• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • etiketteringsmaskiner

Resultater for

Etiketteringsmaskiner - Import eksport

 1. ÖZKA MACHINE AUTOMATION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ÖZKA-ISTANBUL BLEV GRUNDLAGT I ISTANBUL I 2015 FOR AT FREMSTILLE OG UDVIKLE AUTOMATISK STRÆKOMSPOLING, AUTOMATISK STRÆKSNITNING, AUTOMATISK TRÅDLØS STRÆKOMSPOLING OG AUTOMATISK PRÆSTRÆK OMSPOLINGSMASKINER. SIDEN DERES GRUNDLÆGGELSE HAR ÖZKA-ISTANBUL HAFT EN FØRENDE ROLLE NATIONALT, INDEN FOR DESIGN OG PRODUKTION AF EFFEKTIVE OG HØJHASTIGHEDS OMSPOLINGSMASKINER TIL PE/PVC-STRÆKFOLIER SOM OVERHOLDER INTERNATIONALE STANDARDER. I DE FØLGENDE ÅR BEVÆGEDE ÖZKA-İSTANBUL SIG IND PÅ DE INTERNATIONALE MARKEDER, FOR AT OPFYLDE KRAVENE OM UDENLANDSKE KUNDER. PRODUKTION AF PÅFYLDNINGS- OG PAKKEMASKINER SOM KRÆVER FORSKNING OG UDVIKLING HAR VÆRET EN ANDEN PRODUKTIONSLINJE FOR ÖZKA-ISTANBUL. ÖZKA-ISTANBUL HAR FORNYLIG UDVIKLET EN MASKINE TIL OMSPOLING OG DIMENSIONERING AF BAGEPAPIR. ÖZKA-İSTANBUL GIVER FULD TEKNISK SUPPORT TIL DERES KUNDER FOR AT UNDGÅ OG UDELUKKE PRODUKTIONSTAB.

 2. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge
 3. SHANGHAI NPACK AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  SHANGHAI NPACK er en af Kinas førende producenter inden for væskepåfyldningsmaskiner. Virksomheden er eksperter inden for væskepåfyldningsudstyr og er beliggende i Jiading distriktet i Shanghai. npack brandet blev opfundet tilbage i 2006 og registreret i 2012, og er en af de første producenter af væskepåfyldningsmaskiner i Kina. I dag er NPACK stolt over at tilbyde et omfattende udvalg af væskepåfyldningsudstyr. De primære teknologier som tilbydes er som følger: •Flydende servostempel påfyldning •Veje- og påfyldningsmaskine til væske •Påfyldningsmaskine til overflydende væske •Væskepåfyldningsmaskine til servopumpe •Væskepåfyldningsmaskine med tyngdekraft •Overflow fyldemaskine. NPACK stopper aldrig med at arbejde, forbedre sig, investere i R&D, forbedre medarbejdernes fordele, og tilbyde en god kundeservicekvalitet. Vores mål er at gøre væskepåfyldning mere effektivt, præcist, intelligent og pålideligt. Vi prøver at gøre vores klienter mere produktive, konkurrencedygtige, reducere emballageomkostninger og materialespild. Vi arbejder på at være det endelige referencepunkt inden for teorien og praksissen af væskepåfyldning, en ny type af pakkesystemer, en ny type af service. NPACK er en virksomhed der kontinuerligt vokser, som kan bygge skræddersyede automatiserede væskepåfyldningsmaskiner og baseret på vores kontinuerlige investeringer i R&D, er NPACK også en virksomhed som skaber værdien bag succes, og som deler denne værdi med alle vores kunder og medarbejdere. Vi prøver at opbygge et omfattende salgsnetværk over hele verden, og byder agenter velkommen til vores udstyr og et fremtidigt samarbejde.

 4. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som erfaren partner for handel og industri udvikler vi skræddersyede løsninger til vores kunders individuelle krav og behov. Perfekt forarbejdning og strenge kvalitetskontroller gør contact-apparater og -etiketter til et enestående mærkeprodukt. Her følger et lille udvalg af vores sortiment: Manuelle contact-mærkningssystemer - Manuelle mærkningsapparater og dispensere - Etiketter til varemærkning contact-etiketter - Kvalitetsetiketter til industri og handel - Pynte- og reklameetiketter - Vognetiketer Etiketprintere - Termo- og termotransferprintere - Etiketsoftware - Carbonbånd og andet tilbehør - Specialopløsninger contact-etiketteringsanlæg - Hel- og halvautomatiske print- og etiketteringsanlæg Salgsfremmende produkter - Omfattende produktsortiment af pris- og informationsbærere Butiksindretning - Hæftepistoler og hæftetråde - Kasseruller Varesikring - Varesikringssystemer - Selvklæbende og hårde etiketter.

 5. CDA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  CDA har siden 1991 fremstillet og solgt løsninger til påfyldning, skruning og ettiketering. På baggrund af en solid erfaring tilbyder vi et bredt udvalg af maskiner, fra halvautomatiske etiketteringsmaskiner og komplette pakkelinjer til automatiske etiketteringsmaskiner, påfyldnings- og skruemaskiner. Vi er internationalt anerkendt for vores produktkvalitet, og vores påfyldnings-, skrue-, proppe- og eteketteringsmaskiner er designet til at tilpasse sig alle produkter og formater. Om du arbejder inden for vinfremstilling, ølbrygning, fødevareindustri, e-væsker, kosmetik eller kemi, så har vi en løsning efter mål, der kan imødekomme dine behov. Hos CDA er innovation og kvalitet en absolut prioritet. Vores pakkeløsninger er designet til at optimere dine processer, øge din produktivitet og garantere produkternes konformitet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. B+B AUTOMATIONS- UND STEUERUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 2. REA ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med et team på over 400 ansatte udvikler og producerer REA mærke- og kodningssystemer, mærkningsteknologi og kodekontroludstyr til brug i industri og handel over hele verden.

 3. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  UNIFLEX er systemudbyder inden for fremstilling af slangeledninger – fra fabriksudstyr til produktionsanlæg

 4. OMS MEKANIK OTOMASYON SISTEMLERI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til OMS Mechanical Automation Systems! Baseret i Tyrkiet specialiserer vi os i skræddersyede projekter til fødevare- og drikkevarefabrikker. Vores omfattende udvalg af produkter omfatter skræddersyede fabriksprojekter, påfyldningslinjer, hættespændelinjer, mærkningslinjer, indførings- og opsamlingsbakker, dækselindføringssystemer, bagemaskiner, hættekrympemaskiner, mærkningsmaskiner, transportbåndsystemer, steriliseringsmaskiner til flasker og plexi maskinelukkesystemer. Spørg os !

 5. DOMINO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMINO DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Mainz-Kastel, Tyskland.

 1. PROCME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROCME GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Bad Kreuznach, Tyskland.

 2. LEBENSHILFE CELLE GGMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEBENSHILFE CELLE GGMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Celle, Tyskland.

 1. MFG TECHNIK & SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MFG TECHNIK & SERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Kranzberg, Tyskland.

 2. ELS EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELS EUROPEAN LABELLING SYSTEM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Werther, Tyskland.

 3. GEBR. STEHLE & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEBR. STEHLE & CO. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Ravensburg, Tyskland.

 4. TASK ITALY SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TASK ITALY SRL, er en Distributør, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Emballage - virksomheder, Indpakning, Emballeringsdesign, Specialemballering, Pakkepresningsmaskiner, Etiketteringsmaskiner, Etiketteringsmaskiner, kontor-, Flasker og glas, plast-, og Pakkere - selskaber brancherne. Den er baseret i Canelli, Italien.

 5. MPRINT MORLOCK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MPRINT MORLOCK GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Etiketteringsprintsystemer brancherne. Den er baseret i Baiersbronn, Tyskland.

 6. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

  Tyskland

  InnoSteam GmbH med hovedkontor i Weinstadt ved Stuttgart er en salgs- og engroshandelscentral med fokus på det europæiske marked for fødevarer og e-cigaretter samt beslægtede produkter. InnoSteam GmbH's ydelser omfatter et bredt portefølje af produkter og tjenester især til special- og engroshandlen. Dertil hører bl.a.: Aftapnings-, blandings- og emballeringssystemer, receptur-, dosering og vejningssystemer, tryk- og etiketteringsløsninger samt (online-)engroshandlen med råstoffer som nikotin, glycerin og propylenglykol samt tomme flasker og låg til forskellige anvendelser.

 7. WHITE STEEL GMBH

  Tyskland

  Vi er en førende fabrikant inden for maskiner og produktionslinjer. DERFOR KAN VI LEVERE ALLE LØSNINGER TIL DINE PRODUKTIONSLINJER. Derudover er White Steel GmbH en af ​​de største teknologileverandører til den farmaceutiske, kemiske og fødevareproduktionsindustri samt en lang række andre sektorer. Virksomheden White Steel GmbH har en stor serviceportefølje. Udnyt vores store erfaring med at udvikle dine egne produktionsprocesser. Vi opererer over hele verden fra vores lokationer i Tyrkiet og Tyskland. Vores maskiner producerer vigtige produkter, som kan bruges direkte af slutforbrugeren i regionen. (Fødevarer, medicinske produkter osv.), i vores store projekter sørger vi for at bruge og styrke den regionale infrastruktur. På den måde støtter vi den omkringliggende region ved tildeling af kontrakter, og yder samtidig et bidrag til miljø og bæredygtighed, f.eks. ved at minimere transporten.

 8. TOPEX GMBH

  Tyskland

  Oplev en progressiv, personlig virksomhed, der virkelig bevæger dig fremad. Fordi den komplette delmærkning og pålidelig identifikation er en selvfølge i næsten alle industrier i dag, og dermed er en af ​​de afgørende faktorer for succes i en industriel produktion. Uanset hvor du fremstiller – så behøver du ikke at være foruden produkter og tjenester fra topex-mærket. Dette sikres af vores netværk af salgs- og servicepartnere i Europa, Kina og USA. Vores produkt- og serviceportefølje henvender sig til alle, der leder efter mere end standardløsninger. Vi tilbyder sofistikerede og gennemtænkte systemløsninger til næsten alle brugs- og anvendelsesområder i industrien. Fra klassisk delmærkning, ved hjælp af etiketter eller direkte mærkning, gennem RFID-applikationer til dispenseringssystemer til funktionelle etiketter. Vi rådgiver dig også gerne om valg af den optimale kombination af materialer. Vi ser dette som en topex-systemløsning - alt fra en enkelt kilde!

 1. SKANEM SCANDINAVIA HOBRO

  Danmark

  Skanem Hobro er et af Danmarks største etiket-trykkerier. Omkring 70 specialister er til disposition for vores kunder. Vi anvender offset, serigrafi, flexo, og digitaltryk, så vi kan derfor altid tilbyde vore kunder den mest optimale og bedste økonomiske løsning. Kontakt vores salgsafdeling, vi forstår dine behov og ved hvordan vi skal imødekomme dine forespørgsler. Skanem Hobro leverer i dag til den brede danske industri. Fødevarer, kosmetik, pharma, sikkerhed, kemi, logistik m. m. Specialopgaver har vi løst mange af gennem tiderne og kan nævne flersidede kupon labels, labels med fortløbende numre, Wrap-around, skrabe etiketter, sleeves, booklabels o.s.v. Vi har en moderne produktionsafdeling og er på forkant med udviklingen med de nyeste produktionsmetoder. Tidsfaktoren er afgørende for vore kunder. ”Delivery on demand” er i stadig vækst og forudsætter en leverandør der er til at stole på. Uovertruffen kvalitet og høj service er en selvfølge.

 2. NOVEXX SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  NOVEXX Solutions står for fremragende produkter og individuelle totalløsninger, når det drejer sig om industriel mærkning og identificering langs med forsyningskæden.

 3. LABEL LINE UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LABEL LINE UK, er en Distributør, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Etiketteringsmaskiner, og Etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Liverpool, Det Forenede Kongerige.

 4. PACKIN

  Italien

  Virksomheden PACKIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for halvautomatiske etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Desio, Italien.

 5. SCHAUMERMAL24 E.K.

  Tyskland

  Virksomheden SCHAUMERMAL24 E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Markt Bibart, Tyskland.

 6. PRESA

  Belgien

  Virksomheden PRESA, er en Multi-Category, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Overijse, Belgien.

 7. KELLEREIARTIKEL BEISTEINER INH. THOMAS BEISTEINER

  Østrig

  Virksomheden KELLEREIARTIKEL BEISTEINER INH. THOMAS BEISTEINER, er en Distributør, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Neckenmarkt, Østrig.

 8. P.E. LABELLERS S.P.A.

  Italien

  Virksomheden P.E. LABELLERS S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner, Etiketter, tøj-, etikketeringsmaskiner, håndbetjente sværteruller, Mærke- og etiketteringsmaskiner, og Etiketter, tøj- brancherne. Den er baseret i Porto Mantovano, Italien.

 9. HSR BASKI TEKNOLOJILERI

  Tyrkiet

  Virksomheden HSR BASKI TEKNOLOJILERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for plastikhinder, printere til etiketter, og etiketruller brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 10. HSA SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HSA SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketteringsmaskiner branchen. Den er baseret i Hövelhof, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Etiketteringsmaskiner - Import eksport

Antal resultater

3.828 Virksomheder