• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • øl

Resultater for

Øl - Import eksport

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  NEAR TRADE er en handelsvirksomhed baseret i Portugal som bringer leverandører og købere sammen globalt. Vi bringer unikke og eksotiske produkter til din forretning i Europa. Vores grundlæggende principper såsom praktisk anvendelighed, objektivitet og partnerskab giver os mulighed for at levere de bedste aftaler til vores forskellige partnere, i henhold til lokal lovgivning, normer og kulturer. Takket være en omfattende partnerportefølje, kan vi skabe kontakt mellem vores leverandører fra SYDAMERIKA og EUROPA samt vores globale kunder. Vores procedure er enkelt, og respekterer alle krav for at sikre fantastiske aftaler. Vi arbejder inden for følgende sektorer: råvarer, industrier, teknologi, royal state og finans. Vi vil med glæde bidrage til projekter i de forskellige sektorer. Blandt de produkter vi tilbyder, kan du finde: Drikkevarer: Vi arbejder med de bedste mærker: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Derudover samarbejder vi med lokale brasilianske producenter af naturdrikkevarer, naturlig eksotisk frugt som acerola, graviola (frugtkød eller pulver) og biologiske snacks fremstillet af tropisk maniok. Fødevarer: KORN, ANIMALSK PROTEIN, FRUGT, VEGETABILSK OLIE, KERNER OG KREATURFEDT TIL MENNESKELIG INDTAG OG INDUSTRIEL BRUG. VIN, OLIVENOLIE, FORSKELLIGE FRUGTJUICER, FRUGTKØD, PØLSER, BULK KULMULE, KONSERVERINGSSTOFFER, FORARBEJDEDE FØDEVARER. Andre produkter: BEKLÆDNING, TRÆ, PETROLEUMSDERIVATER, BIOMASSE, BIOLOGISKE BRÆNDSTOFFER. Leder du efter en partner som kan hjælpe dig med at promovere dine produkter på det internationale marked, eller importere fra et specifikt land? Kontakt os!

 2. AURIAN SAS

  Frankrig

  AURIAN SAS har været producent og forhandler af vine og Armagnac siden 1880. AURIAN fremstiller og forhandler aromatiserede vine, likører og spiritus og ligger i hjertet af Sydvestfrankrig. Vores historie går tilbage til 1880, da M. Dupeyron var en af de største forhandlere af Armagnac og vin i Gascogne. Nogle årtier senere specialiserede Dupeyrons barnebarn Philippe Aurian sig i produktionen af aromatiserede vine, likører og spiritus, men fortsatte samtidigt med at forhandle Armagnac. I dag sælger virksomheden over 500.000 flasker om året over hele Frankrig. Alle produkter fra AURIAN fremstilles på traditionel vis med en naturlig aromatisering og udtræk af frugter og oftest en blanding af begge. I september 2018 overtog Florent og Isabella Soulhol virksomheden AURIAN med det mål at videreføre de traditioner, der blev indført af M. Aurian og dermed at tilbyde specialiteterne fra AURIAN på de udenlandske markeder. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. JOYBRÄU GMBH

  Tyskland

  JoyBräu agerer imidlertid som patenteret producent af funktionel, alkoholfri øl. Vi leverer funktionelle drikke med fremragende smag og 100% naturlige indholdsstoffer. Vores forfriskende protein- og Vitaminøl er enestående i hele verden og er allerede blevet udmærket flere gange. Med vores in-house R&D er det muligt for os også at realisere individuelle produkter i løbet af kort tid. Vores samarbejde med Technische Universität Berlin giver os adgang til den mest moderne teknik og ekstra knowhow, som vi til stadighed arbejder på nye, innovative produkter med. Det tilbyder vi: Individuel produktudvikling, white label/private label, distribution/eksport, high quality–made in Germany, protein-, vitamin-, CBD-, koffein-drikke, 100% alkoholfri, halal & 100% naturligt. JoyBräu GmbH: Der er allerede solgt mere end 3 millioner dåser i Tyskland, skalerbar produktion 100.000l/dag, eksklusiv ekspertise inden for funktionelle drikke

 4. RAB WHOLESALE B.V.

  Holland

  BAYSI IMPORT & EXPORT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) er en virksomhed som aktivt arbejder inden for handel i Europa, Asien, Afrika, Nord- og Sydamerika. Vores fokus ligger på populære husholdningsvarer og kosmetikprodukter, som hovedsageligt findes i supermarkeder. Vores succes skyldes vores enestående kundesupport, hurtig og pålidelig forsyningskæde og omfattende viden om det globale råvaremarked. Vi har opnået denne viden takket være mange års erfaring inden for indkøb og distribuering af mærkeprodukter verden over, samt gennem vores udvidelse og voksende netværk i Østen. Vores specialitet ligger inden for levering af grossistforsyninger af globalt anerkendte og værdsatte fødevarer, drikkevarer og livsstilsprodukter til utallige lande. Det stigende behov efter fødevarer fra Vesten og andre produkter i stort set alle europæiske lande, har sikret, at vores virksomhed nu er en af de hurtigtvoksende aktører på det globale marked for forsyningskæder af råvarer. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 5. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

  Frankrig

  LES BIERES DE MONTMORILLON er et bryggeri, der siden 1843 har været specialiseret i produktion af lokalt fremstillet øl, limonade og cola. Vores produkter økologiske og udlukkende fremstillet i Frankrig. Produkterne kendetegnes ved vores knowhow og de anvendte ingrediensers kvalitet. Vi tilbyder et permanent udvalg af: - Lyst øl - hvidt øl - mørkt øl - porterøl - IPA. Men også årstidsbestemte øl: - Juleøl - Forårsøl - Sommerøl. Øl til særlige begivenheder. Vores produkter sælges i Frankrig og eksporteres til caféer, hoteller og restauranter samnt delikatesseforretninger, vinkældre, små og store supermarkeder. Vi producerer desuden for tredjemand. Vores drikkevarer produceres efter en økologisk og miljøvenlig tilgang. Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke.

 2. BRASSERIE DE BRUNEHAUT SA

  Belgien

  Bryggeri grundlagt i 1890 i landsbyen Brunehaut i Belgien. Det er kendt i regionen for sine øl som f.eks. "Druide" og la "Brunehaut 8°". I 1991 tog firmaet endnu et skridt og flyttede til nye moderne bygninger, men uden at gå på kompromis med håndværket og produkternes kvalitet. Kenderne betegner vores øl som enestående. Smag vores Brunehaut øl og Abbaye Saint Martin øl.

 3. LA CORRÉZIENNE

  Frankrig

 4. MALTIVOR

  Frankrig

 5. EDELWEISS GROUPE

  Frankrig

 1. SOUTH EXPORT ALLIANCE

  Belgien

 2. DOMUS CAPITAL SA

  Portugal

 1. BRASSERIE 3 MÂTS

  Frankrig

 2. LEVINI HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 3. RESONE

  Frankrig

 4. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

 5. MIXER S.R.L.

  Italien

 6. BROUWERIJ DE FENIKS CVBA

  Belgien

  De Feniks er et mikrobryggeri (etab. mid 2016). Med brygmestrene Gino Vantieghem (Unibroue, Liefmans) & Jasper Candaele har bryggeriet mere end 30 års international erfaring med brygning. Kurt Decoene og Angela Wang fuldender teamet (international forretning og management). De Feniks producerer en serie på 6 øl og udsender regelmæssigt blandinger i begrænset antal eller specialudgaver. Øl efter ønske og opskrifter udvikles i samarbejde med kunden. De Feniks fungerer også som inkubator for nye bryggerier.

 7. FLECKS BRAUHAUS TECHNIK GMBH

  Østrig

  FLECKS-bryggerianlæg er i 20 år blevet brygget i størrelserne 3, 5, 10, 20, 30, 50 hektoliter: Mere end 150 halv- og fuldautomatiske bryggerier i 37 lande. Vi er en ægte familievirksomhed i 2. generation i Østrig og leverer alt selv: Bryggeteknologi, planlægning, produktion, montage, idriftsættelse, oplæring, ølopskrifter og fjernvedligeholdelse. Vores specialitet er: Bæredygtige energisystemter, bryggeproces: Med udvendig koger + infusion + dekoktion og særligt design. Ud over de komplette bryggerianlæg med den velkendte udvendige FLECKS-koger til mange forskellige mæskningsteknikker installerer vi også ekstra anlæg såsom: CIP-rengøringssystemer, gærpropagatorer, Hop-Guns til humlepropper, hurtigvarmere, FLECKSMIXER, som er et patenteret blandings- og rørsystem til tyk mæskning og meget mere. FLECKS har i mange år drevet Østrigs største bryggeri for håndværksøl med mange forskellige ølmærker.

 8. BRASSERIE C

  Belgien

  Brasserie C blev oprettet i 2012 og ligger midt i byen Liège, og fremstiller øl håndværksmæssigt af høj kvalitet. Bryghuset har udviklet og sælger den berømte Curtius. Brasserie C udsender med jævne mellemrum ny øl for at opretholde sine innovationsværdier. I 2014 lancerede bryghuset en serie med tre single hop-øl, Torpah, der fås som "30", "60" og "90" - med henvisning til øllets bitterhedsværdi (IBU) - og indbyder til at smage kraften i de tre humleplanter, der er bearbejdet separat på samme maltbase.

 1. DISTRIDRINQ

  Frankrig

  IDRINQ er en tysk virksomhed, der tilbyder sin knowhow inden for smag og kvalitet. IDRINQ har udviklet et unikt og innovativt produkt med nye egenskaber. Det har taget os 10 års forskning at skabe denne enestående drik. Følgende positive effekter blev konstateret under testforløbene: forbedring af syn, søvn og fysiske præstationer samt en øget koncentrationsevne. Vi har påvist en positiv effekt ved kombinationen af syren R(+)- alfa-liponsyre og L-arginin: stimulering af hjerneaktivitet, kognitiv aktivitet og øget fysisk energi. Vi har opdaget en unik proces, der kombinerer egenskaberne ved to naturlige ingredienser og tilsætter dem til en energidrik med respekt for gældende regulativer. Vi søger partnere til at forhandle produktet Idrinq. Virksomheden IDRINQ har også forhandlet diverse drikkevarer med alkohol siden 1564, bl.a. lys og halvmørk øl.

 2. EKO NOVA BV/SRL

  Belgien

  EKO NOVA er et internationalt handelsfirma. Vores hovedprodukter er drikkevarer (vand, sodavand, øl, spiritus, …), toiletartikler, FMCG og toldfri produkter. Andre mærkevarer er også en mulighed. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 3. BEER PROJECT SRL

  Italien

  Beer Project er en førende virksomhed inden for distribution og import af sicilianske, italienske og udenlandske øl fra mindre producenter. Takket være samarbejdet med Kuaska Insitut er virksomheden eneforhandler på Sicilien af øl fra de bedste italienske bryggerier: Argo, Civale, Ducato, Kamun, Maltus Faber, Opperbacco, 24 Baroni og Epica.Pour Beer Project, en god øl er en kunst: En raffineret kunst, der er rig på historie og dufte, som fylder sindet og kroppen med glæde.

 4. BRASSERIE LION SRL

  Belgien

 5. RAUSCH UND PARTNER GMBH

  Tyskland

 6. SWISS CHIPS GMBH

  Schweiz

 7. BIRRA LUCANIA

  Italien

 8. DEPOSIT.BIRRA SEMPLIFICATA

  Italien

 9. NANAKO GOODS

  Spanien

 10. BIRRA VENEZIA SRL

  Italien

Filtre

Resultater for

Øl - Import eksport

Antal resultater

4.016 virksomheder