• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • værktøjsmaskiner - metalbearbejdning

Resultater for

Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning - Import eksport

  1. EUGEN LÄGLER GMBH

    Tyskland

    LÄGLER® er den pålidelige partner for det gulvlæggende håndværk. Tekniske innovationer og højeste kvalitetsstandard har gjort os til en globalt førende producent af parketslibemaskiner. Herunder er ikke kun det tekniske forspring afgørende, men også nytteværdien af det. Det ved vores kunder, og det profiterer de af. I over 50 år har vi med vores udviklinger og maskinkoncepter præget og revolutioneret gulvslibeteknikken i afgørende grad. Vores retningsvisende innovationer, f.eks. bånd-, centrifugal- eller slibeteknik med tre slibeskiver, sætter standarder internationalt.

  2. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

    Tyskland

    I spændingsfeltet mellem den traditionelle mellemstore familievirksomhed og globalt agerende udbyder af innovative løsninger til spåntagende fabrikation udvikler HELLER gruppen en enestående global virksomhedskultur. HELLER har i 120 år været en succesfuld mellemstor familievirksomhed, selvstændig og i familieeje. Kontinuitet på medejerniveau og i ledelsen er og bliver program. Til årsmidten af 2013 blev fire oldebørn til firmaets grundlægger og dermed fjerde generation af familien delagtiggjort i forberedelserne til et generationsskifte i virksomheden. Berndt Heller fortsætter som formand for bestyrelsen. Det, der blev startet for 120 år siden med syv svende og tre lærlinge, er i dag vokset til en globalt agerende virksomhed med over 2.500 kvalificerede medarbejdere, der kan være stolt af sin succeshistorie og se fremtiden i møde med sindsro.

  3. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

    Slovenien

    Kofra - livarna D.O.O. er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1999 i Slovenien af Gregor Fras og Blaž Fras. Virksomheden har specialiseret sig på højtryksstøbning, overfladebehandling og specialfremstillede produkter af aluminiumslegering. Hovedaktiviteten hos Kofra - livarna d.o.o. er trykstøbning. Vi arbejder med forskellige typer aluminiumslegeringer, men vi er specialiseret i legeringerne EN AB 46100, EN AB 47100 og EN AB 44300. Vi producerer en bred vifte af aluminiumsstøbninger til motordele, elektrodedele, bildele, traktordele, pumper, strømdrevet og manuelt værktøj og meget mere ...Vi tilpasser støbejern til vores kunders behov og ønsker. Den månedlige produktion af disse støbedele i vores faciliteter overstiger 130 tons.Vores virksomhed er certificeret for kvalitetsstyringssystem - ISO 9001/2008 og vi gør klar til at blive certificeret for ISO / TS 16949 og ISO 14001Virksomhedens mest relevante markeder er det slovenske og tyske marked, men vi udvider mere og mere. Vores produktionsprogram er tilpasset til kravene inden for den elektriske industri og bilindustrien.Besøg vores website eller kontakt os uanset forespørgslen - vi hjælper dig gerne.

  4. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

    Tyskland

    ROEMHELD udgør sammen med spændeteknik-specialisterne HILMA og STARK en firmagruppe, der tilbyder et omfattende produktprogram inden for spændeteknik til produktionsteknik. Produktprogrammet suppleres af talrige hydrauliske elementer til generel industriel anvendelse samt komponenter og systemer inden for monterings- og drivteknik. På grund af de mange forskellige produkter og den mangeårige anvendelseserfaring er det muligt for ROEMHELD gruppen udvikle og tilbyde firmaoverlappende kundespecifikke løsninger. I alt omfatter ROEMHELD gruppen godt og vel 510 medarbejdere og opnår en årsomsætning på godt 105 millioner euro. Ud over de hjemlige kunder, der serviceres omfattende via 17 salgskontorer og salgspartnere i Tyskland, får eksporten en stadig større betydning. Allerede i dag har Römheld en eksportandel på godt 50%, som på grund af indirekte eksporter stiger til over 65%.

  5. SAMSYS GMBH

    Tyskland

    Et ungt, dynamisk og kompetent firma, med talrige idéer og førsteklasses kvalitetsprodukter. Det nuværende SAMSYS GmbH er etableret på grundlag af den schweiziske virksomhed SAMSYS SA (tidligere SAMECA SA) og har mange års erfaring på området stangladere og stangføringer. SAMSYS-produkter er kendt for deres pålidelighed og benyttes derfor af kvalitetsbevidste producenter af førsteklasses drejede emner. SAMSYS-kunder satser på en høj automationsgrad for deres maskiner og rentable produktionsprocesser. SAMSYS-stangladere forøger produktiviteten og sænker dermed stykomkostningerne: SAMSYS gør vores kunder mere konkurrencedygtige! Stangladerne fra firmaet SAMSYS GmbH udmærker sig ved deres forbløffende simple opbygning og den enkle, intuitive betjening. Uanset om det er den korte variant, 3-meter lademagasinet eller diverse specialløsninger, så kan vi tilbyde et bredt spektrum af stangtilføringer inden for området maskinhandel.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. GRAZIOLI CESARE GROUP

    Italien

    Grazioli Cesare srl er en italiensk familiedrevet virksomhed på verdensplan inden for automatisering og sektoren for landbrugskomponenter. Lige fra starten har vores virksomhed været bygget på principperne om pålidelighed, fleksibilitet, nøjagtighed, styrkepunkter, som vi stadig bygger vores virksomhed på og er stolte over. Assistanceservice med mærket Grazioli Group sikrer rentabiliteten af de produktionsanlæg, som vi leverer til vores kunder, og vi kan garantere en konstant sikkerhed og tilstedeværelse af vores personale under hele produktionsprocessen. Blandt de aktiviteter, som maskinerne kan udføre, kan vi nævne, profilering, skæring, rulning og gevindskæring uden fjernelse af materiale. I mere end 50 år har vi taget os af produktionen af innovative maskiner og anlæg til bearbejdning af rør i stål og ikke jernholdige metaller, samt af personaliseret maskineri, da markedet altid har haft brug for "skræddersyede" løsninger til de enkelte behov.

  2. STÜWE GMBH & CO. KG

    Tyskland

    Baseret i Hattingen an der Ruhr, er STÜWE® GmbH & Co. KG en af verdens førende producenter af friktionslåste aksel-navforbindelser. Vi udvikler højt specialiserede friktionsforbindelser til særligt krævende applikationer, i den bedste kvalitet. Anerkendte virksomheder over hele verden værdsætter fordelene ved vores produkter, og har stolet på vores viden og vores produkters levetid i mange år. Det betyder. Krympeskiver, spændesæt, akselkoblinger, flangekoblinger, kardanakselforbindelser og kundespecifikke specialprodukter der kun repræsenterer en brøkdel af virksomhedens omfattende produktportefølje. Drag fordel i dag af kraftfuld teknologi Made in Germany.

  3. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

    Østrig

    Virksomheden DMH SYSTEM tilbyder hele paletten, fra afklaring af kundens behov til fælles fastlæggelse af det komplette system, for at opfylde kundens ønsker hurtigt og nemt. Det er synergien mellem forskellige komponenter og vore ressourcer internt, som gør vores succes mulig. DMH SYSTEM finder anvendelse inden for følgende områder: - maskiner DMH - software og DMH værktøj- halvfabrikata DMH - pakninger DMH. For vore kunder og brugere af vore maskiner tilbyder vi softwareløsninger, som vi udvikler løbende, men også totalværktøjer til drift af vore DMH maskiner, samt fuldstændig service og et uddannelsesprogram, styret af vore højt kvalificerede teknikere. Vore halvfabrikata, som vi nu har fabrikeret i mere end 50 år i forskellige materialer, bliver derefter kompletteret i vore laboratorier og står i centrum af vores kvalitetsservice. DMH bestræber sig løbende på at øge kvalitetsstandarderne og at tilbyde sine kunder nye avancerede teknologier.

  4. HOCHRAINER GMBH

    Tyskland

    På lokationen Freilassing - i Berchtesgadener Land - opstår montageanlæg og produktionsanlæg fra idé til realisering. Med en firmastørrelse på ca. Med 130 medarbejdere, en stram firmaorganisation og en stor fabrikationsdybde inden for maskinbranchen kan virksomheden hurtigt og fleksibelt imødekomme sine kunders ønsker. På området automation og rationalisering hører firmaer fra vidt forskellige brancher til vores kunder: Automotive, elektroteknik, maskinkonstruktion, beslag & armaturer, husholdningsapparater, værktøj, sikkerhedsteknik, medicinalteknik. Du kan også profitere af vores over 40 års erfaring som systemleverandør for montageteknik og anlægsbyggeri.

  5. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

    Tyskland

    CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

  1. WKV DR. GROCHOWSKI ANLAGENTECHNIK GMBH

    Tyskland

    Dr. ingeniør Horst Grochowski, opfinder og erhvervsmand, udviklede og patenterede i slutningen af 1980erne som den første i verden en tør røggasrenseproces i modstrømsdrift. Gennem hårdt arbejde, konstant videreudvikling og et øje for detaljer nåede teknologien først ud over Tysklands og derefter Europas grænser. Siden midten af 1990erne er der bygget anlæg i Japan, og derefter nåede teknologien via Taiwan og Korea også til Kina, hvor den i øjeblikket yder sit bidrag til "Blue Sky" initiativet. Dr. Grochowski og hans team af erfarne ingeniører forstår stadig at arbejde tæt sammen med licenstagere som f.eks. Babcock, Ude, Mitsui, Hyundai, Samsung-Corning, Ansteel, BaoWu-Steel osv. Man kan takke en tillidsfuld og målrettet omgang med licenstagere og slutkunder samt en klar teknisk ledelse for, at WKV-teknologien (CSCR®) nu også er fast etableret i Kina.

  2. SURPLEX GMBH

    Tyskland

    Servicevirksomheden for brugte maskiner Surplex er specialiseret i markedsføring af brugte metal- og træbearbejdningsmaskiner, især gennemførelse af komplette firmalukninger. Sælgere fra industri og håndværk profiterer af professionelle og skræddersyede løsninger fra samme udbyder: Surplex har mange års erfaring i køb og markedsføring af enkeltmaskiner maskinparker eller komplette virksomheder. Maskinerne udbydes via en moderne online-markedsplads med ca. 500.000 besøgende pr. måned og bortauktioneres med kort frist eller handles på klassisk vis, afhængigt af sælgers målsætning. Insolvensforvaltere får med Surplex en effektiv partner ved gennemførelse af store industriauktioner efter fabrikslukninger og omstruktureringer. Et forretningsområde, der har været voksende i flere år. Erfarne eksperter styrer hele markedsføringsprocessen før, under og efter auktionen.

  1. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

    Tyskland

    SMW-AUTOBLOK er teknologifører på området roterende og stationær fastspændingsteknik for emner. Virksomheden er aktiv på globalt plan og råder over to topmoderne produktionsafdelinger i Meckenbeuren/Tyskland og Caprie/Italien. SMW-AUTOBLOK driver et globalt salgs- og servicenetværk i mere end 50 lande. Kunden profiterer af en professionel, løsningsorienteret rådgivning og en førsteklasses after-sales-support direkte på anvendelsesstedet. En optimal distributionslogistik garanterer desuden den globale reservedelslevering inden for meget kort tid. SMW-AUTOBLOK går som teknologipartner ind på kundekrav overalt i verden. Det store antal patentanmeldelser tydeliggør virksomhedens innovationsevne. De nyudviklede højteknologiske produkter er vedligeholdelsesvenlige, optimeret mht. klargøringstid og for størstedelens vedkommende Industrie 4.0-kompatible eller egnet til automatisering af bearbejdningsprocesser.

  2. VWH GMBH

    Tyskland

    Værktøjs- og formfremstilling er et andet område. Her fokuserer vi på plastsprøjtestøbeforme til avancerede tekniske komponenter. Over 30 års erfaring på dette område udgør vores grundlag for innovative idéer, professionel produktion og et problemfrit projektforløb. In- og outsert-sprøjtestøbeteknik samt prøvning af sprøjtestøbeforme hører til vores standard, og vores firmainterne sprøjtestøbeanlæg giver mulighed for at reagere spontant, også på dine ønsker. 0-serier, prototyper og forserier kan realiseres inden for særdeles kort tid. VWH tilbyder en alsidig portefølje af kompetencer, der spænder fra udviklingen af de første idéer og udkast over produktionsprocessen til emballagestyringen. Således kan vi garantere en omfattende projektservice lige fra første minut. Dette gavner ikke bare kunden, men også det endelige slutprodukt.

  3. PETER PRINZING GMBH

    Tyskland

    Peter Prinzing GmbH er en mellemstor, familieledet maskinproducerende virksomhed med lang tradition, som har sine rødder i hjertet af Schwäbische Alb. Virksomhedens nuværende strategisk gunstige beliggenhed midt i Europa, ved mødestedet mellem to vigtige motorveje, som forbinder nord med syd og øst med vest, er en perfekt situation for at kunne levere produkterne til alle dele af verden. Den traditionsbevidste familievirksomhed ledes i dag med succes i fjerde generation af familien Prinzing. Allerede for godt 100 år siden blev der bearbejdet metal i en lille smedje i Urspring. Heraf har der udviklet sig en virksomhed med to væsentlige forretningsområder: Pladebearbejdningsmaskiner og udmugningsteknik. Hvor forskellige forretningsområderne end måtte være, så har de en ting til fælles: Peter Prinzing GmbH hører til blandt markedsførerne inden for begge områder.

  4. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Tyskland

    Virksomheden Schmid har implementeret fremragende løsninger til forskellige bearbejdningsopgaver. Foruden det rene design og fremstilling af bearbejdningsmaskinen, påtager vi os også den komplette løsning inklusive spændeindretninger og automatisering. Tilpassede fremstillingsløsninger med strategiske komponenter. Schmids produktsortiment er bredt, hvilket betyder, at vi viser dig nogle af vores allerede implementerede løsninger og maskiner som forslag. Vi ved, at hver opgave er forskellig, og at individuelle krav derfor skal integreres. Derfor er vi ved din side lige fra starten, og arbejder sammen med dig for at finde den rigtige måde at optimere dine produkter på. Schmid Maschinen GmbH opnåede DIN EN ISO 9001 certificering i 2013.

  5. DÜSTERLOH FLUIDTECHNIK GMBH

    Tyskland

    I over 100 år har Düsterloh udviklet, produceret og solgt hydrauliske og pneumatiske motorer. Ved radial-, aksial- og tandhjulsmotorerne fra Hattingen sætter den globale kundekreds pris på motorernes absolutte pålidelighed, også under ekstreme anvendelsesbetingelser. Præcisonsdrevene garanterer nøjagtigt ligeløb, selv ved de laveste omdrejningstal. Düsterloh Fluidtechnik GmbH er en One-Stop-shop, også for særlige krav, specialløsninger inden for aggregatkonstruktion og snævre leveringsfrister: En egen udviklings- og konstruktionsafdeling og et bredt produktsortiment i det ejerstyrede selskab sikrer udpræget fleksibilitet og kundeorientering.

  6. WERKZEUGMASCHINENFABRIK WALDRICH COBURG GMBH

    Tyskland

    Innovative ingeniører og kvalificerede fagfolk udvikler og fremstiller præcise store værktøjsmaskiner hos WALDRICH COBURG. Derfor lægger vi som Global Player stor vægt på en førsteklasses uddannelse og et stærkt arbejdsgivermærke. Højeste kvalitetsstandard og konsekvent kundeorientering er nogle af vores ledemotiver. På firmaets domicil i Coburg fremstiller vi højpræcise portalfræsemaskiner, vertikale drejemaskiner og slibemaskiner. Vores maskiner kommer i anvendelse overalt i verden og i stort set alle brancher, f.eks. ved bearbejdning af dieselmotorhuse, ved kraftværksbyggeri og maskinkonstruktion, ved værktøjs- og formfremstilling. Hver gang der i forbindelse med præcision, spåntagning, emnedimensioner, komplekse teknologier og produktivitet stilles særligt høje krav til emnebearbejdningen, er vi den helt rigtige partner for vores kunder. For: WALDRICH COBURG står for kvalitet, teknik og innovation Made in Germany.

  7. GESIPA® BLINDNIETTECHNIK GMBH

    Tyskland

    GESIPA Blindniettechnik GmbH har udviklet sig til en internationalt førende virksomhed inden for blindnitteteknologien. Den høje kvalitet og driftssikkerhed, der kendetegner GESIPA®-blindnitter og -blindnittemøtrikker samt de innovative sætteværktøjer i høj kvalitet har gjort GESIPA® til en værdsat partner inden for handel og industri.

  8. EMSIL TECHTRANS SRL

    Rumænien

    Emsil blev grundlagt i Rumænien i 1995 og designede, producerede og solgte i starten CNC-maskinværktøj. Det første CNC-maskinværktøj blev installeret i Finland i 1997. Emsils strategi var at diversificere og udvide sine kapaciteter inden for produktionen af en bred vifte af produkter inden for en bred vifte af industrier. Emsil er en åben virksomhed og påtager sig tekniske udfordringer, uanset om det er inden for maskinværktøj eller svejsning og ståfremstilling, og er i gang med at blive en stærk leverandør og partner for sine kunder over tid. Af disse årsager ekspanderede Emsil i 2007. Gemils fokus var på svejsning af store stålprodukter for at dække efterspørgslen efter sådanne tjenester. Desuden begyndte Emsil med at skifte produktionen af hovedkomponenter til maskinværktøj fra støbt stål til kulstofstålsvejsede strukturer. Siltech, den tredje virksomhed, blev dannet i 2007 til at rådgive og blev i sidste ende omdannet til en virksomhed inden for stålfremstilling i 2012. I dag er Siltech etableret i Aiud, den tredje lokalitet. I 2011 købte Emsil en fransk teknikvirksomheds rumænske datterselskab og gik ind i luftfartsindustrien. Hovedprodukterne, vi fremstiller, er enheder og stålkonstruktioner til montage af flykomponenter. I dag er vi aktive i 3 rumænske byer, fremstiller højteknologisk CNC-maskinværktøj og stålprodukter i kulstofstål og rustfrit stål. Vi arbejder inden for følgende industrier: søfart, energi, olie&gas, luft- og verdensrum, transport og vakuum.

  1. HOVA MASCHINENBAU GMBH VAKUUM-HEBE-TECHNIK

    Østrig

    I over 20 år har HOVA Maschinenbau GmbH været på vej til succes. Virksomheden er blevet hædret flere gange, bland andet med det østrigske statsvåben, Schrittmacher, for kvalitetsprodukter og Julius-Award samt certificeret i overensstemmelse med EN ISO9001: 2015. HOVA's specialområde er kran-løftesystemer og automatiske flyttesystemer. Desuden også manuelt betjent håndteringsudstyr til træ, glas, plast og sten. Lastoptagelses foretages alt efter krav med vakuum, magneter eller individuelle gribere med håndteringshåndtag til 1-person-betjening. Som komplet udbyder produceres systemerne alt efter krav med letgående svingkraner eller skinnesystemer. Kvalitet og service under et tag Virksomhedens ydelser omfatter udover planlæg, projektering, konstruktion og montering af komplette systemer produktionen af svingkraner og skinnesystemer. Inden for vakuumteknikken letter HOVAMAT løftere håndteringen af store og tunge dele inden for glas, metal, sten, træ og plast. HOVAMAT vakuumløftere, uanset om det drejer sig om glas, vinduer, stål, aluminium, træ, sten eller plast – med HOVAMAT vakuumløftere kan næsten alt transportgods flyttes sikkert og forsigtigt. Løfternes kompakte og ergonomiske design gør en maksimal brugervenlighed muligt. Med den intelligente styring minimeres betjeningsfejl. Alle vakuumløftere produceres i overensstemmelse med de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

  2. MPINGER GMBH

    Tyskland

    Rabwin Industries har CNC-maskiner i verdensklasse af forskellige typer, der leverer nøjagtigt bearbejdede dele, komponenter og samlinger af ensartet kvalitet. Rabwin bestræber sig på at levere en uovertruffen "værdi for pengene" til vores kunder, ved at levere "verdensklasse kvalitetsprodukter og -tjenester" med vægt på levering til tiden som vores standard. Vores forpligtelse til at imødekomme kundernes forventninger er baseret på en systematisk tilgang til løbende at forbedre vores proces- og kvalitetsstyringssystem. Det er hvad der adskiller os fra andre! Hos Rabwin fokuserer vi på kvalitet og levering til tiden. Vores bearbejdningscentre er veludstyrede CNC-drejecentre, CNC-VTL, CNC-VMC, HMC, CNC-valsefræsning, CNC-slibning, CNC-afbalancering, CNC-trådskæring osv. Vi har også vores eget design- og værktøjsrum, hvor vi kan fremstille jigs & inventar.

  3. SCHNELL SPA

    Italien

    1962 – 2021. År med udfordringer og mål. Efter næsten 60 år fra sin grundlæggelse er Schnell i dag en førende virksomhed på verdensplan inden for sektoren for automatiske maskiner til bearbejdning af jern til armeret beton til produktionen af elektrosvejsede net og styresoftware. Virksomheden. der blev grundlagt i 1962, tilbyder et komplet sortiment af konfigurerbare maskiner, som er dækket af mere end 150 patenter, produceret på 40.000 kvadratmeter produktionsplads på de 4 fabriksanlæg i hele verden og mere end 350 medarbejdere. Schnell er lederen af en vigtig multinational industrigruppe. Virksomheden er til stede i over 150 lande rundt om i verden med sine 11 filialer, over 50 agenter og forhandlere og et tæt netværk af eftersalgsservicecentre. Den sidst oprettet i 2017 er det nye operationscenter "Schnell Kundendienst", et eftersalgsservice og teknisk assistancecenter, både på stedet og gennem call-center-service, dedikeret til kunder på det tyske marked.

  4. GRENTE LEMAITRE MACHINES METAUX

    Frankrig

    GRENTE LEMAITRE er specialiseret i eksport af brugte træbearbejdningsmaskiner. Vi tilbyder et stort udvalg af brugte værktøjsmaskiner. Vi har 400 maskiner, der fornyes løbende. Brugte værktøjsmaskiner. Maskiner til metalbearbejdning. Brugt plademetalmaskine. Exceptionelle maskiner af alle mærker. Stansning af stål og metal. Crimpning af stål og metal. Fræsning. presser til stål og metal. Brugte maskiner til fødevaresektoren. Exceptionelle værktøjsmaskiner af alle mærker. Brugte maskiner og brugt værktøj. Brugte exceptionelle maskiner. Indkøb brugte træbearbejdningsmaskiner. Salg brugte værktøjsmaskiner. Køb og salg af brugte værktøjsmaskiner. Salg af containerpartier eller stykvis i hele Frankrig, Europa og resten af verden.

  5. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

    Tyskland

    Wissner CNC Technologies er en mellemstor virksomhed med hovedsæde i Göttingen. Siden sin grundlæggelse i 1986 har Wissner udviklet, konstrueret, bygget og installeret flere generationer af højpræcise CNC-fræse- og laserskæremaskiner. Mange års erfaring og en højinnovativ tilgang gør det muligt for virksomheden at tilbyde mange forskellige, moderne maskiner.Wissner er stolte over at være en førende producent af pålidelige HSC-fræse- og lasermaskiner. HSC-fræsemaskiner fra Wissner er højpræcise og af topkvalitet. Med den innovative, patenterede „Hold & Press“-teknologi kan kunderne opnå betydelige besparelser i deres produktionsprocesser.Wisseners produktportefølje omfatter maskiner, værktøj og serviceydelser, der bruges inden for forskellige industrisegmenter, som f.eks. maskinkonstruktion, luftfart, reklame og belysning, møbler, legetøj og i dentalindustrien.

  6. LVD

    Belgien

    LVD har siden 1952 været producent af præcisionspresse-foldemaskiner. Med indkøbet af Strippit, Inc. er LVD blevet en international markedsførende virksomhed. Vi tilbyder laserskæresystemer, stansemaskiner, presse-foldemaskiner, skæremaskiner og CAD/CAM software. Derudover er vi specialiseret inden for ingeniørarbejde, fremstilling og levering globalt af CNC-laserskæring og bøjning, stansemaskiner og integrerede softwareløsninger for bearbejdning af plademetal. Produkterne fra LVDs udvalg af maskiner kan bruges til mange applikationer, såsom emhætter, lygtepæle, højhastighedstog, elevatorer, industrielle køkkener i rustfrit stål og meget mere! LVD er til stede i mere end 45 lande, hvor vi følger de lokale salgs- og serviceprincipper i hver region, derudover har vi fem produktionsfaciliteter. Hos LVD inkluderer vores globale kundeservice mere end 180 erfarne ingeniører, som leverer en førsteklasses support så din virksomhed er produktiv og profitabel.

  7. LASCO UMFORMTECHNIK GMBH

    Tyskland

    LASCO leverer værktøjsmaskiner og produktionsanlæg til omformningsopgaver. Vi udvikler, konstruerer og producerer individuelle løsninger til industrielle brugere i mere end 60 lande verden over. God anvendelsesøkonomi, høj kvalitet og teknologisk udvikling er nøgleordene bag den internationale anerkendelse af LASCO-produkter inden for omformningsteknik og produktion af byggematerialer. Vi har i mere end 150 år været en troværdig og pålidelig partner for smedeindustrien og metalomformningsindustrien. I starte af 90'erne gik vi ind på markedet for udvikling af meget effektive maskin- og automatiseringsteknik til byggematerialebranchen. Vores succes bygger på kundernes succes. Et solidt teknisk fundament kombineret med 150 års erfaring sikrer, at vi altid finder den rigtige løsning til kunden. Dette gælder både for maskin- og anlægsbyggeri og automatiseringsteknik samt ved modernisering af eksisterende anlæg.

  8. MECANOR SA

    Schweiz

    Mecanor er din specialist på området højpræcise stanseprodukter til mikroteknologi via innovative processer og førsteklasses progressive sammensatte værktøjer. Siden grundlæggelsen i 1948 har Mecanor hele tiden fornyet sine produkter og evner for at reagerer på de skiftende udfordringer inden for mikroteknik på de forskellige markeder, først næsten udelukkende til urindustrien op til en diversificeret portefølje af komponenter til medicinalteknik, bilindustri og mikroudstyr.

  9. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Tyskland

    isoloc bestræber sig hver dag på at udvikle innovative og førsteklasses produkter "Made in Germany" inden for området opstillingsteknik og vibrationsisolation til alle typer maskiner. Dette opnås via et team af topkvalificerede medarbejdere. Vores virksomhed er aktiv på alle områder inden for industrien og i alle dele af verden. Og det på både store og små maskiner. Vi betjener både små værktøjsmaskiner og store smedjepresser og maskiner inden for omformningsteknik, plast, tryk og papir, kemi, træforarbejdning, levnedsmidler og elektro- og byggeindustrien. Og vi hjælper også i forbindelse med isolering af bygningsværker og andre bygninger, f.eks. den schweiziske ambassade i Berlin, og tunge maskinfundamenter (svingningsfundamenter) til store maskiner og anlæg. Vi er først tilfredse, når du er!

  10. FRANZ KROPE MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH & CO. KG

    Tyskland

    Firma Franz Krope har med stor succes været aktiv inden for maskin- og værktøjsfremstilling i mere end 50 år. I næsten 30 år har firmaet Franz Krope stået for komplet udvikling og selvstændig produktion af ekstrudere, der er specielt udformet til fremstilling af plastbeklædninger og -kapper og benyttes til denne opgave. Samtidig med ekstruderproduktionen, altså ligeledes for 30 år siden, startede firmaet Franz Krope med fremstilling af førsteklasses plastbeklædninger ved hjælp af ekstrudering (indføring) af plastmaterialet i armaturer til måle- og reguleringsteknik og intensiv videreudvikling til teknisk modenhed. Fremstillingen af plastforinger og kapper til armaturer inden for flowmåleteknik er i dag hovedområder i virksomhedens produktion. Med vores mangeårige erfaring og vores knowhow i fremstillingen af armaturbeklædninger har vi opbygget et udmærket ry hos mange store brugere.

Filtre

Resultater for

Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning - Import eksport

Antal resultater

19.146 virksomheder