• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konstruktioner- aluminium-

Resultater for

Konstruktioner- aluminium- - Import eksport

 1. SC PROFINOX SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed Profinox, blev grundlagt i 2005 med det formål at blive den primære leverandør inden for komplekse forarbejdningsprodukter i rustfrit stål, samt services inden for fødevare og farmaceutiske industrier i Rumænien. Profinox’s vision er, at bearbejdsningsindustrien inden for rustfrit stål i Rumænien kan og skal forvandles, for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder. Takket være et dedikeret team af ingeniører og specialister på området, brug af nyskabende udstyr og teknologi, sikrer vi, at alle vores kunders og partneres projekter udføres med maksimal effektivitet. Profinox udfører med succes et bredt udvalg af komplekse tjenester: svejsning af rustfrit stål, laserskæring, CNC-bøjning, rulning, skæring af pladestål og profiler, sandblæsning af rustfrit stål, mekanisk bearbejdning af rustfrit stål, CAD-design, pulverlakering osv. Vi leverer også en professionel produktionsservice og specifikke produkter med rustfrit stål (tanke, maskinafskærmninger, transportbånd, metalstrukturer eller HoReCa-produkter). Profinox er din pålidelige partner – uanset hvad din branche eller aktivitet er. Fordi vi GØR hvad vi ved, og vi VED hvad vi gør. Vores mål er at forsyne Profinox-kunderne inden for fødevarebranchen og den farmaceutiske industri med enestående kvalitetsprodukter, og komplekse bearbejdningstjenester inden for rustfrit stål, der overholder de standarder som er kendetegnet med vores virksomhedsnavn, Profinox. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. 10X ALUMINIUM PERGOLAS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  10X er en førende producent af motoriserede pergolasystemer i aluminium beliggende i Tyrkiet. Vores omhyggeligt designede udendørs- og indendørspergolasystemer er særdeles detaljerede, med skjulte forbindelser, vandudledningskanaler og monteringsdele. Vi tilbyder et alsidigt udvalg af førsteklasses produkter som bygget til at være holdbare, takket være banebrydende teknologi. Vores omfattende kollektion omfatter pergolaer, markiser, temperaturkontrolsystemer, paneltagsystemer, skydedøre, forseglingssystemer med skydeglas, motoriserede pergolaer, rullende tage, glastage, guillotine glassystemer og mange andre udendørsløsninger. Hvad enten du har brug for at forbedre haven i dit hjem eller en forretningsterrasse, kan du finde det perfekte produkt til at gøre dit udendørsområde endnu bedre. Vores succes ligger i vores holds passion og ekspertise, bestående af erfarne arkitekter, ingeniører og designere som er dedikeret til at lavere de bedste løsninger. Takket være et tæt samarbejde med vores kunder, forstår vi deres behov og forventninger, hvilket gør det muligt for os at levere skræddersyede løsninger som passer til deres unikke krav. Vi er stolte over den enestående kvalitet af vores produkter og tjenester. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og vi er forpligtet til at overgå forventningerne på ethvert trin af processen, fra den oprindelige konsultation til den endelige installation. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. ACS LUX

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACS LUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportører, overhead- og gulv- branchen. Den opererer også inden for Konstruktioner, aluminium-, Konstruktioner, aluminium-, Gulvtransportør, Ophængt transportbånd, og køkkenborde brancherne. Den er baseret i Drinklange, Luxembourg.

 4. METAWELL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAWELL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Skibsbygning, stråle forsænkede lofter i aluminium, opvarmning lofter, Letvægtselementer, Loftsplader, facadebelægninger, Sandwichplade, Honeycombpaneler af aluminium, og Loftsstrålevarmeplader brancherne. Den er baseret i Neuburg, Tyskland.

 5. PC REALIT

  Slovakiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden PC REALIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for aluminium engros, profiler i aluminium, ekstruderede aluminiumsprofiler, Aluminiumsprofiler efter mål, profiler i isoleret og ekstruderet aluminium, lakering af profiler, aluminiumsfacader, flade barrer i aluminium, og T-stykker i aluminium brancherne. Den er baseret i Bratislava, Slovakiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ADEK BAUTEILE GMBH

  Tyskland

  Vi fremstiller filtre af aluminium og rustfrit stål samt færdigkomponenter efter tegning af strengpressede aluminiumprofiler og rustfrit stål. Lasertekstning eller -gravering eller montering af hele modulgrupper på egen fabrik afrunder vores sortiment. Vi kan bl.a. tilbyde-Flammebeskyttelsesfiltre DIN 18869-5 type A -Metalgitterfiltre -Bearbejdning af strengpressede aluminiumprofiler til greb, afdækninger m.m. -Lasergravering/-tekstning i aluminium og rustfrit stål -Montering af modulgrupper Vi har fabrikker i: Tyskland, Polen, Tyrkiet, Spanien og Kina. Ud over kendte producenter af husholdningsapparater har vi også kunder inden for underholdningselektronik samt anlægs- og maskinkonstruktion. "High-End" eller "Low Cost" – vi vejleder dig fra udvikling til logistik, og vores tjenesteydelser er altid tilpasset din virksomheds unikke behov. Med produktionsanlæg i flere lande kan vi altid tilbyde konkurrencedygtige og fleksible løsninger.

 2. ARCONIC ARCHITECTURAL PRODUCTS SAS

  Frankrig

  Met composietpanelen van aluminium Reynobond® en aluminiumplaat van Reynolux®, bieden wij u een breed assortiment van producten die bestemd zijn voor de architectuur en de bouw. Als lid van de ECCA (European Coil Coating Association), is het bedrijf in het bezit van de certificatie volgens de internationale les ISO14001 en 9001 en OHSAS 18001 richtlijnen. Reynobond® Architecture en Reynolux® Building zijn merken van Arconic Architectural Products in Merxheim / Frankrijk, dat een filiaal is van de wereldleider in aluminium, Arconic.

 3. MAPSIS METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden beskæftiger sig med mekanisk arbejde inden for aluminiumsprofiler og tilbyder horisontal og vertikal numerisk computerstyring (CNC) fræsning bearbejdning. Virksomheden tilbyder standardstørrelser og tolerancer i overensstemmelse med kundernes efterspørgsel. Med sin specialiserede kompetence betjener Mapsis Metal producenterne i en bred vifte af industrier, herunder bilindustrien, luftfart, jernbaner, forsvar, hvidevarer, opvarmning, køling, ventilation og branchen inden for solsystemer.

 4. PROFINAL HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Eksperter i udvikling og salg af aluminiumkonstruktioner. Siden vores grundlæggelse i 2008 har markedet for solarteknik udgjort vores hovedaktivitet. Takket være vores mangeårige netværk kan vi efter 6 års firmahistorie henvise til fremragende referencer. Vores ønske er at understøtte og rådgive dig optimalt, både ved standardforespørgsler og individuelle ønsker. Ved vores arbejdsmåde lægger vi derfor især vægt på ukomplicerede og hurtige kommunikationskanaler og veje. Yderligere oplysninger og detaljer om vores virksomhed fremgår af vores virksomhedsportræt. Efter ønske fremsender vi også gerne vores imagebrochure via mail. Vi tilbyder en stor mangfoldighed til individuelle behov. PROFinAL Montagesysteme tilbyder et stort udvalg og kan derved imødekomme individuelle behov og krav. Vi har især fokus på arkitekturen.

 5. MS PLUS AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Aluminiumprofil-systemer til maskinrammer, beskyttelsessystemer og transportteknik. Uanset om der er tale om komponenter eller færdigmonterede løsninger, vi kan levere efter dine ønsker.

 1. AIR-TECH-BUD SP. Z O.O.

  Polen

  Fremstilling af konstruktioner, elementer og maskindele for el-industrien, byggeindustrien og maskinindustrien; renovering og bygningstjenester. Fræsning, drejning, skæring, boring, metalsvejsning.

 2. IPS-TEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IPS-TEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den er baseret i Neukirchen, Tyskland.

 1. ISG

  Latvia

  Virksomheden ISG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Døre, armerede og brandsikrede - industrielle, Automatiske døre og adgangskontrol, Døre, industrielle, metaldør, Døre, armerede og brandsikrede - industrielle, Automatiske døre og adgangskontrol, og Døre, industrielle brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

 2. GUANGZHOU OURS BUILDING MATERIALS CO., LTD

  Kina

  Virksomheden GUANGZHOU OURS BUILDING MATERIALS CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den er baseret i Dagang Town, Kina.

 3. ALLFEST GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALLFEST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Hængsler, og Hængsler brancherne. Den er baseret i Aldingen, Tyskland.

 4. ULUDAG YAPI

  Tyrkiet

  Virksomheden ULUDAG YAPI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. ALUMINUM STYLE

  Ukraine

  Virksomheden ALUMINUM STYLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - glas og glasprodukter branchen. Den opererer også inden for Konstruktioner, aluminium-, døre og vinduer, facader i aluminium til byggesektoren, Konstruktioner, aluminium-, og døre i aluminium brancherne. Den er baseret i Sumy, Ukraine.

 6. COPAL SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden COPAL SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Konstruktioner, aluminium-, Konstruktioner, aluminium-, balkoner, udendørs terrasser, og balustrader brancherne. Den er baseret i Trzcianka, Polen.

 7. ALIMPEX ALUMINIJUMSKE

  Serbien

  Virksomheden ALIMPEX ALUMINIJUMSKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den er baseret i Novi Banovci, Serbien.

 8. MSL MECHANISCHE SYSTEME LEHMANN

  Tyskland

  Virksomheden MSL MECHANISCHE SYSTEME LEHMANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den er baseret i Gnaschwitz, Tyskland.

 1. DOGUS KALIP METAL VE FORM LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden DOGUS KALIP METAL VE FORM LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for transportbånd brancherne. Den er baseret i Bagcilar, Tyrkiet.

 2. ASK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ASK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den er baseret i Vilseck, Tyskland.

 3. SIX METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden SIX METAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for ekstruderede aluminiumsprofiler, Aluminiumsprofiler efter mål, Solvarmesystemer i aluminiumsprofiler, og Hule emner i aluminium brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. VADITEN TENTE PARGOLA CAM SISTEMLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden VADITEN TENTE PARGOLA CAM SISTEMLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for presenninger til byggesektoren, pergola, og presenninger efter mål brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. DOGUS KALIP METAL VE FORM

  Tyrkiet

  Virksomheden DOGUS KALIP METAL VE FORM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for profiler i aluminium brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. ASEN ALUMINUM

  Tyrkiet

  Virksomheden ASEN ALUMINUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for profiler i aluminium branchen. Den opererer også inden for Konstruktioner, aluminium-, ekstruderet aluminium, ekstrudering, Konstruktioner, aluminium-, og Pulverlakeringsanlæg brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 7. ERGBEY ALUMINIUM

  Tyrkiet

  Virksomheden ERGBEY ALUMINIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for aluminium, Solvarmesystemer i aluminiumsprofiler, profiler i aluminium, og Aluminiumsprofiler efter mål brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. FENAN ALUMINUM CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden FENAN ALUMINUM CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for profiler i aluminium branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Konstruktioner, aluminium-, Vinduer, aluminiums-, aluminium, Metalkonstruktion, letvægts-, Konstruktioner, aluminium-, og Vinduer, aluminiums- brancherne. Den er baseret i Fuqing, Kina.

 9. ACM ENDUSTRI

  Tyrkiet

  Virksomheden ACM ENDUSTRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 10. TALLERES PALOMARES MECANIZACIÓN Y CONSTRUCCIONES METÁLICAS

  Spanien

  Virksomheden TALLERES PALOMARES MECANIZACIÓN Y CONSTRUCCIONES METÁLICAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Beklædning, metal, Kedelarbejde, Metallåse, fabrikation af metalstrukturer til offentlige arbejder, Beklædning, metal, og Kedelarbejde brancherne. Den er baseret i Arganda Del Rey (madrid), Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis