• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • maskiner og udstyr til branchen for forarbejdning af kød

Resultater for

Maskiner og udstyr til branchen for forarbejdning af kød

TysklandMünchen, Nürnberg og Bavière
  1. TVI GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Uanset om der er tale om bøffer, schnitzel, roulader, koteletter, grillspyd eller shashlik - så kan kunder over hele verden drage fordel af effektivitet, økonomisk, hygiejnisk og sikkerhed, takket være vores kraftfulde løsninger. I detailhandlen som i restaurationsbranchen. Dag efter dag, og uden kompromisser. Vi har specialiseret os i opdeling af kød siden vores grundlæggelse i 2004 - og vi er en førende producent af kødopdelingsmaskiner og komplette opdelingslinjer. Vores brede sortiment af produkter inkluderer effektive, behovsbaserede løsninger til korrekt temperaturkontrol og frysning, presning, portionering, automatisering, omvikling af grillspyd og produktion af kebabspyd. De højteknologiske systemer fra TVI spænder fra kødtemperaturregulering af startproduktet til næsten enhver form for portionering, manuel eller automatisk indsættelse i bakker med efterfølgende vægtkontrol, til overførsel af den færdige del til emballeringsmaskinen.

  2. SCHNITZELMASTER GMBH

    Tyskland

    Den manuelle "Schnitzelmaster" til kroejere, slagtere og cateringfirmaer – den automatiske "Schnitzelmaster" til storkøkkener og slagterier. Enten banker du kødet, et støjende og ikke ligefrem rent arbejde, eller du "steaker" kødet, hvor den oprindelige kødkvalitet ikke forbedres, men forarbejdes til "hakket kød". Forskellen ligger i "Schnitzelmaster". "Mastern®" er en særlig proces til for at gøre kødet mørt (egnet til alle knoglefri kødstykker), hvor kødfibrene strækkes uden at rive dem op – bevarer karakteren af frisk kød.

Filtre

Resultater for

Maskiner og udstyr til branchen for forarbejdning af kød

Antal resultater

2 Virksomheder

Virksomhedstype