• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vinkelrør - ikke-jernholdigt metal

Resultater for

Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

 1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  De rigtige kurver de rigtige steder – det er noget, Mobitec ved noget om. Lige fra håndbukkeværktøj til fuldautomatiske anlæg: På virksomhedens hovedsæde i Sydtyskland fremstilles der bøjninger i topkvalitet. Vel at mærke i moduludførelser. Hos os er kundens individuelle behov nemlig altid i højsædet. Vi leverer præcise hightegh-maskinkoncepter, så du kan producere i den bedst mulige kvalitet. Det eneste, vi ikke gradbøjer, er kvaliteten, og det værdsættes af kunder i hele verden. Hos os er kunden altid i centrum: Din tilfredshed med Mobitec er vores mål. Derfor ledsages vores avancerede tekniske løsninger naturligvis altid af præcise måleprotokoller, nyttige værktøjer, kompetent og personlig rådgivning samt naturligvis professionel 24-timers service. Selv om det jo slet ikke er en selvfølge i dag. Men det er det hos Mobitec.

 2. BECKER INSULATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BECKER INSULATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for isoleringsplader brancherne. Den er baseret i Bippen, Tyskland.

 3. FRIEDRICH GERKE VERSCHLEISSSCHUTZ-, FÖRDER-, HÜTTEN- UND FLUIDISIERUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Firmaet Friedrich Gerke har specialiseret sig i tekniske løsninger til slidbeskyttelse, transport, hytter og fluidisering. Vi tilbyder optimale skræddersyede slidbeskyttelsesløsninger i keramik og stål til alle anvendelsesområder. Vores egne transportanlæg, transportsystemer og materiale-fluidiseringer kompletterer vores økonomisk rentable og omfattende materiale- og produktpalette. Vi er repræsenterer inden for alle industriområder. Med brugen af slidbeskyttelsesdele garanterer vi brugeren høj effektivitet: Forøgelse af standtider, energibesparelse, reduktion af reparations- og stilstandstider. Kvalitet er ikke kun et slagord for vores virksomhed, men en fuldstændig uundgåelig del af vores virksomhedsmål. Vi er certificeret iht. DIN EN ISO 9001: 2015, hvilket er en konsekvent del af vores videreudvikling.

 4. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Tyskland

  Formidler mellem produktion og indsats. Et højt specialiseret lagerprogram parret med ekstremt høj fleksibilitet – vores styrke er din fordel! Siden grundlæggelsen af vores virksomhed i 1972 har vi set vores rolle som formidler mellem produktion og indsats. Med et højt specialiseret lagerprogram inden for rørtilbehør har vi mulighed for at give dig adgang til alt det, som en sikker forbindelse kræver. Samtidig står vi altid klar med professionel hjælp og vejledning. ERZET hører med en lagerkapacitet på ca. 10.000 tons og 15.000 højlagerpladser til en af de største lagerførende forhandlere af rørtilbehør i Europa. Verden over sætter kunderne deres lid til de høje standarder, den pålidelighed og den fleksibilitet, der kendetegner ERZET. Vil du gerne have yderligere oplysninger om vores leveringsprogram? Ingen problemer! Besøg området Produktprogram og services.

 5. SHIKHAR STEEL CORPORATION

  Forenede Stater

  Virksomheden SHIKHAR STEEL CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den opererer også inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, og smedede fittings brancherne. Den er baseret i United States, Forenede Stater.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CANGZHOU MAIRUI STEEL PIPE CO., LTD

  Kina

  Virksomheden CANGZHOU MAIRUI STEEL PIPE CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Cangzhou, Kina.

 2. HEBEI JINSHENG PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Virksomheden HEBEI JINSHENG PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Shijiazhuang, Kina.

 3. EFTEN ENGINEERING PVT LTD

  Indien

  Virksomheden EFTEN ENGINEERING PVT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for rørfittings, og iso-samlestykker brancherne. Den er baseret i Sriperumbuthur, Tamilnadu., Indien.

 4. TECNOMEC DELTA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNOMEC DELTA S.R.L., der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 5. TUBE-TEC ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TUBE-TEC ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - jernholdigt metal, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Rør og slanger - jernholdigt metal, og Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Nistertal, Tyskland.

 1. BURRI AG ZÜRICH

  Schweiz

  Virksomheden BURRI AG ZÜRICH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Træprodukter, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, og Træprodukter brancherne. Den er baseret i Zurich, Schweiz.

 2. TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Trezzano Rosa, Italien.

 1. SAMALTECH SRLS

  Italien

  Virksomheden SAMALTECH SRLS, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Gattico-Veruno, Italien.

 2. CURVELINE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CURVELINE S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Bonavigo, Italien.

 3. SKENTERPRISES

  Indien

  Virksomheden SKENTERPRISES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Mumbai, Indien.

 4. FINPOL ROHR SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden FINPOL ROHR SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 5. BONEX EPITOIPARI KFT

  Ungarn

  Virksomheden BONEX EPITOIPARI KFT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Szigetszentmarton, Ungarn.

 6. NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C., der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Cirie', Italien.

 7. HEBEI RUIYUAN PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Virksomheden HEBEI RUIYUAN PIPE FITTING MANUFACTURING CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for rørfittings brancherne. Den er baseret i Shijiazhuang City, Kina.

 8. TA-MEC

  Italien

 1. S.G. MAZZONI S.R.L.

  Italien

 2. AEROFLEX AEROSPACE

  Frankrig

 3. OFFICINA MECCANICA FOSSETTA

  Italien

 4. A.M. STEFAN DI STEFAN ILARIO & C. ( S.N.C. )

  Italien

 5. EUROTUBI EUROPA S.R.L.

  Italien

 6. AZ. AGR. MONSERENO HORSES DI VILLA MASSIMO

  Italien

 7. IMPICCICHE' AGOSTINO S.R.L.

  Italien

 8. A. R. MET DI JAHAN FARHANA

  Italien

 9. BENDINOX EUROPA S.R.L.

  Italien

 10. PLAN ( S.N.C. )

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.312 Virksomheder