• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • værktøjsmaskiner- spåntagning - dele og tilbehør

Resultater for

Værktøjsmaskiner- spåntagning - dele og tilbehør - Import eksport

 1. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. er en professionel producent af metaldele og plastdele som er certificeret i henhold til ISO9001. De er placeret Kina i Ningbo, og specialiserer sig i fremstilling af metalplader, CNC forarbejdning, rørbukning, plastindsprøjtningsformning og plastekstrudering. Vi fremstiller præcision CNC drejede dele og CNC drejede og fræsede dele, såsom metalstansede dele, dybdetegnede dele, svejsning og formning af metaldele, rørbukning og fremstillingskomponenter, kold- og varmvalsede dele i rustfrit stål, karbonstål, messing og kobber, aluminiumslegeringer. Vi fremstiller også plastindsprøjtede støbte dele, plastekstruderingsprofiler og rør. Vi arbejder med metaldele og plastdele til forskellige brancher, skræddersyr et stort udvalg af maskindele og hardwarekomponenter i henhold til kundernes tegning eller prøve, såsom metalaksler, muffer, flanger, rør; Metalstansede beslag, rammer, klemmer, kabinetter, huse; dybtrukne komponenter; rørbukningskomponenter; koldvalsede dele, bolte, skruer osv.

 2. LESCHHORN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LESCHHORN GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 3. WKK KALTBRUNN AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden WKK KALTBRUNN AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Kaltbrunn, Schweiz.

 4. CHOQUENET SAS

  Frankrig

  Siden 1925 har virksomhed CHOQUENET været specialiseret i design og produktion af filterpresser og industrifiltre til sættebassin. Vi designer filterpresser og pladefiltre, filtre til sættebassiner eller tændrørsfiltre baseret på kundernes behov, for at optimere filtrering eller dehydrering af produkter, der skal behandles i henhold til deres volumen og tæthed. Vi fremstiller en lang række filtreringsenheder, så de passer til jeres anlæg med en kapacitet fra 50-1.7000 l, og tryk på 2 til 50 bar. Vores aktivitetsområder er sukkerindustrien, landbrugsfødevarer, den kemiske sektor, metallurgi, lægemidler, behandling af kommunalt og industrielt spildevand, minedrift og papirindustrien. Vores kunder er SOLVAY, ARCHEMA, SANOFI, TEREOS, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, VEOLIA, Lyonnaise des eaux og andre.

 5. EMIL HEMBECK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Fremstilling og salg af tekniske fladfjedre, stanse- og stansebukkedele og moduler af alle gængse båndmaterialer i tykkelsesområdet fra 0, 1 - 1, 5 mm. Eget hærderi, prototypefremstilling, egen værktøjsfremstilling.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. INDUSTRIES

  Indien

  Swati Industries er en gruppe af virksomheder som siden 1992 har været specialiseret inden for produktion af svejsede, støbte og forarbejdede produkter til automobil-, landbrugs- eller konstruktionsbranchen. Vi leverer stilladstilbehør samt plademetal og strukturel stål, inklusive vinkler, bjælker, kanaler, plader og ark. Vi er certificeret i henhold til ISO 9001: 2015 standarderne. For at overholde disse standarder, udfører vi kontinuerligt R&D aktiviteter i vores moderne testfaciliteter, vha. de nyeste teknologier.

 2. METCAST HANDAN FOUNDRY LTD.

  Kina

  Virksomheden METCAST HANDAN FOUNDRY LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Jize/handan, Kina.

 3. IMS SRL - INDUSTRIAL MACHINING SOLUTIONS

  Italien

  Virksomheden IMS SRL - INDUSTRIAL MACHINING SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Sommariva Del Bosco, Italien.

 4. DITTMANN WERKZEUG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DITTMANN WERKZEUG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Waldfeucht, Tyskland.

 5. FUTURE LIFE TECHNOLOGY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Virksomheden FUTURE LIFE TECHNOLOGY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i New Taipei City, Taiwan R.O.C..

 1. GEBR. OFFT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GEBR. OFFT GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, og Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør brancherne. Den er baseret i Glinde, Tyskland.

 2. BKD MASCHINEN UND WERKZEUGTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BKD MASCHINEN UND WERKZEUGTECHNOLOGIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Seligenstadt, Tyskland.

 1. FJG MOLDES

  Portugal

  Virksomheden FJG MOLDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Forme, præcisions-, og Forme, præcisions- brancherne. Den er baseret i Cesar, Oliveira De Azeméis, Portugal.

 2. XPATH CNC MACHINES

  Slovenien

  Virksomheden XPATH CNC MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for SNC-fræsebearbejdning, Programmering af digitalt styrede maskiner med 3 og 5 aksler, cnc fræsere, og CNC bearbejdning brancherne. Den er baseret i Postojna, Slovenien.

 3. INTERMACHINEX LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden INTERMACHINEX LTD., er en Distributør, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Fræsning - værktøjsmaskiner, Boring - værktøjsmaskiner, Metalsavemaskiner, drejebænke til bearbejdning af metal, Fræsning - værktøjsmaskiner, Boring - værktøjsmaskiner, og Metalsavemaskiner brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 4. NTR LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NTR LTD., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Boring - stål og metaller, Fræsning - værktøjsmaskiner, drejning af metal, Boring - værktøjsmaskiner, Boring - stål og metaller, og Fræsning - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Wetherby, Det Forenede Kongerige.

 5. ATRAM LASER

  Frankrig

  Virksomheden ATRAM LASER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, og Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør brancherne. Den er baseret i Fleurbaix, Frankrig.

 6. SOFRAICOME

  Frankrig

  Virksomheden SOFRAICOME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for tilbehør til tilslutning af elektriske kabler, bøsninger, endemuffer til jordlægning, og sikringer brancherne. Den er baseret i La Courneuve, Frankrig.

 7. PROCOMO NIKKEN

  Frankrig

  Virksomheden PROCOMO NIKKEN, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Rivning - værktøjsmaskiner, Rivning - værktøjsmaskiner, konstruktion af dorner, og drejeborde brancherne. Den er baseret i Palaiseau, Frankrig.

 8. ABITZSCH PRÄZISIONSNORMTEILE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ABITZSCH PRÄZISIONSNORMTEILE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for fremstilling af forme, ringe, og cylenderformede stifter med hakker brancherne. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 1. HURON GRAFFENSTADEN

  Frankrig

  Virksomheden HURON GRAFFENSTADEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Værktøjsmaskiner - spåntagning brancherne. Den er baseret i Illkirch, Frankrig.

 2. AXXAIR

  Frankrig

  Virksomheden AXXAIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Værktøjsmaskiner - spåntagning brancherne. Den er baseret i Epoile Sur Rhône, Frankrig.

 3. EURODIEC

  Frankrig

  Virksomheden EURODIEC, er en Engrossalg, der opererer inden for Prægeværktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Automatisering - systemer og udstyr, Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, og Automatisering - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Nangins, Frankrig.

 4. AFS HASSAS DOKUM SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden AFS HASSAS DOKUM SAN. TIC. LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, præcisionsstøbning, Biler - komponenter og dele, mekaniske, og Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. MODULAR FIXING SAGL

  Schweiz

  Virksomheden MODULAR FIXING SAGL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Lugano, Schweiz.

 6. JONGEN FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden JONGEN FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Spåntagning - stål og metaller, Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Spåntagning - stål og metaller, og bearbejdning af kobber brancherne. Den er baseret i Sarreguemines, Frankrig.

 7. WEVO STANZTECHNIK HERRMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEVO STANZTECHNIK HERRMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Dessau, Tyskland.

 8. NINGBO EVERGREEN MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden NINGBO EVERGREEN MACHINERY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Ningbo, Kina.

 9. MAVANI ENGINEERING COMPANY

  Indien

  Virksomheden MAVANI ENGINEERING COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, og Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør brancherne. Den er baseret i Rajkot, Indien.

 10. INTER MECA

  Frankrig

  Virksomheden INTER MECA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Gevindskæring - stål og metaller, Fastklemning - maskiner, Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Gevindskæring - stål og metaller, Fastklemning - maskiner, og formforandring af metaller brancherne. Den er baseret i Hericourt, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Værktøjsmaskiner- spåntagning - dele og tilbehør - Import eksport

Antal resultater

4.828 Virksomheder