• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fødevareforarbejdning

Resultater for

Fødevareforarbejdning - Import eksport

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  FEMIA designer og bygger maskiner og udstyr til forberedning og en kontinuerlig termisk behandling af grøntsager, majs og frugt. I næsten 60 år har FEMIA leveret til brancher inden for dåsepakning, dybfrysning og friske fødevarer, på alle kontinenter. Fra modtagelse af produktet på fabrikken, til dets overførsel til emballering eller fryselinjen, har vi svaret til alle dine behov, med et stort udvalg af kapaciteter, på op til 20 ton pr. time: Modtagelse og linjeindføring, rensning, vaskning, sortering, klassificering, fjernelse af stilke, tilpasning, tilskæring, indføring og overførsel. Kontinuerlig termisk behandling: blanchering, nedkøling, genhydrering, dehydrering, tørring. Vi arbejder kontinuerligt på innovation og forbedring af vores maskiner, så vi kan imødese alle dine krav: Øgning af udbyttet fra dine linjer, bevarelse af kvaliteten af dine produkter, reduktion af vand- og energiforbrug, forenkling og reduktion af vedligeholdelsesomkostninger, øgning af dine maskiners levetid.

 2. ERATEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Eratec er specialiseret i udvikling, fabrikation og salg af gasblus med metalfibre. Vores blus kan anvendes på forskellige områder såsom til varmebehandling, behandling af metal, maling, fødevareindustri og meget mere. Vores blus er udstyret med et hoved af varmebestandigt rusfrit stål med en stråleflade af vævede metalfibre Bekinit® samt et system med forblandet luft/gas og elektronisk betjening og kan producere almindelig blå flammer eller infrarød gas til IR-behandling. Hos Eratec har vi et tæt samarbejde med vores kunder for at forstå disses specifikke behov og tilbyde den bedste tekniske løsning til deres industrielle anvendelse. Vores team tilbyder komplet assistance fra behovsanalyse til gennemførelse af den udvalgte løsning, hvilket gør os i stand til effektivt at imødekomme den enkelte kundes krav. Vi er stolte af at kunne tilbyde skræddersyede løsninger inden for varmebehandlinger, behandling af metal, maling og fødevareindustri. Vi kan desuden producere blus efter mål for at tilfredsstille kundernes specifikke behov. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger om vores produkter og services.

 3. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Neupert Ingredients står for verdensomspændende handel med vegetabilske råstoffer, additiver og specialiteter. I mange år har vi leveret råstoffer til levnedsmiddel-, kosmetik-, medicinal- og foderstofindustrien, hvor de videreforarbejdes til en mangfoldighed af kendte produkter. Herunder har vores kunders krav om kvalitet og costbenefitforhold højeste prioritet. Vores produktportefølje omfatter tyknings-, binde- og geleringsmidler, antioxidationsmidler, funktionelle proteiner, superfoods, mælkepulverprodukter, aminosyrer, psyllium, syreregulatorer, lecitiner, sødemidler og stivelsesderivater, mikroalger, ekstrakter og forskellige specialiteter. Årtiers erfaring med råstofhandel gør det muligt for os at analysere det internationale marked kontinuerligt og rådgive vores kunder om prisudvikling og købsbeslutninger, når der er registrerbare tendenser.

 4. MAISON BOTEH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH er en familiedrevet virksomhed, opretet af mor og søn, med speciale i persiske/iranske delikatesseprodukter. Vores produkter er hjemmelavede og forener det kreative og det lidenskabelige ved det iranske køkken. Vi tilbyder desuden andre services: Produktudvikling for andre mærker & Sourcing af fransk fremstillede produkter. Yderligere detaljer herunder: Vi har forskellige aktiviteter: 1/ Salg af produkter MAISON BOTEH: •Et unikt produkt: L’Or Noir, creme af sort citron fra Iran, •Syltetøj med persiske smage (se produkter). - Tilgængelige i følgende formater: Detail eller hotel og restauration: Fra 100g til 500g / Hoteller: 28g, 42g, - Mulighed for økologisk - IFS-godkendt • Krydderier (safran, sumak etc…), nødder ((pistacie, vilde mandler etc…) tørret frugt (tørrede jordbær, tørrede mango fra Iran - Mulighed for økologisk. 2/ Levering af produkter for andre mærker: - Vi udvikler opskrifter for kunden - Vi laver etiketten sammen med kunden, hvis denne ikke har en grafisker/designer - Vi ledsager kunden i udarbejdelsen af varespecifikationen. 3/ Sourcing af gastronomiske produkter «Made in France»: - Vi hjælper kunden med at finde fransk fremstillede produkter via et netværk af partnere. Olie, krydderier, syltetøj etc… Med MAISON BOTEH bliver alting muligt. Vi tilbyder skræddersyede services for bedst muligt at imødekomme kundens forventninger og behov.

 5. KOORDINATION KRAFTICUS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi, koordinationen Krafticus GmbH, er en producent af kosttilskud og sportsernæring. Som et datterselskab af Theodor Rietmann GmbH har vi en stærk historie, når det kommer til innovative produkter af højeste kvalitet. Theodor Rietmann GmbH har været en familiedrevet virksomhed i mere end 50 år, og er en af ​​de bedste producenter af forblandinger til store industrielle bagerier. Vores kunder kan findes i Europa og over hele verden. Et højt kvalificeret team på over 160 medarbejdere, som konstant vokser og altid realiserer nye ideer. Hvad gør os til noget særligt? Så snart vi starter din produktudvikling, vil du mærke forskellen. Vi er stolte af at have en veluddannet kundeservice med hurtige svartider. Du får en fast kontaktperson fra vores team, og behøver ikke arbejde dig igennem forskellige afdelinger. Skræddersyede udviklinger, smagninger før produktet frigives og individuel støtte fra vores erfarne produktchefer er vores styrker – du er i gode hænder hos os!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CONDETTA GMBH & CO. KG STORCK INDUSTRIE-SERVICE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CONDETTA er et datterselskab til August Storck KG fra Halle (Westfalen), og er en gennemprøvet specialist inden for funktionelle produktløsninger til fødevareindustrien. Grundlæggende ingredienser fra CONDETTA findes i mange fødevarer. Fra det grundlæggende råmateriale, til delvise forbindelser, til individuelle komplette opløsninger, producerer CONDETTA pulverblandinger af komponenter, der giver smag, farve, sødning og konsistens. I mere end 70 år har virksomheder i over 50 lande anvendt råvareekspertisen fra CONDETTA. CONDETTA hjælper deres kunder fra ide til indkøb af råvarer samt hvert udviklingstrin, med teknologisk rådgivning og et moderne applikationscenter med UHT-pilotsystem til realistiske udviklingstest og resultater, der kan skaleres op. Takket være organisk, halal, kosher og VLOG-kvalitet er CONDETTA den rette kontakt til innovative produktideer - for etablerede virksomheder såvel som for kommende opstarter

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventil-, måle- og reguleringssystemer. Den globalt orienterede og uafhængige familievirksomhed har mere end 50 års erfaring med at levere innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier inden for vigtige områder. Ved steril brug til den farmaceutiske og bioteknologiske industri er GEMÜ verdens førende. Virksomhedsgruppen beskæftiger i dag 900 medarbejdere i Tyskland og mere end 1.600 medarbejdere på globalt plan. Produktionen foregår på seks produktionssteder i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Det globale salg koordineres fra Tyskland i mere end 27 datterselskaber. Via et tætvævet net af handelspartnere i mere end 50 lande er virksomhedsgruppen aktiv på alle kontinenter. Med en international vækststrategi vil GEMÜ i fremtiden etablere sig på flere markeder.

 3. AG FEEDING

  Polen

  Verified by europages badge

  AG Feeding od Gdynia er en polsk udbyder af fiberpræparater, som er fremstillet af naturprodukter. Virksomheden tilbyder fx produkter som: - frugt- og plantefibre og pulvere- kandiseret frugt- frysetørret frugt- frugt- og grøntsagssafter og -koncentrater. Virksomheden har specialiseret sig på levering af økologiske produkter. Den tilbyder æble-, surbær-, cikorie-, boghvede- og solbærfibre.

 4. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  YONGMING MACHINERY fremstiller og leverer standardudstyr og skræddersyet udstyr til håndtering af afgrøder, fra rensning til omfattende bearbejdning. Produkter og tjenester går fra primære renseløsninger til produktionslinjer til afskalning, olieudtrækning og valg af chilier. Vores produkter omfatter: •Afskalningsmaskine til solsikkefrø •Luftfilterrenser •Kornpolering •Tyngdekraftadskiller •Afstener til korn •Farvesorteringsmaskine •Impulsstråle til opsamling af støv i poser osv. For at se mere henvises der til vores hjemmeside.

 5. LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ)

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for Pasta, landbrugsdrift, tørret pasta med æg, pasta med semulje af hård hvede, produktion af pasta, forretter med frisk pasta, forretter med pasta, produktion af tørret pasta til fødevarer, og håndværkspasta brancherne. Den er baseret i Varreddes, Frankrig.

 1. DUPONT D'ISIGNY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DUPONT D'ISIGNY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Fødevareforarbejdning, slik, Fødevareforarbejdning, Karamel med saltet smør, ingredienser til kager, Landbrugsfødevareindustrien, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Carentan, Frankrig.

 2. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA MAISON DE L'AIL NOIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for Kiks og snacks, saltede, Gastronomiske specialiteter, Kiks og snacks, saltede, cajounødder, fødevarer, Gastronomiske specialiteter, og fødevarer - import/eksport brancherne. Den er baseret i Sendets, Frankrig.

 1. MALTIVOR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MALTIVOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for Øl, Øl, fødevareindustri, Landbrugsfødevareindustrien, og mel brancherne. Den er baseret i Vourles, Frankrig.

 2. ZILOA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZILOA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fødevarespecialiteter, Fødevareforarbejdning, muesli, energibar, Fødevarespecialiteter, dehydrerede fødevarer, og Fødevareforarbejdning brancherne. Den er baseret i Rambouillet, Frankrig.

 3. KOLIS BAUELEMENTUM UG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOLIS BAUELEMENTUM UG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 4. SOJET, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOJET, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pumper, Desinficering og sterilisering, Fødevareforarbejdning, Sundhedskontrol, trefasemotorer, Pumper, industriel hygiejne, udstyr til hygiejne og sundhed, og afmålingsstationer brancherne. Den er baseret i Pontinha, Portugal.

 5. SIGMA PROCESS ENGINEERING

  Danmark

  SIGMA er beliggende i Kolding, hvor vi producerer højteknologiske maskiner og forarbejdnings anlæg med komplette veje- og doserings systemer og temperaturregulering. Vi kan tilbyde skæring efter din tegning, skitse eller filer. Det gælder hvad enten det er et enkelt emne eller serieproduktion. Med vores laserskærer, kan vi tilbyde mere designfrihed, højere præcision og ensartet kvalitet. Laserskæring sikrer desuden mindre varmepåvirkning og en pæn, oxidfri snitkant. Vi har stor erfaring med håndtering og blanding af lavviskositet til meget viskose produkter og dosering / blanding og intern transport af pulverprodukter til fødevareindustrien, medicinalindustrien og kosmetikindustrien samt den kemiske / tekniske industri. Sigma arbejder i overensstemmelse med ISO 9001 standarderne og har siden 1970 arbejdet med en bred erfaring inden for design, fremstilling, levering og service, når det drejer sig om forarbejdning og blandeteknologi. Det er af stor betydning for Sigma, at vi på alle niveauer betragtes som en konkurrencedygtig, effektiv og fleksibel sparringspartner, der kan redde kunden fra de ofte for lange leveringstider. Ved en flad organisation, en stram administrativ kontrol og effektive design- og beregnings værktøjer sikrer vi, at kunden oplever en økonomisk besparelse i forhold til de priser, som konkurrenterne anfører på markedet. Sigma har opbygget et solidt og dybt forankret netværks samarbejde med et professionelt team af underleverandører..

 6. HWB NUSSWELT GMBH

  Tyskland

  I mange år har vi forsynet vores kunder med nødder og kerner samt frugt i udsøgt topkvalitet. Vi er særdeles fortrolige med vores leverandører og deres produktionsvirksomheder, som vi regelmæssigt auditerer. Efter modtagelse af varerne fra oprindelseslandene kontrolleres det hele omhyggeligt, før vi begynder med den videre forarbejdning. I vores eget risteri fortsætter vi så med forædlingen frem til emballeringen.

 7. ILCAR S.R.L. INDUSTRIA LAVORAZIONE CARRUBE

  Italien

  Virksomheden Ilcar ligger i Rosolini i provinsen Siracusa og er specialiseret i bearbejdning af johannesbrød, hvis ekstrakt bruges i fødevarer til dyr, foder og kosttilskud til dyr. Bearbejdningen har til formål at producere mellemfint/groft eller finthakket frugt fra johannesbrød, kerner fra johannesbrød og mel fra johannesbrødets frugt. Frugten bruges til fremstilling af fødevarer til dyr, og kernen bruges hovedsageligt i fødevareindustrien samt i kosmetik og medicinalvarer.

 8. PEANUTBUTTER PUSHEREN

  Danmark

  Vi er en danskejet virksomhed i Hoejbjerg, som producerer peanutbutter til vores kunder i Danmark.

 1. FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH

  Polen

  Virksomheden FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sennep branchen. Den opererer også inden for Grøntkonserves, Fødevareforarbejdning, salater, ketchup, Grøntkonserves, og Fødevareforarbejdning brancherne. Den er baseret i Bydgoszcz, Polen.

 2. OLICARPO

  Tunisien

  Virksomheden OLICARPO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for pakkede artiskokker, pakkede champignoner, tørrede tomater, og artiskokker brancherne. Den er baseret i Jdaida, Tunisien.

 3. INTEROZONO

  Spanien

  Virksomheden INTEROZONO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for Vandrensningstjenester, Vandrensningstjenester, og ultraviolette lamper brancherne. Den er baseret i Las Rozas-Madrid, Spanien.

 4. B&LSONIC ULTRASONIC CO., LTD

  Kina

  Virksomheden B&LSONIC ULTRASONIC CO., LTD, er en Distributør, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den er baseret i Shenzhen, Kina.

 5. DR. OTTO SUWELACK NACHF. GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DR. OTTO SUWELACK NACHF. GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for pulverkaffe, pulvermælk, havre, og flødepulver brancherne. Den er baseret i Billerbeck, Tyskland.

 6. EMMI LANGNAU AG

  Schweiz

  Virksomheden EMMI LANGNAU AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for sammenfoldelige dåser brancherne. Den er baseret i Langnau Im Emmental, Schweiz.

 7. ARTE BIANCA DOC

  Italien

  Virksomheden ARTE BIANCA DOC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for taralli, og tarallucci brancherne. Den er baseret i Foggia, Italien.

 8. KANGEN KG

  Østrig

  Virksomheden KANGEN KG, er en Distributør, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 9. RELINDAS EMPANADAS ARGENTINAS

  Spanien

  Virksomheden RELINDAS EMPANADAS ARGENTINAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 10. ASTRA INC. -FRUIT PEELING MACHINE

  Japan

  Virksomheden ASTRA INC. -FRUIT PEELING MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for behandlet frugt og grønt, og udstyr til køkkenet brancherne. Den er baseret i Fukushima, Japan.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Fødevareforarbejdning - Import eksport

Antal resultater

21.756 Virksomheder

Land