• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • etiketteringsmaskiner

Resultater for

Etiketteringsmaskiner - Import eksport

 1. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

  Tyskland

  InnoSteam GmbH med hovedkontor i Weinstadt ved Stuttgart er en salgs- og engroshandelscentral med fokus på det europæiske marked for fødevarer og e-cigaretter samt beslægtede produkter. InnoSteam GmbH's ydelser omfatter et bredt portefølje af produkter og tjenester især til special- og engroshandlen. Dertil hører bl.a.: Aftapnings-, blandings- og emballeringssystemer, receptur-, dosering og vejningssystemer, tryk- og etiketteringsløsninger samt (online-)engroshandlen med råstoffer som nikotin, glycerin og propylenglykol samt tomme flasker og låg til forskellige anvendelser.

 2. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Uanset hvordan dit produkt er pakket - flasker, dåser, bokse, fleksibel emballering osv. - så har Accraply en industriel emballagemaskine til dig. Vi er et Barry-Wehmiller Packaging Systems virksomhed som leverer emballage- og krympemuffeudstyr, vi specialiserer os i trykfølsomme etikettemaskiner, rulleindføringssystemer, og krympemuffe påføringsteknologi. Vores pålidelige mærker af etikettemaskiner - Accraply, Harland, Trine og Graham & Sleevit - bruges inden for mange brancher, inklusive mad og drikke, farmaceutisk, husholdnings- og forbrugervarer, eller sundhed og skønhed. Vores Standford krympemuffe omdannelsesudstyr giver os mulighed for at vejlede alle vores kunder gennem alle områder af etiketteteknologien inden for krympemuffer. Accraply løsningerne er designet til at imødese de specifikke behov på de forskellige markeder, ved at levere URS Compliance, Serialisation capability, Validation/Documentation, CFR21 compliance og er samtidig Track og eject/trace kompatible løsninger.

 3. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Tyskland

  Som erfaren partner for handel og industri udvikler vi skræddersyede løsninger til vores kunders individuelle krav og behov. Perfekt forarbejdning og strenge kvalitetskontroller gør contact-apparater og -etiketter til et enestående mærkeprodukt. Her følger et lille udvalg af vores sortiment: Manuelle contact-mærkningssystemer - Manuelle mærkningsapparater og dispensere - Etiketter til varemærkning contact-etiketter - Kvalitetsetiketter til industri og handel - Pynte- og reklameetiketter - Vognetiketer Etiketprintere - Termo- og termotransferprintere - Etiketsoftware - Carbonbånd og andet tilbehør - Specialopløsninger contact-etiketteringsanlæg - Hel- og halvautomatiske print- og etiketteringsanlæg Salgsfremmende produkter - Omfattende produktsortiment af pris- og informationsbærere Butiksindretning - Hæftepistoler og hæftetråde - Kasseruller Varesikring - Varesikringssystemer - Selvklæbende og hårde etiketter.

 4. TOPEX GMBH

  Tyskland

  Oplev en progressiv, personlig virksomhed, der virkelig bevæger dig fremad. Fordi den komplette delmærkning og pålidelig identifikation er en selvfølge i næsten alle industrier i dag, og dermed er en af ​​de afgørende faktorer for succes i en industriel produktion. Uanset hvor du fremstiller – så behøver du ikke at være foruden produkter og tjenester fra topex-mærket. Dette sikres af vores netværk af salgs- og servicepartnere i Europa, Kina og USA. Vores produkt- og serviceportefølje henvender sig til alle, der leder efter mere end standardløsninger. Vi tilbyder sofistikerede og gennemtænkte systemløsninger til næsten alle brugs- og anvendelsesområder i industrien. Fra klassisk delmærkning, ved hjælp af etiketter eller direkte mærkning, gennem RFID-applikationer til dispenseringssystemer til funktionelle etiketter. Vi rådgiver dig også gerne om valg af den optimale kombination af materialer. Vi ser dette som en topex-systemløsning - alt fra en enkelt kilde!

 5. WHITE STEEL GMBH

  Tyskland

  Vi er en førende fabrikant inden for maskiner og produktionslinjer. DERFOR KAN VI LEVERE ALLE LØSNINGER TIL DINE PRODUKTIONSLINJER. Derudover er White Steel GmbH en af ​​de største teknologileverandører til den farmaceutiske, kemiske og fødevareproduktionsindustri samt en lang række andre sektorer. Virksomheden White Steel GmbH har en stor serviceportefølje. Udnyt vores store erfaring med at udvikle dine egne produktionsprocesser. Vi opererer over hele verden fra vores lokationer i Tyrkiet og Tyskland. Vores maskiner producerer vigtige produkter, som kan bruges direkte af slutforbrugeren i regionen. (Fødevarer, medicinske produkter osv.), i vores store projekter sørger vi for at bruge og styrke den regionale infrastruktur. På den måde støtter vi den omkringliggende region ved tildeling af kontrakter, og yder samtidig et bidrag til miljø og bæredygtighed, f.eks. ved at minimere transporten.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SHANGHAI NPACK AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD.

  Kina

  SHANGHAI NPACK er en af Kinas førende producenter inden for væskepåfyldningsmaskiner. Virksomheden er eksperter inden for væskepåfyldningsudstyr og er beliggende i Jiading distriktet i Shanghai. npack brandet blev opfundet tilbage i 2006 og registreret i 2012, og er en af de første producenter af væskepåfyldningsmaskiner i Kina. I dag er NPACK stolt over at tilbyde et omfattende udvalg af væskepåfyldningsudstyr. De primære teknologier som tilbydes er som følger: •Flydende servostempel påfyldning •Veje- og påfyldningsmaskine til væske •Påfyldningsmaskine til overflydende væske •Væskepåfyldningsmaskine til servopumpe •Væskepåfyldningsmaskine med tyngdekraft •Overflow fyldemaskine. NPACK stopper aldrig med at arbejde, forbedre sig, investere i R&D, forbedre medarbejdernes fordele, og tilbyde en god kundeservicekvalitet. Vores mål er at gøre væskepåfyldning mere effektivt, præcist, intelligent og pålideligt. Vi prøver at gøre vores klienter mere produktive, konkurrencedygtige, reducere emballageomkostninger og materialespild. Vi arbejder på at være det endelige referencepunkt inden for teorien og praksissen af væskepåfyldning, en ny type af pakkesystemer, en ny type af service. NPACK er en virksomhed der kontinuerligt vokser, som kan bygge skræddersyede automatiserede væskepåfyldningsmaskiner og baseret på vores kontinuerlige investeringer i R&D, er NPACK også en virksomhed som skaber værdien bag succes, og som deler denne værdi med alle vores kunder og medarbejdere. Vi prøver at opbygge et omfattende salgsnetværk over hele verden, og byder agenter velkommen til vores udstyr og et fremtidigt samarbejde.

 2. REA ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Med et team på over 400 ansatte udvikler og producerer REA mærke- og kodningssystemer, mærkningsteknologi og kodekontroludstyr til brug i industri og handel over hele verden.

 3. B+B AUTOMATIONS- UND STEUERUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  UNIFLEX er systemudbyder inden for fremstilling af slangeledninger – fra fabriksudstyr til produktionsanlæg

 5. HERMA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HERMA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballeringsmaterialer - papir og karton branchen. Den opererer også inden for Mærkatmaskiner, Etiketteringsteknik, Mærkatsystem, Etiketteringsmaskine, Hæftemateriale, Etikettemateriale, selvklæbende etiketter, Hæfteetiketter, og identifikatorer brancherne. Den er baseret i Filderstadt, Tyskland.

 1. DOMINO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DOMINO DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Mainz-Kastel, Tyskland.

 2. ELS-EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden ELS-EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Werther, Tyskland.

 1. LEBENSHILFE CELLE GGMBH

  Tyskland

  Virksomheden LEBENSHILFE CELLE GGMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Celle, Tyskland.

 2. PROCME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROCME GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Bad Kreuznach, Tyskland.

 3. MFG TECHNIK & SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MFG TECHNIK & SERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Kranzberg, Tyskland.

 4. P.E. LABELLERS S.P.A.

  Italien

  Virksomheden P.E. LABELLERS S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner, Etiketter, tøj-, etikketeringsmaskiner, håndbetjente sværteruller, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Etiketter, tøj-, Etiketteringssystemer, Etiketteringsprintsystemer, og selvklæbende etiket brancherne. Den er baseret i Porto Mantovano, Italien.

 5. GEBR. STEHLE & CO. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GEBR. STEHLE & CO. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Ravensburg, Tyskland.

 6. TASK ITALY SRL

  Italien

  Virksomheden TASK ITALY SRL, er en Distributør, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Emballage - virksomheder, Indpakning, Emballeringsdesign, Specialemballering, Pakkepresningsmaskiner, Etiketteringsmaskiner, Etiketteringsmaskiner, kontor-, Flasker og glas, plast-, og aftapningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Canelli, Italien.

 7. NOVEXX SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  NOVEXX Solutions står for fremragende produkter og individuelle totalløsninger, når det drejer sig om industriel mærkning og identificering langs med forsyningskæden.

 8. LABEL LINE UK

  Det Forenede Kongerige

 1. PACKIN

  Italien

 2. KOALA LABELS

  Det Forenede Kongerige

 3. SCHAUMERMAL24 E.K.

  Tyskland

 4. KELLEREIARTIKEL BEISTEINER INH. THOMAS BEISTEINER

  Østrig

 5. PRESA

  Belgien

 6. HSA SYSTEMS GMBH

  Tyskland

 7. HSR BASKI TEKNOLOJILERI

  Tyrkiet

 8. DIALOGIC GMBH

  Tyskland

 9. LÖBO GMBH

  Tyskland

 10. SFINGE SPA

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Etiketteringsmaskiner - Import eksport

Antal resultater

3.826 Virksomheder