CHOQUENET SAS - FILTRES-PRESSES

Frankrig

Factory icon Fabrikant/ Producent

CHOQUENET SAS
Web icon

Visning af produktkataloget

Frankrig

Miljøbeskyttelse er blevet afgørende. Vandkvalitet er en sjælden og dyr råvare, og produktionen af den indebærer et problem, der bliver mere og mere aktuelt med industri- eller byslam, som skal fjernes til en lavere pris og om muligt genvindes. Filterpressen har en vigtig plads i mange industrier, når opslæmningen skal koncentreres: den kan bruges enten i processen eller ved afslutningen af behandlingen. Under alle omstændigheder muliggør filterpressen en optimal adskillelse af væske og fast stof, og den seneste tekniske udvikling, som har gjort den 100 % automatisk, har også gjort den 100 % aktuel. Filterpressen er en maskine, der bruges til at filtrere væsker med faste stoffer i suspension under tryk. Filterpressen består af tre hoveddele: rammen, filterdelen og den hydrauliske kraftenhed.

Anmod om et pristilbud

Frankrig

VERTIKALE DREJEBÆNKE : Gennemgang : Maks. dia : 4 m, Højde : 2 m CENTERDREJEBÆNKE : Max : 10 m mellem yderpunkterne BOREMASKINER : Bord på 3 m x 4 m FRÆSEMASKINER : Slaglængde : 1,4 m x 0,7 m BOREMASKINER : Borekapacitet : Dia : 75 mm Høvlemaskine : Bord på 6,35 m x 1,25 m FRÆSEMASKINER : Slaglængde : 350 mm, Dia : 1,2 m TANDHJULSFRÆSERE : Dia : 400 mm, Modul : 12 Slibemaskine : Cylindrisk SAVE : Skærekapacitet : 330 mm TRAVERSKRANER : Op til 20 tons Det giver mulighed for komplet samling og kontrol af vores produktioner (filterpressere...). Dette værksted indeholder hovedsageligt bærbart værktøj, men også traverskraner på 10, 15 og 20 tons.

Anmod om et pristilbud

Frankrig

Dette udstyr blev udviklet for nogle år siden i fødevareindustrien. Dets kvaliteter inden for fortykkelse og klaring har betydet, at det i dag bruges i mange industrier. Det erstatter nu dekanterne med mange fordele: Mindre plads på gulvet Meget bedre turbiditet af filtrerede væsker Meget effektiv fortykkelse Det særlige ved EXOFALC-filteret Filterdugen er perfekt tilpasset lysets størrelse; den lave amplitude i forhold til dens støtte forhindrer, at den deformeres. De filtrerede safter er ikke i opposition, når de fjernes, hvilket giver lyset en specifik stor strømningshastighed og en saftgrumsethed, der hurtigt bliver bedre end med et rammefilter med udløb i opposition. EXOFALC filterets ydeevne Specifik strømningshastighed (afhængigt af gyllen) fra 1 til 2,5 m³/m²/time Gyllekoncentration: fra 160 gr/l til 540 gr/l afhængigt af anvendelsen

Anmod om et pristilbud

Frankrig

CHOQUENET er en fransk familieejet virksomhed med et verdensomspændende ry inden for floatglasmekanik. De franske værksteder har udstyret et stort antal produktionslinjer til floatglas på tværs af de fem kontinenter. Med et fremragende ry på markedet er CHOQUENET den sidste virksomhed, der har viden, teknik, produktion og ledelse af mere end 150 floatglasproduktionslinjer i verden. CHOQUENET er anerkendt som en af fædrene til den mekaniske drevindustri, der stadig er i drift.

Anmod om et pristilbud
English Se de 14 produkter Deutsch Se de 14 produkter Български Se de 14 produkter Čeština Se de 14 produkter Español Se de 14 produkter Suomi Se de 14 produkter Français Se de 14 produkter Eλληνική Se de 14 produkter Magyar Se de 14 produkter Italiano Se de 14 produkter Lietuvių Se de 14 produkter Nederlands Se de 14 produkter Norsk Se de 14 produkter Polski Se de 14 produkter Português Se de 14 produkter Română Se de 14 produkter Svenska Se de 14 produkter Slovenščina Se de 14 produkter Türkçe Se de 14 produkter

Siden 1925 har virksomhed CHOQUENET været specialiseret i design og produktion af filterpresser og industrifiltre til sættebassin. Vi designer filterpresser og pladefiltre, filtre til sættebassiner eller tændrørsfiltre baseret på kundernes behov, for at optimere filtrering eller dehydrering af produkter, der skal behandles i henhold til deres volumen og tæthed. Vi fremstiller en lang række filtreringsenheder, så de passer til jeres anlæg med en kapacitet fra 50-1.7000 l, og tryk på 2 til 50 bar. Vores aktivitetsområder er sukkerindustrien, landbrugsfødevarer, den kemiske sektor, metallurgi, lægemidler, behandling af kommunalt og industrielt spildevand, minedrift og papirindustrien. Vores kunder er SOLVAY, ARCHEMA, SANOFI, TEREOS, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, VEOLIA, Lyonnaise des eaux og andre.

Dokumenter

Domain icon Fabrikant/ Producent

CHOQUENET SAS

19, rue Charles Brunette

02300 CHAUNY - Frankrig

Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    51 – 100
  • Sælgere
    1 – 10
  • % omsætning til eksport
    75 %

Organisation

  • Etableringsår
    1925
  • Virksomhedens art
    Hovedsæde
  • Hovedaktivitet
    Fabrikant/ Producent

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

  • Check Circle Outline icon Regional
  • Check Circle Outline icon National
  • Check Circle Outline icon Europæiske Union
  • Check Circle Outline icon International

Banker

  • CIC
  • CAISSE D'EPARGNE

Leveringsområder

Aktiviteter i CHOQUENET SAS

  • Behandling af industrispildevand
  • Filtre, flydende
  • filtre til presse
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • I overensstemmelse med databeskyttelse
  • 100% gratis