• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fisk- forarbejdning

Resultater for

Fisk- forarbejdning - Import eksport

 1. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi er en fiskerivirksomhed og eksportør af frossen ombord, frossen på land og frisk fisk fra Mauretanien til Dakhla. Vi er beliggende i Mauretanien - Vestafrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra dine fiskepladser til Europa, Afrika, arabiske lande, Asien og Canada. Vi er en virksomhed, der respekterer de sanktioner, som Den Europæiske og Amerikanske Union har vedtaget. Det betyder, at vi ikke handler med lande under økonomiske sanktioner som: Cuba, Rusland, Venezuela.... Vores fisk, der fryses om bord på fiskefartøjer, og vores fisk, der fryses på land, overholder de anbefalede behandlinger for fisk, og tanke og kølefaciliteter overholder de europæiske lovkrav. Vores fisks egenskaber er som følger: - Protein: 60-70%. - Fedt: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Det anbefales, at alle kunder sender os en hensigtserklæring om køb (LOI), hvor du skal specificere: - Den samlede mængde, der skal købes - De nøjagtige størrelser af de ønskede fisk - Den endelige destination - Videnskabelige navne på fiskene

 2. GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O.

  Polen

  En stor fiskerivirksomhed, der har været inden for branchen i 50 år. Aktiviteter: akvakultur - malle og stør, rugerier af termofile fisk, reproduktion og syn, opdræt af ferskvandsfisk, stegestrømpe materiale - salg, fisk til forbrug - salg, karpefiskeri, kaviar. Traditionel karpeavl i vandhuller

 3. BIOLIFEITALY

  Italien

  Virksomheden BIOLIFEITALY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, forarbejdning, indpakning af tørret frugt, beholdere fiskeriopdræt, og Fisk, forarbejdning brancherne. Den er baseret i Partinico, Italien.

 4. HAMBURGER FISCHWERKER

  Tyskland

  Virksomheden HAMBURGER FISCHWERKER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, forarbejdning, fiskeopdræt, og Fisk, forarbejdning brancherne. Den er baseret i Iskenderun, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ŞEF SU ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden ŞEF SU ÜRÜNLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, frosne produkter fra havet, fiskeopdræt, Fisk, frosne og dybfrosne, og frossen fisk brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 2. AFY GIDA

  Tyrkiet

  Virksomheden AFY GIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for sardin brancherne. Den er baseret i Canakkale, Tyrkiet.

 3. AQUA-PRIMUS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AQUA-PRIMUS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Fisk, Fisk, forarbejdning, Tekstilplanter, Muslinger, skaldyr, Fisk, Fisk, forarbejdning, og Tekstilplanter brancherne. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 4. V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Kradenbach, Tyskland.

 5. RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL

  Holland

  Virksomheden RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den er baseret i Helmond, Holland.

 1. FISCH A. WILTERS

  Tyskland

  Virksomheden FISCH A. WILTERS, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Varel, Tyskland.

 2. MEERGOLD REHBEHN & KRUSE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEERGOLD REHBEHN & KRUSE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Eckernförde, Tyskland.

 1. HAHN- LACHS

  Tyskland

  Virksomheden HAHN- LACHS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Aukrug, Tyskland.

 2. FISCHHANDELSGESELLSCHAFT OLDÖRP & CO. MBH

  Tyskland

  Virksomheden FISCHHANDELSGESELLSCHAFT OLDÖRP & CO. MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Lübeck, Tyskland.

 3. STEFAN KNOBLAUCH

  Tyskland

  Virksomheden STEFAN KNOBLAUCH, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Uhldingen-Mühlhofen, Tyskland.

 4. HEIDE RICKMANN

  Tyskland

  Virksomheden HEIDE RICKMANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Bremerhaven, Tyskland.

 5. WILDLACHS-RÄUCHEREI BREMER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WILDLACHS-RÄUCHEREI BREMER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 6. GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Ellingstedt, Tyskland.

 7. WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN

  Tyskland

  Virksomheden WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Sylt-Ost, Tyskland.

 8. KFT KRABBEN UND FISCH TÖNNING OHG

  Tyskland

  Virksomheden KFT KRABBEN UND FISCH TÖNNING OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Tönning, Tyskland.

 1. GOSCH VERWALTUNGS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden GOSCH VERWALTUNGS GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i List, Tyskland.

 2. BFG

  Tyskland

  Virksomheden BFG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Fisk, Fisk, forarbejdning, Frosne og dybfrosne varer, og Fisk, skaldyr og snegle, konserverede brancherne. Den er baseret i Butjadingen, Tyskland.

 3. SEESTERN FISCHE

  Østrig

  Virksomheden SEESTERN FISCHE, er en Distributør, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

 4. ERBA SEAFOOD

  Tyrkiet

  Virksomheden ERBA SEAFOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, forarbejdning branchen. Den opererer også inden for Fisk - import-eksport, Fisk, frosne og dybfrosne, eksport af fersk fisk, eksport af dybfrossen fisk, Fisk - import-eksport, og Fisk, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Alsancak-Izmir, Tyrkiet.

 5. BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG

  Tyskland

  Virksomheden BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Cuxhaven, Tyskland.

 6. FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Akvakultur og fiskeavl, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Fisk, Akvakultur og fiskeavl, Fisk, forarbejdning, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Friedrichroda, Tyskland.

 7. SION LACHSRÄUCHEREI VON SER

  Tyskland

  Virksomheden SION LACHSRÄUCHEREI VON SER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Fisk, forarbejdning, Mejeriprodukter, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Müsch, Tyskland.

 8. FRANZ KULMER

  Østrig

  Virksomheden FRANZ KULMER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Birkfeld, Østrig.

 9. FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K.

  Tyskland

  Virksomheden FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Fisk, Fisk, forarbejdning, Frosne og dybfrosne varer, og Fisk, skaldyr og snegle, konserverede brancherne. Den er baseret i Maasholm, Tyskland.

 10. P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Fisk, Fisk, forarbejdning, Kød og fjerkræ, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis