DANSK BOLIGFORSIKRING

Danmark

Office Building Outline icon Tjenesteudbyder

DANSK BOLIGFORSIKRING

Dansk Boligforsikring er din bedste samarbejdspartner, når du skal sælge eller købe hus. Vi hjælper dig med både sælgeransvarforsikring og ejerskifteforsikring, så du føler dig tryg og sikker i din bolighandel. En ejerskifteforsikring sikrer dig mod skader og fejlinstallationer i dit nye hjem, som ikke fremgår i tilstandrapporten og med over 15 års erfaring, tilbyder Dansk Boligforsikring de mest dækkende og billigste sælgeransvarsforsikringer og ejerskifteforsikringer. Vi ved, at et huskøb eller -salg er en stor beslutning - både for personer, der leder efter deres første bolig, og ældre, der starter et nyt kapital i livet. Med en ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring er du garanteret sikkerhed, når du køber hus, og vores ejerskifteforsikring gælder i minimum 5 år og har den laveste selvrisiko på markedet. På den måde får du flere penge til at sætte din drømmebolig i stand eller til at forsøde livet på anden vis. Glem ikke en ejerskifteforsikring når du køber hus - det kan være en omkostningsfuld affære for dig og din familie. Dansk Boligforsikring er danskernes foretrukne partner i forsikring af ejendomme. Vi står altid klar til at hjælpe, og du kan enten besøge vores hjemmeside eller ringe til os på 59 49 88 44. Dansk Boligforsikring blev stiftet i 2002 og har lige siden arbejdet på at blive danskernes foretrukne valg af boligforsikringer. Med over 15 års erfaring kan vores specialister tilbyde dig kompetent rådgivning hele vejen rundt.

Visning af produktkataloget

Danmark

En ejerskifteforsikring sikrer dig som boligkøber mod alvorlige skader på din bolig som ikke fremgår af tilstandsrapporten eller elinstallationsrapporten, når du køber en bolig. En ejerskifteforsikring dækker i minimum 5 år efter købet og har en række fordele til dig som huskøber. 1. Sikrer dig i tilfældet af ulovlige elinstallationer 2. Sikrer dig mod nærliggende risiko for skade 3. Dækning ved store alvorlige skader 4. 5000 kroner i selvrisiko 5. Du vælger selv din foretrukne dækningsgrad 6. Dækker i minimum 5 år efter købet Formålet med en ejerskifteforsikring er at skabe bedre forudsætninger for en tryg hushandel for både sælger og køber. Ejerskifteforsikringen er en del af huseftersynsordningen, der blev vedtaget i 1996. Dansk Boligforsikring er specialiseret i ejerskifteforsikringer. Er du interesseret i at få et tilbud kan du kontakte selskabet på 59 49 88 44. Telefontid er mandag-torsdag kl. 8.30-15 og fredag kl. 8.30-14.30.

Danmark

En sælgeransvarsforsikring dækker dig som sælger ind mod uforudsete udgifter, hvis der opdages fejl og mangler eller skader på huset, efter handlen er afsluttet. Selvom køber tegner en ejerskifteforsikring, er det stadig en ekstra sikkerhed for dig som sælger. Der kan nemlig være forhold som ikke beskrives i tilstandsrapporten, og som ejerskifteforsikringen ikke dækker. Det kan du som sælger risikere at skulle hæfte for eller i værste fald blive sagsøgt af køber. Dansk Boligforsikring har derfor udviklet en sælgeransvarsforsikring, der tager højde for disse risici og som dækker dig i hele den 10 årige ansvarsperiode. De ting, som du som sælger kan risikere at blive stillet til ansvar for, er: 1. Ulovlige kloak- og stikledninger udenfor boligen 2. Bygningsindretninger der strider mod loven 3. Krav om oprensning af grunden Med en sælgeransvarsforsikring hos Dansk Boligforsikring bliver du som sælger fritaget for at blive indhentet af dens lags udgifter.

Danmark

Det er ikke kun ved salg af huse, at sælgere står til ansvar for en række fejl og mangler i op til 10 efter købsovertagelsen. Det gælder nemlig også for sælgere af ejerlejligheder. Køber kan opdage en skjult fejl, mangel eller skade, efter handlen er indgået, og på den baggrund kræve erstatning af sælger. Dette kan du som sælger risikere at hæfte for i op til 10 år efter salget af din ejerlejlighed. Dansk Boligforsikring tilbyder nu sælgeransvarsforsikring til ejerlejligheder uden tilstandsrapport. Forsikringen har 10 års løbetid og står til bare 10.000 kroner i selvrisiko. Dog er det et krav at din ejerlejlighed er en del af en ejerlejlighedsforening med minimum 10 lejligheder samt at opdelingen mellem lejlighederne er vandrette - det vil sige at lejlighederne skal være som et etagebyggeri og ikke eksempelvis som rækkehuse. Med denne forsikring er du som sælger dækket mod ulovlige/manglende el-installationer og VVS-installationer samt nedsatte funktionsduelighed ved begge.

Virksomhedens sidste nyheder

Avatar

Flere vil flytte tæt på købmanden

Sidste nye produkt ・ May 19, 2022 læs mere Open In New icon

Ny spørgeundersøgelse viser, at flere danskere ønsker at bo tæt på indkøbsmuligheder. Siden 2020 er der sket en stigning på 5%, så 47% af danskere over 18 år nu ser det som værende meget vigtigt at kunne handle ind tæt på sin bopæl.

Dokumenter

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

 • Antal ansatte
  11 – 50

Organisation

 • Etableringsår
  2011
 • Virksomhedens art
  Hovedsæde
 • Hovedaktivitet
  Tjenesteudbyder

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

 • Regional
 • Check Circle Outline icon National
 • Europæiske Union
 • International

Leveringsområder

Nøgleord i forbindelse med denne virksomhed

 • Ejendomsforsikring
 • Ejerskifteforsikring
 • sælgeransvarsforsikring
 • husskøb
 • forsikring
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.