• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • maskiner og udstyr til branchen for forarbejdning af kød

Resultater for

Maskiner og udstyr til branchen for forarbejdning af kød - Tyskland

Tyskland
  1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

  2. TVI GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Uanset om der er tale om bøffer, schnitzel, roulader, koteletter, grillspyd eller shashlik - så kan kunder over hele verden drage fordel af effektivitet, økonomisk, hygiejnisk og sikkerhed, takket være vores kraftfulde løsninger. I detailhandlen som i restaurationsbranchen. Dag efter dag, og uden kompromisser. Vi har specialiseret os i opdeling af kød siden vores grundlæggelse i 2004 - og vi er en førende producent af kødopdelingsmaskiner og komplette opdelingslinjer. Vores brede sortiment af produkter inkluderer effektive, behovsbaserede løsninger til korrekt temperaturkontrol og frysning, presning, portionering, automatisering, omvikling af grillspyd og produktion af kebabspyd. De højteknologiske systemer fra TVI spænder fra kødtemperaturregulering af startproduktet til næsten enhver form for portionering, manuel eller automatisk indsættelse i bakker med efterfølgende vægtkontrol, til overførsel af den færdige del til emballeringsmaskinen.

  3. SCHNITZELMASTER GMBH

    Tyskland

    Den manuelle "Schnitzelmaster" til kroejere, slagtere og cateringfirmaer – den automatiske "Schnitzelmaster" til storkøkkener og slagterier. Enten banker du kødet, et støjende og ikke ligefrem rent arbejde, eller du "steaker" kødet, hvor den oprindelige kødkvalitet ikke forbedres, men forarbejdes til "hakket kød". Forskellen ligger i "Schnitzelmaster". "Mastern®" er en særlig proces til for at gøre kødet mørt (egnet til alle knoglefri kødstykker), hvor kødfibrene strækkes uden at rive dem op – bevarer karakteren af frisk kød.