• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - bordeaux

Resultater for

Vine - bordeaux - Import eksport

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Maison RIVIERE, producent og vinhandler, er en familievirksomhed, der har ligget i Saint-Emilion siden 1875. Vi dyrker 90 hektar vinmarker med de mest prestigefyldte Bordeaux-betegnelser: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skabt en ægte vingård bestående af flere forskellige ejendomme med de mest kendte Bordeaux-vine: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Vores lidenskab kommer til udtryk i druerne, og vores knowhow er blevet opbygget år efter år ledsaget af en stræben efter den bedste kvalitet og en stolthed over vores jord ! Ud over vores familieproduktion tilbyder vi et udvalg af Vins de Propriétaires, som er grundigt udvalgt, fra lidenskabelige vinbønder, som vi har haft et tæt samarbejde med i mange år inden for Bordeaux-vine (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..). "Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke. Alkoholprocent: 13° til 13, 5° alt efter vintypen."

 2. VINS ET PASSIONS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Velkommen hos VINS ET PASSIONS SARL, din privilegerede partner på markedet for exceptionelle vine. Specialiseret i distribution af Grands Crus Bordelais, vores virksomhed udmærker sig ved sin forpligtelse til topkvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed. Vores exceptionelle udbud: VINS ET PASSIONS SARL tilbyder et komplet udvalg af Grands Crus Bordelais og henvender sig til krævende professionelle. Vores produktudvalg bliver udvalgt med stor omhu og omfatter vine af den mest fremragende kvalitet fra solide partnerskaber med mæglere og fra de mest anerkendte vinområder. En international tilstedeværelse: Med et team af 14 medarbejdere, hvoraf de 8 jævnligt rejser verden rundt, er vi i stand til effektivt at imødekomme kundernes behov i over 40 lande. Via denne tilstedeværelse verden over kan vi fastholde pålidelige og vedvarende forretningsrelationer og samtidig tilpasse vores udvalg til de forskellige markeder. Fremragende logistik: Vi er bevidste om vigtigheden af logistik i vinbranchen og giver derfor en fremtrædende plads til optimering af oplagringsforhold. Vore vine oplages i et kontrolleret miljø, hvad angår temperatur og luftfugtighed, hvilket garanterer en optimal opbevaring af disses karakteristikker. Oplev det fremragende, diversiteten og pålideligheden for hver flaske, som vi stiller til rådighed.

 3. CHATEAU BOIS MALOT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  CHATEAU BOIS MALOT & CHATEAU VALENTONS-CANTELOUP er en familiedrevet vingård beliggende nær Bordeaux. I vores vinområde på 25 AOC Bordeaux Supérieur, dyrker vi typiske druesorter fra Bordeaux: Merlot, Cabernets, Sauvignon Blanc & Gris… Vi producerer en lang række forskellige hvidvine, rosé- og rødvine med et bestemt kendetegn: Salg af holdbare rødvine af forskellige årgange, som jævnligt vinder priser. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Skal indtages med omtanke.

 4. CHÂTEAU DU GARDE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHÂTEAU DU GARDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, fransk vin, Vine - Bordeaux, rødvine, hvidvine, hvidvin, tør, og Store vine brancherne. Den er baseret i Cénac, Frankrig.

 5. DIXVINS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIXVINS, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Bordeaux, Vine - Bourgogne, rosévin, rødvine, fransk rødvin, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Auxerre, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AG VINS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AG VINS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Mousserende vine, Vine - Bordeaux, Champagne og mousserende vine, Vine - Italien, vin engros, fransk vin, Vine - Bordeaux, Mousserende vine, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 2. CHÂTEAUX ET VINS DE BORDEAUX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHÂTEAUX ET VINS DE BORDEAUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Bordeaux branchen. Den opererer også inden for Vine, Øl, vinproducenter, vin engros, vindyrkende virksomheder, tør vin, Vine, hvidvine, og fransk rødvin brancherne. Den er baseret i Saint-Sulpice-De-Faleyrens, Frankrig.

 3. CHÂTEAU TAYAC

  Frankrig

  TAYAC er et familiejet slot. Vinmarkerne strækker sig over 37 hektarer på Soussans højderyg i Médoc centralt beliggende i området for den prestigefyldte appellation Margaux. Château TAYAC har været i familien Portets eje gennem fire generationer. Vi anvender den såkaldte COUSINIE metode, som gør det muligt at give vinstokkene tilstrækkelig næring med mindst mulig behandling. Jordens balance og dens naturlige modstandskraft mod angreb forbedres. Vinstokkene og druerne trives under de bedst mulige vilkår. Gejsningen og vinhøstningen gør det ligeledes muligt at kontrollere afkastet og optimere vinens kvalitet. Vines modnes i franske egefad i 12 måneder. Vinene fra vinslottet TAYAC bliver solgt gennem vinforhandlere, restauranter og eksporteres desuden.

 4. VDC FRANCE VIE DE CHATEAUX

  Frankrig

  VDC France er en af de førende eksportører af franske produkter til udlandet. Vores udvalg omfatter delikatesseprodukter, foie gras, trøfler, honning, slik, syltetøj, luksuschokolade samt champagne og vine fra Bordeaux. Vi kan tilpasse og bearbejde produkterne alt efter kundernes smag og de gældende toldregler i landet (vi fører forhandlermærker). VDC betyder "Vie de Château", fordi vi vil fremme den franske kultur og livsstil.

 5. SELECTION DES VINS SCB

  Frankrig

  SELECTION DES VINS S C B er vinproducent i COTES DE BOURG, vingård CHRISTIAN BERNIER slot kvalitet CONILH HAUTE LIBARDE "tradition" og "excellence" og slottet FONT GUILHEM kvalitet "tradition" og "stjerne". SELECTION DES VINS S C B er vinhandler i Frankrig med mange kvaliteter fra vinmarker i Frankrig.

 1. SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE

  Frankrig

  Virksomheden SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, fransk vin, rødvine, AOC vine, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Les Églisottes-Et-Chalaures, Frankrig.

 2. CHATEAU ROQUEFORT

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU ROQUEFORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Bordeaux branchen. Den opererer også inden for rødvine, fransk vin, og importeret vin brancherne. Den er baseret i Lugasson, Frankrig.

 1. CHÂTEAU FERREYRES

  Frankrig

  Virksomheden CHÂTEAU FERREYRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, Vine - Bordeaux, fransk vin, Merlot, og cabernet franc brancherne. Den er baseret i Pujols, Frankrig.

 2. GRAPE33

  Holland

  Virksomheden GRAPE33, er en Distributør, der opererer inden for Vine - Bordeaux branchen. Den er baseret i Deurne, Holland.

 3. SCEA VIGNOBLES MC & FILS

  Frankrig

  Virksomheden SCEA VIGNOBLES MC & FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, vinproducenter, AOC vine, Vine - Bordeaux, og vineksportør brancherne. Den er baseret i Saint-Genis-Du-Bois, Frankrig.

 4. SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT

  Frankrig

  Virksomheden SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, rødvine, rosévin, vine, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Artigues-Près-Bordeaux, Frankrig.

 5. BARRIERE FRERES SA

  Frankrig

  Virksomheden BARRIERE FRERES SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, Vine, Vine - Bordeaux, og Vine brancherne. Den er baseret i Blanquefort Cedex, Frankrig.

 6. ANTOINE MOUEIX SAS

  Frankrig

  Virksomheden ANTOINE MOUEIX SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Sydvestfrankrig, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i St Emilion, Frankrig.

 7. CHÂTEAU MAGENCE

  Frankrig

  Virksomheden CHÂTEAU MAGENCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, og rødvine brancherne. Den er baseret i Saint Pierre De Mons, Frankrig.

 8. SCEV MICHEL GONET ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden SCEV MICHEL GONET ET FILS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Beychac Et Caillau, Frankrig.

 1. VIGNOBLES BOISSONNEAU

  Frankrig

  Virksomheden VIGNOBLES BOISSONNEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i St Michel De Lapujade, Frankrig.

 2. AOC CONSEILS

  Frankrig

  Virksomheden AOC CONSEILS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Frankrig, og opfølgning ved eksport brancherne. Den er baseret i Cenon, Frankrig.

 3. DOMAINES JEAN-MICHEL CAZES

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINES JEAN-MICHEL CAZES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Sydvestfrankrig, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Macau, Frankrig.

 4. JB AUDY

  Frankrig

  Virksomheden JB AUDY, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Bordeaux, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Libourne, Frankrig.

 5. CRUS & PRESTIGE

  Frankrig

  Virksomheden CRUS & PRESTIGE, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Sydvestfrankrig, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 6. CHATEAU LE GRAND VERDUS

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU LE GRAND VERDUS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, rødvine, rosévin, og hvidvin, tør brancherne. Den er baseret i Sadirac, Frankrig.

 7. LD VINS

  Frankrig

  Virksomheden LD VINS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, Vine - Bordeaux, Vine - Sydvestfrankrig, rødvine, og hvidvin, tør brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 8. FABIEN CASTAING

  Frankrig

  Virksomheden FABIEN CASTAING, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Sydvestfrankrig, og armagnac brancherne. Den er baseret i Cuneges, Frankrig.

 9. CHATEAU PIERRAIL

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU PIERRAIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Marguéron, Frankrig.

 10. CHATEAU LOUPIAC GAUDIET

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU LOUPIAC GAUDIET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Loupiac, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis