• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ung planter til udplantning

Resultater for

Ung planter til udplantning - Import eksport

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Milis Nurseries specialiserer sig i produktion og handel med frugt- og nøddeplanter. I midten af 1960erne lyttede Konstantinos Milis til behovene fra den græske arboret for sunde genproducerende materialer, og ved hjælp af tidligere velkendte praksisser i regionen, og i samarbejde med geotekniske ingeniører fra denne periode, startede de dannelsen af den første planteskole med frugttræer (ferskner, kirsebær, abrikoser, blommer, æbler, pærer, mandler, valnødder, hasselnødder osv.). Nogle få år senere overtog hans søn, og den nuværende ejer, Vassilios Milis, ledelsen af virksomheden, og udvidede sortimentet med specialiteter og forskellige variationer. I samarbejde med både universitetsinstitutioner i landet og de europæiske institutioner, har vi udviklet træer der kan imødese de stigende krav til producenterne, idet vi arbejder på at bevare en høj kvalitetsstandard af vores frugtplanter. Samtidig har vi investeret i HR med agronomer der er målrettet eftersalgsydelserne. Vi samarbejder med landmanden, og giver kultiveringsrådgivning hvor det er nødvendigt (plantebeskyttelse, gødning, beskæring osv.), samtidig med vi holder os opdateret med alle trends i en moderne verden. På grund af det faktum, at virksomheden er velkendt i hele Europa, modtager vi altid mange nye oplysninger samt nye variationer. Mange års erfaring og en konstant forskning, har gjort os i stand til at mestre nye teknologier, hvormed vi har været involveret i store projekter, både i udlandet og hjemme, og vi er involveret i alle faser, fra plantning til høstning. Spørg os!

 2. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Serbien

  Verified by europages badge

  Vi er et hold af erfarne professionelle som producerer frugttræer, dekorative planter, kimplanter og forplantende materiale. Vi giver vores kunder produkter i henhold til de påkrævede specifikationer, nødvendig dokumentation, sammen med en erfaren service og en personaliseret tilgang. Vores produktion er af den højeste kvalitet, og som standard implementerer vi den seneste teknologi og viden inden for plantevækst. Vores købere modtager produkter af den bedste kvalitet som overholder internationale bestemmelser.

 3. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Serbien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KALEM DJORDJEVIC NURSERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Frugtplanter til udplantning, Frugttræer, prydplanter, små roser, pæretræer, hasselbuske, Frugtplanter til udplantning, og Frugttræer brancherne. Den er baseret i Milutovac, Serbien.

 4. COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Planter, planter engros, og Planter brancherne. Den er baseret i Piedimonte Etneo, Italien.

 5. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italien

  Le Green Center er det største af sin art i det centrale Italien og tilbyder fremragende produkter og tjenester, som kan opfylde alle plantens behov. Du kan købe planter af enhver art (frugttræer, akvatika og sumpplanter, til udendørs, succulenter, kødædende planter, palmer, oliventræer, podede planter og mange flere), men også lyshuse, havemøbler i metal, kunstnerisk keramik, gødning, muldjord, kunstige blomster og ikke-nedgravede swimmingpools.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRODUDELTA 2000 SL

  Spanien

  Vi er anerkendte for vores palmer og træer fra Middelhavet på de nationale og internationale markeder.. Vi producerer og sælger tusindvis af palmer på et areal på 50 ha.

 2. VIVAI E PIANTE DEI F.LLI PANTE' FRANCESCO, SALVATORE E STEFANO M

  Italien

  Produktion af spiral oliventræer og pryd citrusfrugter.

 3. ESTEL KOREKT LTD

  Bulgarien

  Virksomheden ESTEL KOREKT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for havebrug, og periodisk vedligeholdelse af haven brancherne. Den er baseret i Durankulak, Bulgarien.

 4. ANGIER INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden ANGIER INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Ung planter til udplantning, og Ung planter til udplantning brancherne. Den er baseret i Soings En Sologne, Frankrig.

 5. NARLI BOTANIK

  Tyrkiet

  Virksomheden NARLI BOTANIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for stiklinger til frugtplantager, Planteskoler, stiklinger til planteskoler, og frøgartneri til havebrugere brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. FLORA WERELD

  Holland

  Virksomheden FLORA WERELD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for stiklinger podestammer, podekviste, liljeløg, og hyacintløg brancherne. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

 2. GLI ACERI DI OMATE

  Italien

  Virksomheden GLI ACERI DI OMATE, er en Engrossalg, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den er baseret i Agrate Brianza, Italien.

 1. JPV MIDDENDORF LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden JPV MIDDENDORF LTD., er en Multi-Category, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den opererer også inden for Ung planter til udplantning, valnøddetræer, og Ung planter til udplantning brancherne. Den er baseret i Nikolovo, Bulgarien.

 2. MÜLLER MÜNCHEHOF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MÜLLER MÜNCHEHOF GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den er baseret i Seesen, Tyskland.

 3. POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Rumænien

  Virksomheden POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Ung planter til udplantning, og Ung planter til udplantning brancherne. Den er baseret i Neamt, Rumænien.

 4. FIKIR FIDANCILIK WALNUT NURSERY

  Tyrkiet

  Virksomheden FIKIR FIDANCILIK WALNUT NURSERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den er baseret i Bandirma, Tyrkiet.

 5. NURSERY PISTACHIOS AND WALNUTS

  Grækenland

  Virksomheden NURSERY PISTACHIOS AND WALNUTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den er baseret i Volos, Grækenland.

 6. IL VIVAIO ASSOCIAZIONE TRA PRODUTTORI AGRICOLI

  Italien

  Virksomheden IL VIVAIO ASSOCIAZIONE TRA PRODUTTORI AGRICOLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for fennikelplanter, auberginefrø, og tomater brancherne. Den er baseret i Scoglitti-Vittoria, Italien.

 7. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, Landskabsarkitektur - konsulenter, Ung planter til udplantning, væksthuse, Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, Landskabsarkitektur - konsulenter, og Ung planter til udplantning brancherne. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 8. FITAGORA SERRON

  Grækenland

  Virksomheden FITAGORA SERRON, er en Detailsalg, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, planlægning af indendørs design, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Serres, Grækenland.

 1. ECOFLORA

  Belgien

  Virksomheden ECOFLORA, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Ung planter til udplantning, Ung planter til udplantning, haveredskaber, økologiske frø, og stiklinger til frugtplantager brancherne. Den er baseret i Halle, Belgien.

 2. ENRIC REGULL

  Spanien

  Virksomheden ENRIC REGULL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Vinstokke, vindrueplanter, Vinplanter, Planteskole for vin, og Vinstokke brancherne. Den er baseret i Vilafranca Del Penedes, Spanien.

 3. CROSNIER PRODUCTION SARL

  Frankrig

  Virksomheden CROSNIER PRODUCTION SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for indretning af grønne områder brancherne. Den er baseret i Nazelles Negron, Frankrig.

 4. FLEUROLEX VITROPLANT PRODUCTION

  Belgien

  Virksomheden FLEUROLEX VITROPLANT PRODUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for rhododendron, azalea, og frøgartneri til havebrugere brancherne. Den er baseret i Ferrières, Belgien.

 5. ROMBOUTS PLANTENKWEKERIJ

  Belgien

  Virksomheden ROMBOUTS PLANTENKWEKERIJ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for halvbusk til hæk, bambus, urteplante, og havebrug brancherne. Den er baseret i Hamont-Achel, Belgien.

 6. OOO "VINOGRAD-ODESSA"

  Ukraine

  Virksomheden OOO "VINOGRAD-ODESSA", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 7. FIORERIA FLEURS

  Italien

  Virksomheden FIORERIA FLEURS, er en Detailsalg, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den er baseret i Terlizzi, Italien.

 8. DEIFIL TECHNOLOGY LDA

  Portugal

  Virksomheden DEIFIL TECHNOLOGY LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den er baseret i Serzedelo-Póvoa De Lanhoso, Portugal.

 9. BAKIMCI GLOBAL FIDANCILIK

  Tyrkiet

  Virksomheden BAKIMCI GLOBAL FIDANCILIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for citrusfrugter brancherne. Den er baseret i Hatay, Tyrkiet.

 10. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE MARIUSZ SZCZERBA

  Polen

  Virksomheden GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE MARIUSZ SZCZERBA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den er baseret i Zalesie Górne, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis