• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ung planter i potter

Resultater for

Ung planter i potter - Import eksport

 1. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, hegn, inden- og udendørsplanter, Ung planter i potter, oleander, væksthuse, planter engros, granatæbler, og blomsterplanter brancherne. Den er baseret i Grottammare, Italien.

 2. LUXURYTREES.COM®

  Østrig

  Virksomheden LUXURYTREES.COM®, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Frugttræer, Bonsai-træer, landskabsarkitektur, Ung planter i potter, Frugttræer, og Bonsai-træer brancherne. Den er baseret i St. Johann In Tirol, Østrig.

 3. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Italien

  Virksomheden AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede blomster, planter og frugter branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, aromatiske urter, aroma- og medicinalplanter, blomster og planter engros, og Ung planter i potter brancherne. Den er baseret i Albenga, Italien.

 4. CASHPO DESIGN

  Tyskland

  Virksomheden CASHPO DESIGN, er en Detailsalg, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Kunstige planter, blomsterkasser, og Kunstige planter brancherne. Den er baseret i Königs Wusterhausen, Tyskland.

 5. PAULOWNIA EUROPA

  Rumænien

  Virksomheden PAULOWNIA EUROPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Skovplanter til udplantning, Planter, Ung planter i potter, Grønne planter, Skovplanter til udplantning, Planter, Ung planter i potter, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Cristian, Rumænien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KRITIKACERAMICA

  Grækenland

  Virksomheden KRITIKACERAMICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Keramik, håndlavet, blomsterkrukker, keramik med håndlavede dekorationer, Keramik, håndlavet, og lerkrukker brancherne. Den er baseret i Hraklio, Grækenland.

 2. HYDRO-MANIA

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HYDRO-MANIA, er en Multi-Category, der opererer inden for Hydrokultur, udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Ung planter i potter, Blomster til udplantning, hydrokultur, Bedplanter, blomsterløg og frø, Ung planter i potter, og Blomster til udplantning brancherne. Den er baseret i Birstall, Det Forenede Kongerige.

 3. LUCIEN BINSFELD

  Luxembourg

  Virksomheden LUCIEN BINSFELD, er en Detailsalg, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Ung planter i potter, Dekorationsting, fældning af farlige træer, og opsætning af hegn til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Oberpallen, Luxembourg.

 4. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden SENKAP PLASTIK LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, overvågning, krukker til emballering, og vaseunderlag brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skovplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Grønne planter, Ung planter i potter, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 1. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Holland

  Virksomheden VAN VLIET FLOWER GROUP, er en Distributør, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, afskårne blomster, distribution af afskårne blomster, Ung planter i potter, og blomster og planter engros brancherne. Den er baseret i Honselersdijk, Holland.

 2. FLEURS VRY

  Luxembourg

  Virksomheden FLEURS VRY, er en Distributør, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Ung planter i potter, fremstilling af bryllupsbuketter, eksotiske plante, og grønne planter brancherne. Den er baseret i Hellange, Luxembourg.

 1. KERN & DRIVE GMBH

  Ungarn

  Virksomheden KERN & DRIVE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, reservedele til havebrugs- og landbrugsmaskiner, dele til industrimaskiner, Ung planter i potter, og gardnerimaskiner brancherne. Den er baseret i Gyor, Ungarn.

 2. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Luxembourg

  Virksomheden BAMSCHOUL MARTIN WAHL, er en Detailsalg, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Frugttræer, blomsterbuske, Frugttræer, træer, og anlæggelse af haver brancherne. Den er baseret i Eppeldorf, Luxembourg.

 3. ALCHIMAWEB S.L.

  Spanien

  Virksomheden ALCHIMAWEB S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for gartneri, frø, svampedyrkning, og LED plantelys brancherne. Den er baseret i Vilamalla, Spanien.

 4. ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD.

  Seychellerne

  Virksomheden ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den er baseret i Jiaxing, Seychellerne.

 5. MAŁA SZKLARNIA

  Polen

  Virksomheden MAŁA SZKLARNIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for planter til kontorer, og inden- og udendørsplanter brancherne. Den er baseret i Wrocław, Polen.

 6. PELARGONIUM DECOCK

  Belgien

  Virksomheden PELARGONIUM DECOCK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for Planter, blomsterplanter, og Planter brancherne. Den er baseret i Comines, Belgien.

 7. ECOPLUS CO., LTD.

  Sydkorea

  Virksomheden ECOPLUS CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for vaser, og blomsterkrukker brancherne. Den er baseret i JEOLLABUK-DO, Sydkorea.

 8. PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED

  Sri Lanka

  Virksomheden PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørv og kompost branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, dyrkning af poppeltræer, Ung planter i potter, og Jord og substrat brancherne. Den er baseret i Negombo, Sri Lanka.

 1. FLOREAC

  Belgien

  Virksomheden FLOREAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for stueplanter, og stiklinger have brancherne. Den er baseret i Lochristi, Belgien.

 2. FLORADREAM MÉDITERRANÉE

  Tunisien

  Virksomheden FLORADREAM MÉDITERRANÉE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den er baseret i Tunis, Tunisien.

 3. DEFORCHE EXPORT

  Belgien

  Virksomheden DEFORCHE EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for planter og blomster fra haven, og eksportører af prydplanter brancherne. Den er baseret i Lochristi, Belgien.

 4. BELGICACTUS

  Belgien

  Virksomheden BELGICACTUS, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Ung planter i potter, og kaktus brancherne. Den er baseret i Westerlo, Belgien.

 5. VIVAIO DEL SOLE

  Italien

  Virksomheden VIVAIO DEL SOLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for middelhavsplanter, og planteskoler palmer brancherne. Den er baseret i Martinsicuro, Italien.

 6. OPEKO

  Polen

  Virksomheden OPEKO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den er baseret i Kraśnik, Polen.

 7. KOREAMICA

  Nordkorea

  Virksomheden KOREAMICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den er baseret i Busan, Nordkorea.

 8. GREEN CONCEPT

  Belgien

  Virksomheden GREEN CONCEPT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den opererer også inden for leje af planter brancherne. Den er baseret i Wemmel, Belgien.

 9. CENTRAFLOR

  Belgien

  Virksomheden CENTRAFLOR, er en Engrossalg, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, Blomsterhandlere - udstyr og materiel, Ung planter i potter, og Blomsterhandlere - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Charleroi, Belgien.

 10. HORTICULTURE YERNAULT

  Belgien

  Virksomheden HORTICULTURE YERNAULT, er en Engrossalg, der opererer inden for Ung planter i potter branchen. Den er baseret i Lessines, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis