• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trykstøbning af aluminium

Resultater for

Trykstøbning af aluminium - Import eksport

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1999 i Slovenien af Gregor Fras og Blaž Fras. Virksomheden har specialiseret sig på højtryksstøbning, overfladebehandling og specialfremstillede produkter af aluminiumslegering. Hovedaktiviteten hos Kofra - livarna d.o.o. er trykstøbning. Vi arbejder med forskellige typer aluminiumslegeringer, men vi er specialiseret i legeringerne EN AB 46100, EN AB 47100 og EN AB 44300. Vi producerer en bred vifte af aluminiumsstøbninger til motordele, elektrodedele, bildele, traktordele, pumper, strømdrevet og manuelt værktøj og meget mere ...Vi tilpasser støbejern til vores kunders behov og ønsker. Den månedlige produktion af disse støbedele i vores faciliteter overstiger 130 tons.Vores virksomhed er certificeret for kvalitetsstyringssystem - ISO 9001/2008 og vi gør klar til at blive certificeret for ISO / TS 16949 og ISO 14001Virksomhedens mest relevante markeder er det slovenske og tyske marked, men vi udvider mere og mere. Vores produktionsprogram er tilpasset til kravene inden for den elektriske industri og bilindustrien.Besøg vores website eller kontakt os uanset forespørgslen - vi hjælper dig gerne.

 2. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed blev grundlagt i 1954. I virksomhedens tidlige dage blev forskruningerne fremstillet af koldstøbt aluminium. I begyndelsen af 1980'erne blev trykstøbt zink introduceret i produktionen. Lidt senere blev produktionen udvidet til også at omfatte aluminiumsstøbning. Vores succesrige forretningsudvikling er fortsat præget af et afbalanceret forhold mellem tradition og fremskridt. I dag leverer vi til vores kunder fra industriel og medicinsk teknologi, maskinteknik, bilindustrien, byggeri og møbelindustrier overalt i Europa, med produkter fremstillet i støbt aluminium, støbt zink og koldstøbt aluminium. Med vores kernekompetence inden for støbt aluminium og zink, samt koldstøbt aluminium, modtager vores klienter dagligt hjælp, lige fra fremstilling og levering, til installation.

 3. G.M.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  G.M.S. har siden 1985 produceret støbte emner i aluminium og varmpressede emner i messing efter kundens anvisninger for at opnå et nøglefærdigt produkt. Vi har et bredt netværk af underleverandører, der sørger for behandling på maskinværksted og overfladebehandling såsom polering, sandblæsning og galvanisering. Vi tilbyder et bredt produktsortiment både inden for støbning af aluminium og varmpresning af messing.

 4. FPT FONDERIA PRESSOFUSIONE TAPPARO

  Italien

  Verified by europages badge

  FPT Pressofusione Tapparo, med over 50 års erfaring i sektoren, udfører støbearbejde på vegne af tredjeparter med aluminiumslegeringer, zamak og specielle korrosionsbeskyttende legeringer. Virksomheden, styret direkte af ejeren i direkte kontakt med produktionsaktiviteten, har gennem årene været i stand til at øge og implementere både det kvalitative aspekt af sine produkter og det dimensionelle aspekt af sine medarbejdere

 5. FONDERIA FASSI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIA FASSI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for støberier aluminium, præcisionsstøbning, støberier trykstøbning, aluminiumslegeringer, trykstøbning af aluminium, og trykstøbning zink aluminium brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HORST PIELHAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, trykstøbning af aluminium, formning under tryk, aluminium, aluminiumsstøbning, og Aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 2. LA SPADA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA SPADA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, Trykstøbningsforme, støberi, trykstøbning af aluminium, Finmekanik, aluminiumslegeringer, Trykstøbningsforme, støberier aluminium, og præcisionsstøbning brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

 3. PMB BUGATTI SRL - PRESSOFUSIONE ALLUMINIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PMB BUGATTI SRL - PRESSOFUSIONE ALLUMINIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for fremstilling af forme, støberier aluminium, støberier trykstøbning, aluminiumsfusion, formning under tryk, trykstøbning af aluminium, design støbeforme, og form til trykstøbning brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 4. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitetsgeneratorer branchen. Den opererer også inden for Trefødder, Generatorenheder, Trefødder, strømgeneratorer, Generatorenheder, trykstøbning af aluminium, rotorer, og reduktionsgearkasse brancherne. Den er baseret i Gemmingen, Tyskland.

 5. G.A. RÖDERS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden G.A. RÖDERS GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning af plastmaterialer branchen. Den opererer også inden for formning under tryk, ultralydssvejsning, konstruktion af redskaber, fusion af zink under tryk, uddannelse, og trykstøbning af aluminium brancherne. Den er baseret i Soltau, Tyskland.

 1. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som vigtig, certificeret producent af aluminiumtryk- og kokillestøbeemner imødeser vi med selvbevidsthed de tekniske og økonomiske udfordringer fra nye markeder. I de 50 års firmahistorie har vi udviklet os til et enormt effektivt støberi, der via motiverede og højt kvalificerede medarbejdere, investeringer i topmoderne produktionsteknik og avancerede produktionsmetoder har nået en høj fleksibilitet som kundestøberi. Et andet vigtigt virksomhedsområde er produktion og afsætning af førsteklasses enkeltdele til fremstilling af markiser og solafskærmninger til havestuer. Yderligere oplysninger får du på www.paulvoss.de! VOSS: Udformning med aluminium!

 2. PYRAMIDS TECHNOLOGY CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Pyramids Tech er en førende udbyder af brugerdefineret plastinjektion, formning og fremstilling af metaldele som aluminiumstrykstøbning, ekstrudering, stempling, udsmykning og montage. Vi fokuserer på personer, teknik, teknologi og service for at give en one-stop løsning. Vores ingeniørservice som casestudie, DFM, CPK og videnskabelig støbning hjælper med dine samlede omkostninger, produktkvalitet, fremstillingsproces og markedsføring fra prototyper, mindre prøveserier og masseproduktion.

 1. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Kina

  Professionel udbyder af trykgods, sandgods, smedejernsdele, stansedele, forarbejdede produkter og færdigfremstillede produkter af forskellige typer materialer, herunder især metal.

 2. ABF LT

  Litauen

  Virksomheden ABF LT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for trykstøbning af aluminium, og Forbedring af metal brancherne. Den er baseret i Mazeikiai, Litauen.

 3. SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for aluminiumsfusion, bearbejdning i aluminium og jern, trykstøbning af aluminium, og udførelse i jord og lille lavning brancherne. Den er baseret i Gebze / Kocaeli, Tyrkiet.

 4. KAPIL COREPACKS PVT LTD

  Indien

  Virksomheden KAPIL COREPACKS PVT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske motorer og dele branchen. Den opererer også inden for rotorer, og trykstøbning af aluminium brancherne. Den er baseret i Gurgaon, Indien.

 5. SANDER DRUCKGUSS

  Tyskland

  Virksomheden SANDER DRUCKGUSS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for formning under tryk, trykstøbning af aluminium, og støberi brancherne. Den er baseret i Nordrhein-Westfalen-Ennepetal, Tyskland.

 6. AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K., er en Distributør, der opererer inden for Gummi - tekniske elementer til industrien branchen. Den opererer også inden for Gummiprofiler, Gummiformdele, gevindskårne emner, og trykstøbning af aluminium brancherne. Den er baseret i Tönisvorst, Tyskland.

 7. SAM QUICK DIE CASTING CO., LTD

  Kina

  Virksomheden SAM QUICK DIE CASTING CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Prototyper, industrielle branchen. Den opererer også inden for trykstøbning af aluminium, prototyper i aluminium, støberier trykstøbning, og trykgods brancherne. Den er baseret i Ningbo, Kina.

 8. AB FONDERIE ITALIA

  Italien

  Virksomheden AB FONDERIE ITALIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for trykstøbning af aluminium, smeltning i kokille, voksudsmeltning, og smeltning af kugleformet jern brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 1. PRESTIJ METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden PRESTIJ METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykstøbningsforme branchen. Den opererer også inden for trykstøbning af aluminium brancherne. Den er baseret i Düzce, Tyrkiet.

 2. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarien

  Virksomheden METAL TECHNOLOGY GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for trykstøbning af aluminium, Sfærisk grafitstøbejern, centrifugalsmeltning, og råjern brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 3. DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM

  Frankrig

  Virksomheden DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for støberier letmetallegering, trykstøbning af aluminium, og præcisionsstøbning brancherne. Den er baseret i Vayrac, Frankrig.

 4. WAGNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WAGNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for trykstøbning af aluminium, og c.n.c. fræsning brancherne. Den er baseret i Eggolsheim, Tyskland.

 5. OKIMA OTOMOTIV LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden OKIMA OTOMOTIV LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for trykstøbning af aluminium, og design af forme til trykstøbning brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 6. SLÉVÁRNA HLINÍKU S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden SLÉVÁRNA HLINÍKU S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - bearbejdning, trykstøbning af aluminium, CNC-fræsearbejde, og fremstilling af forme brancherne. Den er baseret i Nový Bor, Tjekkiet.

 7. LOMOPRESS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LOMOPRESS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for trykstøbning af aluminium, og støberier trykstøbning brancherne. Den er baseret i Monticelli Brusati, Italien.

 8. TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER

  Tyskland

  Virksomheden TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Bearbejdning af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for trykstøbning af aluminium, fusion af zink under tryk, og Præcisionsstansedele brancherne. Den er baseret i Gräfelfing, Tyskland.

 9. EAST PRECISION TECHNOLOGY GROUP LIMITED

  Kina

  Virksomheden EAST PRECISION TECHNOLOGY GROUP LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - husholdningsprodukter branchen. Den opererer også inden for Plastindsprøjtning, og trykstøbning af aluminium brancherne. Den er baseret i Shenzhen, Guangdong, Kina.

 10. OFFICINA MECCANICA LONGHI DI LONGHI FABIO

  Italien

  Virksomheden OFFICINA MECCANICA LONGHI DI LONGHI FABIO, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for trykstøbning af aluminium, aluminiumsfusion, og aluminium-trykgods brancherne. Den er baseret i Erba, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis