• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • værktøjsmaskiner - metalbearbejdning

Resultater for

Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning - Import eksport

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Emsil blev grundlagt i Rumænien i 1995 og designede, producerede og solgte i starten CNC-maskinværktøj. Det første CNC-maskinværktøj blev installeret i Finland i 1997. Emsils strategi var at diversificere og udvide sine kapaciteter inden for produktionen af en bred vifte af produkter inden for en bred vifte af industrier. Emsil er en åben virksomhed og påtager sig tekniske udfordringer, uanset om det er inden for maskinværktøj eller svejsning og ståfremstilling, og er i gang med at blive en stærk leverandør og partner for sine kunder over tid. Af disse årsager ekspanderede Emsil i 2007. Gemils fokus var på svejsning af store stålprodukter for at dække efterspørgslen efter sådanne tjenester. Desuden begyndte Emsil med at skifte produktionen af hovedkomponenter til maskinværktøj fra støbt stål til kulstofstålsvejsede strukturer. Siltech, den tredje virksomhed, blev dannet i 2007 til at rådgive og blev i sidste ende omdannet til en virksomhed inden for stålfremstilling i 2012. I dag er Siltech etableret i Aiud, den tredje lokalitet. I 2011 købte Emsil en fransk teknikvirksomheds rumænske datterselskab og gik ind i luftfartsindustrien. Hovedprodukterne, vi fremstiller, er enheder og stålkonstruktioner til montage af flykomponenter. I dag er vi aktive i 3 rumænske byer, fremstiller højteknologisk CNC-maskinværktøj og stålprodukter i kulstofstål og rustfrit stål. Vi arbejder inden for følgende industrier: søfart, energi, olie&gas, luft- og verdensrum, transport og vakuum.

 2. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I spændingsfeltet mellem den traditionelle mellemstore familievirksomhed og globalt agerende udbyder af innovative løsninger til spåntagende fabrikation udvikler HELLER gruppen en enestående global virksomhedskultur. HELLER har i 120 år været en succesfuld mellemstor familievirksomhed, selvstændig og i familieeje. Kontinuitet på medejerniveau og i ledelsen er og bliver program. Til årsmidten af 2013 blev fire oldebørn til firmaets grundlægger og dermed fjerde generation af familien delagtiggjort i forberedelserne til et generationsskifte i virksomheden. Berndt Heller fortsætter som formand for bestyrelsen. Det, der blev startet for 120 år siden med syv svende og tre lærlinge, er i dag vokset til en globalt agerende virksomhed med over 2.500 kvalificerede medarbejdere, der kan være stolt af sin succeshistorie og se fremtiden i møde med sindsro.

 3. EUGEN LÄGLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® er den pålidelige partner for det gulvlæggende håndværk. Tekniske innovationer og højeste kvalitetsstandard har gjort os til en globalt førende producent af parketslibemaskiner. Herunder er ikke kun det tekniske forspring afgørende, men også nytteværdien af det. Det ved vores kunder, og det profiterer de af. I over 50 år har vi med vores udviklinger og maskinkoncepter præget og revolutioneret gulvslibeteknikken i afgørende grad. Vores retningsvisende innovationer, f.eks. bånd-, centrifugal- eller slibeteknik med tre slibeskiver, sætter standarder internationalt.

 4. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1999 i Slovenien af Gregor Fras og Blaž Fras. Virksomheden har specialiseret sig på højtryksstøbning, overfladebehandling og specialfremstillede produkter af aluminiumslegering. Hovedaktiviteten hos Kofra - livarna d.o.o. er trykstøbning. Vi arbejder med forskellige typer aluminiumslegeringer, men vi er specialiseret i legeringerne EN AB 46100, EN AB 47100 og EN AB 44300. Vi producerer en bred vifte af aluminiumsstøbninger til motordele, elektrodedele, bildele, traktordele, pumper, strømdrevet og manuelt værktøj og meget mere ...Vi tilpasser støbejern til vores kunders behov og ønsker. Den månedlige produktion af disse støbedele i vores faciliteter overstiger 130 tons.Vores virksomhed er certificeret for kvalitetsstyringssystem - ISO 9001/2008 og vi gør klar til at blive certificeret for ISO / TS 16949 og ISO 14001Virksomhedens mest relevante markeder er det slovenske og tyske marked, men vi udvider mere og mere. Vores produktionsprogram er tilpasset til kravene inden for den elektriske industri og bilindustrien.Besøg vores website eller kontakt os uanset forespørgslen - vi hjælper dig gerne.

 5. STÜWE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Baseret i Hattingen an der Ruhr, er STÜWE® GmbH & Co. KG en af verdens førende producenter af friktionslåste aksel-navforbindelser. Vi udvikler højt specialiserede friktionsforbindelser til særligt krævende applikationer, i den bedste kvalitet. Anerkendte virksomheder over hele verden værdsætter fordelene ved vores produkter, og har stolet på vores viden og vores produkters levetid i mange år. Det betyder. Krympeskiver, spændesæt, akselkoblinger, flangekoblinger, kardanakselforbindelser og kundespecifikke specialprodukter der kun repræsenterer en brøkdel af virksomhedens omfattende produktportefølje. Drag fordel i dag af kraftfuld teknologi Made in Germany.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  isoloc bestræber sig hver dag på at udvikle innovative og førsteklasses produkter "Made in Germany" inden for området opstillingsteknik og vibrationsisolation til alle typer maskiner. Dette opnås via et team af topkvalificerede medarbejdere. Vores virksomhed er aktiv på alle områder inden for industrien og i alle dele af verden. Og det på både store og små maskiner. Vi betjener både små værktøjsmaskiner og store smedjepresser og maskiner inden for omformningsteknik, plast, tryk og papir, kemi, træforarbejdning, levnedsmidler og elektro- og byggeindustrien. Og vi hjælper også i forbindelse med isolering af bygningsværker og andre bygninger, f.eks. den schweiziske ambassade i Berlin, og tunge maskinfundamenter (svingningsfundamenter) til store maskiner og anlæg. Vi er først tilfredse, når du er!

 2. PETER PRINZING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Peter Prinzing GmbH er en mellemstor, familieledet maskinproducerende virksomhed med lang tradition, som har sine rødder i hjertet af Schwäbische Alb. Virksomhedens nuværende strategisk gunstige beliggenhed midt i Europa, ved mødestedet mellem to vigtige motorveje, som forbinder nord med syd og øst med vest, er en perfekt situation for at kunne levere produkterne til alle dele af verden. Den traditionsbevidste familievirksomhed ledes i dag med succes i fjerde generation af familien Prinzing. Allerede for godt 100 år siden blev der bearbejdet metal i en lille smedje i Urspring. Heraf har der udviklet sig en virksomhed med to væsentlige forretningsområder: Pladebearbejdningsmaskiner og udmugningsteknik. Hvor forskellige forretningsområderne end måtte være, så har de en ting til fælles: Peter Prinzing GmbH hører til blandt markedsførerne inden for begge områder.

 3. SURPLEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Servicevirksomheden for brugte maskiner Surplex er specialiseret i markedsføring af brugte metal- og træbearbejdningsmaskiner, især gennemførelse af komplette firmalukninger. Sælgere fra industri og håndværk profiterer af professionelle og skræddersyede løsninger fra samme udbyder: Surplex har mange års erfaring i køb og markedsføring af enkeltmaskiner maskinparker eller komplette virksomheder. Maskinerne udbydes via en moderne online-markedsplads med ca. 500.000 besøgende pr. måned og bortauktioneres med kort frist eller handles på klassisk vis, afhængigt af sælgers målsætning. Insolvensforvaltere får med Surplex en effektiv partner ved gennemførelse af store industriauktioner efter fabrikslukninger og omstruktureringer. Et forretningsområde, der har været voksende i flere år. Erfarne eksperter styrer hele markedsføringsprocessen før, under og efter auktionen.

 4. VWH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Værktøjs- og formfremstilling er et andet område. Her fokuserer vi på plastsprøjtestøbeforme til avancerede tekniske komponenter. Over 30 års erfaring på dette område udgør vores grundlag for innovative idéer, professionel produktion og et problemfrit projektforløb. In- og outsert-sprøjtestøbeteknik samt prøvning af sprøjtestøbeforme hører til vores standard, og vores firmainterne sprøjtestøbeanlæg giver mulighed for at reagere spontant, også på dine ønsker. 0-serier, prototyper og forserier kan realiseres inden for særdeles kort tid. VWH tilbyder en alsidig portefølje af kompetencer, der spænder fra udviklingen af de første idéer og udkast over produktionsprocessen til emballagestyringen. Således kan vi garantere en omfattende projektservice lige fra første minut. Dette gavner ikke bare kunden, men også det endelige slutprodukt.

 5. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SMW-AUTOBLOK er teknologifører på området roterende og stationær fastspændingsteknik for emner. Virksomheden er aktiv på globalt plan og råder over to topmoderne produktionsafdelinger i Meckenbeuren/Tyskland og Caprie/Italien. SMW-AUTOBLOK driver et globalt salgs- og servicenetværk i mere end 50 lande. Kunden profiterer af en professionel, løsningsorienteret rådgivning og en førsteklasses after-sales-support direkte på anvendelsesstedet. En optimal distributionslogistik garanterer desuden den globale reservedelslevering inden for meget kort tid. SMW-AUTOBLOK går som teknologipartner ind på kundekrav overalt i verden. Det store antal patentanmeldelser tydeliggør virksomhedens innovationsevne. De nyudviklede højteknologiske produkter er vedligeholdelsesvenlige, optimeret mht. klargøringstid og for størstedelens vedkommende Industrie 4.0-kompatible eller egnet til automatisering af bearbejdningsprocesser.

 1. WERKZEUGMASCHINENFABRIK WALDRICH COBURG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Innovative ingeniører og kvalificerede fagfolk udvikler og fremstiller præcise store værktøjsmaskiner hos WALDRICH COBURG. Derfor lægger vi som Global Player stor vægt på en førsteklasses uddannelse og et stærkt arbejdsgivermærke. Højeste kvalitetsstandard og konsekvent kundeorientering er nogle af vores ledemotiver. På firmaets domicil i Coburg fremstiller vi højpræcise portalfræsemaskiner, vertikale drejemaskiner og slibemaskiner. Vores maskiner kommer i anvendelse overalt i verden og i stort set alle brancher, f.eks. ved bearbejdning af dieselmotorhuse, ved kraftværksbyggeri og maskinkonstruktion, ved værktøjs- og formfremstilling. Hver gang der i forbindelse med præcision, spåntagning, emnedimensioner, komplekse teknologier og produktivitet stilles særligt høje krav til emnebearbejdningen, er vi den helt rigtige partner for vores kunder. For: WALDRICH COBURG står for kvalitet, teknik og innovation Made in Germany.

 2. HOVA MASCHINENBAU GMBH VAKUUM-HEBE-TECHNIK

  Østrig

  Verified by europages badge

  I over 20 år har HOVA Maschinenbau GmbH været på vej til succes. Virksomheden er blevet hædret flere gange, bland andet med det østrigske statsvåben, Schrittmacher, for kvalitetsprodukter og Julius-Award samt certificeret i overensstemmelse med EN ISO9001: 2015. HOVA's specialområde er kran-løftesystemer og automatiske flyttesystemer. Desuden også manuelt betjent håndteringsudstyr til træ, glas, plast og sten. Lastoptagelses foretages alt efter krav med vakuum, magneter eller individuelle gribere med håndteringshåndtag til 1-person-betjening. Som komplet udbyder produceres systemerne alt efter krav med letgående svingkraner eller skinnesystemer. Kvalitet og service under et tag Virksomhedens ydelser omfatter udover planlæg, projektering, konstruktion og montering af komplette systemer produktionen af svingkraner og skinnesystemer. Inden for vakuumteknikken letter HOVAMAT løftere håndteringen af store og tunge dele inden for glas, metal, sten, træ og plast. HOVAMAT vakuumløftere, uanset om det drejer sig om glas, vinduer, stål, aluminium, træ, sten eller plast – med HOVAMAT vakuumløftere kan næsten alt transportgods flyttes sikkert og forsigtigt. Løfternes kompakte og ergonomiske design gør en maksimal brugervenlighed muligt. Med den intelligente styring minimeres betjeningsfejl. Alle vakuumløftere produceres i overensstemmelse med de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

 1. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden Schmid har implementeret fremragende løsninger til forskellige bearbejdningsopgaver. Foruden det rene design og fremstilling af bearbejdningsmaskinen, påtager vi os også den komplette løsning inklusive spændeindretninger og automatisering. Tilpassede fremstillingsløsninger med strategiske komponenter. Schmids produktsortiment er bredt, hvilket betyder, at vi viser dig nogle af vores allerede implementerede løsninger og maskiner som forslag. Vi ved, at hver opgave er forskellig, og at individuelle krav derfor skal integreres. Derfor er vi ved din side lige fra starten, og arbejder sammen med dig for at finde den rigtige måde at optimere dine produkter på. Schmid Maschinen GmbH opnåede DIN EN ISO 9001 certificering i 2013.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 3. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD udgør sammen med spændeteknik-specialisterne HILMA og STARK en firmagruppe, der tilbyder et omfattende produktprogram inden for spændeteknik til produktionsteknik. Produktprogrammet suppleres af talrige hydrauliske elementer til generel industriel anvendelse samt komponenter og systemer inden for monterings- og drivteknik. På grund af de mange forskellige produkter og den mangeårige anvendelseserfaring er det muligt for ROEMHELD gruppen udvikle og tilbyde firmaoverlappende kundespecifikke løsninger. I alt omfatter ROEMHELD gruppen godt og vel 510 medarbejdere og opnår en årsomsætning på godt 105 millioner euro. Ud over de hjemlige kunder, der serviceres omfattende via 17 salgskontorer og salgspartnere i Tyskland, får eksporten en stadig større betydning. Allerede i dag har Römheld en eksportandel på godt 50%, som på grund af indirekte eksporter stiger til over 65%.

 4. HOCHRAINER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  På lokationen Freilassing - i Berchtesgadener Land - opstår montageanlæg og produktionsanlæg fra idé til realisering. Med en firmastørrelse på ca. Med 130 medarbejdere, en stram firmaorganisation og en stor fabrikationsdybde inden for maskinbranchen kan virksomheden hurtigt og fleksibelt imødekomme sine kunders ønsker. På området automation og rationalisering hører firmaer fra vidt forskellige brancher til vores kunder: Automotive, elektroteknik, maskinkonstruktion, beslag & armaturer, husholdningsapparater, værktøj, sikkerhedsteknik, medicinalteknik. Du kan også profitere af vores over 40 års erfaring som systemleverandør for montageteknik og anlægsbyggeri.

 5. SAMSYS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Et ungt, dynamisk og kompetent firma, med talrige idéer og førsteklasses kvalitetsprodukter. Det nuværende SAMSYS GmbH er etableret på grundlag af den schweiziske virksomhed SAMSYS SA (tidligere SAMECA SA) og har mange års erfaring på området stangladere og stangføringer. SAMSYS-produkter er kendt for deres pålidelighed og benyttes derfor af kvalitetsbevidste producenter af førsteklasses drejede emner. SAMSYS-kunder satser på en høj automationsgrad for deres maskiner og rentable produktionsprocesser. SAMSYS-stangladere forøger produktiviteten og sænker dermed stykomkostningerne: SAMSYS gør vores kunder mere konkurrencedygtige! Stangladerne fra firmaet SAMSYS GmbH udmærker sig ved deres forbløffende simple opbygning og den enkle, intuitive betjening. Uanset om det er den korte variant, 3-meter lademagasinet eller diverse specialløsninger, så kan vi tilbyde et bredt spektrum af stangtilføringer inden for området maskinhandel.

 6. GRAZIOLI CESARE GROUP

  Italien

  Verified by europages badge

  Grazioli Cesare srl er en italiensk familiedrevet virksomhed på verdensplan inden for automatisering og sektoren for landbrugskomponenter. Lige fra starten har vores virksomhed været bygget på principperne om pålidelighed, fleksibilitet, nøjagtighed, styrkepunkter, som vi stadig bygger vores virksomhed på og er stolte over. Assistanceservice med mærket Grazioli Group sikrer rentabiliteten af de produktionsanlæg, som vi leverer til vores kunder, og vi kan garantere en konstant sikkerhed og tilstedeværelse af vores personale under hele produktionsprocessen. Blandt de aktiviteter, som maskinerne kan udføre, kan vi nævne, profilering, skæring, rulning og gevindskæring uden fjernelse af materiale. I mere end 50 år har vi taget os af produktionen af innovative maskiner og anlæg til bearbejdning af rør i stål og ikke jernholdige metaller, samt af personaliseret maskineri, da markedet altid har haft brug for "skræddersyede" løsninger til de enkelte behov.

 7. SFS GROUP GERMANY GMBH - GESIPA

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GESIPA Blindniettechnik GmbH har udviklet sig til en internationalt førende virksomhed inden for blindnitteteknologien. Den høje kvalitet og driftssikkerhed, der kendetegner GESIPA®-blindnitter og -blindnittemøtrikker samt de innovative sætteværktøjer i høj kvalitet har gjort GESIPA® til en værdsat partner inden for handel og industri.

 8. WORLDWIDE MACHINING SPARE PARTS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Worldwide Machining som er stedet for de bedste produktionsløsninger. Vi har forpligtet os selv til at levere et udvalg af skræddersyede produktionstjenester, som du ikke kan finde andre steder. Beliggende midt i Ankara i Tyrkiet, specialiserer vi os i maskinbearbejdning og tilbyder et dynamisk udvalg af tjenester som er designet til at overgå dine forventninger. Vores samarbejdende fokus omhandler projektbaseret samarbejde, som dækker et omfattende udvalg af produktionsprocesser. Fra støbning, svejsningskonstruktion, smedning og gearkasser til investering i støbning, varmebehandling, laserskæring, maskinbearbejdning, plastindsprøjtning og overfladebehandling, kan vi dække alle dine behov. Vores ekspertise omfatter forskellige materialer såsom aluminium, bronze og rustfrit stål. Med fokus på indkøb og behandling af de bedste råmaterialer, sikrer vi, at dine produkter overholder de højeste standarder. Vores rejse begynder ved at dele prøver, for at tilpasse vores tilbud med din vision. Denne personaliserede tilgang garanterer, at vores slutprodukter passer perfekt med dine ideer. Vores mission: Ved at anvende vores interne produktionsprocesser og strømlinede anvendelse af råmaterialer, kan vi levere en enestående kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores tjenester: •Støbning •Svejsekonstruktion •Smedning •Gearkasser •Investering i støbning •Varmebehandling •Laserskæring •Maskinbearbejdning •Plastindsprøjtning •Overfladebehandling Din produktionssejr er kun en samtale væk. Spørg os !

 1. MR INDUSTRIES

  Danmark

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES er en privatejet virksomhed som specialiserer sig i at udleve CNC-maskinbearbejdningstjenester til produktion af førsteklasses drejede og fræsede komponenter. Over tiden har vi etableret os selv som en førsteklasses underkontraktleverandører af maskinforarbejdede komponenter til forskellige industrisektorer. Vores omfattende færdigheder giver os mulighed for at fremstille komponenter i enhver mængde, fra prototyper til ordrer af høj volumen. Med en glidende kapacitet fra hovedbommen fra 1 mm til 32 mm i diameter, kan vi imødekomme et omfattende udvalg af krav. Hos MR Industries har vi opnået et omfattende omdømme for at levere præcisionsforarbejdede komponenter og dele, med fokus på omkostningseffektivitet og effektivitet. Vores anvendelse af avanceret Citizen-teknologi giver os mulighed for at håndtere alt, fra prototyper og mindre projekter til store produktioner af præcisionsforarbejdede komponenter og dele. Udstyret med de seneste CNC-maskincentre, betjener vi fuldt ud automatiske indføringsbomme, hvilket garanterer en kontinuerlig produktion. Denne færdighed giver os mulighed for at levere de mest effektive leveringstider, og en enestående service af førsteklasses præcisionsforarbejdede komponenter. Vi ser frem til muligheden for at have dig som vores værdsatte forretningspartner. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger eller spørgsmål.

 2. HENGLI METAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hengli Metall GmbH, som blev grundlagt i 2002, er en førende udbyder inden for metalforarbejdningsbranchen med et team på cirka 800 højt kvalificerede medarbejdere og en imponerende maskinpark, herunder godt 40 svejserobotter. Vores primære lokalitet i Hangzhou, Kina, strækker sig over 60.000 m², hvor vi pålideligt, omhyggeligt og til tiden realiserer kundeordrer og forarbejder 120.000 ton stålplader. Omtrent 65 % af vores produkter eksporterer vi til Europa og Nordamerika, og vi er stolte over at tilbyde metalprodukter af høj kvalitet, som er i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder. Vores ydelser inden for pladebearbejdning omfatter laserskæring, flammeskæring, bøjning, afkantning, maskinel bearbejdning, svejsemoduler og overfladebehandlinger. Med moderne produktionsindretninger og et erfarent team garanterer vi højeste præcision og effektivitet ved omsætning af dine idéer. På 60.000 m² arbejder 800 engagerede medarbejdere på at opfylde dine krav og omsætte dine projekter med succes. Hos Hengli Metall GmbH stræber vi altid efter at tilbyde vores kunder førsteklasses produkter og en fremragende service.

 3. SCHNELL SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  1962 – 2021. År med udfordringer og mål. Efter næsten 60 år fra sin grundlæggelse er Schnell i dag en førende virksomhed på verdensplan inden for sektoren for automatiske maskiner til bearbejdning af jern til armeret beton til produktionen af elektrosvejsede net og styresoftware. Virksomheden. der blev grundlagt i 1962, tilbyder et komplet sortiment af konfigurerbare maskiner, som er dækket af mere end 150 patenter, produceret på 40.000 kvadratmeter produktionsplads på de 4 fabriksanlæg i hele verden og mere end 350 medarbejdere. Schnell er lederen af en vigtig multinational industrigruppe. Virksomheden er til stede i over 150 lande rundt om i verden med sine 11 filialer, over 50 agenter og forhandlere og et tæt netværk af eftersalgsservicecentre. Den sidst oprettet i 2017 er det nye operationscenter "Schnell Kundendienst", et eftersalgsservice og teknisk assistancecenter, både på stedet og gennem call-center-service, dedikeret til kunder på det tyske marked.

 4. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Wissner CNC Technologies er en mellemstor virksomhed med hovedsæde i Göttingen. Siden sin grundlæggelse i 1986 har Wissner udviklet, konstrueret, bygget og installeret flere generationer af højpræcise CNC-fræse- og laserskæremaskiner. Mange års erfaring og en højinnovativ tilgang gør det muligt for virksomheden at tilbyde mange forskellige, moderne maskiner.Wissner er stolte over at være en førende producent af pålidelige HSC-fræse- og lasermaskiner. HSC-fræsemaskiner fra Wissner er højpræcise og af topkvalitet. Med den innovative, patenterede „Hold & Press“-teknologi kan kunderne opnå betydelige besparelser i deres produktionsprocesser.Wisseners produktportefølje omfatter maskiner, værktøj og serviceydelser, der bruges inden for forskellige industrisegmenter, som f.eks. maskinkonstruktion, luftfart, reklame og belysning, møbler, legetøj og i dentalindustrien.

 5. MECANOR SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Mecanor er din specialist på området højpræcise stanseprodukter til mikroteknologi via innovative processer og førsteklasses progressive sammensatte værktøjer. Siden grundlæggelsen i 1948 har Mecanor hele tiden fornyet sine produkter og evner for at reagerer på de skiftende udfordringer inden for mikroteknik på de forskellige markeder, først næsten udelukkende til urindustrien op til en diversificeret portefølje af komponenter til medicinalteknik, bilindustri og mikroudstyr.

 6. BEHRINGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BEHRINGER GmbH er et mellemstort familiefirma, som i dag ledes af tredje generation. Traditionelle værdier, solid teknik og en høj grad af vertikal integration er det, der kendetegner os. Passionen for saveprocessen er det, der driver os fremad som den førende leverandør af kompetence og teknologi inden for bånd- og rundsave. Behringer hører til en af de få leverandører af komplette løsninger på markedet for saveteknologi.

 7. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAL-TECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigvarer i metal branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Slibning - stål og metaller, Slibning - værktøjsmaskiner, Valseværker - jernholdigt metal, Gevindstål, Bukning - stål og metaller, Bukkeværktøjsmaskiner, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Gniezno, Polen.

 8. ASLI MACHINE INDUSTRY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASLI MACHINE INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, aluminium og titanium til stangdrejning, hvælving cnc, c.n.c. fræsning, CNC-fræsearbejde, valseværk - fabrikation, præcisionsdrejebænke til bearbejdning af metal, og drejebænke til bearbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Izmit, Tyrkiet.

 9. STENZEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STENZEL GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Brugte maskiner og udstyr, Brugte maskiner og udstyr, CNC overfræser, fræsere, brugte værktøjsmaskiner, og universalfræsemaskiner brancherne. Den er baseret i Oestrich-Winkel, Tyskland.

 10. BV INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BV INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den er baseret i Marcy L'Etoile, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning - Import eksport

Antal resultater

17.305 Virksomheder