• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • valseværker - jernholdigt metal

Resultater for

Valseværker - jernholdigt metal - Import eksport

 1. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Messing, jernholdige metaller og legeringer, messingstænger, Messing, og profiler, varmvalsede brancherne. Den er baseret i Chiari, Italien.

 2. ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES

  Frankrig

  Virksomheden ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stål, Stål, fabrikation af profiler i stål, og Råmaterialer til metallurgi brancherne. Den er baseret i Rives-Sur-Fure, Frankrig.

 3. METALL BK

  Belarus

  Virksomheden METALL BK, er en Engrossalg, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for trukken metaltråd i l-form, trukken riflet metaltråd i u-form, metalprofiler, og armaturer til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 4. INOX MARE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden INOX MARE S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Skruer og møtrikker, og rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Rimini, Italien.

 5. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld- og sølvsmede - maskiner og udstyr, Valseværker - jernholdigt metal, Råjern, Guld- og sølvsmede - maskiner og udstyr, Valseværker - jernholdigt metal, Råjern, og valsede ringe brancherne. Den er baseret i Püttlingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Metalgardiner, Profiler og stænger - jernholdigt metal, profileringsmaskiner med cylindre, Metalgardiner, og Profiler og stænger - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Select Cityizmir, Tyrkiet.

 2. HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN

  Tyskland

  Virksomheden HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN, er en Engrossalg, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj, ikke-automatisk, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, Beslag, bygge og anlæg, Håndværktøj, ikke-automatisk, Skruer og møtrikker, Vvs-installationer, husholdning, og Beslag, bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Heusenstamm, Tyskland.

 3. ALOIS MORADELLI

  Tyskland

  Virksomheden ALOIS MORADELLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den opererer også inden for Metaller - genanvendelse og genbrug, Byggepladsinstallationer og udstyr, Valseværker - jernholdigt metal, Metaller - genanvendelse og genbrug, Byggepladsinstallationer og udstyr, og Valseværker - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Kirchheim b. München, Tyskland.

 4. GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A.

  Schweiz

  Virksomheden GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Plader og bånd - jernholdigt metal, Valseværker - jernholdigt metal, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Galvanisering - stål og metaller, Plader og bånd - jernholdigt metal, og Valseværker - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Martigny, Schweiz.

 5. SEIL METAL CO.LTD

  Sydkorea

  Virksomheden SEIL METAL CO.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Spiralfjedre, sikkerhedsseler til køretøjer, og Spiralfjedre brancherne. Den er baseret i Seoul, Sydkorea.

 1. FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE

  Belgien

  Virksomheden FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Støbning, stål, Støbning, stål, og fabrikation af valsede emner brancherne. Den er baseret i Liege, Belgien.

 2. NICRO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden NICRO S.P.A., er en Underleverandør, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for nikkel og legeringer brancherne. Den er baseret i Vailate, Italien.

 1. FERRO TUBI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FERRO TUBI S.P.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, stål-, Valseværker - jernholdigt metal, Rør og slanger, stål-, og Valseværker - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Padova, Italien.

 2. D.F.U. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden D.F.U. S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Valseværker - jernholdigt metal, Bærbart maskinværktøj, og Valseværker - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Pesaro, Italien.

 3. SIDER 2012 S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SIDER 2012 S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Lamezia Terme, Italien.

 4. SAFET S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SAFET S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for konstruktion af metalstrukturer og -broer, og konstruktion af gangbroer brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 5. CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Akkumulatorer og batterier branchen. Den opererer også inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, Valseværker - jernholdigt metal, Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, og Valseværker - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Genova, Italien.

 6. SECO TOOLS ITALIA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SECO TOOLS ITALIA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for udstyr til værktøjsmaskiner til præcisions og højpræcisionsmekanik brancherne. Den er baseret i Guanzate, Italien.

 7. ALMA TOOLS

  Italien

  Virksomheden ALMA TOOLS, er en Engrossalg, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for tungsten, og industriel bearbejdning brancherne. Den er baseret i SARONNO, Italien.

 8. ALBERTI

  Italien

  Virksomheden ALBERTI, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for jernholdige metaller og legeringer, og støbejern brancherne. Den er baseret i Siena, Italien.

 1. FERROTRADE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FERROTRADE S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer branchen. Den opererer også inden for Metaller - genanvendelse og genbrug, Valseværker - jernholdigt metal, Metaller - genanvendelse og genbrug, og Valseværker - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Genova, Italien.

 2. PROGOLD S.P.A.

  Italien

  Virksomheden PROGOLD S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for støbejern, og jern og legeringer brancherne. Den er baseret i Trissino, Italien.

 3. MARZIALI RECUPERI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MARZIALI RECUPERI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for støbejern, og jern og legeringer brancherne. Den er baseret i Montevarchi, Italien.

 4. CONSTRUCCIONES MECÁNICAS VASCAS SL

  Spanien

  Virksomheden CONSTRUCCIONES MECÁNICAS VASCAS SL, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - mekanik, og Import-eksport - mekanik brancherne. Den er baseret i Vizcaya, Spanien.

 5. WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Valseværker - jernholdigt metal, Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Valseværker - jernholdigt metal, og Valsede plader - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Quedlinburg, Tyskland.

 6. CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO

  Italien

  Virksomheden CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Livorno, Italien.

 7. METALLEGHE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden METALLEGHE S.P.A., der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Metaller - maskiner og udstyr, Valseværker - jernholdigt metal, Metaller - maskiner og udstyr, og Valseværker - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Flero, Italien.

 8. LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C.

  Italien

  Virksomheden LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C., er en Underleverandør, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for tungsten, og kulstofstål brancherne. Den er baseret i Lecco, Italien.

 9. METALL BOLOGNA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden METALL BOLOGNA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Valseværker - jernholdigt metal, Plader, perforerede - jernholdige metaller, Valseværker - jernholdigt metal, og Plader, perforerede - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Calderara Di Reno, Italien.

 10. SINTER SUD S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SINTER SUD S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for metalprodukter, slagger, og udstyr til værktøjsmaskiner til præcisions og højpræcisionsmekanik brancherne. Den er baseret i Sant'agata De' Goti, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Valseværker - jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.657 Virksomheder