Bekræftet af Europages

Filtermembraner i polycarbonat (PC), polyester (PET) og polyimid (PI) Baseret på resultaterne af gennemførlighedstestene og efter en eventuel optimering af sporætsningsprocessen, vil vi forsyne dig med egnede testprøver: For at verificere membranens effektivitet i dine applikationer; For gradvist at optimere membranens specifikationer. Efter den endelige validering af specifikationerne for dit proprietære produkt, vil der blive udført storstilet produktion i vores renrum for at levere kontrollerede produkter af høj kvalitet ledsaget af et overensstemmelsescertifikat.

Anmod om et pristilbud

Belgien

Bekræftet af Europages

Transparente membraner med lav porøsitet til visualisering af levende celler ved optisk mikroskopi Gennemsigtige membraner med høj porøsitet og høj poretæthed til transportstudier Overfladeegenskaber Eksklusiv overfladebehandling til vævskultur (TC) Mulighed for parallelle eller tværgående porer Egnet til sterilisering (gammastråler) God kemisk resistens (tabeller), biokompatibilitet og lav proteinbinding Maksimal driftstemperatur: 140 °C (284 °F) for PC- og PET-membraner

Anmod om et pristilbud

Belgien

Bekræftet af Europages

Til tonede membranfiltre af polycarbonat (PC) Til tonede membranfiltre af polyester (PET) Mulighed for grå farve og PVP-behandling (hydrofil) Velegnet til sterilisering (gammastråler) Glat, flad overflade med lav ikke-specifik absorption sikrer opsamling af alle mikroorganismer i et enkelt plan (ingen mikroorganismer opsamles i bulkfilteret)

Anmod om et pristilbud

Belgien

Bekræftet af Europages

ipPORE™-filtre | ipBLACK™-filtre | ipCELLCULTURE™-filtre | TILPASSEDE filtre ipPORE™ MEMBRAN-FILTRE MED SPOR polycarbonat (PC) og polyester (PET) Egnet til sterilisering (autoklave, EtO og gammastråling) God kemisk resistens (tabeller), biokompatibilitet og lav proteinbinding Maksimal driftstemperatur: 140°C (284°F) for PC- og PET-membraner

Anmod om et pristilbud

Domain icon Fabrikant/ Producent

IT4IP S.A.

avenue Jean-Etienne Lenoir, 1

1348 Louvain-La-Neuve - Belgien

momsnr.
Kontakt