• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aperitiffer- alkoholfri

Resultater for

Aperitiffer- alkoholfri - Import eksport

 1. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle specialiserer sig i at fremstille og levere premium drikkevarer, som er skræddersyet til mærkets unikke identiteter. Dedikeret til at skabe unikke drikkevarer uden alkohol, som tydeligt fremhæver essensen bag hvert mærke, er vi enestående når det kommer til specialiserede drikkevarer som forbrugerne foretrækker. Vores omfattende tjenester omfatter hele produktionsprocessen, fra koncept til produktudvikling til indpakning og distribution. Gennem vores samarbejde med førende producenter over hele Europa, tilbyder vi personaliseret smag, emballagedesign og markedsføringsstrategier, hvilket garanterer, at hver enkelt drikkevare efterlader et varigt minde. Vi udvikler forskellige produkter for HORECA og FMCG såsom pasta, ris, æg osv. Drevet af vores forpligtelse til kvalitet og innovation, bringer vi passion og kreativitet til enhver aspekt af vores arbejde. Vores mål er ikke kun at levere forfriskende lækre drikkevarer, men også skabe historier der sikrer vedvarende forhold mellem kunderne og mærkerne. Med Brandsparkle bliver enhver slurk en mulighed for at skabe en mindeværdig oplevelse, for vores klienters slutkunder.

 2. ARUFEL S.R.O.

  Slovakiet

  Verified by europages badge

  Arufel s.r.o., som blev oprettet i et lille cafeteria tilbage i 2014, anvender en fusion af innovation og forpligtelse inden for den globale FMCG-sektor. Dets grundlæggere, Michal og Martin, tænker tilbage på deres beskedne opstart, hvor de nu er en del af excellence på det internationale handelsmarked. Takket være en kombination af innovativ tankegang, hårdt arbejde og global udvidelse, har Arufel s.r.o. redefineret import-/eksportmarkedet, ved at starte som en lille virksomhed der nu har en førende position i FMCG-branchen, med deres hovedkvarter i Presov i Slovakiet. I dag er Arufel kendt som en vigtig spiller inden for FMCG eksport og import og distribution, hvor de tilbyder et omfattende produktudvalg til mere end 40 globale lande, hvilket rodfæster deres status som en pålidelig global partner. Deres portefølje omfatter velkendte mærker som Monster Energy, Red Bull, Coca-Cola og Nescafé, hvilket fremhæver deres forpligtelse til at imødese de alsidige behov hos deres partnere. Virksomhedens drift liger i deres avancerede lager i Slovakiet, med 12 læssebåse, en kapacitet til 3.500 paller, og det bedste lagerstyringssystem (WMS). Denne facilitet som er udstyret med moderne mærknings- og pakkelinjer, sikrer en optimal produkthåndtering. Arufel's succes drives af et dedikeret hold af professionelle, hvis ekspertise og passion for fremragende service ikke ses andre steder. Denne forpligtelse til excellence afspejles yderligere i vores "ALT INKLUDERET" servicepakke, som tilbyder omfattende løsninger fra produktindkøb til global levering, inklusive kvalitetskontroller, fastklæbning,

 3. UNIVERS DRINK

  Belgien

  Verified by europages badge

  Night Orient er et enestående udvalg af vine og mousserende vin uden alkohol, garanteret 0, 0%. Night Orient ligner, men er alligevel forskellig fra mousserende vine og champagne, og den mousserende vin blev valgt som årets produkt i 2013 af forbrugerne. Night Orient sælges i dag i 14 lande og distribueres hovedsageligt i supermarkeder. Denne serie alkoholfrie drikkevarer passer perfekt til at fejre alle store begivenheder.

 4. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, er en Distributør, der opererer inden for Kiks og snacks, saltede branchen. Den opererer også inden for konfekt, Alkoholfri drikkevarer, Læskedrikke, Aperitiffer, alkoholfri, Kemikalier - import-eksport, Drikkevarer, plader chokolade, chokolade, og tilberedning til bagværk brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 5. DJIN SPIRITS

  Frankrig

  Virksomheden DJIN SPIRITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, og Aperitiffer, alkoholfri brancherne. Den er baseret i Saint-Brice, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OSCO

  Frankrig

  Virksomheden OSCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, og Aperitiffer, alkoholfri brancherne. Den er baseret i Fresnes, Frankrig.

 2. BIOWEINREICH - ÖKOLOGISCHER WEINHANDEL THOMAS REICH

  Tyskland

  Virksomheden BIOWEINREICH - ÖKOLOGISCHER WEINHANDEL THOMAS REICH, er en Detailsalg, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, vine med alkohol, og Aperitiffer, alkoholfri brancherne. Den er baseret i Seligenstadt, Tyskland.

 3. PATATAS FRITAS GUAYS S.L

  Spanien

  Virksomheden PATATAS FRITAS GUAYS S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholfri branchen. Den opererer også inden for pomfritter brancherne. Den er baseret i Xinzo De Limia, Spanien.

 4. ENBIO OHG

  Tyskland

  Virksomheden ENBIO OHG, er en Distributør, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, og Aperitiffer, alkoholfri brancherne. Den er baseret i Bremerhaven, Tyskland.

 5. MAUTONE & CIE

  Belgien

  Virksomheden MAUTONE & CIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, Aperitiffer, alkoholfri, og alkoholfrie drikkevarer brancherne. Den er baseret i Tamines, Belgien.

 1. MILLECOLORI

  Italien

  Virksomheden MILLECOLORI, er en Engrossalg, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholfri branchen. Den opererer også inden for lille spisestue brancherne. Den er baseret i Pescia, Italien.

 2. CODIRECT LLP

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CODIRECT LLP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholfri branchen. Den er baseret i Cheltenham, Det Forenede Kongerige.

 1. ARKAY DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden ARKAY DISTRIBUTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholfri branchen. Den er baseret i Mougins, Frankrig.

 2. KA-3 D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden KA-3 D.O.O., der opererer inden for Sodavand branchen. Den opererer også inden for Læskedrikke, Spiritus, Alkoholfri læskedrikke, Aperitiffer, alkoholfri, Læskedrikke, Spiritus, Alkoholfri læskedrikke, og Aperitiffer, alkoholfri brancherne. Den er baseret i Karlovac, Kroatien.

 3. KIMBO SA

  Spanien

  Virksomheden KIMBO SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, Alkoholfri læskedrikke, Aperitiffer, alkoholfri, og Alkoholfri læskedrikke brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 4. WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholfri branchen. Den opererer også inden for Læskedrikke, Sodavand, Læskedrikke, og Sodavand brancherne. Den er baseret i Stroud, Det Forenede Kongerige.

 5. OEM AF 2003 A/S

  Danmark

  Virksomheden OEM AF 2003 A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholfri branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri læskedrikke, Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, og Læskedrikke brancherne. Den er baseret i Oerbaek, Danmark.

 6. VERA MAÑOGIL HERMANOS SL

  Spanien

  Virksomheden VERA MAÑOGIL HERMANOS SL, er en Engrossalg, der opererer inden for Læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, Sodavand, Aperitiffer, alkoholfri, og Sodavand brancherne. Den er baseret i San Miguel De Salinas, Spanien.

 7. A.G. BARR P.L.C.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden A.G. BARR P.L.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholfri branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri læskedrikke, Sodavand, Alkoholfri læskedrikke, og Sodavand brancherne. Den er baseret i Cumbernauld, Det Forenede Kongerige.

 8. COMERCIAL DE VINOS ACERA S.L.

  Spanien

  Virksomheden COMERCIAL DE VINOS ACERA S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, Læskedrikke, Aperitiffer, alkoholfri, og Læskedrikke brancherne. Den er baseret i Salamanca, Spanien.

 1. VINOS GALLARDO S.L.

  Spanien

  Virksomheden VINOS GALLARDO S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, og Aperitiffer, alkoholfri brancherne. Den er baseret i Vejer De La Frontera, Spanien.

 2. MEININGER GETRÄNKEVERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEININGER GETRÄNKEVERTRIEBS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, og Aperitiffer, alkoholfri brancherne. Den er baseret i Rippershausen, Tyskland.

 3. DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L.

  Spanien

  Virksomheden DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Sodavand, Aperitiffer, alkoholfri, Sodavand, og Aperitiffer, alkoholfri brancherne. Den er baseret i Alicante/Alacant, Spanien.

 4. APERITIVOS TAPA SA

  Spanien

  Virksomheden APERITIVOS TAPA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, og Aperitiffer, alkoholfri brancherne. Den er baseret i Mondejar, Spanien.

 5. UNICAD FOOD A/S

  Danmark

  Virksomheden UNICAD FOOD A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholfri branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri læskedrikke, Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, og Læskedrikke brancherne. Den er baseret i Toelloese, Danmark.

 6. PPN SA

  Frankrig

  Virksomheden PPN SA, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, og Aperitiffer, alkoholfri brancherne. Den er baseret i Villers Sur Le Roule, Frankrig.

 7. ROMA MINERALVANNFABRIKK BERGERSEN AS

  Norge

  Virksomheden ROMA MINERALVANNFABRIKK BERGERSEN AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholfri, og Aperitiffer, alkoholfri brancherne. Den er baseret i Lillestrøm, Norge.

 8. RAZIARENIAT LAV E OOD

  Bulgarien

  Virksomheden RAZIARENIAT LAV E OOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholfri branchen. Den er baseret i Sofija, Bulgarien.

 9. TOBI CO O O D

  Bulgarien

 10. CRECS APERITIVOS S.A.

  Spanien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis