• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk- forarbejdning

Resultater for

Fisk- forarbejdning - Import eksport

 1. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi er en fiskerivirksomhed og eksportør af frossen ombord, frossen på land og frisk fisk fra Mauretanien til Dakhla. Vi er beliggende i Mauretanien - Vestafrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra dine fiskepladser til Europa, Afrika, arabiske lande, Asien og Canada. Vi er en virksomhed, der respekterer de sanktioner, som Den Europæiske og Amerikanske Union har vedtaget. Det betyder, at vi ikke handler med lande under økonomiske sanktioner som: Cuba, Rusland, Venezuela.... Vores fisk, der fryses om bord på fiskefartøjer, og vores fisk, der fryses på land, overholder de anbefalede behandlinger for fisk, og tanke og kølefaciliteter overholder de europæiske lovkrav. Vores fisks egenskaber er som følger: - Protein: 60-70%. - Fedt: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Det anbefales, at alle kunder sender os en hensigtserklæring om køb (LOI), hvor du skal specificere: - Den samlede mængde, der skal købes - De nøjagtige størrelser af de ønskede fisk - Den endelige destination - Videnskabelige navne på fiskene

  Alle produkter for "fisk- forarbejdning"

 2. GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O.

  Polen

  En stor fiskerivirksomhed, der har været inden for branchen i 50 år. Aktiviteter: akvakultur - malle og stør, rugerier af termofile fisk, reproduktion og syn, opdræt af ferskvandsfisk, stegestrømpe materiale - salg, fisk til forbrug - salg, karpefiskeri, kaviar. Traditionel karpeavl i vandhuller

 3. ŞEF SU ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden ŞEF SU ÜRÜNLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, frosne produkter fra havet, fiskeopdræt, Fisk, frosne og dybfrosne, og frossen fisk brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 4. HAMBURGER FISCHWERKER

  Tyskland

  Virksomheden HAMBURGER FISCHWERKER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. AFY GIDA

  Tyrkiet

  Virksomheden AFY GIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for sardin brancherne. Den er baseret i Canakkale, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, forarbejdning, fiskeopdræt, og Fisk, forarbejdning brancherne. Den er baseret i Iskenderun, Tyrkiet.

 2. FRANZ KULMER

  Østrig

  Virksomheden FRANZ KULMER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Birkfeld, Østrig.

 3. FISCHFEINKOST FRIEDRICH SCHÄFER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FISCHFEINKOST FRIEDRICH SCHÄFER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Loxstedt, Tyskland.

 4. RÜDIGER LASNER

  Tyskland

  Virksomheden RÜDIGER LASNER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Ascheberg, Tyskland.

 5. SMYKALA FISCH

  Tyskland

  Virksomheden SMYKALA FISCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Kröslin, Tyskland.

 1. HAHN- LACHS

  Tyskland

  Virksomheden HAHN- LACHS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Aukrug, Tyskland.

 2. FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Akvakultur og fiskeavl, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Fisk, Akvakultur og fiskeavl, Fisk, forarbejdning, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Friedrichroda, Tyskland.

 1. P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. GOSCH VERWALTUNGS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden GOSCH VERWALTUNGS GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i List, Tyskland.

 3. BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG

  Tyskland

  Virksomheden BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Cuxhaven, Tyskland.

 4. CUX-PACK-FISCHBÖRSE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CUX-PACK-FISCHBÖRSE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Cuxhaven, Tyskland.

 5. FORELLENHOF TRAUNTAL GBR

  Tyskland

  Virksomheden FORELLENHOF TRAUNTAL GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Börfink, Tyskland.

 6. GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Ellingstedt, Tyskland.

 7. AQUA-PRIMUS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AQUA-PRIMUS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Fisk, Fisk, forarbejdning, Tekstilplanter, Muslinger, skaldyr, Fisk, Fisk, forarbejdning, og Tekstilplanter brancherne. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 8. KFT KRABBEN UND FISCH TÖNNING OHG

  Tyskland

  Virksomheden KFT KRABBEN UND FISCH TÖNNING OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Tönning, Tyskland.

 1. ERBA SEAFOOD

  Tyrkiet

  Virksomheden ERBA SEAFOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Fisk - import-eksport, Fisk, frosne og dybfrosne, eksport af fersk fisk, eksport af dybfrossen fisk, Fisk - import-eksport, og Fisk, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Alsancak-Izmir, Tyrkiet.

 2. PIĄTEK. PRZETWÓRSTWO RYB

  Polen

  Virksomheden PIĄTEK. PRZETWÓRSTWO RYB, er en Multi-Category, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Fisk, forarbejdning, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, marinade, fiskekonserves, og Fisk, forarbejdning brancherne. Den er baseret i Siedlec, Polen.

 3. FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K.

  Tyskland

  Virksomheden FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Fisk, Fisk, forarbejdning, Frosne og dybfrosne varer, og Fisk, skaldyr og snegle, konserverede brancherne. Den er baseret i Maasholm, Tyskland.

 4. SION LACHSRÄUCHEREI VON SER

  Tyskland

  Virksomheden SION LACHSRÄUCHEREI VON SER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Müsch, Tyskland.

 5. JAB TRADE CO.

  Argentina

  Virksomheden JAB TRADE CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for frossen fisk brancherne. Den er baseret i Acassuso, Argentina.

 6. DELICATPOP S.L

  Spanien

  Virksomheden DELICATPOP S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for pakkede blæksprutter, færdigretter til at tage med hjem, og frysetørret blomst brancherne. Den er baseret i Llançà, Spanien.

 7. AFROPLAS

  Grækenland

  Virksomheden AFROPLAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for fiskenet brancherne. Den er baseret i Attiki, Grækenland.

 8. V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Kradenbach, Tyskland.

 9. FORELLENZUCHT TROSTADT GBR

  Tyskland

  Virksomheden FORELLENZUCHT TROSTADT GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Reurieth, Tyskland.

 10. SEESTERN FISCHE

  Østrig

  Virksomheden SEESTERN FISCHE, er en Distributør, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis