• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vin til fisk

Resultater for

Vin til fisk - Import eksport

 1. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italien

  Verified by europages badge

  CANTINE IANNELLA 1920, der ligger i Cuso, er grundlagt i 1920 af familien Giovanni Iannellas forfader og havde oprindeligt en produktion, der var begrænset til kun 50 hl vin. De producerede vine var Aglianico (som gjorde denne lille sannita landsby berømt efter anerkendelsen af DOC (AOC)) og Coda di volpe. Halvfemserne markerede et vigtigt vendepunkt,

  Hjemmeside Open In New icon
 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 3. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. CARABUS

  Frankrig

  CARABUS FH INTERNATIONAL er en mellemstor import- og eksportvirksomhed, der tilbyder sine kunder og partnere internationale produkter i hele Frankrig. CARABUS FH INTERNATIONAL ligger i Thiais og er specialiseret i enggros- og detailsalg af havets produkter, blandt andet fisk, skaldyr og bløddyr. Den leverer desuden eksotiske landbrugsfødevarer såsom frugt og krydderier samt drikkevarer som vin og spiritus. Kvalitet, konkurrencedygtighed og fleksibilitet er i fokus for at sikre vores partnere produkter og services af høj kvalitet med henblik på at etablere et solidt og langvarigt samarbejde. Vi respekterer vores produkter, der kommer fra et bæredygtigt fiskeri og er udvalgt med omhu. Vi behandler vores råvarer på bedste måde og er bevidste om miljøpåvirkningen. Vi garanterer derfor respekt for miljøet.

 5. VINO L'EMOTION DU VIN

  Schweiz

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GRONKI

  Tyskland

 2. ING. HERBERT SCHÖDL

  Østrig

 3. JOSEF MAYER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. JOSEF EDER

  Østrig

 5. MARTINA MARIEL, WEINGUT

  Østrig

 1. MAURICE GAY SA

  Schweiz

 2. REINHARD VÖGEL

  Østrig

 3. AHWAS

  Tyskland

 4. DEIBEL CONSULTANTS GMBH

  Tyskland

 5. MOET HENNESSY ÖSTERREICH GMBH

  Østrig

 6. KOMBIO GETRÄNKE SERVICE GBR

  Tyskland

 7. REGLI WEINE GMBH

  Schweiz

 8. HONIG & CO IMKEREIMEISTERBETRIEB ING. VERENA HAGELKRUYS

  Østrig

 9. JAKOB KOST WEINGUT -WEINKELLEREI GEGRÜNDET 1893

  Tyskland

 10. BRICKER WEINIMPORT GMBH

  Schweiz

 1. SAMAS SA

  Schweiz

 2. 3W-LOGISTIK GMBH

  Tyskland

 3. PINOTAGE WEINKONTOR GMBH

  Tyskland

 4. JOHANNITERKELLEREI KUONEN + GRICHTING AG SALGESCH VS

  Schweiz

 5. WEINE SIMONE LANZ AG

  Schweiz

 6. WEINGUT RICHARD SCHAUHUBER

  Østrig

 7. RUDOLF GROSSAUER

  Østrig

 8. VINIQUE HANDELSGESESLLSCHAFT MBH

  Tyskland

 9. WELSING & STRANG

  Tyskland

 10. DEUTSCH WEINKELLEREI GMBH

  Tyskland