• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kiks og snacks- saltede

Resultater for

Kiks og snacks- saltede - Import eksport

 1. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) avler og forarbejder kartofler ved at fremstille instant kartoffelmos og blandinger samt kartoffelkorn. PKF JSC har været på fødevaremarkedet siden 1999, og er den eneste leverandør af kartoffelflager til HoReCa i Rusland. Kartoffelflagerne pakkes i små pakker på 200-300 gram, HoReCa pakkes i 1-20 kg samt sække fra 17 til 1000 kg til industrielt brug. Produktudvalget inkluderer kartoffelkorn med en lav densitet fra 250 til 580 gram/liter i flødefarvet, lysegul, gul og klare gule farver. Virksomheden avler også hvede, raps, lupin og andre afgrøder, samt handler med deres egne materialer inden for kartofler og bælgfrugter. Dehydreret kartoffelmos fra PKF er beregnet til fremstilling af delvist færdige produkter, chips og snacks, kontrol af fugt i bagte fødevarer, produktion af purerede dupper. Producenten leverer instant kartoffelmos til mere end 20 lande inklusive USA, Europa og Latinamerika.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  BioFoodLab er den førende virksomhed i Rusland inden for produktion af sunde snacks til vokse og børn. Vores vigtigste opgave var at skabe et nationalprodukt af høj kvalitet, som endnu ikke fandtes på markedet og som vi kunne være stolte af. Syv år senere tilbyder vi vores partnere brugsfærdige løsninger til sund ernæring. Der er 100 innovative og populære produkter i vores sortiment. I dag er det nemt at finde vores produkter i supermarkeder i Rusland og i 14 lande rundt om i verden, for eksempel Japan, Kina og De Arabiske Emirater. Vores mission er fortsat den samme — at hjælpe voksne og børn hver dag med at tage enkle skridt mod en sundere livsstil.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. KRASNODARAGROALLIANCE, LLC

  Rusland

  Produktion og salg af popcorn er hovedområderne for KRASNODARAGROALYANS forretningsaktiviteter. Kvaliteten af vores produkter er vores højeste prioritet. Vores afgrøder behandles i overensstemmelse med de seneste teknologiske krav. Vi anvender landbrugsmaskiner fra verdensførende virksomheder, såsom John Deere. Justerbare sprinklersystemer vander kultiveringsområderne i henhold til afgrødernes specifikke krav. Majskerner som avles af vores virksomhed til popcorn, overholder alle krav for disse produkter, og er ikke genetisk modificeret. Dette kan bevises takket være relevante testrapporter og compliance certifikater. I Rusland er det kun KRASNODARAGROALYANS der en sådan unik behandlingsfabrik som er udstyret med det seneste teknologiske udstyr. Dette giver os mulighed for at fremstille førsteklasses produkter, som er i stand til at konkurrere med verdensberømte mærker.

 4. TOTTIS - BINGO A.E.B.E.

  Grækenland

  BINGO SA blev grundlagt i 1971 i Athen og i 1993 blev det en del af TOTTIS-gruppen med hovedkontor i egne lokaler i Geraka. Der producerer vi produkter af høj kvalitet: Vafler, vafler og chokolade, vaffelruller, vienna (cigarillos). Med mærker som SERENATA, AMARETTI og KOUKOUROUKOU er BINGO SA pioner og førende både på det græske marked og i udlandet og eksporterer vafler og vaffelruller til over 40 lande, og værdien af eksporten overstiger 20% af den årlig omsætning

 5. FAB FOODS

  Det Forenede Kongerige

  Fab Foods har mere end 50 års erfaring som, en af verdens førende leverandører af snaks til internationale flyselskaber og cateringfirmaer. Fab Foods har det perfekte tilbehør til dine passagerers forfriskninger både på flyet og i loungen. Vi kan ikke alene tilbyde vores eget mærke Skybites, som straks bliver påskønnet men også dit eget logo for at gøre dit brand mere kendt. Flyv og nyd vores udvalg af vores velsmagende kiks Besøg vores hjemmeside for flere oplysninger.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. XOX GEBÄCK GMBH

  Tyskland

 2. SKINNI SNAX

  Det Forenede Kongerige

 3. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentina

 4. APERITIVOS DE AÑAVIEJA,S.A.

  Spanien

 5. SNACK CREATIONS

  Det Forenede Kongerige

 1. VSMAK LLC

  Ukraine

 2. KOESTLIN D.D.

  Kroatien

 3. PROTERMARS SNACKS

  Det Forenede Kongerige

 4. CINESNACK

  Italien

 5. HAPPY PEOPLE PLANET

  Luxembourg

 6. DELIZIE BAKERY SRL

  Italien

 7. TERRABISCO S.A.

  Rumænien

 8. BAKETIME LTD

  Det Forenede Kongerige

 9. LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

 10. ROGER & ROGER

  Belgien

 1. SNACK GARDEN KFT.

  Ungarn

 2. FORTUNE FACTORY SPAIN S.L.

  Spanien

 3. PENNYE ISTORII

  Rusland

 4. JSC FIRMA NEVSKAYA SUSHKA

  Rusland

 5. COMEX BAKERY

  Spanien

 6. MARTIN BEL

  Belarus

 7. MERKATURA S.R.O.

  Tjekkiet

 8. MSA GLOBAL TRADE

  Tyrkiet

 9. LAVKA ZDOROVIYA

  Ukraine

 10. MENGUY S

  Frankrig