SIGMA PROCESS ENGINEERING

Danmark

Factory icon Fabrikant/ Producent

SIGMA PROCESS ENGINEERING
Web icon

Visning af produktkataloget

Danmark

- Anlæg til fremstilling af aseptiske produkter, med fyldelinie - Anlæg med varme/køle systemer og temperaturstyring. - Anlæg med dispergering, homogenisering og omrørings-processer. - Anlæg med veje-dosering, med styring, regulering og overvågning. - Anlæg til pulvermixing og pneumatiske pulvertransport

Anmod om et pristilbud

Danmark

Kogegryde KDJA-120, forsynet med 15° kegle bund, Svøb og bund er monteret med varme-/kølekappe af typen Dimple Jacket, hvor kappen er delt op med en blokeringsring i 2 zoner, således at varme-/kølemediet tvangsstyres overalt på køle-/varmefladerne. Kogegryden er ophængt i lejetappe, monteret i robuste rustfrie lejehuse. Rørbenene er fast monteret på bundflange som er bukket op som profil for transport med palleløfter. Når låsegrebet løsnes, kan kippehældningen varieres fra 0°-100°.

Anmod om et pristilbud

Danmark

Turbinehovedet består af en hurtiggående rotor, omgivet af et fastsiddende statorhoved, der frembringer en kraftig vertikal jetstråle, som tvinger selv meget tunge partikler op fra tankbunden og videre i opadgående strømningsforløb. Samtidig skaber mixer rotorens høje periferihastighed et vakuum over turbinehovedet, der også starter nogle kraftige strømninger på væskeoverfladen. Disse strømninger trækkes ned fra væskeoverfladen og videre ned igennem turbinehovedet og drives derefter med høj hastighed ned mod tankbundens overflade og opløser effektivt sedimenteringer (bundfældninger) og fortsætter videre op mod væskeoverfladen i et konstant strømningsmønster, der forhindrer at der opstår "døde zoner" i et luftfrit homogent produkt.

Anmod om et pristilbud

Danmark

For at opnå en skånsom behandling af produktet, er anlægget udstyret med mobile mixekar, som frit kan transporteres til doseringsområderne, hvor råprodukterne doseres ned i mixekarrene. Mixekarret placeres derefter under mixeren - hvor det robuste ankerrøreværk med multiblade system sikrer, at batchen altid er ensartet. Mixerens styretavle styrer og overvåger mixer og hydraulikpumpe. Mixekarret transporteres derefter hen til fyldemaskinens liftsystem og hæves op og produktet kippes stepvis ned i fyldetragten. Produktet doseres automatisk ned i bægre, med et indhold op til 200 ccm. Doseringshastighed på 90 bægre/min. Herefter transporteres de fyldte bægre automatisk frem til oblatpåsætning og lågpålægning . Bægrene transporteres derefter frem til etikettering. Fyldemaskinens PLC-kontrolsystem overvåger stephastigheder - doseringen - dispenser - svejsetemperatur - pumper og motorer.

Anmod om et pristilbud

SIGMA er beliggende i Kolding, hvor vi producerer højteknologiske maskiner og forarbejdnings anlæg med komplette veje- og doserings systemer og temperaturregulering. Vi kan tilbyde skæring efter din tegning, skitse eller filer. Det gælder hvad enten det er et enkelt emne eller serieproduktion. Med vores laserskærer, kan vi tilbyde mere designfrihed, højere præcision og ensartet kvalitet. Laserskæring sikrer desuden mindre varmepåvirkning og en pæn, oxidfri snitkant. Vi har stor erfaring med håndtering og blanding af lavviskositet til meget viskose produkter og dosering / blanding og intern transport af pulverprodukter til fødevareindustrien, medicinalindustrien og kosmetikindustrien samt den kemiske / tekniske industri. Sigma arbejder i overensstemmelse med ISO 9001 standarderne og har siden 1970 arbejdet med en bred erfaring inden for design, fremstilling, levering og service, når det drejer sig om forarbejdning og blandeteknologi. Det er af stor betydning for Sigma, at vi på alle niveauer betragtes som en konkurrencedygtig, effektiv og fleksibel sparringspartner, der kan redde kunden fra de ofte for lange leveringstider. Ved en flad organisation, en stram administrativ kontrol og effektive design- og beregnings værktøjer sikrer vi, at kunden oplever en økonomisk besparelse i forhold til de priser, som konkurrenterne anfører på markedet. Sigma har opbygget et solidt og dybt forankret netværks samarbejde med et professionelt team af underleverandører..

Virksomhedens sidste nyheder

KDJA 120 KOGEGRYDE

KDJA 120 KOGEGRYDE

Sidste nye produkt ・ 8. nov. 2022 læs mere Open In New icon

kogegryde KDJA-120, forsynet med 15° kegle bund, Svøb og bund er monteret med varme-/kølekappe af typen Dimple Jacket, hvor kappen er delt op med en blokeringsring i 2 zoner, således at varme-/kølemediet tvangsstyres overalt på køle-/varmefladerne. Kogegryden er ophængt i lejetappe, monteret i robuste rustfrie lejehuse. Rørbenene er fast monteret på bundflange som er bukket op som profil for transport med palleløfter. Når låsegrebet løsnes, kan kippehældningen varieres fra 0°-100°.

Dokumenter

Domain icon Fabrikant/ Producent

SIGMA PROCESS ENGINEERING

Sigma Process Engineering ApS

Gejlhavegård 14a

6000 Kolding - Danmark

momsnr.
Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

 • Antal ansatte
  11 – 50
 • Sælgere
  1 – 10
 • % omsætning til eksport
  70 %

Organisation

 • Etableringsår
  1970
 • Virksomhedens art
  Hovedsæde
 • Hovedaktivitet
  Fabrikant/ Producent

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

 • Check Circle Outline icon Europæiske Union
 • Check Circle Outline icon International

Leveringsområder

Aktiviteter i SIGMA PROCESS ENGINEERING

 • Fødevareindustrien - maskiner og udstyr
 • Røreværk
 • Process anlæg
 • kompensatorer
 • Jetstrålemixer
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis