• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - castilla y león

Resultater for

Vine - castilla y león - Import eksport

 1. HEINLOTH CNC-FERTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEINLOTH CNC-FERTIGUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Hilpoltstein, Tyskland.

 2. HOHE TANNE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOHE TANNE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Großbreitenbach, Tyskland.

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL

  Spanien

  Vinkælder grundlagt i 1997 i hjertet af vindistriktet Ribera del Duero. Filosofien bag vinkælderen: at udvikle vine af høj kvalitet. Belønnet med 45 internationale priser. Filosofien bag vinkælderen: at udvikle vine af høj kvalitet. Belønnet med 45 internationale priser. I Peñafiel i hjertet af Ribera del Duero. Vintyper: Tamaral Verdejo, Tamaral Rosado, Tamaral Toble, Tamaral Crianza, Tamaral Reserva, Domaine La Mira.

 4. BODEGA COOPERATIVA DE CIGALES

  Spanien

  Den kooperative vinkælder Cigales er et resultat af 50 års erfaring inden for traditionel vinfremstilling. Vores produkter er certificeret med en lang række kvalitetsgodkendelser såsom en oprindelsesbetegnelse. Cigales tilbyder vine fra vinomådet Castilla y León, både hvidvine, rosévine, unge vine, rødvine og vine på egetræsfade.

 5. TINTO PESQUERA - GRUPO PESQUERA

  Spanien

  Koncernen Alejandro Fernández Tinto Pesqueras vinkældre: en vinfamilie, en families vine.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Spanien

  Virksomheden BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine - Castilla y León, hvidvine, rødvine, og Vine - Castilla y León brancherne. Den er baseret i La Seca-Valladolid, Spanien.

 2. LOSADA VINOS DE FINCA SA

  Spanien

  Virksomheden LOSADA VINOS DE FINCA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den opererer også inden for vinkælder brancherne. Den er baseret i Cacabelos, Spanien.

 3. SCHÄTZLE & CIE. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHÄTZLE & CIE. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Lörrach, Tyskland.

 4. UWE WELLER FEINWERKTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden UWE WELLER FEINWERKTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Wetzlar, Tyskland.

 5. BS-MODELSHOP GMBH

  Østrig

  Virksomheden BS-MODELSHOP GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den opererer også inden for Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, og Boring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 1. HOTEL ARZUAGA

  Spanien

  Virksomheden HOTEL ARZUAGA, der opererer inden for Hotel branchen. Den opererer også inden for Hoteller og restauranter, Vine, Vine - Spanien, Vine - Castilla y León, Hoteller og restauranter, Vine, Vine - Spanien, og Vine - Castilla y León brancherne. Den er baseret i Quintanilla De Onésimo - Valladolid, Spanien.

 2. ST STANZTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ST STANZTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Unterensingen, Tyskland.

 1. RUDOLF GEIGER MASCHINENBAU GMBH-SONDERMASCHINENBAU

  Tyskland

  Virksomheden RUDOLF GEIGER MASCHINENBAU GMBH-SONDERMASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Ebermannstadt Ot Rüssenbach, Tyskland.

 2. GERKON INDUSTRIEZERSPANUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GERKON INDUSTRIEZERSPANUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Röhrnbach, Tyskland.

 3. IXXACT PRÄZISIONSMECHANIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IXXACT PRÄZISIONSMECHANIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Gera, Tyskland.

 4. BODEGAS HIJOS DE CRESCENCIA MERINO

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS HIJOS DE CRESCENCIA MERINO, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Spanien, Vine - Castilla y León, Vine - Spanien, Vine - Castilla y León, vinproduktion, og vinkælder brancherne. Den er baseret i Corcos Del Valle - Valladolid, Spanien.

 5. TILENUS

  Spanien

  Virksomheden TILENUS, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Spanien, Vine - Castilla y León, Vine - Spanien, Vine - Castilla y León, vinproduktion, og vindyrkende virksomheder brancherne. Den er baseret i PONFERRADA - LEÓN, Spanien.

 6. BODEGA REINA DE CASTILLA, S. COOP.

  Spanien

  Virksomheden BODEGA REINA DE CASTILLA, S. COOP., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i La Seca (valladolid), Spanien.

 7. AITECH AG

  Schweiz

  Virksomheden AITECH AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Appenzell, Schweiz.

 8. DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Støberimaskiner - centrifugal, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, og Støberimaskiner - centrifugal brancherne. Den er baseret i Ettlingen, Tyskland.

 1. MECHANISCHE SYSTEMTECHNIK TRIMATEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MECHANISCHE SYSTEMTECHNIK TRIMATEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Nordwalde, Tyskland.

 2. GEORG PFITZER DREHEREI GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden GEORG PFITZER DREHEREI GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Oberndorf, Tyskland.

 3. NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den opererer også inden for Vine - Castilla y León, Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Vine - Castilla y León, Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, og Valsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Haiger, Tyskland.

 4. PÖSCHL PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PÖSCHL PRÄZISIONSTEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Germering, Tyskland.

 5. BODEGAS ARZUAGA

  Spanien

  Virksomheden BODEGAS ARZUAGA, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Spanien, Vine - Castilla y León, Vine - Spanien, Vine - Castilla y León, vinproduktion, og vinkælder brancherne. Den er baseret i Quintanilla De Onésimo-Valladolid, Spanien.

 6. MAYER FEINTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MAYER FEINTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Göttingen, Tyskland.

 7. METALLDESIGN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden METALLDESIGN GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Gaildorf, Tyskland.

 8. MUNKERT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MUNKERT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den opererer også inden for Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, og Boring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Altdorf, Tyskland.

 9. HECKEL PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HECKEL PRÄZISIONSTEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den er baseret i Heitersheim, Tyskland.

 10. FEIMEC AG

  Schweiz

  Virksomheden FEIMEC AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Castilla y León branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Forme, keramik-, Støberimaskiner - centrifugal, Bor og forsænkere, Valsning - stål og metaller, Forme, keramik-, Støberimaskiner - centrifugal, og Bor og forsænkere brancherne. Den er baseret i Heerbrugg, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis