• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • værktøjsmaskiner- metalformgivning - dele og tilbehør

Resultater for

Værktøjsmaskiner- metalformgivning - dele og tilbehør - Import eksport

 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® er den pålidelige partner for det gulvlæggende håndværk. Tekniske innovationer og højeste kvalitetsstandard har gjort os til en globalt førende producent af parketslibemaskiner. Herunder er ikke kun det tekniske forspring afgørende, men også nytteværdien af det. Det ved vores kunder, og det profiterer de af. I over 50 år har vi med vores udviklinger og maskinkoncepter præget og revolutioneret gulvslibeteknikken i afgørende grad. Vores retningsvisende innovationer, f.eks. bånd-, centrifugal- eller slibeteknik med tre slibeskiver, sætter standarder internationalt.

 2. VWH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Værktøjs- og formfremstilling er et andet område. Her fokuserer vi på plastsprøjtestøbeforme til avancerede tekniske komponenter. Over 30 års erfaring på dette område udgør vores grundlag for innovative idéer, professionel produktion og et problemfrit projektforløb. In- og outsert-sprøjtestøbeteknik samt prøvning af sprøjtestøbeforme hører til vores standard, og vores firmainterne sprøjtestøbeanlæg giver mulighed for at reagere spontant, også på dine ønsker. 0-serier, prototyper og forserier kan realiseres inden for særdeles kort tid. VWH tilbyder en alsidig portefølje af kompetencer, der spænder fra udviklingen af de første idéer og udkast over produktionsprocessen til emballagestyringen. Således kan vi garantere en omfattende projektservice lige fra første minut. Dette gavner ikke bare kunden, men også det endelige slutprodukt.

 3. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SMW-AUTOBLOK er teknologifører på området roterende og stationær fastspændingsteknik for emner. Virksomheden er aktiv på globalt plan og råder over to topmoderne produktionsafdelinger i Meckenbeuren/Tyskland og Caprie/Italien. SMW-AUTOBLOK driver et globalt salgs- og servicenetværk i mere end 50 lande. Kunden profiterer af en professionel, løsningsorienteret rådgivning og en førsteklasses after-sales-support direkte på anvendelsesstedet. En optimal distributionslogistik garanterer desuden den globale reservedelslevering inden for meget kort tid. SMW-AUTOBLOK går som teknologipartner ind på kundekrav overalt i verden. Det store antal patentanmeldelser tydeliggør virksomhedens innovationsevne. De nyudviklede højteknologiske produkter er vedligeholdelsesvenlige, optimeret mht. klargøringstid og for størstedelens vedkommende Industrie 4.0-kompatible eller egnet til automatisering af bearbejdningsprocesser.

 4. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD udgør sammen med spændeteknik-specialisterne HILMA og STARK en firmagruppe, der tilbyder et omfattende produktprogram inden for spændeteknik til produktionsteknik. Produktprogrammet suppleres af talrige hydrauliske elementer til generel industriel anvendelse samt komponenter og systemer inden for monterings- og drivteknik. På grund af de mange forskellige produkter og den mangeårige anvendelseserfaring er det muligt for ROEMHELD gruppen udvikle og tilbyde firmaoverlappende kundespecifikke løsninger. I alt omfatter ROEMHELD gruppen godt og vel 510 medarbejdere og opnår en årsomsætning på godt 105 millioner euro. Ud over de hjemlige kunder, der serviceres omfattende via 17 salgskontorer og salgspartnere i Tyskland, får eksporten en stadig større betydning. Allerede i dag har Römheld en eksportandel på godt 50%, som på grund af indirekte eksporter stiger til over 65%.

 5. HEGGLI & GUBLER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Vores mangeårige erfaring og vores infrastruktur gør os til en kompetent partner inden for metaltrykning og dybtrækning. Vi rådgiver dig gerne professionelt og understøtter dig allerede i projekteringsfasen. Vi overtager også konstruktionen for dig. Takket være egen værktøjsproduktion og stort pladelager kan vi også afvikle ordrer med meget kort varsel til din fulde tilfredshed. Pålidelighed, bindende aftaler og perfekt kvalitet er en selvfølge for os. Vi ser frem til din forespørgsel. Vores særlige styrker er: - 70 års erfaring inden for metaltrykning - Familievirksomhed i tredje generation - Fleksibel mindre virksomhed med 25 medarbejdere - Stor maskinpark til prototyper, små serier op til serieproduktion

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KIPP ITALIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  The HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer for the sectors clamping technology, standard elements and operating parts. We produce in a large machine shop at our location in Germany. The real net output ratio means that standard elements, structural groups and special solutions can be realised. Our product portfolio includes 65000 items that are all quickly available through the logistics centre. KIPP developes the products completely in-house and tests them repeatedly in the quality control. All products work reliably, have a long service life and long-term availability. Ergonomics and stability are for us the focal point of every new developement. In our KIPP catalogue you will only find products of which we are 100% convinced. This is what our owner managed, traditional company stands for.

 2. AXINAR SMPC

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AXINAR SMPC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Centralvarmesystemer, formning af metal, skæring af metaller, pladeforarbejdning, bukning af metaller, Laserskæring, og arbejdning af rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 3. ELO-EROSION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELO-EROSION GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Hückeswagen, Tyskland.

 4. ROTA MACHINERY MANUFACTURING CONTRACTING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTA MACHINERY MANUFACTURING CONTRACTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Ovne til varmehærdning af maling, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Industriovne, CNC bearbejdning, transportbånd, Vådlakering, kabine til pulvermaling, pudringslinjer, og Ovne til varmehærdning af maling brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROSTONE HERMELER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Skilifte, stolelifte og kabinelifte, Lifte og rulletrapper, Jernbanemateriel og -udstyr, og Udlejning af industriudstyr brancherne. Den er baseret i Haltern Am See, Tyskland.

 1. MKCOIN WORLWIDE S.A.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MKCOIN WORLWIDE S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Azpeitia, Spanien.

 2. KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLÜPPELBERG GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Indbinding - maskiner og udstyr, og Maskinteknik - specialarbejde brancherne. Den er baseret i Kerpen, Tyskland.

 1. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ORBITALUM TOOLS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Blade, cirkulære, Metalsavemaskiner, Plastikfittings til rør og slanger, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Singen, Tyskland.

 2. TEUDELOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEUDELOFF GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for koldpresning, og pressemaskiner brancherne. Den er baseret i Pfaffenhofen, Tyskland.

 3. EMG PRESSE ETS LONG SAS

  Frankrig

  Designet og fremstillet af den franske virksomhed Etablissements LONG, producent af EMG-presser, der i mere end 50 år har været anvendt i mange industrisektorer, herunder: Ure, smykker, briller, elektrisk udstyr, entreprenørkøretøjer, husholdningsapparater, legetøj, låsedele mv EMG presser er anerkendt verden over for deres holdbarhed, pålidelighed og udholdenhed. Fra 200 kg til 80 tons kraft, EMG-sortimentet tilbyder et bredt udvalg af teknologier og muligheder til alle anvendelsesformål: manuelle presser, pneumatiske presser, mærkningspresser, mekaniske presser, hydropneumatiske presser, hydrauliske værkstedspresser, med automatisk lodret skærm, med lysgitter, lydisolerede kabiner, afvikler-ensretter, feeder-saks, forskelligt tilbehør osv Med total kontrol over design-/produktionsprocessen forpligter virksomheden LONG sig til at designe og udstyre de specialmaskiner, der er påkrævet til din aktivitet.

 4. EZSO, LLC

  Rusland

  Vores virksomhed er engageret i forsyning af udstyr til bøjede sneglespiraler. På vores udstyr kan du bøje skruer af enhver stålklassificering, enhver tykkelse af arbejdsmaterialer, samt kanthøjde og ethvert trin af drejningen, uden at ændre maskinens matrix. Maskinen er CNC-styret, så hvis du skal fremstille en skrue med en non-standard geometri, skal du blot ændre maskinens parametre. Dette er særdeles praktisk, og vil betydeligt øge produktionen. Vi vil fremstille ethvert skrueprodukt i overensstemmelse med dine krav. Vi har en videnskabelig- og produktionsbase, moderne udstyr, og mange års erfaring inden for fremstilling af snegle. Vi har ikke nogen begrænsninger når det kommer til geometrifremstilling, i modsætning til mange udenlandske producenter. Vores produkter kan overholde dine krav, være af den højeste kvalitet, og på samme tid billigere end andre, pga. vores lave arbejdsomkostninger og produktionsfacilitet i Rusland.

 5. MATRIBAGES

  Spanien

  Fremstilling af matricer, forme, modeller og specialmaskiner. Fornyelse af matricer og produkter til optimering af produktionslinjer og til implementering af præcise og besparende forarbejdningsstrategier.

 6. HURCO GMBH WERKZEUGMASCHINEN

  Tyskland

  Virksomheden HURCO er specialiseret i industriteknologi og udvikler og fremstiller interaktive computerstyringer, software og computerstøttede værktøjsmaskiner og -komponenter. Slutmarkedet er især kundespecifik fremstilling af enkelt- og små serier inden for større virksomheder i brancher som f.eks. luft- og rumfart, forsvar, medicinalteknik, energi, transport og computerteknik.

 7. MAPAL FABRIK FÜR PRÄZISIONSWERKZEUGE DR. KRESS KG

  Tyskland

  MAPAL er teknologipartner for individuelle bearbejdningsløsninger med højeste præcision og rentabilitet. Vores produkter omfatter: • Værktøjsforindstillingsudstyr • Værktøjer i fuldhårdmetal • Polykrystalline diamantværktøjer (PKD-værktøj) • Rivaler • Spåntagningsteknik • Præcisionsværktøj • Finboringsværktøj • Drejeværktøj med polykrystallin diamant- (PKD-) og CBN-skær • Værktøjsholdere til bearbejdningscentre •Specialværktøj til spåntagning

 8. BRITSCH SPANNZEUGE GMBH

  Tyskland

  Vi er en mellemstor produktionsvirksomhed, der har specialiseret sig i tilbehør til dreje- og fræsemaskiner. Især fra bearbejdningen af utallige specialproduktioner inden for dette område kan vi se tilbage på et mange års velfunderede erfaringer. Denne erfaring er grundlaget for alle vores produkter, hvilket i kombination med vores topmoderne maskinpark garanterer den høje kvalitet, som vores kunder sætter pris på.

 1. EBR METAL MACHINERY&FOREIGN TRADE CO LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden EBR METAL MACHINERY&FOREIGN TRADE CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sakse, industrielle branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, presser, hydrauliske, til formning af metal, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, og skæring af metal brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. BBEND MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden BBEND MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 3. PARMIGIANI MACCHINE

  Italien

  Virksomheden PARMIGIANI MACCHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Cremona, Italien.

 4. BALEKS MÜHENDISLIK

  Tyrkiet

  Virksomheden BALEKS MÜHENDISLIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for CNC stålforarbejdning brancherne. Den er baseret i Esenyurt, Tyrkiet.

 5. PROFILATOR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden PROFILATOR GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, og Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 6. VEHA METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden VEHA METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, og fabrikation i underentreprise brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 7. BOTOU CITY YIHAI MACHINE&EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden BOTOU CITY YIHAI MACHINE&EQUIPMENT CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Botou City, Kina.

 8. NURSAN SAN. VE TIC. MUSTAFA METIN

  Tyrkiet

  Virksomheden NURSAN SAN. VE TIC. MUSTAFA METIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for CNC værktøj, konstruktion af redskaber, pinoler, og Spændepatroner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. DMG MORI SCHWEIZ AG

  Schweiz

  Virksomheden DMG MORI SCHWEIZ AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i Winterthur, Schweiz.

 10. ANTUNG TRADING CORP. GROUP

  Taiwan R.O.C.

  Virksomheden ANTUNG TRADING CORP. GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den er baseret i New Taipei City, Taiwan R.O.C..

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Værktøjsmaskiner- metalformgivning - dele og tilbehør - Import eksport

Antal resultater

4.010 Virksomheder