• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • træarbejde - maskiner og udstyr

Resultater for

Træarbejde - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. PAUL OTT GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH er et familiefirma med årtiers knowhow inden for maskinkonstruktion. Vi udvikler og bygger specialmaskiner til træbearbejdning. Fra stålkonstruktioner til slutmontering og indstilling udføres arbejdstrinene på de to fabrikker i Lambach. OTT står for præcise løsninger inden for kantlimning. Kunderne er snedkerier og møbelindustri, både i ind- og udland. Vi er en førende producent af førsteklasses kantlimningsmaskiner.

 2. WEGOMA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1970 har WEGOMA®-mærket stået for pålidelige, præcise og innovative maskiner og elværktøj til træbearbejdning og vindueskonstruktion. Som en anden generations familievirksomhed føler vi os forpligtet til ikke kun at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet, men også den bedst mulige rådgivning og fremragende service. Fra planlægning til levering af reservedele støtter vi vores kunder i alle faser af værdiskabelsesprocessen. Vi ønsker at gøre dig i stand til at have langsigtet succes – det er den eneste måde, vi kan overleve i fremtidig konkurrence. WEGOMA står for præcision og innovation inden for træbearbejdning og vindueskonstruktionsteknologi. WEGOMA GmbH udvikler og fremstiller specialløsninger og standardmaskiner til træbearbejdning.

 3. EMME-ELLE SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Emme-Elle producerer skæremaskiner til krydsfinér med en eller to klinger; skæremaskiner, høvlemaskiner og fugemaskiner til lim; automatiske poler- og pudsemaskiner til polering af plader i polyester, polyuretan og vandbaserede maling. Vores virksomhed, som blev grundlagt i 1981, har i mere end tyve år tilbudt maskiner til bearbejdning af træ på både det italienske og internationale marked.

 4. RIVER LAB S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  River Lab producerer fleksible kanter og plader i ægte og komposittræ, med de mest komplekse processer som muligt, såsom malet, savet, børstet, kombineret med forskellige strukturer, kant med tværgående åre eller på hovedet, et produkt, der er dækket af vores patent! Siden 1990 har vi samarbejdet med forskellige italienske og udenlandske virksomheder, der er aktive inden for produktion af møbler, borde, dekorative og isolerende vægge eller gulve. Vi følger kunden fra produktdesign til eftersalgsassistance.

 5. SCHÊNE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHÊNE, er en Engrossalg, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Træpudsningsmaskiner, Tømrerarbejde - maskiner og udstyr, Træpudsningsmaskiner, Tømrerarbejde - maskiner og udstyr, og Maskiner til træ brancherne. Den er baseret i Chaineux, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. 123 LAMES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden 123 LAMES, er en Distributør, der opererer inden for Savmøller - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Træarbejde - maskiner og udstyr, klinger, blade til skæring, båndklinger, og Træarbejde - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Allieres, Frankrig.

 2. BRAUN® SPEZIALMASCHINEN HIGHTECH FÜR HOLZBEARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRAUN® SPEZIALMASCHINEN HIGHTECH FÜR HOLZBEARBEITUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Buchbach, Tyskland.

 3. SKS MACHINES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SKS MACHINES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for Brugte maskiner og udstyr, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Metallurgi - maskiner og installationer, Træarbejde - maskiner og udstyr, Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr, Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr, Metaller - maskiner og udstyr, Glasproduktion - maskiner og udstyr, og Brugte maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Willebroek, Belgien.

 4. LEDINEK MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEDINEK MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bleiburg, Østrig.

 5. TEKNAMOTOR SP. Z O.O.

  Polen

  Vi fremstiller: skive- og tromlehuggere til træ, der anvendes til neddeling af affald fra skovning i skoven, i savværker, til beskæring i parker, på veje og i plantager, til trimning af trækronerne og buske, fjernelse af knækkede grene; kraftig rive, etc.hammermøller til træflis og halm, fræsemaskiner (stumpers) til træstammer, der er tilbage efter skovhugst, bælter og vibrationer, lastning og transportsystemer

 1. POUWELS MB TECHNOLOGY

  Belgien

  Virksomheden POUWELS MB TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr, Tømrerarbejde - maskiner og udstyr, Overfræser til trapper, Håndbetjent overfræser, og CNC overfræser brancherne. Den er baseret i Thimister-B, Belgien.

 2. LINTERA TECHSERVICE, OOO

  Belarus

  Virksomheden LINTERA TECHSERVICE, OOO, er en Distributør, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 1. FIMAL SRL

  Italien

  Virksomheden FIMAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for savning af plader, multifunktionsmaskiner til træbearbejdning, og træbearbejdningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Fano, Italien.

 2. SARPEDON GLOBAL TRADE

  Tyrkiet

  Virksomheden SARPEDON GLOBAL TRADE, er en Distributør, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for specialmaskiner til træbearbejdning, maskiner til formgivning af træ, og træarbejde og -produktion brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. BELMASH FACTORY JLLC

  Belarus

  Virksomheden BELMASH FACTORY JLLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til formgivning af træ, blokskærere til byggesektoren, og kløvning af træ brancherne. Den er baseret i Mogilev, Belarus.

 4. ABDAX KLAUS BECKMANN HOLZBEARBEITUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ABDAX KLAUS BECKMANN HOLZBEARBEITUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Barntrup, Tyskland.

 5. KIRCHNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KIRCHNER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Gerolzhofen, Tyskland.

 6. LLINÁS Y CIA, SA

  Spanien

  Virksomheden LLINÁS Y CIA, SA, er en Distributør, der opererer inden for Hæftning og sømning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Træarbejde - maskiner og udstyr, Træarbejde - maskiner og udstyr, palle, træpaller, og maskiner til produktion af træpaller brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 7. DR. CHRISTOPH HESSLER MASCHINENSYSTEME

  Tyskland

  Virksomheden DR. CHRISTOPH HESSLER MASCHINENSYSTEME, er en Distributør, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Lübbecke, Tyskland.

 8. LEISSE & SÖHNE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden LEISSE & SÖHNE GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Winterberg, Tyskland.

 1. MULTIAX INTERNATIONAL CNC S.R.L - GERMANY

  Tyskland

  Virksomheden MULTIAX INTERNATIONAL CNC S.R.L - GERMANY, er en Distributør, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Seßlach, Tyskland.

 2. KAZI TANI

  Frankrig

  Virksomheden KAZI TANI, er en Distributør, der opererer inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Træarbejde - maskiner og udstyr, Import-eksport - mekanik, Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Træarbejde - maskiner og udstyr, Import-eksport - mekanik, Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr, og Maskiner og udstyr, brugt og istandsat brancherne. Den er baseret i Nevers, Frankrig.

 3. KAYU GROUP SOLUTION

  Ungarn

  Virksomheden KAYU GROUP SOLUTION, er en Engrossalg, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Savmøller - maskiner og udstyr, elektriske tørreovne, og Savmøller - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 4. UAB PROLAIN

  Litauen

  Virksomheden UAB PROLAIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggesektoren - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Træ - produkter til behandling, Tørring af træ, Tørringsanlæg, industrielle, Træarbejde - maskiner og udstyr, Træ - produkter til behandling, Tørring af træ, Tørringsanlæg, industrielle, og Træarbejde - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Drobuksciai, Silales r, Litauen.

 5. SYWO HANDELS GMBH

  Østrig

  Virksomheden SYWO HANDELS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til elektroteknik, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Træarbejde - maskiner og udstyr, Håndværktøj til elektroteknik, artikler til forebyggelse af ulykker, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, og Træarbejde - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Neumarkt Im Hausruckkreis, Østrig.

 6. KLINGELE-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KLINGELE-TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Schönau, Tyskland.

 7. OZ UCLER MAKINA INSAAT GIDA TURIZM SANAYI  TICARET LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden OZ UCLER MAKINA INSAAT GIDA TURIZM SANAYI  TICARET LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for rundsav, Kantpålimningsanlæg, og maskiner til formgivning af træ brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. OUTILS LAGNEAU SA

  Belgien

  Virksomheden OUTILS LAGNEAU SA, er en Distributør, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for sikkerhedsfodtøj til industrien, arbejdstøj, maskiner til metalarbejde, og kædesave brancherne. Den er baseret i Marche En Famenne, Belgien.

 9. AKSAKAL MOB MAK INS MUH ITH IHR SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden AKSAKAL MOB MAK INS MUH ITH IHR SAN TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Samsun, Tyrkiet.

 10. NOKA MAKINA LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden NOKA MAKINA LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Inegol/bursa, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Træarbejde - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

23.146 Virksomheder