• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • cnc 5-akset fræsearbejde

Resultater for

Cnc 5-akset fræsearbejde - Import eksport

 1. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I spændingsfeltet mellem den traditionelle mellemstore familievirksomhed og globalt agerende udbyder af innovative løsninger til spåntagende fabrikation udvikler HELLER gruppen en enestående global virksomhedskultur. HELLER har i 120 år været en succesfuld mellemstor familievirksomhed, selvstændig og i familieeje. Kontinuitet på medejerniveau og i ledelsen er og bliver program. Til årsmidten af 2013 blev fire oldebørn til firmaets grundlægger og dermed fjerde generation af familien delagtiggjort i forberedelserne til et generationsskifte i virksomheden. Berndt Heller fortsætter som formand for bestyrelsen. Det, der blev startet for 120 år siden med syv svende og tre lærlinge, er i dag vokset til en globalt agerende virksomhed med over 2.500 kvalificerede medarbejdere, der kan være stolt af sin succeshistorie og se fremtiden i møde med sindsro.

 2. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA er en portugisisk virksomhed grundlagt i 1996, som specialiserer sig som den bedste outsourcingpartner inden for produktion og fremstilling af præcisionsmekanik – 3, 4 eller 5 skårede stykker (aluminium, stål eller rustfrit stål). Vi leverer CNC-præcisionsmaskinbearbejdning til Central- og Nordeuropa, svejsning, projekter fremstillet til mål, skræddersyet outsourcing, produktion af mellemserier, CNC-præscisionsbehandling af komponenter i legering, projektudvikling og montering. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO har et teknisk hold af eksperter som giver din virksomhed hurtig levering og kundesupport under hele rejsen. Kontakt os i dag for at lære mere!

 3. MOH D.O.O

  Slovenien

  Verified by europages badge

  MOH DOO er en europæisk et værksted inden for CNC-teknik, der er specialiseret i nøjagtig behandling af højkvalitetskomponenter og prototyper til bil-, landbrugs- og hydraulikindustrien. Derudover fremstiller vi skræddersyede dele til luftfarts-&forsvars-, bilbelysnings- og motorsportindustrien. Som MOH DOO, tilbyder vi CNC-fræsningstjenester i de mest moderne, 5-aksede og 3-aksede højpræcise CNC-spåntagningscentre. 3-akset– op til 800 x 2200 mm, 5-akset– op til 920 mm. Vi kan tilbyde en bred vifte af materiale- og overfladefinish. Vi er specialiseret i stålblokke, konstruktionsdele i aluminium og huse. Vi realiserer CNC-drejninger på moderne kegler med to spindler, op til fi 350 og fi 82, med Y-akse og motordrevet værktøj. Med vores seneste produktionsteknologier og en uendelig forsyning af værktøj og ressourcer har vi fordelen af at være mere effektive, når vi yder tjenester for vores kunder. Vi står ved hvert projekt og hver fremstillet del. Med vores ekspertviden tilbyder vi pålidelig og hurtig support som standard. Vi vil være din første, pålidelige partner til alle dine ønsker og krav inden for CNC-spåntagning. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. AESCHLIMANN AG, DÉCOLLETAGES

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Siden 1937 har Aeschlimann fremstillet præcisionsdrejedel i Lüsslingen, Solothurn. Her finder du mere end 160 medarbejdere, som er hundrede procent engageret i at opfylde dine ønsker. Kernekompetencerne inkluderer drejning, traditionelt eller CNC-styret for små, mellemstore og især store serier. Ved den afsluttende finish kan vi tilbyde alle de traditionelle efterbehandlingsmetoder. Med hjælp fra udvalgte leverandører til overflade- og varmebehandlingsprocesser, kan vi levere præcisionsdrejedele som er klar til installation. Vi finder den del du mangler til din drejedel!

 5. ZERATEC ZERSPANUNGSTECHNIK INH. SASA DRLJACA

  Tyskland

  Verified by europages badge

  zeratec® er en ung, dynamisk virksomhed, der specialiserer sig i den brede vifte af tjenester inden for CNC fræsning og bearbejdningsteknologi. Takket være ejeren Sasa Drljaca mange års erfaring fra anerkendte mesterfirmaer, er vi unge, men på ingen måde uerfarne. Dette giver os mulighed for at garantere vores høje kvalitetsstandard for vores kunder. Vores produktions- og produktionsanlæg er beliggende i Renchen på A5 mellem Achern og Offenburg. Vi arbejder med den nyeste CNC-teknologi, som naturligvis opfylder alle internationale krav. Og vi kan behandle næsten alle materialer til dig, som du måtte ønske: fra plast til aluminium til titanium. Der er intet problem som vi ikke kan løse. Vi arbejder meget præcist, og leverer altid hurtigt og til tiden. Efter anmodning inkluderer vores service naturligvis også afhentning og levering af ordrer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. POLICARBURE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden POLICARBURE, er en Underleverandør, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for elektroerosion med tråd, elektroerosion, præcisionsfræsning, CNC 5-akset fræsearbejde, mikromekanisk præcisionsforarbejdning, slibning af metal, polering af metal, og Bearbejdning af stål og metaller - høj præcision brancherne. Den er baseret i Jons, Frankrig.

 2. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Skrueskæring - stål og metaller, Producenter af luftfartsudstyr, SNC-fræsebearbejdning, CNC 4-akset fræsearbejde, Skrueskæring - stål og metaller, præcisionsbearbejdning, drejerarbejde tremmer, Producenter af luftfartsudstyr, og design af dele til luftfart brancherne. Den er baseret i Vimieiro Braga, Portugal.

 3. ATELIER LES GAILLETTES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATELIER LES GAILLETTES, er en Multi-Category, der opererer inden for Specialemballering branchen. Den opererer også inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr, svejsning, samling af metaller, udendørs indretning, snedkerarbejde, Indendørs ombygning, haveskure og huse i samlesæt, træhytter, og indpakning af fødevarer brancherne. Den er baseret i Battice, Belgien.

 4. NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - spåntagning, Fræsning - værktøjsmaskiner, Valsning - stål og metaller, CNC 5-akset fræsearbejde, CNC-formning, CNC-drejedele, CNC bearbejdning, CNC Drejning, og CNC-underleverandørarbejde og -rådgivning brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. MUSTAD AG

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MUSTAD AG, er en Underleverandør, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for skrueskæring af alle metaller, SNC-fræsebearbejdning, præcisionsgevindskæring, Gevindskæring i stål og metaller, Drejede emner i små dimensioner, 3D-fræsning, 5-akse fræsning, CNC 5-akset fræsearbejde, og præcisionsfræsning brancherne. Den er baseret i Eupen, Belgien.

 1. RESCH GMBH

  Østrig

  Du leder efter en virksomhed, der vil gøre din idé til en strålende opfindelse? En virksomhed der anvender forskellige teknologier til at give din opfindelse den rigtige finish? Eller leder du efter nogen til at fremstille dine specialdele? Vi er specialiserede inden for high-tech! Vi kan tilbyde basale fremstillingsteknikker såsom CNC-fræsning og CNC-drejning, ultralydsglas & keramisk forarbejdning og additiv produktion af plast og metal. Det er også muligt for os at fremstille produkter ved hjælp af FSW-teknologi og 3D-udskrivning. Fra ide til det færdige produkt, arbejder vi også sammen med partnere, der afslutter dine produkter inden for overfladebehandling, pladeproduktion, skæring, svejsning og standard delproduktion. Dermed kommer det hele fra en og samme leverandør.

 2. WMSTECH GMBH

  Østrig

  WMSTECH tilbyder ydelser med høj præcision inden for CNC-bearbejdning. Som en lille virksomhed har vi specialiseret os i produktionen af prototyper, små serier eller individuelle dele. Takket være vores erfaring og kompetence, har vi med succes i flere år fremstillet til bilindustrien og kendte leverandører til maskinindustrien. I vores produktion har vi satset på de nyeste CNC drejebænke og fræsemaskiner, så vi kan bearbejde en lang række forskellige materialer med præcision. Det er især vores fleksibilitet, hurtige leveringstider og høje kvalitetsstandarder, der sikrer tilfredse kunder. Vi tilbyder spændingsløsninger til en lang række opgaver: mekanisk / pneumatisk / hydraulisk, serie-, prøve- og prototypeproduktion, manuelle-, semi- og fuldautomatiske test- og monteringsanordninger.

 1. MPINGER GMBH

  Tyskland

  Rabwin Industries har CNC-maskiner i verdensklasse af forskellige typer, der leverer nøjagtigt bearbejdede dele, komponenter og samlinger af ensartet kvalitet. Rabwin bestræber sig på at levere en uovertruffen "værdi for pengene" til vores kunder, ved at levere "verdensklasse kvalitetsprodukter og -tjenester" med vægt på levering til tiden som vores standard. Vores forpligtelse til at imødekomme kundernes forventninger er baseret på en systematisk tilgang til løbende at forbedre vores proces- og kvalitetsstyringssystem. Det er hvad der adskiller os fra andre! Hos Rabwin fokuserer vi på kvalitet og levering til tiden. Vores bearbejdningscentre er veludstyrede CNC-drejecentre, CNC-VTL, CNC-VMC, HMC, CNC-valsefræsning, CNC-slibning, CNC-afbalancering, CNC-trådskæring osv. Vi har også vores eget design- og værktøjsrum, hvor vi kan fremstille jigs & inventar.

 2. MTK GMBH

  Tyskland

  HJERTELIG VELKOMMEN HOS MTK GmbH. Mange års erfaring, know-how, pålidelighed og høje kvalitetsstandarder er hjørnestenene i vores virksomhed. Siden virksomheden blev grundlagt i 1983, har vi haft base i Weiden i Øvre Pfalz. Med vores erfarne team på over 30 eksperter støtter og hjælper vi mange tilfredse kunder, med fokus på Tyskland og Europa. I vores interne designafdeling er dine krævende opgaver i erfarne hænder. Vi udvikler effektive løsninger baseret på det beskrevne problem, og er med fra i implementeringen fra projektplanlægning til konstruktion og intern fremstilling, samt montering og idriftsættelse. Derudover er vedligeholdelse og service af vores egne og eksisterende systemer samt produktion af serielle dele vores fokuspunkter.

 3. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for CNC 5-akset fræsearbejde, Forarbejdning af metal, udboring af metal, og Båndsave - spåntagning brancherne. Den er baseret i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 4. TECNISATA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A.

  Portugal

  Virksomheden TECNISATA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for CNC 5-akset fræsearbejde, og cnc fræsere brancherne. Den er baseret i Algueirão, Portugal.

 5. BS MECCANICA SRL

  Italien

  Virksomheden BS MECCANICA SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for SNC-fræsebearbejdning, CNC 5-akset fræsearbejde, og digitalt styret drejearbejde brancherne. Den er baseret i Cairo Montenotte, Italien.

 6. HEINRICH LAUBER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEINRICH LAUBER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for CNC 5-akset fræsearbejde, CNC-bøjedele, CNC-fræsearbejde, og Fjedre med dobbelttråd brancherne. Den er baseret i Steffenberg, Tyskland.

 7. KRO-MEL S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden KRO-MEL S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - bearbejdning, CNC 5-akset fræsearbejde, CNC-drejedele, og CNC-fræsearbejde brancherne. Den er baseret i Pruhonice-Praha Západ, Tjekkiet.

 8. GARY MÉCANIQUE DE PRÉCISION

  Frankrig

  Virksomheden GARY MÉCANIQUE DE PRÉCISION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Kontrol af mål, drejning fræsning af metal, Kontrol af mål, CNC 5-akset fræsearbejde, og mekanisk præcisionsværksted brancherne. Den er baseret i Roubaix, Frankrig.

 1. ZENGIN MOULD MACHINING AND SPARE PARTS

  Tyrkiet

  Virksomheden ZENGIN MOULD MACHINING AND SPARE PARTS, er en Underleverandør, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for CNC 5-akset fræsearbejde, og aluminiumsforme brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 2. POLAR SOLUTIONS

  Tyskland

  Virksomheden POLAR SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for produktion og fremstilling efter mål, konstruktion af redskaber, og CNC 5-akset fræsearbejde brancherne. Den er baseret i Harsewinkel, Tyskland.

 3. TULKAS MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden TULKAS MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for CNC 4-akset fræsearbejde, CNC 5-akset fræsearbejde, og autoophug brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. S POINT MÜHENDISLIK

  Tyrkiet

  Virksomheden S POINT MÜHENDISLIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teknik - entreprenører branchen. Den opererer også inden for CNC 5-akset fræsearbejde brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. USOB S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden USOB S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for aluminiumsfusion, CNC 5-akset fræsearbejde, CNC-fræsearbejde, og formning under tryk brancherne. Den er baseret i Brno, Tjekkiet.

 6. KOVINARSTVO IVANETIČ D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOVINARSTVO IVANETIČ D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rivning og drejning af gummi og plast, CNC-fræsearbejde, cnc prototyper, CNC-drejedele, CNC Drejning, 5-akse fræsning, drejning, Præcisionsdrejning, og fræsning brancherne. Den er baseret i Semic, Slovenien.

 7. DOGA MAKINA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Doga Makina er en virksomhed baseret i Istanbul, som har mere end 44 års erfaring (siden 1978) inden for produktionsbranchen. Vores primære aktiviteter omfatter produktionen af præcisionsdele, CNC-bearbejdning, produktion af hydraulisk bøsning, støbebelægning og mere. Doga Makina er et velkendt mærke i Tyrkiet for fremstilling af ekstradele, lamineringsruller, valser, ringe osv. På grund af vores høje produktionsstandarder, har vi siden 2001 været certificeret i henhold til ISO 9001. Vi er en professionel leverandør af skræddersyning af præcisionsdele, og vi kan levere: CNC-bearbejdningsdele, præcisionsstøbte dele, præcisionsstøbte formdele, MIM-formdele, præcisionsstampede dele, plast hardwareforme. En-stop-services såsom automatiseret design og fremstilling som non-standard. Vores CNC-udstyr kommer fra Tyskland, Japan, Korea. Vi fremstiller også dreje- og fræsemetalarbejde i serieproduktion efter tekniske tegninger. Takket være vores højtkvalitetsteam arbejder vi med ståljern, konstruktion, energi, automobil, forsvarsbranchen og mere – både i Tyrkiet og globalt! Kontakt os endelig! Fordele ved at bestille CNC-bearbejdede dele fra Doga Makina: - Hurtig levering - Præcision - Skræddersyet belægning - Materialevalg - Kvalitetskontrol - Hurtig levering i Europa

 8. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er eksperter inden for udvikling og fremstilling af støbedele i aluminium. Vores Arens-rørforbindelser kan anvendes alsidigt og har sat nye kvalitets- og designstandarder. Vi producerer efter RoHS-direktivet, og under hensyntagen til REACH-forordningen med certificeret kvalitetsstyring på vores fabrik i Iserlohn (Tyskland). Blandt vores kunder har vi globalt ledende virksomheder inden for mange forskellige brancher. Vi udvikler gerne individuelle løsninger samt specialprodukter. Enkel montering i en håndevendingArens-rørforbindelser monteres ganske enkelt uden specialværktøj og uden svejsning for eksempel som maskingelænder, på arbejdsstilladser eller i busser og tog som holdestangsystemer. Vores produkter giver holdSamtlige produkter fremstilles af DIN-godkendte aluminiumslegeringer af høj kvalitet, som tilbyder høj stabilitet og permanent modstandsdygtighed mod korrosion samt lav egenvægt.

 9. ILKDEN METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 2005, arbejder İlkden Metal San. and Foreign Trade. Ltd. i branchen for metalreservedele til produktion og eftermarkedet. Vi arbejder med vores professionelle team inden for maskinforarbejdede og svejsede dele. Hos Ilkden Metal fremstiller vi CNC-styrede bænke, cirkulære svejsemaskiner inden for svejsesektionen, og særligt designede vaskemaskiner til branchen af materialeforberedelse, som bruges i forbindelse med maskinforarbejdning. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Metalarbejde, •Komponenter til hydraulikcylindere, •Ingeniørtjenester, •Reservedele til landbrugsmaskiner og meget mere, som kan udforskes på vores hjemmeside! Vores maskinpark består af: •CNC-drejebænke •Formstøbt fræsesnitter •Cylindrisk fræser •Robotstyrede svejsemaskiner •Vertikal maskinforarbejdningscenter •4-akse maskinforarbejdningscenter •Manuelle drejebænke •Enhed til hydraulisk tryktest •Fuldt udstyret svejseværksted •Fuldt udstyret maleværksted •Fuldt udstyret monteringsområde •Kvalitetskontrolrum Vores vision er at følge den seneste teknologi, og blive en af de banebrydende ingeniørvirksomheder i branchen. Hos Ilkden Metal arbejder vi på at opnå en kundetilfredshed på 100 %, og vi arbejder sammen med vores kunder. Vi leverer vores førsteklasses produkter verden over. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 10. WORLDWIDE MACHINING SPARE PARTS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Worldwide Machining som er stedet for de bedste produktionsløsninger. Vi har forpligtet os selv til at levere et udvalg af skræddersyede produktionstjenester, som du ikke kan finde andre steder. Beliggende midt i Ankara i Tyrkiet, specialiserer vi os i maskinbearbejdning og tilbyder et dynamisk udvalg af tjenester som er designet til at overgå dine forventninger. Vores samarbejdende fokus omhandler projektbaseret samarbejde, som dækker et omfattende udvalg af produktionsprocesser. Fra støbning, svejsningskonstruktion, smedning og gearkasser til investering i støbning, varmebehandling, laserskæring, maskinbearbejdning, plastindsprøjtning og overfladebehandling, kan vi dække alle dine behov. Vores ekspertise omfatter forskellige materialer såsom aluminium, bronze og rustfrit stål. Med fokus på indkøb og behandling af de bedste råmaterialer, sikrer vi, at dine produkter overholder de højeste standarder. Vores rejse begynder ved at dele prøver, for at tilpasse vores tilbud med din vision. Denne personaliserede tilgang garanterer, at vores slutprodukter passer perfekt med dine ideer. Vores mission: Ved at anvende vores interne produktionsprocesser og strømlinede anvendelse af råmaterialer, kan vi levere en enestående kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores tjenester: •Støbning •Svejsekonstruktion •Smedning •Gearkasser •Investering i støbning •Varmebehandling •Laserskæring •Maskinbearbejdning •Plastindsprøjtning •Overfladebehandling Din produktionssejr er kun en samtale væk. Spørg os !

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis