• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • charcuterivarer og saltede varer

Resultater for

Charcuterivarer og saltede varer - Import eksport

 1. SOMEXPORT

  Frankrig

  SOMEXPORT startede i 1994. Vi leverer til købscentraler og skibsprovianter, men især Afrika, Antillerne, kunder i Det Indiske Ocean og Stillehavet samt Mellemøsten. Vi er en import-eksport-virksomhed af tørrede, friske og dybfrosne produkter, og vi arbejder med mere end 300 franske og europæiske leverandører. Vi er specialiseret i følgende fødevarer: - Mejeriprodukter (ost, yoghurt, mælk, fløde...), - Kødpålæg og saltede produkter, - Kager og wienerbrød - Halal produkter, - Købmandsvarer, - Alt godt fra havet, - Dybfrost. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevareprodukter. SOMEXPORT er din eksportpartner. Vi ledsager dig i valget af de bedste produkter fra alle verdenshjørner og imødekommer både dine og dine kunders behov. Vi har i over 20 år rejst rundt i verden på jagt efter lokale produkter og specialiteter og traditionelle madretter. Vi leverer desuden specifikke ingredienser og produkter efter kundens ønske. Alt dette takket være en kontakt med producenter, opdrættere, kokke, distributører, forbrugere og mange andre aktører inden for landbrug og landbrugsfødevarer. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

  Spanien

  Vi dyrker vores egen jord og avler grise.Vi arbejder med svineracen DUROC, som er kendt for sin fantastiske kødkvalitet, der blandt andet skyldes en naturlig kost bestående af lokale kornprodukter samt upåklagelige hygiejneforhold på svinefarmene, der ligger i enestående omgivelser. Vi har dermed de bedste råvarer til fremstilling af vores PØLSER, MARINERET KØD OG SKINKER.

 3. FONTANA ERMES SPA SALUMIFICIO

  Italien

  Ermes Fontana er en af de producenter, der fremstiller Parma-skinke, som kan bryste sig af at holde den ældste og mest prestigefyldte tradition i hævd. Det er en af de få virksomheder i sektoren, som har en komplet, intern produktionscyklus. Pakkeafdelingen er godkendt af Consorzio del Prosciutto di Parma til skiveskåret skinke under streng kontrol fra Istituto Parma Qualità. Der bearbejdes mere end 5 millioner kilo kød årligt, og der fremstilles ca. 350.000 skinker hvert år.

 4. DETRY

  Belgien

  Vi har siden 1963 tilbudt et udvalg af lækkert kødpålæg, der er anerkendt for en unik smag og for vores slagteres knowhow. Fra skinker og blodpølser til forskellige patéer og ferske kødprodukter, vores 9 produktkategorier bliver stadig mere og mere velsmagende ! Ønsker du at introducere mærket AUBEL i din forretning? Eller at købe vores kødpålæg en gros eller pakket under dit eget mærke? Kontakt os, så vi kan diskutere dit projekt.

 5. GOUMANISTO

  Belgien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

  Frankrig

 2. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

  Spanien

 3. SAN BONO SRL

  Italien

 4. SALUMIFICIO FRATELLI RIVA SPA

  Italien

 5. JAMONES EUTIQUIO

  Spanien

 1. 'NDUJA SAN DONATO S.R.L.

  Italien

 2. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

  Italien

 1. AIMARETTI SPA

  Italien

 2. MONICA E GROSSI SPA

  Italien

 3. FELSINEO SPA

  Italien

  Førende italiensk fabrikant af mortadella certificeret IGP. Eksklusiv produktion og kvalitetscertificeret Mortadelle efter den traditionelle opskrift fra Boulogne - Certificeringer: ISO 20009001: 2000, ISO 22000: 2005, ISO 14001: 2004, BRC, IFS Mortadelle uden gluten. 1963 Mortadella Artisanale, A.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport til hele verden.

 4. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Italien

  Siden 1957 har familien Vitali været passioneret dedikeret til arbejdet med at tilberede slagteaffald. Den lægger særlig vægt på kunderne og produkternes kvalitet. Moderne produktionsteknikker har gjort det muligt for os at udvikle specifikationer, der fremmer virksomhedens omdømme. Vi dyrker korn, der anvendes som foder til vores dyr.

 5. BAUWENS THEO

  Belgien

  Theo Bauwens SA er en familiedrevet virksomhed på allerede 4. generation, der blev etableret i 1909. Vi er en af de førende producenter af kogte charcuterivarer i Europa. Vores ry for en fremragende kvalitet og hygeiejne er godkendt af vores IFS-certificering (International Food Standard) og bekræftet af vores mikrobiologiske laboratorie og vores kemiske laboratorie. Vi innoverer løbende vores produkter og er kendt for vores fleksibilitet og services.

 6. PORTALCONSA

  Spanien

  PORTALCONSA producerer typiske produkter fra Galicien såsom traditionel chorizo, chorizo med løg, svineskank, flæsk, cacheira (svinehoved) samt en lang række mere generelle produkter som pølser og criollo. Alle produkterne fremstilles udelukkende med de bedste råvarer og stor knowhow på højteknologiske anlæg, hvilket sikrer den mest fremragende kvalitet.

 7. CÁRNICAS SÁNCHEZ MARTÍN

  Spanien

  Hos Cárnicas Sánchez Martín er service og rådgivning vores garanti over for kunden. Hos Cárnicas Sánchez Martín er service og rådgivning vores garanti over for kunden. Det bedste forhold mellem kvalitet og pris og vores professionelle personale er den bedste garanti for vores produkter. Besøg os, og konstater det for dig selv.

 8. IBERICOS GUILLEN

  Spanien

  Manuel Guillén, S.A. forener traditionen fra de store mesterslagtere med de mest moderne og avancerede faciliteter, som giver skinker og iberisk saltet kød af højeste kvalitet. Alle faser, fra avl af svin til udvikling og distribution af produkterne er genstand for særlig omsorg og opfylder de strengeste kvalitetskontroller.

 1. SADEPOR

  Spanien

  EMBUTIDOS OBRADOIRO fremstiller bearbejdede produkter, som markedsføres under mærket Sadepor. Virksomhedens formål har lige fra starten været at tilbyde et udvalgt af kvalitetsprodukter. De produkter, som markedsføres under Sadepor, er fremstillet af de bedste råvarer fra moderselskabet og i henhold til de traditionelle bearbejdningsmetoder i Galicien.

 2. EMBUTIDOS Y JAMONES LUENGO MARTÍN

  Spanien

  Vores lille familievirksomhed har eksisteret i to årtier, og vi arbejder med stor omhu for at kunne tilbyde vores kunder et godt produkt. Produktion og tilberedning af iberiske produkter. Iberisk charcuteri og skinke fra Guijuelo. Iberisk skinke. Skinke fra Guijuelo. Iberisk charcuteri. Charcuteri fra Guijuelo. Frisk kød.

 3. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Spanien

  I vores familievirksomhed er det lykkedes at etablere en harmonisk balance mellem erfaring og moderne teknologi, således at der opnås et traditionelt produkt, der er en forædling af vores arbejde og vores ønske om hver dag at blive lidt bedre. Lækre og traditionelle produkter og hverdagsprodukter (skinker, lomo, chorizo) fremstillet med stor omhu og i henhold til en streng kvalitetskontrol, hvor produkterne bliver anbragt i moderne tørremaskiner for at opnå en fremragende kvalitet.

 4. SALUMI CORSINI SRL

  Italien

  Lonza, lonzini, skinke, pølser og spegepølse: Smagfyldte specialiteter med svinekød, der bliver nøje udvalgt og intelligent krydret af vores kompetente medarbejdere. Vi garanterer en modningsproces for alle vores spegepølser, der fremstilles i et ideelt klima, hvilket gør dem lækre og smagfyldte, . Vores arbejdstradition for svinekød er nedarvet gennem tre generationer. Vores stærke sider er fokus på markedet, kvaliteten af modningen, autenticitet og hurtig og præcis service.

 5. DI GIUSEPPE PORCELLI

  Italien

  Virksomheden, der arbejder efter de mest traditionelle og håndværksmæssige produktionsteknikker, ønsker at udvide sin horisont ved at udvide sit produktsortiment og målmarkederne, ved hjælp af den kontinuerlige og konstante proces med forskning og udvikling sådan at virksomheden på lang sigt kan markedsføre sine produkter også i udlandet. Livasì er en familievirksomhed startet ud fra ønsket af tredje generation.

 6. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spanien

  Vi fremstiller andespecialiteter. Foie gras af ænder. Catering. Kødpålæg og færdigretter. Kød, skinke og tilberedte slagtervarer. Fjerkræ og paté. Andespecialiteter. Grillet kød.

 7. MARTÍN MARTÍN BLÁZQUEZ

  Spanien

  Skinkefabrik, slagtehus og udskæringsrum, butik.

 8. MAISON VOISINE

  Frankrig

 9. COURTIN HERVOUET

  Frankrig

 10. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

  Spanien