• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trykstøbning af aluminium

Resultater for

Trykstøbning af aluminium - Import eksport

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Kofra - livarna D.O.O. er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1999 i Slovenien af Gregor Fras og Blaž Fras. Virksomheden har specialiseret sig på højtryksstøbning, overfladebehandling og specialfremstillede produkter af aluminiumslegering. Hovedaktiviteten hos Kofra - livarna d.o.o. er trykstøbning. Vi arbejder med forskellige typer aluminiumslegeringer, men vi er specialiseret i legeringerne EN AB 46100, EN AB 47100 og EN AB 44300. Vi producerer en bred vifte af aluminiumsstøbninger til motordele, elektrodedele, bildele, traktordele, pumper, strømdrevet og manuelt værktøj og meget mere ...Vi tilpasser støbejern til vores kunders behov og ønsker. Den månedlige produktion af disse støbedele i vores faciliteter overstiger 130 tons.Vores virksomhed er certificeret for kvalitetsstyringssystem - ISO 9001/2008 og vi gør klar til at blive certificeret for ISO / TS 16949 og ISO 14001Virksomhedens mest relevante markeder er det slovenske og tyske marked, men vi udvider mere og mere. Vores produktionsprogram er tilpasset til kravene inden for den elektriske industri og bilindustrien.Besøg vores website eller kontakt os uanset forespørgslen - vi hjælper dig gerne.

 2. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Vores virksomhed blev grundlagt i 1954. I virksomhedens tidlige dage blev forskruningerne fremstillet af koldstøbt aluminium. I begyndelsen af 1980'erne blev trykstøbt zink introduceret i produktionen. Lidt senere blev produktionen udvidet til også at omfatte aluminiumsstøbning. Vores succesrige forretningsudvikling er fortsat præget af et afbalanceret forhold mellem tradition og fremskridt. I dag leverer vi til vores kunder fra industriel og medicinsk teknologi, maskinteknik, bilindustrien, byggeri og møbelindustrier overalt i Europa, med produkter fremstillet i støbt aluminium, støbt zink og koldstøbt aluminium. Med vores kernekompetence inden for støbt aluminium og zink, samt koldstøbt aluminium, modtager vores klienter dagligt hjælp, lige fra fremstilling og levering, til installation.

 3. G.M.S.

  Italien

  G.M.S. har siden 1985 produceret støbte emner i aluminium og varmpressede emner i messing efter kundens anvisninger for at opnå et nøglefærdigt produkt. Vi har et bredt netværk af underleverandører, der sørger for behandling på maskinværksted og overfladebehandling såsom polering, sandblæsning og galvanisering. Vi tilbyder et bredt produktsortiment både inden for støbning af aluminium og varmpresning af messing.

 4. AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K.

  Tyskland

 5. FONDERIA FASSI

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. LA SPADA S.R.L.

  Italien

 3. PMB BUGATTI SRL - PRESSOFUSIONE ALLUMINIO

  Italien

 4. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

  Tyskland

 5. G.A. RÖDERS GMBH & CO KG

  Tyskland

 1. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som vigtig, certificeret producent af aluminiumtryk- og kokillestøbeemner imødeser vi med selvbevidsthed de tekniske og økonomiske udfordringer fra nye markeder. I de 50 års firmahistorie har vi udviklet os til et enormt effektivt støberi, der via motiverede og højt kvalificerede medarbejdere, investeringer i topmoderne produktionsteknik og avancerede produktionsmetoder har nået en høj fleksibilitet som kundestøberi. Et andet vigtigt virksomhedsområde er produktion og afsætning af førsteklasses enkeltdele til fremstilling af markiser og solafskærmninger til havestuer. Yderligere oplysninger får du på www.paulvoss.de! VOSS: Udformning med aluminium!

 2. PYRAMIDS TECHNOLOGY CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Pyramids Tech er en førende udbyder af brugerdefineret plastinjektion, formning og fremstilling af metaldele som aluminiumstrykstøbning, ekstrudering, stempling, udsmykning og montage. Vi fokuserer på personer, teknik, teknologi og service for at give en one-stop løsning. Vores ingeniørservice som casestudie, DFM, CPK og videnskabelig støbning hjælper med dine samlede omkostninger, produktkvalitet, fremstillingsproces og markedsføring fra prototyper, mindre prøveserier og masseproduktion.

 1. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Kina

  Professionel udbyder af trykgods, sandgods, smedejernsdele, stansedele, forarbejdede produkter og færdigfremstillede produkter af forskellige typer materialer, herunder især metal.

 2. ABF LT

  Litauen

 3. SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S.

  Tyrkiet

 4. KAPIL COREPACKS PVT LTD

  Indien

 5. AB FONDERIE ITALIA

  Italien

 6. DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM

  Frankrig

 7. WAGNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarien

 1. OKIMA OTOMOTIV LTD.

  Tyrkiet

 2. PRESTIJ METAL

  Tyrkiet

 3. LOMOPRESS S.R.L.

  Italien

 4. TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER

  Tyskland

 5. SLÉVÁRNA HLINÍKU S.R.O.

  Tjekkiet

 6. EAST PRECISION TECHNOLOGY GROUP LIMITED

  Kina

 7. OFFICINA MECCANICA LONGHI DI LONGHI FABIO

  Italien

 8. METALFOND S.R.L.

  Italien

 9. STUDIO DSM

  Italien

 10. SAM QUICK DIE CASTING CO., LTD

  Kina