• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektrolytisk forzinkning

Resultater for

Elektrolytisk forzinkning - Import eksport

 1. ROSCIC

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROSCIC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, forkobring af metaller, sort oxidering, kemisk fornikling, og Elektrolytisk forzinkning brancherne. Den er baseret i Alleur, Belgien.

 2. HELCO METAL

  Grækenland

  Gennem årene har Electroplating metal objects, HELCO SA udviklet procedurerne for galvanisering af metal eller legeringer, for at opnå høje standarder i henhold til kundernes behov. Galvanisering giver mange fordele og hjælper til at forbedre kvaliteten af produkterne og opnå en konkurrencedygtig position på markedet. Vi bruger fire forskellige metoder til plettering af metaldele såsom: Nikkelbelægning, kobberbelægning, messingbelægning, kromplettering, Vi foretager ethvert galvaniseringsjob med garanti

 3. ZINCOGAM SPA

  Italien

  Virksomheden ZincoGam har mange års erfaring og er i dag førende på markedet for varmforzinkning. Virksomhedens store kapacitet og personalets kompetencer giver os mulighed for at tilbyde en bred vifte af tjenester med kvalitetscertificering.

 4. GT GALVANOTECNICA SRL

  Italien

  GT Galvanotecnica tilbyder en række behandlinger, der anvender de bedste produkter på markedet. Slidbeskyttelse af materialer: det er vores erhverv. Hvorfor er det så vigtigt? Når man garanterer en komponents funktion og integritet, producerer man ifølge høje standarder, der giver fremragende produkter.

 5. GALVANOTECNICA SNC

  Italien

  Gul, hvid og sort forzinkning. Fornikling. Elektrolyse. Virksomheden har i mere end 40 år arbejdet inden for galvaniske behandlinger, især på området for statisk elektrolytisk galvanisering (2800 x 1400 x 600 er bassinernes mål) og roto. De automatiske linjer garanterer høj produktion og høje kvalitetsstandarder, og vores udvalg af faciliteter giver virksomheden mulighed for at imødekomme kundernes krav i alle industrisektorer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GALVACO

  Belgien

  Firmaet Galvaco du Weert Groep er specialiseret i galvanisering og elektropudret belægning med farve. Galvaco er i stand til at stå for hele processen: fra sort stål til levering af det færdige produkt til kunden eller på byggepladsen. Glavaco du Weert Groep tilbyder følgende ydelser: varmgalvanisering, deltagalvanisering (specialitet), maling med elektropudring, kvalitetskontrol, forskellige indpakninger og transport til bestemmelsesstedet.

 2. GLORIA KEY

  Belarus

  Virksomheden GLORIA KEY, er en Multi-Category, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Korrosionsbeskyttende coating, Elektrolytisk forzinkning, Korrosionsbeskyttende coating, og galvaniske behandlinger brancherne. Den er baseret i Zhodino, Belarus.

 3. DODGSTEEL

  Kina

  Virksomheden DODGSTEEL, er en Distributør, der opererer inden for Elektrolytisk forzinkning branchen. Den er baseret i Jinan, Kina.

 4. EURO-BOX SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden EURO-BOX SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, og Elektrolytisk forzinkning brancherne. Den er baseret i Swiebodzin, Polen.

 5. RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN

  Tyskland

  Virksomheden RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolytisk forzinkning branchen. Den er baseret i Walsrode, Tyskland.

 1. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden GALWANIZER SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, galvanisering af fornikling, galvanisering af forkobring, og Elektrolytisk forzinkning brancherne. Den er baseret i Dzierżoniów, Polen.

 2. DE BRUYN EN ZONEN

  Belgien

  Virksomheden DE BRUYN EN ZONEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektrolytisk forzinkning branchen. Den opererer også inden for Sandblæsning - stål og metaller, elektrolytisk kobber, rustfrit stål - aluminium - kobber, Sandblæsning - stål og metaller, og komponenter i metal brancherne. Den er baseret i Aalst, Belgien.

 1. KARAS PLATING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KARAS PLATING, er en Underleverandør, der opererer inden for Elektrolytisk forzinkning branchen. Den opererer også inden for behandling og overfladebehandling af metal, roterende forsølvning, og fornikling af metal brancherne. Den er baseret i Leigh, Det Forenede Kongerige.

 2. ZINQ HELDRUNGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ HELDRUNGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, Metalkonstruktion, letvægts-, Løbebroer, metal, Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, Metalkonstruktion, letvægts-, og Løbebroer, metal brancherne. Den er baseret i Heldrungen, Tyskland.

 3. SONEL

  Frankrig

  Virksomheden SONEL, er en Underleverandør, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Elektrolytisk forzinkning, og kemisk fornikling brancherne. Den er baseret i Nyoiseau, Frankrig.

 4. JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE

  Frankrig

  Virksomheden JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, forzinkning, forzinkning af metal, Elektrolytisk forzinkning, og alkalisk elektrolytisk forzinkning brancherne. Den er baseret i Altkirch, Frankrig.

 5. SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Elektrolytisk forzinkning, krombehandling, og industrimaling brancherne. Den er baseret i Bouligny, Frankrig.

 6. ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Elektrolytisk forzinkning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Industrielle beslag, Stål og metaller - bearbejdning, Elektrolytisk forzinkning, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Industrielle beslag brancherne. Den er baseret i Bruchsal, Tyskland.

 7. MITHIEUX

  Frankrig

  Virksomheden MITHIEUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, behandling af metal, galvanisering af metal, Elektrolytisk forzinkning, og Elektrolytiske tantalkondensatorer brancherne. Den er baseret i Chambery Cedex 9, Frankrig.

 8. ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA

  Portugal

  Virksomheden ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Varmebehandling af stål og metaller, Elektrolytisk forzinkning, Varmebehandling af stål og metaller, og Elektrolytisk forzinkning brancherne. Den er baseret i Marinha Grande, Portugal.

 1. ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 2. PROTEXSUR

  Frankrig

  Virksomheden PROTEXSUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, kataforese maling, Elektrolytisk forzinkning, og plastificering af metaller brancherne. Den er baseret i Saint Pierre Les Nemours, Frankrig.

 3. ZINQ BEILSTEIN GMBH & CO. KG FILIALE MAINTAL

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ BEILSTEIN GMBH & CO. KG FILIALE MAINTAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Galvanisering - maskiner, Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Galvanisering - maskiner brancherne. Den er baseret i Maintal, Tyskland.

 4. ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolytisk forzinkning branchen. Den opererer også inden for Galvanisering - stål og metaller, Metalkonstruktion, letvægts-, Løbebroer, metal, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Galvanisering - stål og metaller, Metalkonstruktion, letvægts-, Løbebroer, metal, og Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Neunkirchen, Tyskland.

 5. ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL

  Italien

  Virksomheden ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolytisk forzinkning branchen. Den opererer også inden for alkalisk elektrolytisk forzinkning, hvid forzinkning, galvanisering, og forzinkning af metal brancherne. Den er baseret i Lainate, Italien.

 6. ZINCATUR RODIGHIERO SRL

  Italien

  Virksomheden ZINCATUR RODIGHIERO SRL, er en Underleverandør, der opererer inden for Elektrolytisk forzinkning branchen. Den er baseret i Montecchio Maggiore, Italien.

 7. LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Elektrolytisk forzinkning branchen. Den opererer også inden for Teknik - entreprenører, Teknik - entreprenører, og galvanisering brancherne. Den er baseret i Mülheim, Tyskland.

 8. ZINQ NETZSCHKAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ NETZSCHKAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Zink og zinklegeringer branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Elektrolytisk forzinkning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Metalkonstruktion, letvægts-, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Elektrolytisk forzinkning, Konstruktion af erhvervsbygninger, og Metalkonstruktion, letvægts- brancherne. Den er baseret i Netzschkau, Tyskland.

 9. ZINQ ALSDORF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZINQ ALSDORF GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Elektrolytisk forzinkning, Galvanisering - stål og metaller, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Alsdorf, Tyskland.

 10. REVÊTIS

  Frankrig

  Virksomheden REVÊTIS, er en Underleverandør, der opererer inden for Elektrolyse - overfladebehandling branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, forkromning og fornikling, Elektrolytisk forzinkning, brunering af metal, og fosfatering af metal brancherne. Den er baseret i Villette-Lès-Arbois, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis