• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • wienerbrød og boller

Resultater for

Wienerbrød og boller - Import eksport

 1. SOMEXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT startede i 1994. Vi leverer til købscentraler og skibsprovianter, men især Afrika, Antillerne, kunder i Det Indiske Ocean og Stillehavet samt Mellemøsten. Vi er en import-eksport-virksomhed af tørrede, friske og dybfrosne produkter, og vi arbejder med mere end 300 franske og europæiske leverandører. Vi er specialiseret i følgende fødevarer: - Mejeriprodukter (ost, yoghurt, mælk, fløde...), - Kødpålæg og saltede produkter, - Kager og wienerbrød - Halal produkter, - Købmandsvarer, - Alt godt fra havet, - Dybfrost. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevareprodukter. SOMEXPORT er din eksportpartner. Vi ledsager dig i valget af de bedste produkter fra alle verdenshjørner og imødekommer både dine og dine kunders behov. Vi har i over 20 år rejst rundt i verden på jagt efter lokale produkter og specialiteter og traditionelle madretter. Vi leverer desuden specifikke ingredienser og produkter efter kundens ønske. Alt dette takket være en kontakt med producenter, opdrættere, kokke, distributører, forbrugere og mange andre aktører inden for landbrug og landbrugsfødevarer. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. TRENDY FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRENDY FOODS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Krydderier, Mel og semulje, Drikkevarer - import-eksport, Wienerbrød og boller, Grøntkonserves, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 3. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WOLF BUTTERBACK KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Pasta, Brød, Doughnut, croissanter, Småkager, bagerprodukter, Wienerbrød og boller, og engros salg af bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

 4. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Forkæl sanserne. Industrieller kager og kiks. Butterdejskager, kiks, diætetiske produkter og fuldkornsprodukter.

 5. SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA

  Tyskland

  Virksomheden SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Wienerbrød og boller, brioche og wienerbrød, croissanter, og bageri brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LA COOKISERIE

  Frankrig

  Virksomheden LA COOKISERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Wienerbrød og boller branchen. Den er baseret i Eragny, Frankrig.

 2. ANTICA COMPAGNIA SICILIANA SRL

  Italien

  Virksomheden ANTICA COMPAGNIA SICILIANA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Wienerbrød og boller branchen. Den er baseret i Catania, Italien.

 3. TELTOMALZ GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TELTOMALZ GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Wienerbrød og boller branchen. Den er baseret i Teltow, Tyskland.

 4. CROSSET

  Belgien

  Virksomheden CROSSET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Wienerbrød og boller, chokolader, syltetøj, og croissanter brancherne. Den er baseret i Nandrin, Belgien.

 5. DELIFRANCE BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden DELIFRANCE BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Bagværk, sandwich, Wienerbrød og boller, og Bagværk brancherne. Den er baseret i Nivelles, Belgien.

 1. GELPAS SRL

  Italien

  Virksomheden GELPAS SRL, er en Distributør, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Wienerbrød og boller, frosne færdige retter, og kaffeblandinger brancherne. Den er baseret i Trino, Italien.

 2. BOULANGERIE RONDELEZ

  Belgien

  Virksomheden BOULANGERIE RONDELEZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Wienerbrød og boller, baguetter, fuldkornsbrød, og flerkornsbrød brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 1. AMASALIA

  Spanien

  Virksomheden AMASALIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Wienerbrød og boller branchen. Den opererer også inden for produktion af mellemmåltider brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 2. LANTMANNEN UNIBAKE

  Belgien

  Virksomheden LANTMANNEN UNIBAKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, dybfrosset brød, Wienerbrød og boller, dybfrossen brød, og fødevarer dypfrosne - produktion brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 3. DELICE DE FRANCE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DELICE DE FRANCE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, og Wienerbrød og boller brancherne. Den er baseret i Middlesex, Det Forenede Kongerige.

 4. TILCATERING

  Holland

  Virksomheden TILCATERING, er en Distributør, der opererer inden for Catering-service branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, forretningsfrokoster og -middage, og Wienerbrød og boller brancherne. Den er baseret i Beverwijk, Holland.

 5. SERVI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SERVI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Wienerbrød og boller branchen. Den opererer også inden for panettone, hjemmelavet pandoro, og småkager brancherne. Den er baseret i Pomezia, Italien.

 6. PETER BACKWAREN OHG

  Tyskland

  Virksomheden PETER BACKWAREN OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Wienerbrød og boller, Kagepulver, bagværk til morgenmad, og Wienerbrød og boller brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 7. PASTELERÍA GIMAR

  Spanien

  Virksomheden PASTELERÍA GIMAR, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Wienerbrød og boller, fødevarer, fra Genova, og sandkage brancherne. Den er baseret i Molina De Segura - Murcia, Spanien.

 8. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

  Virksomheden VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Margarine, Wienerbrød og boller, saucer, dybfrosne bagerprodukter, Margarine, og Wienerbrød og boller brancherne. Den er baseret i Ghislenghien, Belgien.

 1. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgien

  Virksomheden BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Industribageri, Brød, kager og bagværk, Wienerbrød og boller, Brød, Industribageri, Brød, kager og bagværk, Wienerbrød og boller, og Brød brancherne. Den er baseret i Nijlen, Belgien.

 2. LEO´S SANDWICHES INH. ZELJO (LEO) PRAVDIC

  Østrig

  Virksomheden LEO´S SANDWICHES INH. ZELJO (LEO) PRAVDIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Wienerbrød og boller branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 3. PATISSERIE WITTAMER ET CO

  Belgien

  Virksomheden PATISSERIE WITTAMER ET CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flødeis og sorbeter branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Wienerbrød og boller, Bagværk, 'gourmet fødevarer, Færdigretter og gourmetretter, Wienerbrød og boller, Bagværk, og 'gourmet fødevarer brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 4. BOULANGERIE-PÂTISSERIE MOSELLA

  Luxembourg

  Virksomheden BOULANGERIE-PÂTISSERIE MOSELLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, konfekt, Wienerbrød og boller, konfekt, Håndværksmæssig chokoladefremstilling, og iscremefabrikanter brancherne. Den er baseret i Mertert, Luxembourg.

 5. DOLCIARIA CASA

  Italien

  Virksomheden DOLCIARIA CASA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Wienerbrød og boller branchen. Den opererer også inden for Brød, kager og bagværk, småkagefabrik, friskbagte kager, Brød, kager og bagværk, og kager, hjemmelavede brancherne. Den er baseret i Verolengo, Italien.

 6. L'ECOPAIN D'IGNACE

  Belgien

  Virksomheden L'ECOPAIN D'IGNACE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Brød, kager og bagværk, brioche og wienerbrød, Wienerbrød og boller, og Brød, kager og bagværk brancherne. Den er baseret i Enghien, Belgien.

 7. DULCES COBO, S.L.

  Spanien

  Virksomheden DULCES COBO, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Wienerbrød og boller branchen. Den er baseret i Pedro Muñoz, Spanien.

 8. PATISSERIE RICHARD

  Belgien

  Virksomheden PATISSERIE RICHARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Kagepulver, fødevarer til diabetikere, diætbrød, Wienerbrød og boller, og Kagepulver brancherne. Den er baseret i Châtelineau, Belgien.

 9. ZEELANDIA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZEELANDIA GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, og Wienerbrød og boller brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 10. BANKETBAKKERIJ DELLAFAILLE

  Belgien

  Virksomheden BANKETBAKKERIJ DELLAFAILLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, bageri, kager, Wienerbrød og boller, og flute brancherne. Den er baseret i Schoten, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis