• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • haner og ventiler

Resultater for

Haner og ventiler - Import eksport

 1. FERGO ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Med FERGO Armaturen GmbH har du en kompetent og pålidelig partner inden for reguleringsteknikken. Vi giver med glæde gode råd om alle typer skyde-, spærre- og returventiler, samt pneumatiske og elektriske drev. Vi tilbyder selvfølgelig også omfattende løsninger til perifere enheder - for eksempel til magnetventiler, positioneringsanlæg, endestopbokse og meget mere; uanset betingelserne, og den industrielle brug af vores produkter. Vi tager os af det - det er vores virksomhedsfilosofi! Absolut kundetilfredshed er den højeste prioritet hos FERGO Armaturen GmbH. Førsteklasses komponenter og materialer, gunstige forhold, samt minimale forarbejdnings- og leveringstider hjælper os med at overgå de høje krav fra vores kunder. Bed os om det umulige! Vi vil udarbejde fleksible løsninger efter dine behov, på kortest mulig tid.

 2. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Som et hurtigt voksende højteknologisk firma udvikler, producerer og sælger Schubert & Salzer Control Systems højpræcisionsstyrings- og lukkeventiler til industriel brug inden for procesteknik. Med hensyn til energiforbrug, levetid og støjgenerering er vores ventiler blandt de mest effektive på markedet i dag. Deres kompakte design og høje kontrolkvalitet minimerer installations- og vedligeholdelsesomkostningerne, og sikrer høj drifts- og procespålidelighed med usædvanlig lang levetid. Vi, Schubert & Salzer Control Systems GmbH med hovedkontor i Ingolstadt, tilbyder dig og dine kunder direkte eller gennem vores datterselskaber i Benelux, England, Frankrig, Indien og USA samt mere end 40 internationale partnere, Schubert & Salzer kvalitetsprodukter “Made in Germany”.

 3. VALVOMEC SRL

  Italien

  Valvomec har 85 års erfaring inden for sektoren for industrihaner i bronze. Det er en moderne virksomhed med stor produktionskapacitet beliggende i Valsesia i industrizonen Roccapietra (Vercelli), unge og dynamiske medarbejdere og stor erfaring.

 4. IMEBUR ASYSER

  Spanien

 5. AST GMBH & CO. KG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ANDRÉ RAMSEYER AG

  Schweiz

 2. HAWLIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Italien

 4. KÜHME ARMATUREN GMBH

  Tyskland

 5. ACG AUTOMATION CENTER GERMANY GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. A & S FÖRDERANLAGEN GMBH

  Tyskland

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  GEMÜ-gruppen er en globalt førende producent af ventil-, måle- og reguleringssystemer til væsker, dampe og gasser. Globalt orienteret familievirksomhed i anden generation Den globalt orienterede, uafhængige familievirksomhed blev grundlagt i 1964 af Fritz Müller og er med sine innovative produkter og de kundespecifikke løsninger på verdensplan en af de vigtigste adresser, når det gælder styring af procesmedier. GEMÜ ledes som familievirksomhed i anden generation af administrerede direktør og medejer Gert Müller samt hans fætter Stephan Müller. Innovationer og udmærkelser på samlebånd De to direktører Gert Müller og Stephan Müller står for innovation og styrer GEMÜ ind i fremtiden. F.eks. har virksomheden i oktober 2018 med inevvo solutions grundlagt en startup-virksomhed, der udnytter de chancer, som digitaliseringen skaber, og videreudvikler og markedsfører Industrie 4.0-løsninger som f.eks. det RFID-baserede CONEXO-system. Men også på produktområdet vidner udmærkelser som f.eks. "ACHEMA Innovation Award" om virksomhedens innovationskraft med hidtil ukendte uddannelseskoncepter, hvor man anvender egenudviklet Virtual Reality Training.

  Alle produkter for "haner og ventiler"

 1. TURKOGLU

  Tyrkiet

  Sensoylar, der blev etableret under mærket TURKOGLU i 1978, er en af Tyrkiets førende producenter af byggematerialer såsom vandmålere, ventiler, vand og gas fleksible metalslanger, installation og tilbehør, brandudstyr og specialudstyr. Det er blevet en af de førende virksomheder i branchen, samtidig med at det er et professionelt og velrenommeret mærke inden for branchen med produktsikkerhed, holdbarhed, kvalitet og stabilitet. Vores produkter kan bruges på alle områder inden for vand, gas og spildevand. Selskabet har kontinuerligt investeret i teknologiske produkter baseret på behovene i markederne ved inden for R & D-aktiviteter for at øge salget både på indenlandske og internationale markeder. Selskabet har eksporteret til mange markeder over hele verden og følges af konkurrenter i branchen. De fleste produktions- og ledelsesprocesser er certificeret med ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE-mærket, MID, ISO-EU-direktiv, GOST, EN, TSE-normer.

 2. TAKO ARMATURA RUROCIAGI SP. Z O.O.

  Polen

  Stalfa Sp. z o.o. Fabrikant af segment rørfittings. leverandør af store segmenter til opførelse af vandveje, kloaksystemer, gasanlæg, dræning og industrielle systemer. Vi leverer omfattende installationer og kvalitetssystemer til investorer og entreprenører med hovedfokus på modernitet og kundetilfredshed. Flere oplysninger på www .tako-ar.eu. Vi vil gerne opfordre dig til at bruge Tako Armatura Rurociągis servicer!

 3. WATERGATES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Siden 2004 har navnet Watergates stået som pålidelig partner for udvikling, produktion og salg af avancerede kniv gate-ventiler og elektriske drev til industriel automation. Man værdsætter os som pålidelig producent og leverandør med et program af avancerede kniv gate-ventiler, der ud over standardleveringsprogrammet også omfatter innovative specialløsninger. Samtidig er vi kendt som reel partner på markedet, der kan give kompetent rådgivning og løse problemerne effektivt.

 4. INDUS AGAR SA

  Spanien

  Komplet, lige gennemløbsventil og centrifugalpumper velegnet til alle typer af særligt slidende og korrosive væsker.

 5. GE OIL & GAS

  Frankrig

  Masoneilan, der er en del af Dresser koncernen, er førende internationalt inden for reguleringsventiler til standard og specialanvendelser, pneumatiske regulatorer og instrumenter.

 6. RISTERM VALVES & MAINTENANCE

  Belgien

 7. MARCO TECH SAS

  Frankrig

 8. HIZIR METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Tyrkiet

 1. INOXPA S.A.U

  Spanien

 2. SOPAL

  Tunisien

 3. KNIPPENBURG ARMATUREN GMBH

  Tyskland

 4. GESA TERMÓMETROS SL

  Spanien

 5. TECVAL, S.L.

  Spanien

 6. HÜCOBI GMBH

  Tyskland

 7. SODELUX SA

  Belgien

 8. THELEN ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 9. STEINCONNECTOR GMBH

  Tyskland

 10. WEGMAN VALVES

  Holland