• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • transportørsystemer

Resultater for

Transportørsystemer - Import eksport

 1. TEELMANN HANDELS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din specialist for svejsekonstruktioner og metalbearbejdning. Alle ordrer afvikles og ledsages af os. Vi kan også påtage os en eventuel toldbehandling for dig. Vi er en globalt agerende handelsvirksomhed med produktionsfirmaer i Tyskland, Polen, Tjekkiet, Tyrkiet og Holland. På grund af vores produktionsfirmaers forskellige specialområder kan vi tilbyde et bredt produktsortiment. Men også hvis du har individuelle ønsker, er vi den rigtige adresse for dig.

 2. ERO JOINT .TANALS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  TANALS foretagende Alsatian har revolutioneret processen med at realisere en afmonterbar mekanisk samling til tandremme i polyurethan og transportbånd. ERO Joint® anvendes til service efter nedbrud eller på en varig måde, som gør det muligt at udskifte remmene meget hurtigt. Denne form for samling kan udføres med alle typer tandremme i trin på 8 mm eller højere. Vores forsknings- og udviklingsafdeling har alle midler til beregning; test til mål af dine transmissioner eller udvikling af særlige produkter til dine anvendelser.

 3. VENNENS E.M.I

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VENNENS E.M.I, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Robotik, Maskinteknik - specialarbejde, maskinteknik, transportbånd, båndtransportør, robotiseret automation, transportkæder, og Automatisering - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Sint-Niklaas, Belgien.

 4. Q-TRANSPORTMATERIEL A/S . Q-SYSTEM

  Danmark

 5. JONGE POERINK CONVEYORS

  Holland

  Jonge Poerink Conveyors: Får din aktivitet til at fungere. Jonge Poerink Conveyors er en globalt anerkendt specialist i driftssikre interne transportsystemer. Markedet opfatter os som en solid partner, der med glæde vil gøre lidt ekstra. Vores styrke ligger i udvikling og fremstilling af spiralformede og buede transportører af høj kvalitet. Vi leverer vores innovative transportløsninger til forskellige industrier, såsom forarbejdning af fødevarer, emballage, drikkevarer og krævende opgaver. Vores systemer er modulopbyggede. De er med andre ord standard, når det er muligt eller tilpasses efter behov. Med vores omfattende viden og erfaring kan vi hjælpe vores kunder med at skabe den ideelle konfiguration til enhver situation. Udover separate transportører kan vi også levere komplette produktionslinjer med flere transportører på en række. Du kan læse mere om Jonge Poerink Conveyors på vores website.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PAKMA, UAB

  Litauen

  JSC PAKMA designer, producerer, tester, samler, udfører modernisering og vedligeholdelse inden for dosering, indpakning, emballering, køling og glasudstyr til fødevareindustrien. Selskabet arbejder inden for produktion af: produktionslinje af glaseret skørost GSL, kvarkdispenser, kølingstunnel, spiralafkøler, overtræksemner, transportanlæg, smeltetanke, lifte, champignon sorteringsanlæg, knuser, pizzatoppingslinje, ostepresse, udstyr til fremstilling af ost, mixere, doseringsmaskine til farmaceutiske produkter, pumper, specialudstyr.

 2. ZS-HANDLING TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  ZS-Handling GmbH er en uafhængig virksomhed, der udvikler systemer og anlæg til industriel håndteringsteknologi, baseret på ultralydsteknologi. Vi tilbyder produkter til gribning, transport, læsning og losning, inspektion, sortering og adskillelse af materialestykker. Vores anvendelsesområder inkluderer batteri-/brændselsceller, folier, glas, linser, medicinsk teknologi, emballering samt wafer og chips. Vi driver en international virksomhed, og sælger vores produkter over hele verden. Vores sortiment udvikles og produceres i Regensburg, Bayern. I 2006 blev ZS-Handling GmbH grundlagt i Regensburg af Dr.-Ing. Michael Schilp og Dr.-Ing. Josef Zimmermann med vores patenterede ultralydsteknologi. 2008 certificering i henhold til ISO 9001: 2008-certificeret med en international kvalitetssikringssystem certificering. 2011 kom ind på markedet i Kina og Taiwan. 2013 kom ind på markedet i Korea. 2014 produktion af det første seriesystem. 2019 begyndte at fremstille medicinalteknologi, i særdeleshed ultralydsgreb til intraokulære linser.

 3. SMI HANDLING SYSTEME GMBH

  Tyskland

  SMI er din pålidelige partner for vakuumløftere, håndteringsudstyr og kranbyggesæt med skræddersyede løsninger til enhver erhvervssektor.

 4. MOTRIDAL SPA

  Italien

  Virksomheden MOTRIDAL SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for mekaniske transportapparater med bægere til godshåndtering, skruesnekker, transportkæder, og spiraler til snekkegear brancherne. Den er baseret i Piacenza, Italien.

 5. OMNITRACK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden OMNITRACK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, kugle- branchen. Den opererer også inden for Transportørsystemer, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Transportørsystemer, Bærekugler, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, og hjul og rullehjul brancherne. Den er baseret i Stroud, Det Forenede Kongerige.

 1. AUGERS DIVISION SRL

  Italien

  Virksomheden AUGERS DIVISION SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for transportbånd og transportsnekker til druer og druesaft, og endeløse skruer brancherne. Den er baseret i Isola Del Liri, Italien.

 2. RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden RODALGÉS - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA., er en Distributør, der opererer inden for Vogne og trucks branchen. Den opererer også inden for Transport, indendørs - rulleudstyr, Transportørsystemer, Godsvogne, industrielle hjul, Transport, indendørs - rulleudstyr, Transportørsystemer, og Godsvogne brancherne. Den er baseret i Coruche, Portugal.

 1. TIANHE CONVEYING MACHINE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden TIANHE CONVEYING MACHINE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den er baseret i Wuxi, Kina.

 2. Q-SYSTEM SVERIGE AB

  Sverige

  Virksomheden Q-SYSTEM SVERIGE AB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for mekaniske transportbånd til godshåndtering, og mekaniske transportbånd brancherne. Den er baseret i Växjö, Sverige.

 3. MASTER BELT LTD

  Bulgarien

  Virksomheden MASTER BELT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for transportbånd til maskiner, assistance transportbånd, indendørs gardiner, og gardiner til kølemøbler brancherne. Den er baseret i Sandanski, Bulgarien.

 4. ARELMAK MAKINA KONVEYOR

  Tyrkiet

  Virksomheden ARELMAK MAKINA KONVEYOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for Transportbånd fødevaresektor, båndtransportør, bueformede transportbånd, og Transportørsystemer til automatisering brancherne. Den er baseret i Basaksehir/istanbul, Tyrkiet.

 5. TIKIR MACHINE INDUSTRY

  Tyrkiet

  Virksomheden TIKIR MACHINE INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for transportkæder, transportbånd, gulvtæpper til industrien, og kopelevatorer brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 6. ALWAYSE ENGINEERING LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALWAYSE ENGINEERING LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 7. LEHRKE INDUSTRIE & HANDWERK E. K.

  Tyskland

  Virksomheden LEHRKE INDUSTRIE & HANDWERK E. K., er en Engrossalg, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Transportørsystemer, Arbejdsbænke, Slynger, hejsning og stuvning, Transportørsystemer, Arbejdsbænke, indretning af arbejdspladser efter mål, og Slynger, hejsning og stuvning brancherne. Den er baseret i Garching, Tyskland.

 8. LI-CHEN

  Taiwan R.O.C.

  Virksomheden LI-CHEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den opererer også inden for Transportørsystemer, industritransportkæder, specialtransportbånd og montagebånd, og Detektor til transportbånd brancherne. Den er baseret i Taichung City, Taiwan R.O.C..

 1. HELM HELLAS SA - NIKO

  Grækenland

  Virksomheden HELM HELLAS SA - NIKO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løbekraner branchen. Den opererer også inden for Transportørsystemer, Døre, industrielle, Transportørsystemer, Døre, industrielle, og Ophængt transportbånd brancherne. Den er baseret i Corinth, Grækenland.

 2. ROOFTECH OTOMOTIV SAN.VE TIC.LTD ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ROOFTECH OTOMOTIV SAN.VE TIC.LTD ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for bagagebærer til cykler brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. VIRON

  Nordmakedonien

  Virksomheden VIRON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den er baseret i Bitola, Nordmakedonien.

 4. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, Transportørsystemer, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, og Transportørsystemer brancherne. Den er baseret i Lenart v Slov. Goricah, Slovenien.

 5. DOLMET SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden DOLMET SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den er baseret i Osjakow, Polen.

 6. T M T SPOL. S R.O. CHRUDIM

  Tjekkiet

  Virksomheden T M T SPOL. S R.O. CHRUDIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for transportbånd, palletransportør, og bånd til cementfabrikker brancherne. Den er baseret i Chrudim , Tjekkiet.

 7. SATKON SCREW

  Tyrkiet

  Virksomheden SATKON SCREW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, Landbrugsmaskiner og tilbehør, Siloer, metal-, spande, Landbrugsmaskiner og tilbehør, og transportbånd brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. ASSOCIATION KONSORT

  Ukraine

  Virksomheden ASSOCIATION KONSORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Transportørsystemer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Transportørsystemer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, og anlæg og udstyr til sortering og udvælgelse af frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Poltava, Ukraine.

 9. GKS PACKAGING

  Holland

  Virksomheden GKS PACKAGING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Transportørsystemer, aftapningsmaskiner, forseglingsmaskiner, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, og Transportørsystemer brancherne. Den er baseret i Son, Holland.

 10. THERMOHAUSER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THERMOHAUSER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for Isolerende emballering, plast-, Transport af fødevarer i tank, og Isolerende emballering, plast- brancherne. Den er baseret i Uhingen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis