• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ventiler til trykluftsudstyr

Resultater for

Ventiler til trykluftsudstyr - Import eksport

 1. MV AUTOMATION SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi, MV automation systems GmbH, er din specialist for magnetventiler og tilbehør til industrielle anvendelser. Hos os får du derfor ikke bare en individuel rådgivning fra kompetent fagpersonale, men også førsteklasses afstemte, kundespecifikke løsninger. Vores omfattende sortiment omfatter et komplet magnetventil- og pneumatikprogram, så vi kan rådgive dig perfekt i alle henseender. Vi tilbyder dig: Kundespecifikke ventiludførelser, spoler i alle spændinger, spoler med udvidelige spændingstolerancer, forproducerede moduler, ventiler til specielle anvendelser. Da vi altid kaster os over nye udfordringer med stort engagement og handlekraft, kan vi sikkert også finde den optimale løsning til dit anvendelsestilfælde. På forespørgsel udfærdiger vi gerne et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os telefonisk eller via vores kontaktformular. Vi ser frem til at modtage din forespørgsel! Dit team fra MV automation systems GmbH

 2. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  PTEC GmbH står for omfattende og pålidelig projektstøtte inden for mobile og stationære naturgas- og brintanvendelser. Vores produkter.: Ventiler, gasventiler, højtryksventiler, højtryksventiler til tekniske gasser, gascylinderventiler, magnetventiler, sikkerhedsventiler i rør, sikkerhedsventiler, ventiler til tekniske gasser. Produktsortimentet inkluderer rør, forskruninger, filtre, returventiler, elektromagnetiske ventiler, sikkerhedsanordninger, men også kundespecifik udvikling. Den nyeste teknik sikres gennem samarbejde med universiteter, partnerskaber, besøg på messer og målrettet videreuddannelse. Kunder fra bilindustrien i hele verden stoler på PTEC - virksomheden for innovative produkter.

 3. HO-MATIC AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos HO-Matic AG er du kommet til den rigtige adresse, hvis du leder efter ventiler og styringer til forskellige medier. For siden etableringen af vores virksomhed i 1977 har vi specialiseret os i styring af gasformige og flydende medier samt abrasive stoffer. Ud over et tæt samarbejde med internationalt kendte leveringsfabrikker om mange typer ventiler, f. eks. firmaet ROSS EUROPA GmbH eller firmaet Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) har HO-Matic AG udviklet sit eget produkt, HOmatic-klemmeventilen. I dag er det meget værdsat af kunder på alle kontinenter til løsning af mange forskellige styringsproblemer. Takket være vores mangeårige erfaring inden for ventilteknik og vores produkters høje kvalitetsstandarder kan vi omsætte kundeønsker til overbevisende tekniske løsninger. Vores produkter: Reguleringsventiler til rørledninger; Klemmeventiler; Stopventiler; Trykluftstyreventiler m.m.

 4. V.M.C. SPA THE ORIGINAL ONE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden V.M.C. SPA THE ORIGINAL ONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for enkle ventiler, ventiler, og pneumatiske og elektriske ventiler brancherne. Den er baseret i Creazzo, Italien.

 5. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  Kina

  Sufa Technology Industry Co., Ltd. fra CNNC, er en teknologisk fremstillingsvirksomhed, der integrerer forskning og udvikling, design, fremstilling og salg af industrielle ventiler. Det er også den første børsnoterede virksomhed i Kina inden for ventiler og CNNC. Virksomhedens produkter anvendes bredt til mere end ti industrier såsom olie, olie og gas, olieraffinering, kernekraft, elektrisk kraft, metallurgi, kemisk industri, skibsbygning , papirfremstilling og medicin i ind- og udland og nationale videnskabelige forskningsafdelinger. Som berømte mærker inden for ventilindustrien har varemærkerne "H" og "SUFA" et godt omdømme og en vis indflydelse inden for den internationale ventilindustri. Mærket "H" er det berømte varemærke fra Suzhou City og det berømte varemærke fra Jiangsu-provinsen. Det blev således tildelt prisen, "2006 China Top-ten (ventil) Brand på verdensmarkedet" på "14. World Producer Conference" i 2006.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CLIPPARD EUROPE SA

  Belgien

  Clippard producerer pneumatiske miniaturekomponenter, og vi ved, at kundens kritiske applikationer kræver et højt præcisionsniveau, en høj pålidelighed og en høj kvalitet. Ud over det videnskabelige områder tilbyder Clippard desuden sin ekspertise på mange forskellige markeder inden for drift af diverse typer applikationer. Fra halvledere og trykkeri til bilindustri og emballage. Vores produkter er designet til at tilfredsstille kundens specifikke krav.

 2. OILCOMP SRL

  Italien

  Virksomhed specialiseret i design og produktion af ventiler og hydrauliske komponenter til industrien. Virksomhedens formål er at tilbyde sine kunder et produkt af høj kvalitet. Dens stadige engagement inden for udvikling og produktforbedring har ført til udarbejdelse af et stort udvalg løsninger til hydrauliske anvendelser både standardløsninger og kundetilpassede løsninger.

 3. AIR-TECHNIQUES

  Frankrig

  Virksomheden AIR-TECHNIQUES, er en Distributør, der opererer inden for Komponenter til trykluftssystemer branchen. Den opererer også inden for Luftrensning - udstyr og systemer, Trykluftsredskaber og systemer, Ventiler til trykluftsudstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Trykluftsredskaber og systemer, Ventiler til trykluftsudstyr, og tilbehør til behandling af luft brancherne. Den er baseret i Obenheim, Frankrig.

 4. CHANGZHOU RINGJAY MACHINERY CO.,LIMITED

  Kina

  Virksomheden CHANGZHOU RINGJAY MACHINERY CO.,LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den er baseret i Changzhou, Kina.

 5. IDROENERGIAITALIA

  Italien

  Virksomheden IDROENERGIAITALIA, er en Distributør, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for koaksiale magnetventiler højtryk brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 1. SOLENOID VALVES (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SOLENOID VALVES (UK) LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for magnetventiler, og trykluftscylindre brancherne. Den er baseret i Yate / Bristol, Det Forenede Kongerige.

 2. ASCO NUMATICS SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ASCO NUMATICS SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for servomotorer brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 1. B.F.E. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden B.F.E. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til sanitetsarmaturer branchen. Den opererer også inden for Ventiler til forbrændingsmotorer, Vvs-installationer, industriel, Ventiler til trykluftsudstyr, Ventiler til industriarmaturer, Ventiler til forbrændingsmotorer, Vvs-installationer, industriel, Ventiler til trykluftsudstyr, og Ventiler til industriarmaturer brancherne. Den er baseret i Albano Sant'alessandro, Italien.

 2. HAFNER-PNEUMATIK KRÄMER KG

  Tyskland

  Virksomheden HAFNER-PNEUMATIK KRÄMER KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Ventiler til trykluftsudstyr, Ventiler til trykluftsudstyr, Ventiler, Pneumatiske cylindere, og Møtrik brancherne. Den er baseret i Kornwestheim, Tyskland.

 3. SEETRU LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SEETRU LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den er baseret i Bristol, Det Forenede Kongerige.

 4. METAFLUIDOS, SOCIEDADE TÉCNICA DE EQUIPAMENTOS PARA FLUIDOS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden METAFLUIDOS, SOCIEDADE TÉCNICA DE EQUIPAMENTOS PARA FLUIDOS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for Ventiler, hydrauliske, ventiler til den kemiske industri, ventiler til køleudstyr og -anlæg, butterflyventiler, og Ventiler, hydrauliske brancherne. Den er baseret i Corroios, Portugal.

 5. MANGIONE CONSULTING UG

  Tyskland

  Virksomheden MANGIONE CONSULTING UG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 6. AIR TORQUE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden AIR TORQUE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for pneumatiske aktuatorer, trykluftsaktivator, og aktuatorer brancherne. Den er baseret i Costa Di Mezzate, Italien.

 7. SOHAMAX AUTOMATION

  Indien

  Virksomheden SOHAMAX AUTOMATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den er baseret i Rajkot, Indien.

 8. INOX - MECC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden INOX - MECC S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Ventiler til sanitetsarmaturer, Ventiler til trykluftsudstyr, Ventiler til sanitetsarmaturer, Ventiler til trykluftsudstyr, kontraventil, og nåleventiler brancherne. Den er baseret i Cividate Al Piano, Italien.

 1. ALTIGEN OTOMASYON END. SIS. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ALTIGEN OTOMASYON END. SIS. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for pneumatiske og hydrauliske aktuatorer til petrokemisk sektor, ventiler med pneumatisk regulering, solenoidspoler, og flowmålere, magnetiske og elektromagnetiske brancherne. Den er baseret i Başakşehir, Tyrkiet.

 2. YOUNG MASSA

  Italien

  Virksomheden YOUNG MASSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for skydeventiler, og mekaniske transportapparater med endeløse skruer til godshåndtering brancherne. Den er baseret i Cavenago Brianza, Italien.

 3. SCHRADER

  Frankrig

  Virksomheden SCHRADER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den er baseret i Pontarlier, Frankrig.

 4. SHANYAN HYDRAULIC CO. LTD.

  Kina

  Virksomheden SHANYAN HYDRAULIC CO. LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for kontraventil, og sikkerhedsventil brancherne. Den er baseret i Ningbo, Kina.

 5. SCHRADER SA

  Frankrig

  Virksomheden SCHRADER SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den er baseret i Pontarlier cedex, Frankrig.

 6. M/S, DEMBLA VALVES LTD.

  Indien

  Virksomheden M/S, DEMBLA VALVES LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for fabrikation af armatur brancherne. Den er baseret i Thane / Maharashtra, Indien.

 7. CHINA REGIS MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden CHINA REGIS MACHINERY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for magnetventiler, og rør til pneumatik brancherne. Den er baseret i Ningbo, Kina.

 8. SMS-TORK

  Tyrkiet

  Virksomheden SMS-TORK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for pneumatiske aktuatorer, og solenoidspoler brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. ALL TORQUE COMPANY

  Kina

  Virksomheden ALL TORQUE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for trykluftsaktivator brancherne. Den er baseret i WENZHOU, Kina.

 10. ZHEJIANG SHEN YI AUTOMATIC CONTROL CO .,LTD

  Kina

  Virksomheden ZHEJIANG SHEN YI AUTOMATIC CONTROL CO .,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til trykluftsudstyr branchen. Den opererer også inden for trykluftsaktivator brancherne. Den er baseret i Wenzhou, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis