• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • materiel til beklædningsindustrien

Resultater for

Materiel til beklædningsindustrien - Import eksport

 1. PLASTI-MAX SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Førende virksomhed inden for plastemner: alle typer garderobeskabe, skohylder, bælteholdere, slipsholdere, tørklædeholdere, bøjler, kasser og etiketter i plast, tyverisikrede plader, sikkerhedssystemer til udstillede produkter. Udførsel i alle former efter mål og tegning.

 2. LINTEX

  Polen

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1988 er LINTEX en polsk producent af flettede snore, strenge og reb til anvendelser på tværs af flere brancher. Vi specialiserer os i produktionen af strenge og snore med en diameter på 0, 8 mm til 10 mm naturgarn (bomuld) og syntetiske fiber (polyester, polypropylen og polyamid). Vi leverer skræddersyede strenge og reb til kundernes særlige krav, tekniske snore, bomuldsfletninger, snore til beklædningsbranchen og mange andre anvendelser. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, så vi hurtigt og effektivt kan reagere på deres behov og bevare en kontinuerlig forsyning. Vores erfaring inden for tekstilbranchen og fokus på anvendelsen af innovative løsninger, giver os mulighed for kontinuerligt at øge vores produkters konkurrenceevne. Vores virksomhed nyder vores kunders tillid, takket være en rettidig levering af ordrerne, de høje standarder af vores kundeservice og den fremragende kvalitet af vores produkter. Lad os begynde vores samarbejde!

 3. ALBATROS 2008 LTD / ROPES AND CORDS

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALBATROS 2008 LTD / ROPES AND CORDS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snore og bånd branchen. Den opererer også inden for Bånd og snore, Net og snore, Materiel til beklædningsindustrien, snore, reb, Gummitov, Bånd og snore, Net og snore, og tovværk og snore brancherne. Den er baseret i Sliven, Bulgarien.

 4. CORTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CORTEC GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den er baseret i Wald-Michelbach, Tyskland.

 5. WIWA KLEIDERBÜGEL-FABRIKATION WALTEMATHE E. K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WIWA KLEIDERBÜGEL-FABRIKATION WALTEMATHE E. K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den er baseret i Rinteln, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SICILIA CONFEZIONI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SICILIA CONFEZIONI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Materiel til beklædningsindustrien, tilbehør tekstiler, reservedele tekstiler, Materiel til beklædningsindustrien, og atelier brancherne. Den er baseret i Bronte, Italien.

 2. TRE D CONFEZIONI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRE D CONFEZIONI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for Tøj, til kvinder, syning, tøj, Tøj, til kvinder, og atelier brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

 3. ACCADEMIA MARIO FORONI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACCADEMIA MARIO FORONI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haute couture, luksuskonfektion branchen. Den opererer også inden for Materiel til beklædningsindustrien, dametøj, ACCADEMIA DI MODA, strikket tøj, Materiel til beklædningsindustrien, CORSO DI MAGLIERIA, beklædningsgenstande efter mål, tilbehør til beklædning, og haute couture brancherne. Den er baseret i Valeggio Sul Mincio, Italien.

 4. RUDOLF WEBER KG

  Tyskland

  Vi er en familievirksomhed der har eksisteret i flere generationer, med speciale i produktion og handel med bøjler. Vores team som består af mere end 25 ansatte, har i de sidste årtier formået at kombinere ekspertise, kvalitet og innovation. Det betyder, at vi i dag altid kan tilbyde vores kunder det rigtige produkt fra mere end 10.000 forskellige modeller, eller vi kan producere på grundlag af vores specialviden. Der er ikke noget at sige til, at vores virksomhedsmotto er: "Lidenskab for kvalitet - vores hjerter slår for bøjler! " Vores omfattende sortiment inkluderer alle materialetyper, såsom træ, plast, metal eller kombinationer af disse. Den globale kundeportefølje inkluderer tekstilforhandlere og modemærker, men også hoteller, supermarkeder og grossister. Tag et kig på vores hjemmeside, og oplev mangfoldigheden af vores bøjler!

 5. BRAND MY CLOTHING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Brand my clothing har mere end 10 års erfaring og er professionel leverandør af beklædning med broderi og skærmprint. Vi tilbyder en bred vifte af finish på beklædning og indpakning, varmetryk på tekstil, silketryk, digital overførsel og cad/cut transfer. Vi har et kompetent og dedikeret designteam til kunstnerisk udførsel og fremragende kundeservice. Kontakt Oracle Branding Limited i dag for mere information og priser på den ønskede mængde.

 1. PLASTI-MAX SPA

  Italien

  Førende virksomhed inden for plastemner: alle typer garderobeskabe, skohylder, bælteholdere, slipsholdere, tørklædeholdere, bøjler, kasser og etiketter i plast, tyverisikrede plader, sikkerhedssystemer til udstillede produkter. Udførsel i alle former efter mål og tegning.

 2. PALLADIUM LTD

  Bulgarien

  PALLADIUM ltd, er en førende bulgarsk eksportør af rå og indfarvede bomuldsstoffer og færdigsyet arbejdstøj til brug i industrien, hoteller, hospitaler og i cateringvirksomheder. Vi tilbyder alle former for bomuld og bomuldstyper i garn og stof, lagner og jacquardtæpper, drejl i forskellige strukturer, tæthed og vægt, og bredden fra 90 cm. og op til 190 cm. i rå og 150 cm som færdig. Vi tilbyder vi alle typer af arbejdstøj med varemærke PALLTEX til industrien og cateringvirksomheder.

 1. BOTTONIFICIO M.B.M.

  Italien

  Selskabet M.B.M. med stor erfaring inden for sektoren fremstiller kvalitetsknapper af forskellige materialer som f.eks. perlemor, som den distribuerer i ind- og udland. M.B.M. henvender sig primært til beklædnings- og lædervaresektoren. Den tilbyder et stort udvalg knapper: skjorteknapper, farvede knapper, hvide knapper, knapper til strikvarer, knapper med mærke, knapper i australsk perlemor, troca og meget mere.

 2. FRATELLI COLOSIO SRL

  Italien

  Firmaet Fraletti Colosio i Brescia arbejder primært inden for industrielt tilbehør til beklædning og lynlåse. Det tilbyder desuden modetilbehør til damer og herrer samt tilbehør til lædervarer. For yderligere informationer kontakt hr. Mario Colosio.

 3. A.S.K. KLEIDERBÜGEL 24

  Tyskland

  A.S.K. Kleiderbügel 24 sælger klædebøjler i forskellige modeller (også personlige træbøjler med tryk eller plastbøjler). Pladsbesparende bøjler, nederdelsbøjler, bukseklemmer, børnebøjler, buksebøjler, herrebøjler, damebøjler, hotelbøjler, jakkebøjler, blusebøjler, formbøjler, skjortebøjler, babybøjler, garderobebøjler, støvleklemmer, støvlebøjler, metalbøjler. Siden 2007 har vi leveret til mere end 3500 tilfredse kunder i Tyskland og i Europa.

 4. L.C.A. LABORATORIO COSTRUZIONI AUTOMATISMO DI NATALI FABRIZIO E C SNC

  Italien

  L.C.A. Laboratorio Costruzioni Automatismo, ejet af Natali Fabrizio, ligger i Brugherio i provinsen Monza Brianza. Vores virksomhed konstruerer maskiner til fremstilling af lynlåse og producerer spirallynlåse med finish efter mål. Vi er specialiseret i finmekanik, fremstiller emner efter tegning og leverer en kvalificeret assistance samt reservedele til maskiner til fremstilling af lynlåse, som enten er konstrueret af os eller importeret.

 5. MERCERÍA CANARIA SL

  Spanien

  Grossist i syartikler. Alle typer materiel. Se vor Internetside.

 6. J MAGALHAES LDA.

  Portugal

  Virksomheden J MAGALHAES LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den er baseret i Guimarães, Portugal.

 7. ABILHEIRA & CUNHA TEXTEIS LDA.

  Portugal

  Virksomheden ABILHEIRA & CUNHA TEXTEIS LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for T-shirts, Sweatshirts, Sweatere, T-shirts, poloer til herrer, Sweatshirts, og Sweatere brancherne. Den er baseret i Vila Boa S. João, Portugal.

 8. BOCIAN ANNA BONISZEWSKA-BOCIAN, TADEUSZ BOCIAN SP.J.

  Polen

  Virksomheden BOCIAN ANNA BONISZEWSKA-BOCIAN, TADEUSZ BOCIAN SP.J., er en Engrossalg, der opererer inden for Knapper branchen. Den opererer også inden for Uld - tråd og garn, Materiel til beklædningsindustrien, Besætninger, Uld - tråd og garn, uldfilt, Materiel til beklædningsindustrien, og Besætninger brancherne. Den er baseret i Lublin, Polen.

 1. ZORZI SRLS

  Italien

  Virksomheden ZORZI SRLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for bryllupstøj, brudekjole, og selskabstøj brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

 2. WHITECROFT ESSENTIALS (LYDNEY) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WHITECROFT ESSENTIALS (LYDNEY) LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for syartikler, kontormateriel, strikning, og hægter til tøj brancherne. Den er baseret i Mitcheldean, Det Forenede Kongerige.

 3. MAKAMAGA SRL

  Italien

  Virksomheden MAKAMAGA SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for perlemorsknopper, og bøjler brancherne. Den er baseret i Pontoglio, Italien.

 4. ALWAYS GARDEN LDA.

  Portugal

  Virksomheden ALWAYS GARDEN LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for Jeans og fritidstøj, Jeans og fritidstøj, t-shirt, jakker, og bukser brancherne. Den er baseret i Vial Do Conde, Portugal.

 5. TEX LINE

  Polen

  Virksomheden TEX LINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for lynlåse, polyesterbånd, possementer til vægtæpper, og Bissebånd brancherne. Den er baseret i Miedzyrzecze Gorne, Polen.

 6. VVK, V. VALIUSKIS ENTERPRISE

  Litauen

  Virksomheden VVK, V. VALIUSKIS ENTERPRISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for Lynlåse, Tråd og garn, Stoffer, Møblering - materiel, Lynlåse, Tråd og garn, Stoffer, og Møblering - materiel brancherne. Den er baseret i Kaunas, Litauen.

 7. VITIUM FASHION SERVICES

  Italien

  Virksomheden VITIUM FASHION SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for T-shirts branchen. Den opererer også inden for Materiel til beklædningsindustrien, Sweatshirts, Materiel til beklædningsindustrien, Sweatshirts, fremstilling af herretøj, og fremstilling af dametøj brancherne. Den er baseret i Acquaviva Delle Fonti, Italien.

 8. MOODTEX

  Tyrkiet

  Virksomheden MOODTEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. KORINEX JADWIGA BOGACZ

  Polen

  Virksomheden KORINEX JADWIGA BOGACZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for Besætninger, broderi og tyl, bånd til udsmykning, og Besætninger, broderi og tyl brancherne. Den er baseret i Turek, Polen.

 10. CARBONE TRADING

  Italien

  Virksomheden CARBONE TRADING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for Plast - emballering, Konfektionsbøjler, bøjler, Plast - emballering, og Limtræsbøjle med klammetværpind til kjoler brancherne. Den er baseret i Ottaviano, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Materiel til beklædningsindustrien - Import eksport

Antal resultater

2.610 Virksomheder