• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vinkelrør - ikke-jernholdigt metal

Resultater for

Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

 1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  De rigtige kurver de rigtige steder – det er noget, Mobitec ved noget om. Lige fra håndbukkeværktøj til fuldautomatiske anlæg: På virksomhedens hovedsæde i Sydtyskland fremstilles der bøjninger i topkvalitet. Vel at mærke i moduludførelser. Hos os er kundens individuelle behov nemlig altid i højsædet. Vi leverer præcise hightegh-maskinkoncepter, så du kan producere i den bedst mulige kvalitet. Det eneste, vi ikke gradbøjer, er kvaliteten, og det værdsættes af kunder i hele verden. Hos os er kunden altid i centrum: Din tilfredshed med Mobitec er vores mål. Derfor ledsages vores avancerede tekniske løsninger naturligvis altid af præcise måleprotokoller, nyttige værktøjer, kompetent og personlig rådgivning samt naturligvis professionel 24-timers service. Selv om det jo slet ikke er en selvfølge i dag. Men det er det hos Mobitec.

 2. BECKER INSULATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BECKER INSULATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for isoleringsplader brancherne. Den er baseret i Bippen, Tyskland.

 3. FRIEDRICH GERKE VERSCHLEISSSCHUTZ-, FÖRDER-, HÜTTEN- UND FLUIDISIERUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Firmaet Friedrich Gerke har specialiseret sig i tekniske løsninger til slidbeskyttelse, transport, hytter og fluidisering. Vi tilbyder optimale skræddersyede slidbeskyttelsesløsninger i keramik og stål til alle anvendelsesområder. Vores egne transportanlæg, transportsystemer og materiale-fluidiseringer kompletterer vores økonomisk rentable og omfattende materiale- og produktpalette. Vi er repræsenterer inden for alle industriområder. Med brugen af slidbeskyttelsesdele garanterer vi brugeren høj effektivitet: Forøgelse af standtider, energibesparelse, reduktion af reparations- og stilstandstider. Kvalitet er ikke kun et slagord for vores virksomhed, men en fuldstændig uundgåelig del af vores virksomhedsmål. Vi er certificeret iht. DIN EN ISO 9001: 2015, hvilket er en konsekvent del af vores videreudvikling.

 4. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Tyskland

  Formidler mellem produktion og indsats. Et højt specialiseret lagerprogram parret med ekstremt høj fleksibilitet – vores styrke er din fordel! Siden grundlæggelsen af vores virksomhed i 1972 har vi set vores rolle som formidler mellem produktion og indsats. Med et højt specialiseret lagerprogram inden for rørtilbehør har vi mulighed for at give dig adgang til alt det, som en sikker forbindelse kræver. Samtidig står vi altid klar med professionel hjælp og vejledning. ERZET hører med en lagerkapacitet på ca. 10.000 tons og 15.000 højlagerpladser til en af de største lagerførende forhandlere af rørtilbehør i Europa. Verden over sætter kunderne deres lid til de høje standarder, den pålidelighed og den fleksibilitet, der kendetegner ERZET. Vil du gerne have yderligere oplysninger om vores leveringsprogram? Ingen problemer! Besøg området Produktprogram og services.

 5. TUBE-TEC ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TUBE-TEC ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - jernholdigt metal, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Rør og slanger - jernholdigt metal, og Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Nistertal, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Trezzano Rosa, Italien.

 2. BURRI AG ZÜRICH

  Schweiz

  Virksomheden BURRI AG ZÜRICH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Træprodukter, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, og Træprodukter brancherne. Den er baseret i Zurich, Schweiz.

 3. TECNOMEC DELTA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNOMEC DELTA S.R.L., der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 4. CURVELINE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CURVELINE S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Bonavigo, Italien.

 5. NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C., der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Cirie', Italien.

 1. BONEX EPITOIPARI KFT

  Ungarn

  Virksomheden BONEX EPITOIPARI KFT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Szigetszentmarton, Ungarn.

 2. FINPOL ROHR SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden FINPOL ROHR SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 1. SAMALTECH SRLS

  Italien

  Virksomheden SAMALTECH SRLS, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Gattico-Veruno, Italien.

 2. OFFICINA MECCANICA FOSSETTA

  Italien

 3. AEROFLEX AEROSPACE

  Frankrig

 4. EREDI PAGANI ATTILIO DI PAGANI A E C ( S.N.C. )

  Italien

 5. A.M. STEFAN DI STEFAN ILARIO & C. ( S.N.C. )

  Italien

 6. S.G. MAZZONI S.R.L.

  Italien

 7. IMPICCICHE' AGOSTINO S.R.L.

  Italien

 8. AZ. AGR. MONSERENO HORSES DI VILLA MASSIMO

  Italien

 1. GABELLA S.R.L.

  Italien

 2. OCCMIA S.R.L.

  Italien

 3. O.C.M.I. CARPENTERIE S.P.A.

  Italien

 4. BENDINOX EUROPA S.R.L.

  Italien

 5. FAYSOL S.A.L.

  Spanien

 6. PLAN ( S.N.C. )

  Italien

 7. TA-MEC

  Italien

 8. A. R. MET DI JAHAN FARHANA

  Italien

 9. EUROTUBI EUROPA S.R.L.

  Italien

 10. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Grundlagt i februar 2011 er Tableraíz en vigtig virksomhed inden for metalkonstruktion, som tilbyder et omfattende udvalg af løsninger, som omfatter strukturel forberedelse, forsyning og samling af strukturer til solcellepaneler. Vores ekspertise omhandler anvendelse af metalbelægninger, håndtering af licensprocesser, udførelse af arkitektoniske og bygge- og anlægstekniks produkter og vi leverer en omhyggelig overvågning af konstruktionsprojekter. Med fokus på markedet for solcellepaneler, er vi i stand til at tilbyder konkurrencedygtige løsninger inden for fotovoltaiske strukturer. Tableraíz designer løsninger til solcellesamlinger og er en pålidelig producent af strukturer til solcelleinstallationer. Vores vision er at være en vigtig spiller på markedet, at sætte grænserne for excellence inden for både konstruktionsprodukter og metalarbejdetjenester. Vi drives af et sæt af kerneværdier som omfatter etik, ansvar, engagement, holdånd og respekt, og vi er interesseret i at skabe en vedvarende effekt. Med en verden af erfaring og raffineret viden, som vi har samlet gennem årene, har vi evnen til at tilbyde unikke løsninger inden for planlægning, konstruktion og teknologi. I alle projekter kan klienterne stole på vores professionalisme, tekniske rådgivning og urokkelige forpligtelse til kvalitet. Vores erfaring omfatter forskellige aspekter: Planlægning, forsyning, rådgivning, licensering, belægninger, samling og konstruktion. Vores forpligtelse er at levere kvalitet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.293 Virksomheder