• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vvs-installationer

Resultater for

Vvs-installationer - Import eksport

 1. ADIS FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groupe ATEO er fabrikant og distributør af vandledende materiel og hanearmaturer. På vores hjemmeside kan du finde et væld af løsninger svarende til dine behov inden for vandledende materiel, hovedsageligt til professionelle. I det interaktive katalog kan du se vores udvalg af produkter i støbejern og messing og downloade tekniske beskrivelser. Vi er godkendt i henhold til ISO 9001. Dette er din garanti for en stram procesregulering og grundige kontroller ved hver produktionsfase. Vi er godkendt i henhold til CE-standarderne, og vores produkter står for kvalitet, innovation og sikkerhed. ATEO har altid tilbudt sine kunder god service og kvalitative produkter. De processer, som vi har iværksat i virksomheden, sikrer et højt kvalitetsniveau og opretholdelsen af det engagement, vi har taget i forhold til vores kunder.

 2. AJ RENOV

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AJ RENOV, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vvs-installationer branchen. Den opererer også inden for Vvs - fabrikker, Tagarbejde, Vvs - fabrikker, reparation af varmeanlæg, Tagarbejde, og tagbeklædning brancherne. Den er baseret i Grézieu La Varenne, Frankrig.

 3. ABARTISAN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ABARTISAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektricitet - værker branchen. Den opererer også inden for Vvs - fabrikker, Vvs-installationer, Vvs - fabrikker, Vvs-installationer, elektricitet, og opvarmning brancherne. Den er baseret i Saint-Maur Des Fossés, Frankrig.

 4. WÄRME- UND REGELTECHNIK GELSENKIRCHEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WÄRME- UND REGELTECHNIK GELSENKIRCHEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vvs-installationer branchen. Den er baseret i Gelsenkirchen, Tyskland.

 5. REDNUX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden REDNUX GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Vvs-installationer branchen. Den er baseret i Uetze, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SBK SIEGFRIED BÖHNISCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SBK SIEGFRIED BÖHNISCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer branchen. Den er baseret i Neuenstein, Tyskland.

 2. LEW AUTOMOTIVE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEW AUTOMOTIVE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer branchen. Den er baseret i Urbach, Tyskland.

 3. TGA ENERGIETECHNIK WITTENBERG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TGA ENERGIETECHNIK WITTENBERG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer branchen. Den er baseret i Lutherstadt Wittenberg, Tyskland.

 4. KOERNER SAUNABAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOERNER SAUNABAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer branchen. Den er baseret i Albstadt, Tyskland.

 5. RESEAU CHAUFFALIA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RESEAU CHAUFFALIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Airconditionanlæg, udstyr branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, Vvs-installationer, installation af varme, lufkonditioneringsaggregater, og opvarmning brancherne. Den er baseret i Saint-Nazaire, Frankrig.

 1. KLIMAX LÜFTUNGS- UND KLIMAANLAGEN GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLIMAX LÜFTUNGS- UND KLIMAANLAGEN GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer branchen. Den er baseret i Kolbermoor, Tyskland.

 2. L-POOLS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden L-POOLS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vvs-installationer branchen. Den er baseret i Oberursel, Tyskland.

 1. CLIMPLOMBELEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLIMPLOMBELEC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vvs - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, Elektricitet - distributionsudstyr, installation af air condition, Vvs-installationer, Elektricitet - distributionsudstyr, og elvarme brancherne. Den er baseret i Parentis En Born, Frankrig.

 2. BISMONT D.O.O.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BISMONT D.O.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Præfabrikerede huse branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, TIG-svejsning, og Vvs-installationer brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 3. ANDERSEN'S VVS TEKNIK

  Danmark

  Andersen's VVS teknik er en professionel VVS virksomhed. Vi hjælper dig med at stoppe ødelagte rør, og udbedrer gerne skader i dine afløb. Vi har et professionelt team, med mange års erfaring indenfor vvsbranchen. Ja, faktisk har vi over 20 års erfaring. Mangler du derfor professionel vejledning, rådgivnign og hjælp til dine vvs opgaver, er det Andersen's VVS teknik du skla tage kontakt til. Vi holder til i Kongens Lyngby, men arbejder også gerne i hele Storkøbenhavn. Vi er naturligvis leveringsdygtige inden for alle typer af VVSarbejde, derfor kan du trygt stole på at vi kan løse din opgave.

 4. 3VVSTILBUD.DK

  Danmark

  Har du brug for en vvs-mand? På www.3vvstilbud.dk kan du - gratis og uforpligtende - få 3 tilbud fra blikkenslagere, der gerne vil byde på din vvs-opgave. Du skal blot indtaste din opgave online på under 5 minutter og i løbet af få dage vil du modtage 3 spændende tilbud. Det er som nævnt fuldstændig gratis og uforpligtende, og du kan spare 25% på regningen ved at benytte denne gratis service. Husk at du kun får tilbud fra erfarne og godkendte vvs firmaer. Besøg 3vvstilbud.dk allerede i dag! Brug 3 minutter på at udfylde vores onlinevvsskema med informationer omkring din vvs-opgave og modtag efterfølgende gratis og helt uforpligtende tilbud på din vvs opgave fra flere blikkenslagere. Nemmere bliver det ikke! Det er altså ganske nemt og ligetil, og så er det hele også uden omkostninger for dig. Så få fikset din vandhane nu. Beskriv din opgave og kom i kontakt med et VVS firma, som kan hjælpe dig. Lad os skabe kontakten for dig - uanset hvad du skal bruge en VVS installatør til. Her skal du ikke bruge energi på at ringe rundt til et VVS firma, for vi klarer det meste af arbejdet. Det eneste du skal gøre er at beskrive din opgave til en VVS installatør, og så sørger vi for, at du bliver kontaktet af et VVS firma eller flere, der gerne vil klare din opgave for dig.

 5. FN SERVICE TEKNIK V/ FRANK RICHARD BIRCH NIELSEN

  Danmark

  FN VVS & Serviceteknik ApS tilbyder VVS-arbejde i høj kvalitet. Jeg løser alle opgaver inden for VVS i Køge og på hele Sjælland - uanset om det handler om renovering af badeværelse, installation af varme eller andre mindre reparationer. Noget af det jeg holder mest af at lave, er alternative energiløsninger. Jeg kan godt lide tanken om at være god mod miljøet - samtidigt med at det er en god investering for dig. Jeg elsker at gøre mine kunder 100 % tilfredse! Derfor gør jeg mit aller bedste for at overholde alle aftaler. Som en ekstra sikkerhed for mine kunder, er jeg medlem af TEKNIQs garantiordning. Jeg har over 25 års erfaring som VVS-installatør, hvilket gør mig til en kompetent og ansvarsbevidst samarbejdspartner, når du skal have udført VVS-service. Der er ikke den ufordring eller opgave, jeg ikke har været udsat for før. Jeg kan bl.a. hjælpe med alt inden for pillefyr, fjernvarme, badeværelser, køkkener, gas, vand, varme, vandbåren gulvvarme, varmepumper, jordbarme og meget mere.

 6. 3VVS-TILBUD.DK

  Danmark

  Her sparer du tid og penge på en koncentreret og troværdig fagmand i København. Udvælg et af vvs-buddene og få op til 21 procent i knaldgod rabat på din vvs-opgave. Det er ganske kompliceret at klare vvs-arbejdet selv - indhent hellere to-tre attraktive tilbud. Hjemme kan du helt uden stress gennemlæse alle de tilsendte bud og herpå udse det, du foretrækker. Veletablerede vvs-firmaer ordner blandt andet disse opgaver: belastningsaftapning, bøsninger, varmemængdemålere og rustfri stålrør. Anvend vores 100 pct gratis tjeneste 3vvs-tilbud.dk nu og spar let cirka 21 procent. Betal ikke ekstra for en kvalitetsbevidst vvs-mand i København - Brug hellere vores tjeneste. Modtag 3 usædvanlig gode vvs-tilbud på eksempelvis vandanalyse, funktionsprøve, styring af temperatur eller trykforøgeranlæg. Gitte Harritsøe, København: Vi indhentede samme dag tre anvendelige tilbud og Adam´s VVS Service blev hyret til opgaven "tapventil" i København. Super service som sparede mig en masse penge. Rene køkkenskabeSmørefedt og madpletter kan gøre dine smukke frysere til et ægte køkkenmarmer. Den nemmeste måde at fjerne stædig, fastgørende madopbygning på er ved at bruge mildt rengøringsmiddel og blanding af vand og eddike. Brug en blød børstet tandbørste til at rense rundt dørhåndtagene, skuffen trækker og kabinets ansigter, så tørre spor af vaskemiddelet af med en kombination af vand og eddike. Når du er ren, skinnes kabinetterne med duftende orange olie. Det vil skabe en blank glans og beskytte dem

 7. HOVEDSTADENS VVS OG KLOAK A/S

  Danmark

  Hovedstadens vvs og Kloak A/S er en VVS virksomhed, som har hovedsæde i København. Vi kører generelt på hele sjælland, mest i København, Frederiksberg, Amager, Valby, Vanløse, Brønshøj og Nordsjælland. Vi har en stor portion ekspertise indenfor både private og ejendomservice. Flere af vores faste ejendomme har vi haft i mere end 20 år. Vi tager os af alt i VVS og Kloak. Vi har stor erfaring med nye badeværelser, faldstammer, sprunget vandrør, døgnvagt, renovering af badeværelser og tilslutning af gas. Virksomheden har eksisteret i mere end 30 år, og vi er medlem af en garantiordning, som betyder at vores kunder trygt kan anvende os - med alle de år på bagen er der ikke det problem som vi ikke har løst før. Vores prioritet er altid kunden. Derfor gør vi meget ud af, at arbejde omkring vores kunders hverdag - vi ved at vores besøg ofte kommer ubelejlig, så vi prøver at gøre det så smertefrit som muligt. Hvis du har flere spørgsmål, så kan du kontakte os via vores hjemmeside, hvor du kan finde svar på de spørgsmål du måtte have.

 8. SCHYBERG VVS ENTREPRISE APS

  Danmark

  Schyberg VVS Entreprise er dit VVS firma i Hørsholm og omegn. Schyberg har leveret kvalitetsløsninger gennem de sidste 30 år. Som VVS-firma beskæftiger vi os med en del forskellige opgaver, herunder vedligeholdelse og reparation af fyrrum og fjernvarmeanlæg. Vi reparerer eksempelvis tage, men tager os også af badeværelser og totalrenovering. Schyberg VVS Entreprise udfører ikke kun arbejde i Hørsholm, men også i hele Storkøbenhavn, herunder Valby og Hørsholm. Efteruddannelse er også et af nøgleordene, så vi hele tiden kan udføre vores arbejde på den bedste og mest effektive måde. Ved hele tiden at sørge for, at vi forbedrer os, og tager efteruddannelse alvorligt, kan vi fortsat forblive blandt de aller dygtigste i vores branche. Dette er blot én af de måder vi sikrer hurtige og effektive arbejdsgange. En anden måde vi forøger effektiviteten på, er ved at lade alle medarbejdere have en PDA-computer. På grund af dette, kan vores medarbejdere møde op hun kunden forberedte og vide præcist

 1. SJÆLLANDS EJENDOMSSERVICE

  Danmark

  Sjællands Ejendomsservice er ejet af Johnny Nielsen, som er faglært blikkenslager med mange års erfaring. Sjællands Ejendomsservice tilbyder ejendomsservice og viceværtservice i primært København, hovedstadsområdet og resten af Sjælland. Vi fører håndværksmæssigt kvalificeret tilsyn med jeres ejendomme og fællesarealer. Derudover har vi professionelt materiel til pasning af fællesarealer. Herunder til havearbejder og snerydning. Et af vores specialer er desuden udskiftning til nye tagrender uden at det er nødvendigt først at rive op i tag selv hvis der er tale om skjulte tagrender. Dette holder priserne nede på trods af håndværksmæssigt forsvarlige og gode resultater. Er de gamle rendejern intakte men i forkert størrelse kan vi montere specialrendejern på de gamle. Dernæst kan de nye tagrender sættes på. Sjællands Ejendomservice har adresse i Kongens Lyngby, hvorfra vi også udlejer affugtere og sælger robotter til rengøring og havearbejde. Herunder støvsugerrobotter og plæneklipperrobotter. Derudover, har vi også professionelt materiel til rydning af sne, grusning og saltning som jo typisk skal ryddes akut for at undgå ulykker, bøder og erstatningskrav. Vi yder også akut skadeservice med døgnvagt. Ved skader, oversvømmelser og fugtskader på bygningen er det vigtigt at træde til med skadebekæmpelse så hurtigt som muligt, for at undgå varige bygningsskader. Både af hensyn til bygningen og at undgå dyre renovationer, samt også for at undgå ulemper for beboerne.

 2. LEON PETERSEN A/S

  Danmark

  Er du på udkig efter en virksomhed, som kan varetage din families opgaver vedr. eksempelvis badeværelser? Hos Leon Petersen A/S har vi virkelig stor erfaring med en bred vifte af opgaver. Vi er som eksempel fageksperter inden for naturgasservice, eller du og din familie kan også altid slå et smut forbi vores badeværelses udstilling. Er du i tvivl om hvorvidt vores virksomhed kan hjælpe dig, så besøg Leon Petersen A/S´s hjemmeside. Her kan interesserede læse meget mere om hvad Leon Petersen A/S kan tilbyde. Hos os er målsætningen fuldt ud glade kunder. Du kan således være sikker på, at de projekter, som fuldføres af vores mænd, med sikkerhed er af den højest kvalitet. Leon Petersen A/S Baldershøj 1 2635 Ishøj Tlf.: 43 73 41 00

 3. H.P. CHRISTENSEN OG SØNNER

  Danmark

  Hos H. P. Christensen og Sønner ApS - Blikkenslager og VVS. Vi er en virksomhed med passion for det vi laver. Vores team består af kompetente medarbejdere, der alle gør en dyd ud af selv helt simple arbejdsopgaver. Vi går på arbejde med et smil, og du vil derfor også opleve, at arbejdet bliver løst med flair for god kundeservice. Vi går meget op i åbenhed og ærlighed, du vil derfor aldrig opleve, at der er skjulte gebyrer eller andet. Vores forretning har eksisteret i mere end 100 år, og er gået igen i generationer. Vi er meget stolte af vores historie, og vi ønsker at det værdisæt, der blev lavet tilbage i 1911 stadig gør sig gældende i dag. Det er netop åbenhed, ærlighed og god kvalitet. Vi er omhyggelige og detaljeorienterede, og vi går op i hver og en opgave. Der er ingen arbejdsopgave, der er for stor eller lille, vi kan klare det hele. Vi år op i, at tingene bliver lavet ordenligt, og derfor er det ikke kvantitet fremfor kvalitet, der driver os. Vi går op i personlige relationer, og ønsker at forstå dine ønsker og behov! Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.

 4. ERIK LARSEN & CO VVS

  Danmark

  Erik Larsen & CO er en virksomhed der arbejder med VVS i og omkring København. Vi er meget fokuseret omkring kvalitetsbevidst arbejde, og udfører alle slags opgaver inden for traditionel VVS. Vi prioriterer kundetilfredshed højt, og det er virksomhedens ambition, at levere et ordentlig stykke arbejde for vores kunder, som indfrier deres forventninger. Vi gør ligeledes en dyd ud af, at minimere en hver anledning til reklamationer, samt hurtigt og effektivt at udbede de mangler der evt. måtte forekomme i Deres hjem. Hos Erik Larsen & CO har vi også en kloak-afdeling , hvor vi blandt andet udfører reparationer efter rottesager, kloak-renoveringer, tv-inspektioner og dræning af kælder mm. Vores arbejdspolitik er, at en aftale er en aftale, og vores kundeaftaler er entydige, klare og overholdes. Vores arbejde udføres på et højt fagligt niveau og vores sikkerhedspolitik er under retningslinjer fra gældende myndighedsforeskrifter, som gør det sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

 5. APLUS VVS

  Danmark

  Aplus VVS er din autoriserede VVS'er i Rødovre og omegn. Vi har lang erfaring inden for faget, der sikrer dig et flot og veludført resultat hver eneste gang. Vores døgnservice er din garanti for god hjælp uanset hvad tid på dagen uheldet skulle være ude. Står du med et akut problem er det bare at ringe på 7060 5153, så sørger vi får der står en tekniker ude hos dig kort tid efter. Find alt hvad du skal bruge af forskellige artikler til køkken og badeværelse i vores webshop. Medregnet i alle priserne er levering og montering, så det eneste du skal bekymre dig om, er at finde det, der passer ind i dit køkken/badeværelse.

 6. KILDESVINGET VVS APS

  Danmark

  Hos Kildesvinget VVS yder vi en unik service inden for branchen VVS, og herunder alt arbejde der kunne involvere en håndværker. Vi har en unik og stor erfaring, som vi udnytter til at give et vel kvalificeret tilbud, og lytter til forslag fra dig som kunde. Når der er blevet forventnings afstemt, tager vi hjem og klargøre og planlægger det kommende arbejde med netop dit projekt, så vi sikre at alle på kontoret forstår den konkrete sags omfang og betydning. Når det er gjort, bestiller vi de rette materialer ind hos de bedste leverandører, så vi kan være sikre på at den løsning du får af os, ikke er en lappe løsning hvor der er brugt forkerte materialer. Vores speciale er VVS arbejde i lokalområdet, og særligt VVS arbejde i Herlev er et bestemt fokuspunkt for os. Så hvis du har et projekt du har gået og puslet med, men som ikke kommer videre, eller hvis du bare gerne vil i gang, men ikke har den rette ekspertise, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer med glæde ud og giver dig et uforpligtende tilbud.

 7. RPS TECNOLOGY SRL

  Italien

  RPS Tecnology udfører termografiske målinger af industrianlæg, bygninger og reguleringsanlæg og arbejder desuden inden for sektoren for fundamenter til vejbaner, gulvvarmeanlæg, højtryksvandanlæg, anlæg til vandhævning, fotovoltaiske anlæg, forseglingskapper, varmeanlæg med varmepumpe, varmeanlæg til pellets.

 8. IDROTERMOSANITARIA BENATI LUCA

  Italien

  Benati fremstiller gulvvarmesystemer, klimaanlæg og sanitære anlæg. Udover det planlægger virksomheden anlæg til centraliserede vakuumsystemer, vanding og vandrensning. Med hensyn til alternative energisystemer, gennemfører vi geotermiske systemer, solpaneler, termiske og solceller. Vores virksomhed henvender sig både til den offentlige sektor og private.

 9. VVS-CENTER 2000

  Danmark

  Hos vvs-center 2000 i Ringsted kan du være sikker på at vi leverer, den rette løsning, til dit nye badeværelse. Dette sker igennem en grundig gennemgang af dine ønsker, som leder til en 3d tegning af dit rum.

 10. IR-VVS APS

  Danmark

  Fjernvarme Brøndby

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vvs-installationer - Import eksport

Antal resultater

34.122 Virksomheder