• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • værktøj til mekanisk fastgørelse

Resultater for

Værktøj til mekanisk fastgørelse - Import eksport

 1. ASW GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Siden virksomheden blev grundlagt i 2003, har ASW etableret sig som en af ​​de førende værktøjsfabrikanter af strømdrevne skruenøgler og bits, samt bitsortiment til professionel brug inden for industri og handel. Herudover kommer der en høj andel sofistikerede kvalitetsværktøjer til OEM-sektoren. Målrettede investeringer i maskinparken har gjort det muligt at udvide produktionsområdet yderligere. Innovation, investering og produktion - "Made in Germany". Disse faktorer betyder, at ASW tilbyder deres produktion som "Made in Germany" inden for dette område. Klart formulerede mål og strategisk handling, danner grundlaget for den højeste kvalitet.

 2. C.R.M. DI MAZZOCCATO A. E FIGLI SRL

  Italien

  Virksomheden C.R.M. DI MAZZOCCATO A. E FIGLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj til mekanisk fastgørelse branchen. Den er baseret i Fino Mornasco, Italien.

 3. MB FIX

  Italien

  Virksomheden MB FIX, er en Underleverandør, der opererer inden for Værktøj til mekanisk fastgørelse branchen. Den opererer også inden for fastgørelsessystemer, vandradiatorer, badeværelsesmøbler, og bøjler brancherne. Den er baseret i Borso Del Grappa, Italien.

 4. NIVELL

  Tyskland

  Virksomheden NIVELL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj til mekanisk fastgørelse branchen. Den er baseret i Geislingen, Tyskland.

 5. WKK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WKK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøj til mekanisk fastgørelse branchen. Den er baseret i Nettetal-Kaldenkirchen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ADMG TECHNOLOGY

  Italien

  Virksomheden ADMG TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj til mekanisk fastgørelse branchen. Den opererer også inden for spændetænger, og fastgørelsessystemer brancherne. Den er baseret i Cazzago San Martino, Italien.

 2. SITEMA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SITEMA er den eneste virksomhed globalt, der koncentrerer sig om udvikling og produktion af klemenheder og lineære bremser på runde stænger. Følgen af denne specialisering: SITEMA er en internationalt værdsat partner inden for maskinfremstillingsindustrien. Sikring, klemning og fiksering af aksialt bevægelig last er et specialistområde, hvor vi har været førende i mange år – her er SITEMA-klemhoveder et kendt varemærke. Med vores brede produktudbud tilbyder vi et enestående rådgivnings- og løsningskoncept til hver enkelt opgave. SITEMA udvikler og producerer hydraulisk, pneumatisk, mekanisk og elektrisk koblede klemenheder til en lang række anvendelsesområder.

 3. FRIDOLIN MÜLLER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Produktion af afgratningsbørster, cylinderbørster, rørbørster, tekniske børster, stålbørster, nylonbørster, drejede børster, børster til vaskeanlæg, børster til lastbil-vaskeanlæg, børster til bil-vaskeanlæg. Virksomheden Fridolin Müller blev grundlagt i 1952 under navnet Tierhaarwertung Fridolin Müller. Der blev forarbejdet kvæghår, som delvist stammede fra tysk kvæg, men for størstedelen dog blev importeret fra Amerika. Disse hår blev forarbejdet i fire arbejdsgange til såkaldte bagerbundte. Arbejdsgangene omfattede: Løsningen af hårene i en "Hårhakker", heglen af hårene, dvs. at anbringe hårene i én retning, "trækken" af hårene til forskellige længder og derefter binde hårene til bagerbundte. Bagerbundtene blev leveret til penselfabrikker. Til dels blev der også brugt maskiner i forbindelse med de enkelte arbejdsgange. Omtrent fra 1969 kom fremstillingen af børster til bilvask oven i dette område. I 1972 var starten på fabrikationen af tekniske børster. I dette år blev en virksomhed overtaget, som fortrinsvist byggede "Puddermaskiner" til konditorier. Sporadisk fremstillede denne virksomhed også tekniske børster. I løbet af årene gik salget af puddermaskiner tilbage og man koncentrerede sig mere på fremstillingen og salget af tekniske børster samt børster til bilvask og valser til rengøringsmaskiner. Programmet omfatter et bredt spektrum af cylinderbørster.

 4. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ips - werkzeugtechnik Gmbh er konsekvent orienteret mod kundens behov. Vores mål er at give vores kunder præcis den stanseløsning, som de skal bruge til deres opgaver. Begyndende ved udvikling, over fremstilling og frem til service og salg reagerer vi fleksibelt på forskellige krav. I et tæt samarbejde med kunderne tilbyder vi præcise løsninger til enhver anvendelse og opfylder samtidig høje kvalitetskrav. Vores produkter omfatter: Hydrauliske presser, hydro-pneumatikpresser, stansemaskiner, stanseenheder (stansebøjler) til presser, krympeværktøjer, mekaniske presser, laserskæringsanlæg til rør, stanseanordninger, maskiner og anlæg til rørstansning, maskiner og anlæg til profilstansning

 5. ORTLIEB PRÄZISIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har i mere end hundrede år været en kundeorienteret partner, som sikrer økonomiske løsninger inden for spænde- og drivteknologi. Ortlieb er gennemgående kendetegnet ved høj synergi takket være mange års erfaring og brancheovergribende ekspertviden inden for værktøjs- og emnespænding samt drivsystemer. Inden for standardprodukter kan vi tilbyde et ekstremt bredt produktsortiment. Ved udviklingen af kundespecifikke løsninger er vores primære fokus rettet mod processikkerhed og økonomi. Vi reagerer hurtigt og kompetent på dine individuelle krav og behov. Vores udbud afrundes af omfattende tjenesteydelser. Lad dig overbevise. Sydtysk opfindsomhed og kreativitet og mere end 100 års erfaring kombineret med pålidelige og bundsolide værdier. Det er det, der kendetegner Ortlieb, og det er det, du nyder godt af som kunde. Din partner fra A-Z. Vores eksperter rådgiver dig helt fra starten af for sammen med dig at finde en løsning, som opfylder dine krav og behov 100 %.

 1. TARHAN AUTOMATION AND MACHINE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Tarhan Machinery Automation, en førende tyrkisk virksomhed som tilbyder enestående tjenester inden for forskellige brancher. Vores forpligtelse til excellence og innovation driver os til at levere de bedste løsninger, og dermed understøtte de alsidige behov af globale brancher. Vores projektdesign og teknologitjenester er en kilde til stolthed for os. Vores erfarne team af ingeniører og designer forvandler omhyggeligt ideer til virkelighed, ved at håndtere hvert projekt med præcision og ekspertise, hvilket garanterer optimale resultater for vores værdsatte klienter. Opdag CSA MIST som er vores andet brand, som specialiserer sig i tåge- og dampsystemer til drivhuse. Udforsk fordelene ved vores avancerede systemer, som skaber de ideelle fugtforhold i drivhuse, hvilket skaber optimal plantevækst og reducerer temperaturerne under en varme sommer. RigidMech, vores tredje brand, specialiserer sig i enestående præcisionssnitteværktøj og reservedele. Med en fokus på kontraktfremstilling sikrer vi produktion og levering af robuste komponenter, som garanterer en unik ydeevne og drift på tværs af forskellige sektorer, inklusive forsvars- og automobilbranchen. Hos Tarhan Machinery Automation overholder vi de internationale standarder, som kan ses takket være vores maskinpark med den seneste teknologi og facilitetsområder. Vores dedikation til at levere enestående produkter og tjenester, vil konstant overgå vores forventninger. Kontakt vores dedikerede team for at udforske hvordan vores løsninger kan forbedre din forretning.

 2. SWP SCHWARZWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SWP – Schwarzwald Präzisionstechnik har sat sig til opgave at samle styrkerne gennem et samarbejde med vores innovative og effektive eksklusive premium partner med egen produktion, og gøre dem tilgængelige som en højtydende produktportefølje. Kendskabet til vores premium-partner giver os mulighed for altid at tilbyde en skræddersyet løsning til ethvert reservedelsbehov. Topkvalitet under de bedste forhold i kombination med meget korte leveringstider. Vores eksklusive premium-partners maskinpark opfylder alle gængse tekniske krav. Samtidig investerer vi sammen med vores eksklusive premium partner i uddannet og motiveret personale, så vi altid kan garantere det højeste niveau af procespålidelighed. Korte afstande og hurtig kommunikation er vores credo, for at kunne besvare alle dine spørgsmål inden for 24 timer. De bedste betingelser for din succes.

 1. ERO JOINT .TANALS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  TANALS foretagende Alsatian har revolutioneret processen med at realisere en afmonterbar mekanisk samling til tandremme i polyurethan og transportbånd. ERO Joint® anvendes til service efter nedbrud eller på en varig måde, som gør det muligt at udskifte remmene meget hurtigt. Denne form for samling kan udføres med alle typer tandremme i trin på 8 mm eller højere. Vores forsknings- og udviklingsafdeling har alle midler til beregning; test til mål af dine transmissioner eller udvikling af særlige produkter til dine anvendelser.

  Alle produkter for "værktøj til mekanisk fastgørelse"

 2. ZETEK SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZETEK SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, pressemaskiner, CNC bearbejdning, CNC værktøj, værktøjsmaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og værktøj til mekanisk bearbejdning brancherne. Den er baseret i Wieliczka, Polen.

 3. DRUMONT-TECHNOLOGIE-DIAMANT

  Frankrig

  Virksomheden DRUMONT-TECHNOLOGIE-DIAMANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for værktøj til træarbejde, og værktøj til mekanisk bearbejdning brancherne. Den er baseret i Xertigny, Frankrig.

 4. STIMAC

  Belgien

  Virksomheden STIMAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - spåntagning branchen. Den opererer også inden for skæreværktøj, artikler til fastgørelse og fastspænding, og værktøj til fastspænding brancherne. Den er baseret i Forest, Belgien.

 5. INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden INDASA - INDUSTRIA DE ABRASIVOS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling- og lakfjerner samt slibemidler, kemiske branchen. Den opererer også inden for Slibemidler, mekaniske, Slibemidler, mekaniske, slibemidler, værktøj, og slibemaskiner brancherne. Den er baseret i Aveiro, Portugal.

 6. UTENSILVITERIA SRL

  Italien

  Virksomheden UTENSILVITERIA SRL, er en Distributør, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for bolte - stagbolte - skruer - møtrikker - fastgørelser, og værktøj brancherne. Den er baseret i Pradamano, Italien.

 7. T.C.U. S.A.S. DI DESTRO GRAZIANO & C.

  Italien

  Virksomheden T.C.U. S.A.S. DI DESTRO GRAZIANO & C., er en Engrossalg, der opererer inden for Mekaniske transmissioner branchen. Den opererer også inden for Luftkompressorer - værktøj og tilbehør, elektrisk værktøj, pneumatisk automation, og Luftkompressorer - værktøj og tilbehør brancherne. Den er baseret i Settimo Torinese, Italien.

 8. CURTY PRECISION

  Frankrig

  Virksomheden CURTY PRECISION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for mekanisk præcisionsbearbejdning, værktøj til metalbearbejdning, og tilslibning brancherne. Den er baseret i St Etienne, Frankrig.

 1. VKR-ABRASIVE S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden VKR-ABRASIVE S.R.O., er en Distributør, der opererer inden for Slibesten branchen. Den opererer også inden for Slibeskiver, Slibemidler, mekaniske, Værktøj og isenkram, Slibeskiver, Slibemidler, mekaniske, og Værktøj og isenkram brancherne. Den er baseret i Blansko, Tjekkiet.

 2. POZZO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden POZZO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for hydraulisk værktøj, og mekaniske bearbejdninger brancherne. Den er baseret i Borgaro Torinese, Italien.

 3. DROESHAUT

  Belgien

  Virksomheden DROESHAUT, er en Engrossalg, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj, ikke-automatisk, Beslag, bygge og anlæg, Værktøj og isenkram, Håndværktøj, ikke-automatisk, mekanisk isenkram, Beslag, bygge og anlæg, og Værktøj og isenkram brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.