• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • valsede plader - ikke-jernholdigt metal

Resultater for

Valsede plader - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

 1. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, er en Distributør, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal, Plader og rør, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Stænger - ikke-jernholdigt metal, barrer i nikkellegeringer, nikkellegering, Plader og rør, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, og metallurgi brancherne. Den er baseret i Amblainville, Frankrig.

 2. A. MANNESMANN MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden A. MANNESMANN MASCHINENFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 3. GEORG SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEORG SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Wickede, Tyskland.

 4. GEDE DRAHTRICHTTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GEDE DRAHTRICHTTECHNOLOGIE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hemer, Tyskland.

 5. RITEBO GMBH RICHTAPPARATE

  Tyskland

  Virksomheden RITEBO GMBH RICHTAPPARATE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for bundplader i stål, koldvalsede plader, metalplader, galvaniserede, og varmebehandlede plader brancherne. Den er baseret i Konstanz, Tyskland.

 2. OCHOA-LÁCAR, HNOS.

  Spanien

  Virksomheden OCHOA-LÁCAR, HNOS., er en Distributør, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller, Stål og metaller, stålbjælker, stålrør, og flade stålbånd brancherne. Den er baseret i Pamplona, Spanien.

 3. JUCHENG TITANIUM INDUSTRY CO.LTD

  Kina

  Virksomheden JUCHENG TITANIUM INDUSTRY CO.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Baoji, Kina.

 4. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgien

  Virksomheden STAALHANDEL STERNOTTE CH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Handel stål, jernprodukter, og bundplader i stål brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 5. CONDUTOS METALICOS GAMAT S.L

  Spanien

  Virksomheden CONDUTOS METALICOS GAMAT S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Granada, Spanien.

 1. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Tjekkiet

  Virksomheden PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Plettering - ikke-jernholdigt metal, Korrugerede plader - ikke-jernholdigt metal, Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Plettering - ikke-jernholdigt metal, Korrugerede plader - ikke-jernholdigt metal, Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, og Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Lipnik Nad Becvou, Tjekkiet.

 2. GRUPO INDUSTRIAL C&C

  Argentina

  Virksomheden GRUPO INDUSTRIAL C&C, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for zink og legeringer, og kobber brancherne. Den er baseret i Villa Rosa - Pilar, Buenos Aires, Argentina.

 1. BAOJI TIANRUI NONFERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden BAOJI TIANRUI NONFERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Baoji, Kina.

 2. HANGZHOU ROLL FORMING MACHINERY CO., LTD

  Kina

  Virksomheden HANGZHOU ROLL FORMING MACHINERY CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hangzhou, Kina.

 3. EMET SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden EMET SP. Z O.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Szczecinek, Polen.

 4. WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Valseværker - jernholdigt metal, Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Valseværker - jernholdigt metal, og Valsede plader - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Quedlinburg, Tyskland.

 5. DALIAN XINRUILONG IMP.&EXP. TRADING CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden DALIAN XINRUILONG IMP.&EXP. TRADING CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Plade titan, og titanium og legeringer brancherne. Den er baseret i Dalian, Kina.

 6. PESSINA ACCIAI METALLURGICA SPA

  Italien

  Virksomheden PESSINA ACCIAI METALLURGICA SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Caronno Pertusella, Italien.

 7. CONFORMADOS FACME SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanien

  Virksomheden CONFORMADOS FACME SOCIEDAD ANONIMA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Paneler, træ- branchen. Den opererer også inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Oppresning - stål og metaller, Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, og Oppresning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Arrigorriaga, Spanien.

 8. CHAPAS PERONA S.L.

  Spanien

  Virksomheden CHAPAS PERONA S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Silla, Spanien.

 1. STAR MET S A

  Rumænien

  Virksomheden STAR MET S A, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Malm, jernholdig og ikke-jernholdig, Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, og Malm, jernholdig og ikke-jernholdig brancherne. Den er baseret i Comuna Dumbrava Rosie, Rumænien.

 2. WALZEN IRLE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WALZEN IRLE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Råjern og specialjern, Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Råjern og specialjern, og Valsede plader - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Netphen, Tyskland.

 3. WEMOTEC - WALZEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEMOTEC - WALZEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Valseværker - jernholdigt metal, og Valseværker - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Kempen, Tyskland.

 4. WILHELM BAUER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WILHELM BAUER GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, og Valsede plader - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 5. TENGXIN TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden TENGXIN TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Baoji, Kina.

 6. KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S

  Tyrkiet

  Virksomheden KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, og Valsede plader - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 7. COMERCIAL DE LAMINADOS S.A.

  Spanien

  Virksomheden COMERCIAL DE LAMINADOS S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, og Valsede plader - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 8. EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT

  Østrig

  Virksomheden EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, og Valsede plader - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Tenneck, Østrig.

 9. SEM DIS TICARET A S

  Tyrkiet

  Virksomheden SEM DIS TICARET A S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, og Valsede plader - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. W AND MO LTD

  Kina

  Virksomheden W AND MO LTD, er en Distributør, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for tungsten, og molybdæn brancherne. Den er baseret i Linzi District, Zibo City, Shandong, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis