• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vulkanisering - maskiner og udstyr

Resultater for

Vulkanisering - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. ERO JOINT .TANALS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  TANALS foretagende Alsatian har revolutioneret processen med at realisere en afmonterbar mekanisk samling til tandremme i polyurethan og transportbånd. ERO Joint® anvendes til service efter nedbrud eller på en varig måde, som gør det muligt at udskifte remmene meget hurtigt. Denne form for samling kan udføres med alle typer tandremme i trin på 8 mm eller højere. Vores forsknings- og udviklingsafdeling har alle midler til beregning; test til mål af dine transmissioner eller udvikling af særlige produkter til dine anvendelser.

 2. HEMOGUM

  Serbien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEMOGUM, er en Multi-Category, der opererer inden for Gummiprodukter branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - gummi- og plastprodukter, Forme, plast- og gummiindustrien, Vulkanisering - maskiner og udstyr, Gummi - produkter til byggeindustrien, Gummi - tekniske elementer til industrien, Gummipakninger, Import-eksport - gummi- og plastprodukter, Forme, plast- og gummiindustrien, og Vulkanisering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Čačak, Serbien.

 3. GERLACH MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Innovative vulkaniseringsteknologi i topkvalitet. I mere end 40 år har vi været industriens partner og fremstillet teknologisk krævende vulkaniseringsanlæg på vores fabrik i nærheden af Düsseldorf. Gennem kontinuerlig forskning og udvikling tæt på kunderne samt innovative processer har Gerlach Maschinenbau opnået en førende position inden for varmluftsvulkanisering af gummiprofiler.

 4. SAFKAN GROUP PLASTIK KAUÇUK SAN.TIC.A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden SAFKAN GROUP PLASTIK KAUÇUK SAN.TIC.A.Ş, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for tilbehør og reservedele brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. NORKA GT D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden NORKA GT D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast, Gummi - produkter til motorkøretøjs- og transportindustrien, pakninger i gummi, Gummi - rør, rørslanger og slanger, Sprøjtestøbning af gummi og plast, og Gummi - produkter til motorkøretøjs- og transportindustrien brancherne. Den er baseret i Lenart, Slovenien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JOSEF L. RAMECKERS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden JOSEF L. RAMECKERS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Nettetal, Tyskland.

 2. NILOS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden NILOS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummibånd branchen. Den opererer også inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr, maskiningeniørarbejde, og Vulkanisering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Hilden, Tyskland.

 3. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Frankrig

  Virksomheden MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hæfteklammer branchen. Den opererer også inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr, Båndtransportører, tandremme, Vulkanisering - maskiner og udstyr, og Båndtransportører brancherne. Den er baseret i Saint-Chamond, Frankrig.

 4. LIGERTEX

  Frankrig

  Virksomheden LIGERTEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gummi og derivater, Latex, støbning, Gummi og derivater, og Latex brancherne. Den er baseret i Mazeyrat D'allier, Frankrig.

 5. VULCAX

  Spanien

  Virksomheden VULCAX, er en Engrossalg, der opererer inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for gummiterminaler, laminering af gummi, og absorptionsmidler til gummi brancherne. Den er baseret i Bilbao, Spanien.

 1. KLÖCKNER DESMA ELASTOMERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KLÖCKNER DESMA ELASTOMERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Fridingen, Tyskland.

 2. ATOS BESANA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ATOS BESANA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for silikonegummi brancherne. Den er baseret i Cesano Boscone, Italien.

 1. TKS KAUCUK METAL SANANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden TKS KAUCUK METAL SANANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for trykkeapparater til læder og skind brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. RUBBELT WULKANIZACJA TAŚM PRZENOŚNIKOWYCH

  Polen

  Virksomheden RUBBELT WULKANIZACJA TAŚM PRZENOŚNIKOWYCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for bånd, og tromler brancherne. Den er baseret i Przeworsk, Polen.

 3. DEGUMA-SCHÜTZ GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DEGUMA-SCHÜTZ GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Brugte maskiner til industrien brancherne. Den er baseret i Geisa, Tyskland.

 4. COLMEC S.P.A.

  Italien

  Virksomheden COLMEC S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bearbejdning, gummi - maskiner, Vulkanisering - maskiner og udstyr, Bearbejdning, gummi - maskiner, og Vulkanisering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Busto Arsizio, Italien.

 5. HERBERT MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HERBERT MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr, og Vulkanisering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Hünfeld, Tyskland.

 6. LIGHT SPEED GROUP ROMANIA

  Rumænien

  Virksomheden LIGHT SPEED GROUP ROMANIA, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den opererer også inden for Vulkanisering - maskiner og udstyr, Bor og forsænkere, Vulkanisering - maskiner og udstyr, og Bor og forsænkere brancherne. Den er baseret i Oradea, Rumænien.

 7. IAO S.R.L.

  Italien

 8. TECHNODRYING S.R.L.

  Italien

 1. INTEREUROPEAN S.R.L.

  Italien

 2. PUMATECH S.R.L.

  Italien

 3. HUTCHINSON INDUSTRIAS DEL CAUCHO SA

  Spanien

 4. NEUROPOLIS S.L.

  Spanien

 5. COSTA GIUSEPPE

  Italien

 6. CALA' FRANCESCO

  Italien

 7. C 2 S.R.L.

  Italien

 8. S C GIVT S R L

  Rumænien

 9. RECAUCHUTADOS HERCA SA

  Spanien

 10. SHAW ALMEX DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vulkanisering - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.674 Virksomheder