• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevareforarbejdning

Resultater for

Fødevareforarbejdning - Import eksport

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrig

  FEMIA designer og bygger maskiner og udstyr til forberedning og en kontinuerlig termisk behandling af grøntsager, majs og frugt. I næsten 60 år har FEMIA leveret til brancher inden for dåsepakning, dybfrysning og friske fødevarer, på alle kontinenter. Fra modtagelse af produktet på fabrikken, til dets overførsel til emballering eller fryselinjen, har vi svaret til alle dine behov, med et stort udvalg af kapaciteter, på op til 20 ton pr. time: Modtagelse og linjeindføring, rensning, vaskning, sortering, klassificering, fjernelse af stilke, tilpasning, tilskæring, indføring og overførsel. Kontinuerlig termisk behandling: blanchering, nedkøling, genhydrering, dehydrering, tørring. Vi arbejder kontinuerligt på innovation og forbedring af vores maskiner, så vi kan imødese alle dine krav: Øgning af udbyttet fra dine linjer, bevarelse af kvaliteten af dine produkter, reduktion af vand- og energiforbrug, forenkling og reduktion af vedligeholdelsesomkostninger, øgning af dine maskiners levetid.

 2. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Neupert Ingredients står for verdensomspændende handel med vegetabilske råstoffer, additiver og specialiteter. I mange år har vi leveret råstoffer til levnedsmiddel-, kosmetik-, medicinal- og foderstofindustrien, hvor de videreforarbejdes til en mangfoldighed af kendte produkter. Herunder har vores kunders krav om kvalitet og costbenefitforhold højeste prioritet. Vores produktportefølje omfatter tyknings-, binde- og geleringsmidler, antioxidationsmidler, funktionelle proteiner, superfoods, mælkepulverprodukter, aminosyrer, psyllium, syreregulatorer, lecitiner, sødemidler og stivelsesderivater, mikroalger, ekstrakter og forskellige specialiteter. Årtiers erfaring med råstofhandel gør det muligt for os at analysere det internationale marked kontinuerligt og rådgive vores kunder om prisudvikling og købsbeslutninger, når der er registrerbare tendenser.

 3. CONDETTA GMBH & CO. KG STORCK INDUSTRIE-SERVICE

  Tyskland

  CONDETTA er et datterselskab til August Storck KG fra Halle (Westfalen), og er en gennemprøvet specialist inden for funktionelle produktløsninger til fødevareindustrien. Grundlæggende ingredienser fra CONDETTA findes i mange fødevarer. Fra det grundlæggende råmateriale, til delvise forbindelser, til individuelle komplette opløsninger, producerer CONDETTA pulverblandinger af komponenter, der giver smag, farve, sødning og konsistens. I mere end 70 år har virksomheder i over 50 lande anvendt råvareekspertisen fra CONDETTA. CONDETTA hjælper deres kunder fra ide til indkøb af råvarer samt hvert udviklingstrin, med teknologisk rådgivning og et moderne applikationscenter med UHT-pilotsystem til realistiske udviklingstest og resultater, der kan skaleres op. Takket være organisk, halal, kosher og VLOG-kvalitet er CONDETTA den rette kontakt til innovative produktideer - for etablerede virksomheder såvel som for kommende opstarter

 4. MAISON BOTEH

  Frankrig

  MAISON BOTEH er en familiedrevet virksomhed, opretet af mor og søn, med speciale i persiske/iranske delikatesseprodukter. Vores produkter er hjemmelavede og forener det kreative og det lidenskabelige ved det iranske køkken. Vi tilbyder desuden andre services: Produktudvikling for andre mærker & Sourcing af fransk fremstillede produkter. Yderligere detaljer herunder: Vi har forskellige aktiviteter: 1/ Salg af produkter MAISON BOTEH: •Et unikt produkt: L’Or Noir, creme af sort citron fra Iran, •Syltetøj med persiske smage (se produkter). - Tilgængelige i følgende formater: Detail eller hotel og restauration: Fra 100g til 500g / Hoteller: 28g, 42g, - Mulighed for økologisk - IFS-godkendt • Krydderier (safran, sumak etc…), nødder ((pistacie, vilde mandler etc…) tørret frugt (tørrede jordbær, tørrede mango fra Iran - Mulighed for økologisk. 2/ Levering af produkter for andre mærker: - Vi udvikler opskrifter for kunden - Vi laver etiketten sammen med kunden, hvis denne ikke har en grafisker/designer - Vi ledsager kunden i udarbejdelsen af varespecifikationen. 3/ Sourcing af gastronomiske produkter «Made in France»: - Vi hjælper kunden med at finde fransk fremstillede produkter via et netværk af partnere. Olie, krydderier, syltetøj etc… Med MAISON BOTEH bliver alting muligt. Vi tilbyder skræddersyede services for bedst muligt at imødekomme kundens forventninger og behov.

 5. KOORDINATION KRAFTICUS GMBH

  Tyskland

  Vi, koordinationen Krafticus GmbH, er en producent af kosttilskud og sportsernæring. Som et datterselskab af Theodor Rietmann GmbH har vi en stærk historie, når det kommer til innovative produkter af højeste kvalitet. Theodor Rietmann GmbH har været en familiedrevet virksomhed i mere end 50 år, og er en af ​​de bedste producenter af forblandinger til store industrielle bagerier. Vores kunder kan findes i Europa og over hele verden. Et højt kvalificeret team på over 160 medarbejdere, som konstant vokser og altid realiserer nye ideer. Hvad gør os til noget særligt? Så snart vi starter din produktudvikling, vil du mærke forskellen. Vi er stolte af at have en veluddannet kundeservice med hurtige svartider. Du får en fast kontaktperson fra vores team, og behøver ikke arbejde dig igennem forskellige afdelinger. Skræddersyede udviklinger, smagninger før produktet frigives og individuel støtte fra vores erfarne produktchefer er vores styrker – du er i gode hænder hos os!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AG FEEDING

  Polen

  AG Feeding od Gdynia er en polsk udbyder af fiberpræparater, som er fremstillet af naturprodukter. Virksomheden tilbyder fx produkter som: - frugt- og plantefibre og pulvere- kandiseret frugt- frysetørret frugt- frugt- og grøntsagssafter og -koncentrater. Virksomheden har specialiseret sig på levering af økologiske produkter. Den tilbyder æble-, surbær-, cikorie-, boghvede- og solbærfibre.

 2. MALTIVOR

  Frankrig

 3. EMMI LANGNAU AG

  Schweiz

 4. ZILOA

  Frankrig

 5. ELLER S.R.L

  Italien

 1. KOLIS BAUELEMENTUM UG

  Tyskland

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  GEMÜ-gruppen er en globalt førende producent af ventil-, måle- og reguleringssystemer til væsker, dampe og gasser. Globalt orienteret familievirksomhed i anden generation Den globalt orienterede, uafhængige familievirksomhed blev grundlagt i 1964 af Fritz Müller og er med sine innovative produkter og de kundespecifikke løsninger på verdensplan en af de vigtigste adresser, når det gælder styring af procesmedier. GEMÜ ledes som familievirksomhed i anden generation af administrerede direktør og medejer Gert Müller samt hans fætter Stephan Müller. Innovationer og udmærkelser på samlebånd De to direktører Gert Müller og Stephan Müller står for innovation og styrer GEMÜ ind i fremtiden. F.eks. har virksomheden i oktober 2018 med inevvo solutions grundlagt en startup-virksomhed, der udnytter de chancer, som digitaliseringen skaber, og videreudvikler og markedsfører Industrie 4.0-løsninger som f.eks. det RFID-baserede CONEXO-system. Men også på produktområdet vidner udmærkelser som f.eks. "ACHEMA Innovation Award" om virksomhedens innovationskraft med hidtil ukendte uddannelseskoncepter, hvor man anvender egenudviklet Virtual Reality Training.

  Alle produkter for "fødevareforarbejdning"

 1. SIGMA PROCESS ENGINEERING

  Danmark

  SIGMA er beliggende i Kolding, hvor vi producerer højteknologiske maskiner og forarbejdnings anlæg med komplette veje- og doserings systemer og temperaturregulering. Vi kan tilbyde skæring efter din tegning, skitse eller filer. Det gælder hvad enten det er et enkelt emne eller serieproduktion. Med vores laserskærer, kan vi tilbyde mere designfrihed, højere præcision og ensartet kvalitet. Laserskæring sikrer desuden mindre varmepåvirkning og en pæn, oxidfri snitkant. Vi har stor erfaring med håndtering og blanding af lavviskositet til meget viskose produkter og dosering / blanding og intern transport af pulverprodukter til fødevareindustrien, medicinalindustrien og kosmetikindustrien samt den kemiske / tekniske industri. Sigma arbejder i overensstemmelse med ISO 9001 standarderne og har siden 1970 arbejdet med en bred erfaring inden for design, fremstilling, levering og service, når det drejer sig om forarbejdning og blandeteknologi. Det er af stor betydning for Sigma, at vi på alle niveauer betragtes som en konkurrencedygtig, effektiv og fleksibel sparringspartner, der kan redde kunden fra de ofte for lange leveringstider. Ved en flad organisation, en stram administrativ kontrol og effektive design- og beregnings værktøjer sikrer vi, at kunden oplever en økonomisk besparelse i forhold til de priser, som konkurrenterne anfører på markedet. Sigma har opbygget et solidt og dybt forankret netværks samarbejde med et professionelt team af underleverandører..

  Alle produkter for "fødevareforarbejdning"

 2. HWB NUSSFRUCHT GMBH

  Tyskland

  I mange år har vi forsynet vores kunder med nødder og kerner samt frugt i udsøgt topkvalitet. Vi er særdeles fortrolige med vores leverandører og deres produktionsvirksomheder, som vi regelmæssigt auditerer. Efter modtagelse af varerne fra oprindelseslandene kontrolleres det hele omhyggeligt, før vi begynder med den videre forarbejdning. I vores eget risteri fortsætter vi så med forædlingen frem til emballeringen.

 3. ILCAR S.R.L. INDUSTRIA LAVORAZIONE CARRUBE

  Italien

  Virksomheden Ilcar ligger i Rosolini i provinsen Siracusa og er specialiseret i bearbejdning af johannesbrød, hvis ekstrakt bruges i fødevarer til dyr, foder og kosttilskud til dyr. Bearbejdningen har til formål at producere mellemfint/groft eller finthakket frugt fra johannesbrød, kerner fra johannesbrød og mel fra johannesbrødets frugt. Frugten bruges til fremstilling af fødevarer til dyr, og kernen bruges hovedsageligt i fødevareindustrien samt i kosmetik og medicinalvarer.

 4. PEANUTBUTTER PUSHEREN

  Danmark

  Vi er en danskejet virksomhed i Hoejbjerg, som producerer peanutbutter til vores kunder i Danmark.

 5. OLICARPO

  Tunisien

 6. DR. OTTO SUWELACK NACHF. GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. B&LSONIC ULTRASONIC CO., LTD

  Kina

 8. INTEROZONO

  Spanien

 1. FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH

  Polen

 2. ARTE BIANCA DOC

  Italien

 3. KANGEN KG

  Østrig

 4. AXEL BRINKHAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. ASTRA INC. -FRUIT PEELING MACHINE MANUFACTURER

  Japan

 6. PASTIFICIO SCOPELLO

  Italien

 7. GREIXOS OLIVELLA S.L

  Spanien

 8. LAVANGO ENGINEERING LT

  Litauen

 9. GEORG LEMKE GMBH U. CO. KG

  Tyskland

 10. L.W.C. MICHELSEN GMBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Fødevareforarbejdning - Import eksport

Antal resultater

21.423 virksomheder

Land