• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • haner og ventiler

Resultater for

Haner og ventiler - Import eksport

 1. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som stærk voksende hightech-virksomhed udvikler, producerer og sælger Schubert & Salzer Control Systems højpræcise regulerings- og stopventiler til industriel brug i procestekniske processer. Med hensyn til energiforbrug, levetid og støjgenerering er vores ventiler blandt de mest effektive på markedet i dag. Deres kompakte design og høje kontrolkvalitet minimerer installations- og vedligeholdelsesomkostningerne, og sikrer høj drifts- og procespålidelighed med usædvanlig lang levetid. Vi, Schubert & Salzer Control Systems GmbH med hovedkontor i Ingolstadt tilbyder dig og dine kunder, direkte eller via vores datterselskaber i Benelux, England, Frankrig, Indien og USA samt mere end 40 internationale partnere, Schubert & Salzer-kvalitetsprodukter "Made in Germany".

 2. FERGO ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med FERGO Armaturen GmbH har du en kompetent og pålidelig partner inden for reguleringsteknikken. Vi giver med glæde gode råd om alle typer skyde-, spærre- og returventiler, samt pneumatiske og elektriske drev. Vi tilbyder selvfølgelig også omfattende løsninger til perifere enheder - for eksempel til magnetventiler, positioneringsanlæg, endestopbokse og meget mere; uanset betingelserne, og den industrielle brug af vores produkter. Vi tager os af det - det er vores virksomhedsfilosofi! Absolut kundetilfredshed er den højeste prioritet hos FERGO Armaturen GmbH. Førsteklasses komponenter og materialer, gunstige forhold, samt minimale forarbejdnings- og leveringstider hjælper os med at overgå de høje krav fra vores kunder. Bed os om det umulige! Vi vil udarbejde fleksible løsninger efter dine behov, på kortest mulig tid.

 3. FRITZ GYGER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Fritz Gyger AG er specialist inden for mikroteknologi til mikroventiler og dispenseringsanordninger. Vi udvikler, producerer, sælger og tilbyder service gennem vores partnere eller os selv, over hele verden. Grundlagt i 1959 hvor vi begyndte med grammofonnåle i safir. 1978 førsteklasses diamantstil med patenteret Gyger-snit. I dag, og to generationer senere, er det stadig en utrolig nysgerrighed, opfindsomhed og kærlighed til perfektion, der driver os til at trodse det umulige. 1992 Udvikling og fremstilling af patenteret elektromagnetisk 2/2-vejs mikroventiler, fremstillet af hårdt materiale og rustfri stålkomponenter, til kontaktløs dosering. Nye målestokke inden for størrelse, præcision, hastighed og levetid. Modulære doseringssystemer i mikro- og nanolitersortimentet. Væskedispenser CERTUS FLEX dispenserer væsker med små volumener. Multikanalmåling af op til 8 uafhængige kanaler, præcis ved høj hastighed, enkelt eller parallel drift. Ventilhoved med lige eller skrå doseringsstrøm til dispensering af forskellige væsker og volumener. Ubegrænsede programmeringsmuligheder i en bred vifte af applikationer. Dispensering af væsker fra flasker eller sprøjter i alle almindelige mikroplader. Kan integreres i din automatiseringsarbejdsgang via SiLA-grænsefladen. CLEANING STATION, for en hurtig og automatiseret rengøring af 3 rengøringsopløsninger, til op til sammenlagt 8 mikroventiler for optimale rengøringsresultater

 4. ADIS FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groupe ATEO er fabrikant og distributør af vandledende materiel og hanearmaturer. På vores hjemmeside kan du finde et væld af løsninger svarende til dine behov inden for vandledende materiel, hovedsageligt til professionelle. I det interaktive katalog kan du se vores udvalg af produkter i støbejern og messing og downloade tekniske beskrivelser. Vi er godkendt i henhold til ISO 9001. Dette er din garanti for en stram procesregulering og grundige kontroller ved hver produktionsfase. Vi er godkendt i henhold til CE-standarderne, og vores produkter står for kvalitet, innovation og sikkerhed. ATEO har altid tilbudt sine kunder god service og kvalitative produkter. De processer, som vi har iværksat i virksomheden, sikrer et højt kvalitetsniveau og opretholdelsen af det engagement, vi har taget i forhold til vores kunder.

 5. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventil-, måle- og reguleringssystemer. Den globalt orienterede og uafhængige familievirksomhed har mere end 50 års erfaring med at levere innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier inden for vigtige områder. Ved steril brug til den farmaceutiske og bioteknologiske industri er GEMÜ verdens førende. Virksomhedsgruppen beskæftiger i dag 900 medarbejdere i Tyskland og mere end 1.600 medarbejdere på globalt plan. Produktionen foregår på seks produktionssteder i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Det globale salg koordineres fra Tyskland i mere end 27 datterselskaber. Via et tætvævet net af handelspartnere i mere end 50 lande er virksomhedsgruppen aktiv på alle kontinenter. Med en international vækststrategi vil GEMÜ i fremtiden etablere sig på flere markeder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GEP VALVES SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  I over 20 år har vores virksomhed Gep Valves sas været et referencepunkt for levering og teknisk assistance til industrielle ventiler, der er egnede til aktiviteter på petrokemiske, marine-, stål- og mekaniske anlæg. Styrket af den konstante søgen efter innovationer og forbedringer til vores produktionskæde er vi vokset gennem årene til at blive partner for mange nationale og internationale virksomheder.

 2. VALVOMEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Valvomec har 85 års erfaring inden for sektoren for industrihaner i bronze. Det er en moderne virksomhed med stor produktionskapacitet beliggende i Valsesia i industrizonen Roccapietra (Vercelli), unge og dynamiske medarbejdere og stor erfaring.

 3. IMEBUR ASYSER

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMEBUR ASYSER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler branchen. Den opererer også inden for skydeventiler lpg, og højtryksregulatorer brancherne. Den er baseret i Burgos, Spanien.

 4. ANDRÉ RAMSEYER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANDRÉ RAMSEYER AG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Haner og ventiler branchen. Den er baseret i Flamatt, Schweiz.

 5. AST GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AST GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler branchen. Den er baseret i Dorsten, Tyskland.

 1. KÜHME ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KÜHME ARMATUREN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler branchen. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 2. RUBINETTERIE PARACCHINI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUBINETTERIE PARACCHINI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til industriarmaturer branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, spjældventil, kontraventil, Haner og ventiler, og curtain valves brancherne. Den er baseret i Borgosesia, Italien.

 1. A & S FÖRDERANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden A & S FÖRDERANLAGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler branchen. Den er baseret i Oelde, Tyskland.

 2. TURKOGLU

  Tyrkiet

  Sensoylar, der blev etableret under mærket TURKOGLU i 1978, er en af Tyrkiets førende producenter af byggematerialer såsom vandmålere, ventiler, vand og gas fleksible metalslanger, installation og tilbehør, brandudstyr og specialudstyr. Det er blevet en af de førende virksomheder i branchen, samtidig med at det er et professionelt og velrenommeret mærke inden for branchen med produktsikkerhed, holdbarhed, kvalitet og stabilitet. Vores produkter kan bruges på alle områder inden for vand, gas og spildevand. Selskabet har kontinuerligt investeret i teknologiske produkter baseret på behovene i markederne ved inden for R & D-aktiviteter for at øge salget både på indenlandske og internationale markeder. Selskabet har eksporteret til mange markeder over hele verden og følges af konkurrenter i branchen. De fleste produktions- og ledelsesprocesser er certificeret med ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE-mærket, MID, ISO-EU-direktiv, GOST, EN, TSE-normer.

 3. TAKO ARMATURA RUROCIAGI SP. Z O.O.

  Polen

  Stalfa Sp. z o.o. Fabrikant af segment rørfittings. leverandør af store segmenter til opførelse af vandveje, kloaksystemer, gasanlæg, dræning og industrielle systemer. Vi leverer omfattende installationer og kvalitetssystemer til investorer og entreprenører med hovedfokus på modernitet og kundetilfredshed. Flere oplysninger på www .tako-ar.eu. Vi vil gerne opfordre dig til at bruge Tako Armatura Rurociągis servicer!

 4. WATERGATES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Siden 2004 har navnet Watergates stået som pålidelig partner for udvikling, produktion og salg af avancerede kniv gate-ventiler og elektriske drev til industriel automation. Man værdsætter os som pålidelig producent og leverandør med et program af avancerede kniv gate-ventiler, der ud over standardleveringsprogrammet også omfatter innovative specialløsninger. Samtidig er vi kendt som reel partner på markedet, der kan give kompetent rådgivning og løse problemerne effektivt.

 5. INDUS AGAR SA

  Spanien

  Komplet, lige gennemløbsventil og centrifugalpumper velegnet til alle typer af særligt slidende og korrosive væsker.

 6. ORBINOX SA

  Spanien

  ORBINOX, tilstede i mere end 70 lande, over 45 års erfaring, vi fremstiller, fabrikerer og distribuerer ventiler, dæmpere og hydromekanisk udstyr.

 7. GE OIL & GAS

  Frankrig

  Masoneilan, der er en del af Dresser koncernen, er førende internationalt inden for reguleringsventiler til standard og specialanvendelser, pneumatiske regulatorer og instrumenter.

 8. SOPAL

  Tunisien

  Virksomheden SOPAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Haner og ventiler, kommutatorer, fittings i messing, og ventiler til gasflasker brancherne. Den er baseret i Sfax, Tunisien.

 1. KNIPPENBURG ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KNIPPENBURG ARMATUREN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, butterflyventiler, motorisering af industrielle armaturer, fabrikation af armatur, og Haner og ventiler brancherne. Den er baseret i Bottrop, Tyskland.

 2. HIZIR METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden HIZIR METAL SANAYI VE TICARET A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler branchen. Den opererer også inden for skydespjæld, hjul, smeltearbejde til armatur, og løsdele til haner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. MARCO TECH SAS

  Frankrig

  Virksomheden MARCO TECH SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tankvogne branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, spoler til sugeslanger, og Haner og ventiler brancherne. Den er baseret i Mios, Frankrig.

 4. RISTERM VALVES & MAINTENANCE

  Belgien

  Virksomheden RISTERM VALVES & MAINTENANCE, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, og Haner og ventiler brancherne. Den er baseret i Villers-Le-Bouillet, Belgien.

 5. INOXPA S.A.U

  Spanien

  Virksomheden INOXPA S.A.U, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Pumper, Haner og ventiler, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Pumper, og Omrørere brancherne. Den er baseret i Banyoles, Spanien.

 6. SODELUX SA

  Belgien

  Virksomheden SODELUX SA, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den opererer også inden for Slanger og rør i plast, Sikkerhedsventiler, vvs, Haner og ventiler, Rør og slanger i PVC, Slanger og rør i plast, Sikkerhedsventiler, vvs, og Haner og ventiler brancherne. Den er baseret i Recogne, Belgien.

 7. TECVAL, S.L.

  Spanien

  Virksomheden TECVAL, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler branchen. Den opererer også inden for kontraventil, speciallegeringer, og Kugleventiler brancherne. Den er baseret i Vacarisses, Spanien.

 8. HÜCOBI GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HÜCOBI GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Kobling, tryklufts-, Kompressorer, Vvs-installationer, industriel, Haner og ventiler, Kobling, tryklufts-, og Kompressorer brancherne. Den er baseret i Bielefeld, Tyskland.

 9. GESA TERMÓMETROS SL

  Spanien

  Virksomheden GESA TERMÓMETROS SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter branchen. Den opererer også inden for Termometre, Haner og ventiler, Termometre, Trykmålere, og Haner og ventiler brancherne. Den er baseret i Urduliz-Vizcaya, Spanien.

 10. THELEN ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden THELEN ARMATUREN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis