• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ung planter i potter

Resultater for

Ung planter i potter - Import eksport

 1. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, hegn, inden- og udendørsplanter, Ung planter i potter, oleander, væksthuse, planter engros, granatæbler, og blomsterplanter brancherne. Den er baseret i Grottammare, Italien.

 2. LUXURYTREES.COM®

  Østrig

  Virksomheden LUXURYTREES.COM®, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Frugttræer, Bonsai-træer, landskabsarkitektur, Ung planter i potter, Frugttræer, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i St. Johann In Tirol, Østrig.

 3. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Italien

  Virksomheden AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede blomster, planter og frugter branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, aromatiske urter, aroma- og medicinalplanter, blomster og planter engros, og Ung planter i potter brancherne. Den er baseret i Albenga, Italien.

 4. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Holland

  Virksomheden VAN VLIET FLOWER GROUP, er en Distributør, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, afskårne blomster, distribution af afskårne blomster, Ung planter i potter, og blomster og planter engros brancherne. Den er baseret i Honselersdijk, Holland.

 5. FLEURS VRY

  Luxembourg

  Virksomheden FLEURS VRY, er en Distributør, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Ung planter i potter, fremstilling af bryllupsbuketter, eksotiske plante, og grønne planter brancherne. Den er baseret i Hellange, Luxembourg.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HYDRO-MANIA

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HYDRO-MANIA, er en Multi-Category, der opererer inden for Hydrokultur, udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Ung planter i potter, Blomster til udplantning, hydrokultur, Bedplanter, blomsterløg og frø, Ung planter i potter, og Blomster til udplantning brancherne. Den er baseret i Birstall, Det Forenede Kongerige.

 2. KERN & DRIVE GMBH

  Ungarn

  Virksomheden KERN & DRIVE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, reservedele til havebrugs- og landbrugsmaskiner, dele til industrimaskiner, Ung planter i potter, og gardnerimaskiner brancherne. Den er baseret i Gyor, Ungarn.

 3. KRITIKACERAMICA

  Grækenland

  Virksomheden KRITIKACERAMICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Keramik, håndlavet, blomsterkrukker, keramik med håndlavede dekorationer, Keramik, håndlavet, og lerkrukker brancherne. Den er baseret i Hraklio, Grækenland.

 4. PAULOWNIA EUROPA

  Rumænien

  Virksomheden PAULOWNIA EUROPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Skovplanter til udplantning, Planter, Ung planter i potter, Grønne planter, Skovplanter til udplantning, Planter, Ung planter i potter, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Cristian, Rumænien.

 5. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden SENKAP PLASTIK LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, overvågning, krukker til emballering, og vaseunderlag brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Luxembourg

  Virksomheden BAMSCHOUL MARTIN WAHL, er en Detailsalg, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Frugttræer, blomsterbuske, Frugttræer, træer, og anlæggelse af haver brancherne. Den er baseret i Eppeldorf, Luxembourg.

 2. CASHPO DESIGN

  Tyskland

  Virksomheden CASHPO DESIGN, er en Detailsalg, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Kunstige planter, blomsterkasser, og Kunstige planter brancherne. Den er baseret i Königs Wusterhausen, Tyskland.

 1. LUCIEN BINSFELD

  Luxembourg

  Virksomheden LUCIEN BINSFELD, er en Detailsalg, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Ung planter i potter, Dekorationsting, fældning af farlige træer, og opsætning af hegn til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Oberpallen, Luxembourg.

 2. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skovplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Grønne planter, Ung planter i potter, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD.

  Seychellerne

  Virksomheden ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den er baseret i Jiaxing, Seychellerne.

 4. MAŁA SZKLARNIA

  Polen

  Virksomheden MAŁA SZKLARNIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for planter til kontorer, og inden- og udendørsplanter brancherne. Den er baseret i Wrocław, Polen.

 5. ALCHIMAWEB S.L.

  Spanien

  Virksomheden ALCHIMAWEB S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for gartneri, frø, svampedyrkning, og LED plantelys brancherne. Den er baseret i Vilamalla, Spanien.

 6. DEFORCHE EXPORT

  Belgien

  Virksomheden DEFORCHE EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for planter og blomster fra haven, og eksportører af prydplanter brancherne. Den er baseret i Lochristi, Belgien.

 7. PELARGONIUM DECOCK

  Belgien

  Virksomheden PELARGONIUM DECOCK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Planter, blomsterplanter, og Planter brancherne. Den er baseret i Comines, Belgien.

 8. ECOPLUS CO., LTD.

  Sydkorea

  Virksomheden ECOPLUS CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for vaser, og blomsterkrukker brancherne. Den er baseret i JEOLLABUK-DO, Sydkorea.

 1. FLOREAC

  Belgien

  Virksomheden FLOREAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for stueplanter, og stiklinger have brancherne. Den er baseret i Lochristi, Belgien.

 2. FLORADREAM MÉDITERRANÉE

  Tunisien

  Virksomheden FLORADREAM MÉDITERRANÉE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den er baseret i Tunis, Tunisien.

 3. PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED

  Sri Lanka

  Virksomheden PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, dyrkning af poppeltræer, Ung planter i potter, og Jord og substrat brancherne. Den er baseret i Negombo, Sri Lanka.

 4. BELGICACTUS

  Belgien

  Virksomheden BELGICACTUS, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Ung planter i potter, og kaktus brancherne. Den er baseret i Westerlo, Belgien.

 5. VIVAIO DEL SOLE

  Italien

  Virksomheden VIVAIO DEL SOLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for middelhavsplanter, og planteskoler palmer brancherne. Den er baseret i Martinsicuro, Italien.

 6. OPEKO

  Polen

  Virksomheden OPEKO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den er baseret i Kraśnik, Polen.

 7. FOURNIER TUINCENTRUM

  Belgien

  Virksomheden FOURNIER TUINCENTRUM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Blomsterplanter, Blomsterplanter, og afskårne blomster brancherne. Den er baseret i Menen, Belgien.

 8. KOREAMICA

  Nordkorea

  Virksomheden KOREAMICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den er baseret i Busan, Nordkorea.

 9. MICHIELS

  Belgien

  Virksomheden MICHIELS, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Ung planter i potter, og geranier brancherne. Den er baseret i Sint-Katelijne-Waver, Belgien.

 10. FLORAMED

  Tunisien

  Virksomheden FLORAMED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, og Ung planter i potter brancherne. Den er baseret i Ariana, Tunisien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis