• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • charcuterivarer og saltede varer

Resultater for

Charcuterivarer og saltede varer - Import eksport

 1. SOMEXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT startede i 1994. Vi leverer til købscentraler og skibsprovianter, men især Afrika, Antillerne, kunder i Det Indiske Ocean og Stillehavet samt Mellemøsten. Vi er en import-eksport-virksomhed af tørrede, friske og dybfrosne produkter, og vi arbejder med mere end 300 franske og europæiske leverandører. Vi er specialiseret i følgende fødevarer: - Mejeriprodukter (ost, yoghurt, mælk, fløde...), - Kødpålæg og saltede produkter, - Kager og wienerbrød - Halal produkter, - Købmandsvarer, - Alt godt fra havet, - Dybfrost. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevareprodukter. SOMEXPORT er din eksportpartner. Vi ledsager dig i valget af de bedste produkter fra alle verdenshjørner og imødekommer både dine og dine kunders behov. Vi har i over 20 år rejst rundt i verden på jagt efter lokale produkter og specialiteter og traditionelle madretter. Vi leverer desuden specifikke ingredienser og produkter efter kundens ønske. Alt dette takket være en kontakt med producenter, opdrættere, kokke, distributører, forbrugere og mange andre aktører inden for landbrug og landbrugsfødevarer. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. SA CONSERVERIE DU SUD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Med over 100 års erfaring og en unik knowhow er Conserverie du Sud den største fabrikant af paté med svinekød og den eneste, der sælges i både ind- og udland. Conserverie du Sud satser på det lokale og får svinekød fra en velrenommeret leverandør, som er kendt for sit kød med kvalitetsmærket Label Rouge. Nøglerne til vores succes er: en afbalanceret smagsoplevelse og en lækker konsistens! Med en kunnen, som er nedarvet fra generation til generation, bliver produkterne fremstillet ud fra opskrifter, der følger den reneste tradition. Virksomheden er stolt af at kunne tilbyde naturlige produkter til forbrugerne. Conserverie du Sud opnåede godkendelsen IFS version 8 i 2021. IFS FOOD er en international reference, der sætter en standard for overensstemmelsen af produkter og procedurer i forhold til sikkerhed og fødevarekvalitet. Conserverie du Sud tilbyder flere produktserier: -Label Rouge: Med frilandsgrise, der giver velsmagede kød med en enestående konsistens. - ABio er garanti for en landbrugsmæssig produktionsmetode, der respekterer økosystemer og naturlige cyklusser. -VPF sikrer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Frankrig. -IGP Porc Sud-Ouest garanterer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Sydvestfrankrig.

 3. CÔTE2BOEUF

  Frankrig

  Verified by europages badge

  COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.

 4. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Vi dyrker vores egen jord og avler grise.Vi arbejder med svineracen DUROC, som er kendt for sin fantastiske kødkvalitet, der blandt andet skyldes en naturlig kost bestående af lokale kornprodukter samt upåklagelige hygiejneforhold på svinefarmene, der ligger i enestående omgivelser. Vi har dermed de bedste råvarer til fremstilling af vores PØLSER, MARINERET KØD OG SKINKER.

 5. DETRY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Vi har siden 1963 tilbudt et udvalg af lækkert kødpålæg, der er anerkendt for en unik smag og for vores slagteres knowhow. Fra skinker og blodpølser til forskellige patéer og ferske kødprodukter, vores 9 produktkategorier bliver stadig mere og mere velsmagende ! Ønsker du at introducere mærket AUBEL i din forretning? Eller at købe vores kødpålæg en gros eller pakket under dit eget mærke? Kontakt os, så vi kan diskutere dit projekt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den er baseret i Sarrola-Carcopino, Frankrig.

 2. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, iberisk skinke, Charcuterivarer og saltede varer, Atelier for pålægsvarer og skinke., pølse, Chorizo, og Simon Martin brancherne. Den er baseret i Guijuelo-Salamanca, Spanien.

 3. JAMONES EUTIQUIO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden JAMONES EUTIQUIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, skinkefabrikker, Charcuterivarer og saltede varer, udbenede skinker, røget skinke, og Tørreanlæg til skinker brancherne. Den er baseret i Cuarte De Huerva-Zaragoza, Spanien.

 4. AIMARETTI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIMARETTI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, slagtning, lagring af skinker, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, skinke, og charcuteri engros brancherne. Den er baseret i Villafranca Piemonte, Italien.

 5. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SALUMIFICIO MERLOTTI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for pølse, typiske produkter, skinke, bresaola, culatello, pølser, mortadella-pølser uden polyfosfat, og hjemmelavet bacon brancherne. Den er baseret i Marmirolo, Italien.

 1. MONICA E GROSSI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MONICA E GROSSI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, skinkefabrikker, Charcuterivarer og saltede varer, røget skinke, Parmaskinke, San Daniele skinke, handel med røget skinke, og culatello brancherne. Den er baseret i Langhirano, Italien.

 2. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Italien

  Siden 1957 har familien Vitali været passioneret dedikeret til arbejdet med at tilberede slagteaffald. Den lægger særlig vægt på kunderne og produkternes kvalitet. Moderne produktionsteknikker har gjort det muligt for os at udvikle specifikationer, der fremmer virksomhedens omdømme. Vi dyrker korn, der anvendes som foder til vores dyr.

 1. FELSINEO SPA

  Italien

  Førende italiensk fabrikant af mortadella certificeret IGP. Eksklusiv produktion og kvalitetscertificeret Mortadelle efter den traditionelle opskrift fra Boulogne - Certificeringer: ISO 20009001: 2000, ISO 22000: 2005, ISO 14001: 2004, BRC, IFS Mortadelle uden gluten. 1963 Mortadella Artisanale, A.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport til hele verden.

 2. BAUWENS THEO

  Belgien

  Theo Bauwens SA er en familiedrevet virksomhed på allerede 4. generation, der blev etableret i 1909. Vi er en af de førende producenter af kogte charcuterivarer i Europa. Vores ry for en fremragende kvalitet og hygeiejne er godkendt af vores IFS-certificering (International Food Standard) og bekræftet af vores mikrobiologiske laboratorie og vores kemiske laboratorie. Vi innoverer løbende vores produkter og er kendt for vores fleksibilitet og services.

 3. PORTALCONSA

  Spanien

  PORTALCONSA producerer typiske produkter fra Galicien såsom traditionel chorizo, chorizo med løg, svineskank, flæsk, cacheira (svinehoved) samt en lang række mere generelle produkter som pølser og criollo. Alle produkterne fremstilles udelukkende med de bedste råvarer og stor knowhow på højteknologiske anlæg, hvilket sikrer den mest fremragende kvalitet.

 4. IBERICOS GUILLEN

  Spanien

  Manuel Guillén, S.A. forener traditionen fra de store mesterslagtere med de mest moderne og avancerede faciliteter, som giver skinker og iberisk saltet kød af højeste kvalitet. Alle faser, fra avl af svin til udvikling og distribution af produkterne er genstand for særlig omsorg og opfylder de strengeste kvalitetskontroller.

 5. SADEPOR

  Spanien

  EMBUTIDOS OBRADOIRO fremstiller bearbejdede produkter, som markedsføres under mærket Sadepor. Virksomhedens formål har lige fra starten været at tilbyde et udvalgt af kvalitetsprodukter. De produkter, som markedsføres under Sadepor, er fremstillet af de bedste råvarer fra moderselskabet og i henhold til de traditionelle bearbejdningsmetoder i Galicien.

 6. CÁRNICAS SÁNCHEZ MARTÍN

  Spanien

  Hos Cárnicas Sánchez Martín er service og rådgivning vores garanti over for kunden. Hos Cárnicas Sánchez Martín er service og rådgivning vores garanti over for kunden. Det bedste forhold mellem kvalitet og pris og vores professionelle personale er den bedste garanti for vores produkter. Besøg os, og konstater det for dig selv.

 7. EMBUTIDOS Y JAMONES LUENGO MARTÍN

  Spanien

  Vores lille familievirksomhed har eksisteret i to årtier, og vi arbejder med stor omhu for at kunne tilbyde vores kunder et godt produkt. Produktion og tilberedning af iberiske produkter. Iberisk charcuteri og skinke fra Guijuelo. Iberisk skinke. Skinke fra Guijuelo. Iberisk charcuteri. Charcuteri fra Guijuelo. Frisk kød.

 8. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Spanien

  I vores familievirksomhed er det lykkedes at etablere en harmonisk balance mellem erfaring og moderne teknologi, således at der opnås et traditionelt produkt, der er en forædling af vores arbejde og vores ønske om hver dag at blive lidt bedre. Lækre og traditionelle produkter og hverdagsprodukter (skinker, lomo, chorizo) fremstillet med stor omhu og i henhold til en streng kvalitetskontrol, hvor produkterne bliver anbragt i moderne tørremaskiner for at opnå en fremragende kvalitet.

 1. DI GIUSEPPE PORCELLI

  Italien

  Virksomheden, der arbejder efter de mest traditionelle og håndværksmæssige produktionsteknikker, ønsker at udvide sin horisont ved at udvide sit produktsortiment og målmarkederne, ved hjælp af den kontinuerlige og konstante proces med forskning og udvikling sådan at virksomheden på lang sigt kan markedsføre sine produkter også i udlandet. Livasì er en familievirksomhed startet ud fra ønsket af tredje generation.

 2. SALUMI CORSINI SRL

  Italien

  Lonza, lonzini, skinke, pølser og spegepølse: Smagfyldte specialiteter med svinekød, der bliver nøje udvalgt og intelligent krydret af vores kompetente medarbejdere. Vi garanterer en modningsproces for alle vores spegepølser, der fremstilles i et ideelt klima, hvilket gør dem lækre og smagfyldte, . Vores arbejdstradition for svinekød er nedarvet gennem tre generationer. Vores stærke sider er fokus på markedet, kvaliteten af modningen, autenticitet og hurtig og præcis service.

 3. GARRUDO BENITO

  Spanien

  salg af kødpålæg og skinker. Udbenet skinke der er skåret i skiver. Bov, filet, charcuteri og ibirisk svinekød.

 4. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spanien

  Vi fremstiller andespecialiteter. Foie gras af ænder. Catering. Kødpålæg og færdigretter. Kød, skinke og tilberedte slagtervarer. Fjerkræ og paté. Andespecialiteter. Grillet kød.

 5. LOS QUIJALES

  Spanien

  Håndværksmæssig udvikling og som resultat af de rige og gamle charcuteritraditioner i spanske Levante har det gjort disse produkter til en reference i hele regionen.

 6. MARTÍN MARTÍN BLÁZQUEZ

  Spanien

  Skinkefabrik, slagtehus og udskæringsrum, butik.

 7. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

  Spanien

  Virksomheden EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, lagring af skinker, viktualievarer, Skinke, og Chorizo brancherne. Den er baseret i Loja, Spanien.

 8. SALUMIFICIO CORBISIERO

  Italien

  Virksomheden SALUMIFICIO CORBISIERO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for viktualievarer, handel med pålægsvarer, fine pålægsvarer, og Salami brancherne. Den er baseret i Mugnano Del Cardinale, Italien.

 9. MAISON VOISINE

  Frankrig

  Virksomheden MAISON VOISINE, er en Multi-Category, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Håndværksfremstillet ost, Svinekød på dåse, røget skinke, og ferske slagteriprodukter brancherne. Den er baseret i Auros, Frankrig.

 10. SAGEM SRL - ROSA DELL'ANGELO

  Italien

  Virksomheden SAGEM SRL - ROSA DELL'ANGELO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den er baseret i Parma, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis