• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ung planter til udplantning

Resultater for

Ung planter til udplantning - Import eksport

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Grækenland

  Milis Nurseries specialiserer sig i produktion og handel med frugt- og nøddeplanter. I midten af 1960erne lyttede Konstantinos Milis til behovene fra den græske arboret for sunde genproducerende materialer, og ved hjælp af tidligere velkendte praksisser i regionen, og i samarbejde med geotekniske ingeniører fra denne periode, startede de dannelsen af den første planteskole med frugttræer (ferskner, kirsebær, abrikoser, blommer, æbler, pærer, mandler, valnødder, hasselnødder osv.). Nogle få år senere overtog hans søn, og den nuværende ejer, Vassilios Milis, ledelsen af virksomheden, og udvidede sortimentet med specialiteter og forskellige variationer. I samarbejde med både universitetsinstitutioner i landet og de europæiske institutioner, har vi udviklet træer der kan imødese de stigende krav til producenterne, idet vi arbejder på at bevare en høj kvalitetsstandard af vores frugtplanter. Samtidig har vi investeret i HR med agronomer der er målrettet eftersalgsydelserne. Vi samarbejder med landmanden, og giver kultiveringsrådgivning hvor det er nødvendigt (plantebeskyttelse, gødning, beskæring osv.), samtidig med vi holder os opdateret med alle trends i en moderne verden. På grund af det faktum, at virksomheden er velkendt i hele Europa, modtager vi altid mange nye oplysninger samt nye variationer. Mange års erfaring og en konstant forskning, har gjort os i stand til at mestre nye teknologier, hvormed vi har været involveret i store projekter, både i udlandet og hjemme, og vi er involveret i alle faser, fra plantning til høstning. Spørg os!

 2. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Serbien

  Vi er et hold af erfarne professionelle som producerer frugttræer, dekorative planter, kimplanter og forplantende materiale. Vi giver vores kunder produkter i henhold til de påkrævede specifikationer, nødvendig dokumentation, sammen med en erfaren service og en personaliseret tilgang. Vores produktion er af den højeste kvalitet, og som standard implementerer vi den seneste teknologi og viden inden for plantevækst. Vores købere modtager produkter af den bedste kvalitet som overholder internationale bestemmelser.

 3. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Serbien

  Virksomheden KALEM DJORDJEVIC NURSERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Frugtplanter til udplantning, Frugttræer, prydplanter, små roser, pæretræer, hasselbuske, Frugtplanter til udplantning, og Frugttræer brancherne. Den er baseret i Milutovac, Serbien.

 4. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italien

  Le Green Center er det største af sin art i det centrale Italien og tilbyder fremragende produkter og tjenester, som kan opfylde alle plantens behov. Du kan købe planter af enhver art (frugttræer, akvatika og sumpplanter, til udendørs, succulenter, kødædende planter, palmer, oliventræer, podede planter og mange flere), men også lyshuse, havemøbler i metal, kunstnerisk keramik, gødning, muldjord, kunstige blomster og ikke-nedgravede swimmingpools.

 5. PRODUDELTA 2000 SL

  Spanien

  Vi er anerkendte for vores palmer og træer fra Middelhavet på de nationale og internationale markeder.. Vi producerer og sælger tusindvis af palmer på et areal på 50 ha.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VIVAI E PIANTE DEI F.LLI PANTE' FRANCESCO, SALVATORE E STEFANO M

  Italien

  Produktion af spiral oliventræer og pryd citrusfrugter.

 2. ESTEL KOREKT LTD

  Bulgarien

 3. NARLI BOTANIK

  Tyrkiet

 4. ANGIER INTERNATIONAL

  Frankrig

 5. FLORA WERELD

  Holland

 1. GLI ACERI DI OMATE

  Italien

 2. JPV MIDDENDORF LTD.

  Bulgarien

 1. MÜLLER MÜNCHEHOF GMBH

  Tyskland

 2. FIKIR FIDANCILIK WALNUT NURSERY

  Tyrkiet

 3. POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Rumænien

 4. IL VIVAIO ASSOCIAZIONE TRA PRODUTTORI AGRICOLI

  Italien

 5. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

 6. NURSERY PISTACHIOS AND WALNUTS

  Grækenland

 7. DUTCHMAN INDUSTRIES

  Canada

 8. BELAFLORA LLC

  Belarus

 1. BAKIMCI GLOBAL FIDANCILIK

  Tyrkiet

 2. ALNABATAT

  Holland

 3. FIDANSEC

  Tyrkiet

 4. HOUTMEYERS

  Belgien

 5. ARQUIGARO S.L.

  Spanien

 6. DEIFIL TECHNOLOGY LDA

  Portugal

 7. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE MARIUSZ SZCZERBA

  Polen

 8. OOO "VINOGRAD-ODESSA"

  Ukraine

 9. SZKÓŁKA ROŚLIN OZDOBNYCH SAWANNA

  Polen

 10. FLEUROLEX VITROPLANT PRODUCTION

  Belgien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis