SIGMA PROCESS ENGINEERING

Danmark

Factory icon Fabrikant/ Producent

SIGMA PROCESS ENGINEERING

SIGMA er beliggende i Kolding, hvor vi producerer højteknologiske maskiner og forarbejdnings anlæg med komplette veje- og doserings systemer og temperaturregulering. Vi kan tilbyde skæring efter din tegning, skitse eller filer. Det gælder hvad enten det er et enkelt emne eller serieproduktion. Med vores laserskærer, kan vi tilbyde mere designfrihed, højere præcision og ensartet kvalitet. Laserskæring sikrer desuden mindre varmepåvirkning og en pæn, oxidfri snitkant. Vi har stor erfaring med håndtering og blanding af lavviskositet til meget viskose produkter og dosering / blanding og intern transport af pulverprodukter til fødevareindustrien, medicinalindustrien og kosmetikindustrien samt den kemiske / tekniske industri. Sigma arbejder i overensstemmelse med ISO 9001 standarderne og har siden 1970 arbejdet med en bred erfaring inden for design, fremstilling, levering og service, når det drejer sig om forarbejdning og blandeteknologi. Det er af stor betydning for Sigma, at vi på alle niveauer betragtes som en konkurrencedygtig, effektiv og fleksibel sparringspartner, der kan redde kunden fra de ofte for lange leveringstider. Ved en flad organisation, en stram administrativ kontrol og effektive design- og beregnings værktøjer sikrer vi, at kunden oplever en økonomisk besparelse i forhold til de priser, som konkurrenterne anfører på markedet. Sigma har opbygget et solidt og dybt forankret netværks samarbejde med et professionelt team af underleverandører..

Visning af produktkataloget

Danmark

- Anlæg til fremstilling af aseptiske produkter, med fyldelinie - Anlæg med varme/køle systemer og temperaturstyring. - Anlæg med dispergering, homogenisering og omrørings-processer. - Anlæg med veje-dosering, med styring, regulering og overvågning. - Anlæg til pulvermixing og pneumatiske pulvertransport

Danmark

Rørværket indeholder en robust trekantet ankeranordning, som er udstyret med PP skraber blade, hvilket sikrer, at bund og vægge er skrabet fri fra produktet konstant. Ankeraggregatet er udviklet til meget viskose produkter, og dets opgave er at holde varme- / kølefladerne fri for produktet. Formålet med dette er at hjælpe varmeoverførsel af afkølet viskoseprodukt fra underlaget ved siden af ​​køleoverfladen. Agitatorakslen er fastgjort til omrøringsflangen, som er monteret med kugleleje og akseltætning, som funktion af olielækage.

Danmark

Blanderhovedet består af en højhastighedsrotor omgivet af et fast statorhoved. Rotoren formidler den flydende masse gennem statorhovedet og ud gennem skæreåbningerne på siderne af blanderhovedet. Faste stoffer, klumper osv. Knuses, dekomponeres og pulveriseres af højhastighedsrotoren samtidig med, at væsken med stor kraft skubbes ud gennem skæreåbningerne og åbningen af ​​blanderhovedet. Blanderen arbejder med en sådan intensitet, at produktet inden for kort tid passerer gennem blanderhovedet hundreder af gange. Efter få minutter er der sikret en perfekt spredning, emulgering, opløsning, homogenisering - og sikrer samtidig, at ingen "døde" zoner i produktet vil opstå. Agitatorerne er fremstillet af de bedste rustfrie stålkvaliteter og i overensstemmelse med internationale standarder. De er egnede til produkter i fødevareindustrien, den kosmetiske og den kemiske / tekniske industri.

Danmark

Dette intensive blanderhoved består af en højhastighedsrotor omgivet af et fast statorhoved, der frembringer en kraftig jetstrøm i væsken, hvilket selv bringer større partikler op fra tankbunden. Produktet suges ned gennem turbinen og kastes ned mod tankens bund og videre ind i en opadgående strømningsrækkefølge med kryds strømning på overfladen, hvormed luftsugende hvirvler undgås. Det karakteristiske flowmønster kombineret med den tvungne passage gennem turbinen sikrer en effektiv blanding og behandling, samt en hurtig opløsning af tørstoffer uden, at luft suges ind i væsken og samtidig undgår "døde" zoner.

Virksomhedens sidste nyheder

Avatar

NY FABRIK - SIGMA PROCESS ENGINEERING

Sidste nye produkt ・ Sep 21, 2018 læs mere Open In New icon

Med julelys i øjnene kan Sigma nu præsentere vores nye fabrik på Gejlhavegårdvej 14A, 6000 Kolding. - Vi får hele 2000m2 - Stor reception. - Flere kontorer. - Samt 3 haller inklusiv egen laserskære som vi opstarter med DANMARKS bedste pris. Vi kan slet ikke vente til flytningen i Januar 19.

Dokumenter

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

 • Antal ansatte
  11 – 50
 • Sælgere
  1 – 10
 • % omsætning til eksport
  70%

Organisation

 • Etableringsår
  1970
 • Virksomhedens art
  Hovedsæde
 • Hovedaktivitet
  Fabrikant/ Producent

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

 • Regional
 • National
 • Check Circle Outline icon Europæiske Union
 • Check Circle Outline icon International

Leveringsområder

Nøgleord i forbindelse med denne virksomhed

 • Fødevareindustrien - maskiner og udstyr
 • Røreværk
 • Process anlæg
 • kompensatorer
 • Jetstrålemixer
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.