• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kiks og snacks- saltede

Resultater for

Kiks og snacks- saltede - Import eksport

 1. L'ÉTUVERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge
 2. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, er en Distributør, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for konfekt, Alkoholfri drikkevarer, Læskedrikke, Aperitiffer, alkoholfri, Kemikalier - import-eksport, Drikkevarer, plader chokolade, chokolade, og tilberedning til bagværk brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 3. FLAVIE'S & CO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLAVIE'S & CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Kiks og snacks, saltede, Biscuitter, saltkiks, Kiks og snacks, saltede, produktion af småkager, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Plérin, Frankrig.

 4. PUMPIDUP

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PUMPIDUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for Møtrikker til skruer, 'gourmet fødevarer, Karamelbolsjer, pindemad, popcorn, konfekt, sunde måltider, kiks, og frø brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA MAISON DE L'AIL NOIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for Kiks og snacks, saltede, Gastronomiske specialiteter, Kiks og snacks, saltede, cajounødder, fødevarer, Gastronomiske specialiteter, og fødevarer - import/eksport brancherne. Den er baseret i Sendets, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SMAKULI

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden SMAKULI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Småkager, Biscuitfremstilling, Kiks og snacks, saltede, Småkager, produktion af småkager, småkagefabrik, Biscuitfremstilling, levnedsmiddel uden gluten, og småkager uden gluten brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

 2. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  BioFoodLab er den førende virksomhed i Rusland inden for produktion af sunde snacks til vokse og børn. Vores vigtigste opgave var at skabe et nationalprodukt af høj kvalitet, som endnu ikke fandtes på markedet og som vi kunne være stolte af. Syv år senere tilbyder vi vores partnere brugsfærdige løsninger til sund ernæring. Der er 100 innovative og populære produkter i vores sortiment. I dag er det nemt at finde vores produkter i supermarkeder i Rusland og i 14 lande rundt om i verden, for eksempel Japan, Kina og De Arabiske Emirater. Vores mission er fortsat den samme — at hjælpe voksne og børn hver dag med at tage enkle skridt mod en sundere livsstil.

 3. TOTTIS - BINGO A.E.B.E.

  Grækenland

  BINGO SA blev grundlagt i 1971 i Athen og i 1993 blev det en del af TOTTIS-gruppen med hovedkontor i egne lokaler i Geraka. Der producerer vi produkter af høj kvalitet: Vafler, vafler og chokolade, vaffelruller, vienna (cigarillos). Med mærker som SERENATA, AMARETTI og KOUKOUROUKOU er BINGO SA pioner og førende både på det græske marked og i udlandet og eksporterer vafler og vaffelruller til over 40 lande, og værdien af eksporten overstiger 20% af den årlig omsætning

 4. FAB FOODS

  Det Forenede Kongerige

  Fab Foods har mere end 50 års erfaring som, en af verdens førende leverandører af snaks til internationale flyselskaber og cateringfirmaer. Fab Foods har det perfekte tilbehør til dine passagerers forfriskninger både på flyet og i loungen. Vi kan ikke alene tilbyde vores eget mærke Skybites, som straks bliver påskønnet men også dit eget logo for at gøre dit brand mere kendt. Flyv og nyd vores udvalg af vores velsmagende kiks Besøg vores hjemmeside for flere oplysninger.

 5. XOX GEBÄCK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden XOX GEBÄCK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den er baseret i Hameln, Tyskland.

 1. SKINNI SNAX

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SKINNI SNAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for barprodukter, kikærter, Salg og afvikling af palettes de solderie, og Fødevareproducent brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 2. PROTERMARS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PROTERMARS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for supper, fersk kød engros, og frysetørret kød brancherne. Den er baseret i Widdington, Det Forenede Kongerige.

 1. SNACK CREATIONS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SNACK CREATIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den er baseret i Great Yarmouth, Det Forenede Kongerige.

 2. AZAR

  Serbien

  Virksomheden AZAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den er baseret i Panchevo, Serbien.

 3. APERITIVOS DE AÑAVIEJA,S.A.

  Spanien

  Virksomheden APERITIVOS DE AÑAVIEJA,S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, snacks, Fødevareproducent, levnedsmiddel uden gluten, og ØKOLOGISK LANDBRUG brancherne. Den er baseret i Muro-Soria, Spanien.

 4. VSMAK LLC

  Ukraine

  Virksomheden VSMAK LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for pakkede solsikkefrø, og solsikkefrø brancherne. Den er baseret i Ivano-Frankivsk, Ukraine.

 5. REAL TRADE

  Ukraine

  Virksomheden REAL TRADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for snacks, knækbrød, honning, og kartoffelflager brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 6. KOESTLIN D.D.

  Kroatien

  Virksomheden KOESTLIN D.D., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Kiks og snacks, saltede, vafler, salt cracker, produktion af småkager, og Kiks og snacks, saltede brancherne. Den er baseret i Bjelovar, Kroatien.

 7. ROGER & ROGER

  Belgien

  Virksomheden ROGER & ROGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for Kartoffelchips, og Franske kartofler og aperitifprodukter af kartofler brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 8. BAKETIME LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BAKETIME LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Kiks og snacks, saltede, Småkager, Kiks og snacks, saltede, sød cracker, Småkager, og småkagefabrik brancherne. Den er baseret i Middlesbrough, Det Forenede Kongerige.

 1. HAPPY PEOPLE PLANET

  Luxembourg

  Virksomheden HAPPY PEOPLE PLANET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Diætmad og økologiske fødevarer, Kiks og snacks, saltede, Chokoladeholdigt slik, Diætmad og økologiske fødevarer, Kiks og snacks, saltede, og Chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Kopstal, Luxembourg.

 2. SIMSEKOGULLARI NUTS COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden SIMSEKOGULLARI NUTS COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for saucer og krydderurter, og halvstegte brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 3. CINESNACK

  Italien

  Virksomheden CINESNACK, er en Distributør, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. DELIZIE BAKERY SRL

  Italien

  Virksomheden DELIZIE BAKERY SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for bagerprodukter, terapeutiske strømper, og knækbrød brancherne. Den er baseret i Alba, Italien.

 5. LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 6. TERRABISCO S.A.

  Rumænien

  Virksomheden TERRABISCO S.A., er en Distributør, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, og Biscuitfremstilling brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 7. FORTUNE FACTORY SPAIN S.L.

  Spanien

  Virksomheden FORTUNE FACTORY SPAIN S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den er baseret i Benissa, Spanien.

 8. SNACK GARDEN KFT.

  Ungarn

  Virksomheden SNACK GARDEN KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for Kost - mad, levnedsmiddel uden gluten, frysetørret frugt, Kost - mad, og barprodukter brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 9. NUTRITION PARTNERS

  Belgien

  Virksomheden NUTRITION PARTNERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den er baseret i Sambreville, Belgien.

 10. MARTIN BEL

  Belarus

  Virksomheden MARTIN BEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for solsikkefrø, græskarkerner, og grønsager på dåse brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis