• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • etiketteringsmaskiner

Resultater for

Etiketteringsmaskiner - Import eksport

 1. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Uanset hvordan dit produkt er pakket - flasker, dåser, bokse, fleksibel emballering osv. - så har Accraply en industriel emballagemaskine til dig. Vi er et Barry-Wehmiller Packaging Systems virksomhed som leverer emballage- og krympemuffeudstyr, vi specialiserer os i trykfølsomme etikettemaskiner, rulleindføringssystemer, og krympemuffe påføringsteknologi. Vores pålidelige mærker af etikettemaskiner - Accraply, Harland, Trine og Graham & Sleevit - bruges inden for mange brancher, inklusive mad og drikke, farmaceutisk, husholdnings- og forbrugervarer, eller sundhed og skønhed. Vores Standford krympemuffe omdannelsesudstyr giver os mulighed for at vejlede alle vores kunder gennem alle områder af etiketteteknologien inden for krympemuffer. Accraply løsningerne er designet til at imødese de specifikke behov på de forskellige markeder, ved at levere URS Compliance, Serialisation capability, Validation/Documentation, CFR21 compliance og er samtidig Track og eject/trace kompatible løsninger.

 2. ELS-EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH & CO KG

  Tyskland

  Siden 1998 har ELS fremstillet etikettemaskiner, kodesystemer og printsystemer, med at formål at optimere processen inden for etiketter. Sortimentet inkluderer manuelle mærkningssystemer og elektriske mærkningsmaskiner, for en let forarbejdning af klæbemærkater samt kompakte halvautomatiske maskiner til mærkning. Automatiske mærkningsmaskiner med transportbånd muliggør mærkning fra flere sider. ELS tilbyder en rund mærkatmaskine, specielt designet til mærkning af cylindriske produkter. For etiketter med en særlig stor mængde oplysninger, som ingredienser og produktnavne, har vi termiske/termiske overførselsudskrivningssystemer, der kan installeres, f.eks. tværbane mærkatmaskiner. Kodesystemer til trykning af MHD osv., samt mærkatprintere afrunder vores sortiment. Hvis du ikke finder de ønskede etiketteringsmaskiner eller etiketteringssystemer hos os, så udvikler vi også specialmaskiner efter individuelle ønsker. Kontakt os!

 3. TOPEX GMBH

  Tyskland

  Oplev en progressiv, personlig virksomhed, der virkelig bevæger dig fremad. Fordi den komplette delmærkning og pålidelig identifikation er en selvfølge i næsten alle industrier i dag, og dermed er en af ​​de afgørende faktorer for succes i en industriel produktion. Uanset hvor du fremstiller – så behøver du ikke at være foruden produkter og tjenester fra topex-mærket. Dette sikres af vores netværk af salgs- og servicepartnere i Europa, Kina og USA. Vores produkt- og serviceportefølje henvender sig til alle, der leder efter mere end standardløsninger. Vi tilbyder sofistikerede og gennemtænkte systemløsninger til næsten alle brugs- og anvendelsesområder i industrien. Fra klassisk delmærkning, ved hjælp af etiketter eller direkte mærkning, gennem RFID-applikationer til dispenseringssystemer til funktionelle etiketter. Vi rådgiver dig også gerne om valg af den optimale kombination af materialer. Vi ser dette som en topex-systemløsning - alt fra en enkelt kilde!

 4. WHITE STEEL GMBH

  Tyskland

  Vi er en førende fabrikant inden for maskiner og produktionslinjer. DERFOR KAN VI LEVERE ALLE LØSNINGER TIL DINE PRODUKTIONSLINJER. Derudover er White Steel GmbH en af ​​de største teknologileverandører til den farmaceutiske, kemiske og fødevareproduktionsindustri samt en lang række andre sektorer. Virksomheden White Steel GmbH har en stor serviceportefølje. Udnyt vores store erfaring med at udvikle dine egne produktionsprocesser. Vi opererer over hele verden fra vores lokationer i Tyrkiet og Tyskland. Vores maskiner producerer vigtige produkter, som kan bruges direkte af slutforbrugeren i regionen. (Fødevarer, medicinske produkter osv.), i vores store projekter sørger vi for at bruge og styrke den regionale infrastruktur. På den måde støtter vi den omkringliggende region ved tildeling af kontrakter, og yder samtidig et bidrag til miljø og bæredygtighed, f.eks. ved at minimere transporten.

 5. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Tyskland

  Som erfaren partner for handel og industri udvikler vi skræddersyede løsninger til vores kunders individuelle krav og behov. Perfekt forarbejdning og strenge kvalitetskontroller gør contact-apparater og -etiketter til et enestående mærkeprodukt. Her følger et lille udvalg af vores sortiment: Manuelle contact-mærkningssystemer - Manuelle mærkningsapparater og dispensere - Etiketter til varemærkning contact-etiketter - Kvalitetsetiketter til industri og handel - Pynte- og reklameetiketter - Vognetiketer Etiketprintere - Termo- og termotransferprintere - Etiketsoftware - Carbonbånd og andet tilbehør - Specialopløsninger contact-etiketteringsanlæg - Hel- og halvautomatiske print- og etiketteringsanlæg Salgsfremmende produkter - Omfattende produktsortiment af pris- og informationsbærere Butiksindretning - Hæftepistoler og hæftetråde - Kasseruller Varesikring - Varesikringssystemer - Selvklæbende og hårde etiketter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. INNOSTEAM GMBH

  Tyskland

  InnoSteam GmbH med hovedkontor i Weinstadt ved Stuttgart er en salgs- og engroshandelscentral med fokus på det europæiske marked for fødevarer og e-cigaretter samt beslægtede produkter. InnoSteam GmbH's ydelser omfatter et bredt portefølje af produkter og tjenester især til special- og engroshandlen. Dertil hører bl.a.: Aftapnings-, blandings- og emballeringssystemer, receptur-, dosering og vejningssystemer, tryk- og etiketteringsløsninger samt (online-)engroshandlen med råstoffer som nikotin, glycerin og propylenglykol samt tomme flasker og låg til forskellige anvendelser.

 2. REA ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Med et team på over 400 ansatte udvikler og producerer REA mærke- og kodningssystemer, mærkningsteknologi og kodekontroludstyr til brug i industri og handel over hele verden.

 3. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  UNIFLEX er systemudbyder inden for fremstilling af slangeledninger – fra fabriksudstyr til produktionsanlæg

 4. B+B AUTOMATIONS- UND STEUERUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. HERMA GMBH

  Tyskland

 1. PRESA

  Belgien

 2. DOMINO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 1. SCHAUMERMAL24 E.K.

  Tyskland

 2. KELLEREIARTIKEL BEISTEINER INH. THOMAS BEISTEINER

  Østrig

 3. PROCME GMBH

  Tyskland

 4. MFG TECHNIK & SERVICE GMBH

  Tyskland

 5. P.E. LABELLERS S.P.A.

  Italien

 6. GEBR. STEHLE & CO. GMBH

  Tyskland

 7. PMR SYSTEM GROUP SRL

  Italien

  PMR System Group er en ledervirksomhed indenfor konstruktion af etiketteringsmaskiner, påfyldningsmaskiner og lågpåsætningsmaskiner; alle løsninger, som leverer et ekstremt positivt bidrag til virksomhederne der drager nytte heraf. Det store udbud henvender sig globalt til produktionssektorerne og imødekommer en bred vifte af tekniske behov. Alle vores maskinkomponenter er hundrede procent “Made in Italy”.

 8. NOVEXX SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  NOVEXX Solutions står for fremragende produkter og individuelle totalløsninger, når det drejer sig om industriel mærkning og identificering langs med forsyningskæden.

 1. LABEL LINE UK

  Det Forenede Kongerige

 2. PACKIN

  Italien

 3. KOALA LABELS

  Det Forenede Kongerige

 4. HSA SYSTEMS GMBH

  Tyskland

 5. HSR BASKI TEKNOLOJILERI

  Tyrkiet

 6. LÖBO GMBH

  Tyskland

 7. DIALOGIC GMBH

  Tyskland

 8. LANGGUTH GMBH

  Tyskland

 9. LIGHTHOUSE EUROPE B.V. INDUSTRIËLE KLEUREN LABELPRINTERS

  Holland

 10. SFINGE SPA

  Italien

Filtre

Resultater for

Etiketteringsmaskiner - Import eksport

Antal resultater

4.278 virksomheder