• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blade og knive- industrielle

Resultater for

Blade og knive- industrielle - Import eksport

 1. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Virksomheden LLC blev grundlagt i 2010, og over årene er det blevet en af de førende virksomheder i Rusland i deres branche. Vores virksomhed specialiserer sig i produktion af støvfri industrielle, cirkulære knive og cirkulære savklinger til mineraluld af forskellige typer og tæthed. Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af cirkulære knive og savklinger designet specifikt til skæring af mineraluld, glasuld og andre isoleringsmaterialer. At skære isoleringsmateriale kan være kompleks, og kræver save og savklinger af den højeste kvalitet. Vi tilbyder vores kunder førsteklasses produkter, og arbejder konstant på at forbedre dem. Det er lykkedes os at kombinere de seneste teknologier og traditioner etableret i den russiske industri. Alle vores knive og savklinger til mineraluld kan leveres i enhver diameter og størrelse på op til 1000 mm på kundens anmodninger, med eller uden køleåbninger. De klinger og save som vi tilbyder er udstyret med karbidståltænder og har hærdede klinger.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. RIGHI INOX

  Italien

  Verified by Europages badge

  Firmaet Righi er specialiseret i fremstilling af industriklinger til automater, sædvanligvis cirkulære eller lige klinger, klinger med kærv og hobbyknive. Klinger itl fødevareindustrien, kødkonservesfabrikker og emballage. Glatte klinger og lokkejern eller med kærv til fyldemaskiner. Klinger til mekanisk industri, melmølleindustrien, gummiindustrien, plastindustrien og til emballering, bearbejdning af metalplader, afskæring af rester og affald.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ITALSTAMPI

  Italien

  Verified by Europages badge

  Italstampi har siden 1981 designet og fremstillet lokkestempler, støbt plastmaterialer og præget små metalemner. Vores moderne faciliteter dækker et areal på 9.000 m², heraf 5.000 m² overdækket. Vores indgående kendskab til branchen, professionelt udførte arbejde, automatisering af produktionen og vores hurtige respons på kundekrav er grundlaget for vores succes, som har gjort at virksomheden er vokset støt.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. MONGIN

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. OPTIMA PRECISE

  Tjekkiet

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. POVELATO

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. BR TEC BÜHLER AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 3. COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. G. PINT VERPACKUNGSMASCHINEN

  Østrig

  Verified by Europages badge
 1. HEIKO KAPPEY SATTLEREIBEDARF + LEDERHANDEL

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. HOFFMANN GMBH & CO FAUNA-BERUFSMESSER

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatien

  Krumar Knives & Blades Co. er kroatisk producent af industrielle knive & klinger. Vores produkter er specialfremstillet og udviklet til hvert enkelt formål. knive til papir, pap, plast, tobak, tekstil, træ, metal og andre skærematerialer. Stål i høj kvalitet til forskellige formål. Vores mission er at levere den højeste kvalitet af knive, klinger og andre værktøjsprodukter og tjenester til vores kunder på kortest mulig tid til de bedste priser på markedet.

 5. TECNOLAME SAS

  Italien

  Tecnolame blev oprettet af den passionerede Alessandro Miglioranzi i 1987 på baggrund af hans lange erfaring inden for sektoren. Vi sliber knive til industrien og virksomhederne i Veneto og Italien, såsom trykkerier, bogbinderier og mange flere. Vi tilbyder service af høj kvalitet, punktlig og hurtig slibning af klinger til grafisk kunst, industri- og træbearbejdningsmaskiner.

 6. TRO - CUTTING TOOLS, D.O.O. EXPERTS FOR PRODUCTION OF INDUSTRIAL KNIVES

  Slovenien

  TRO-rezalna orodja, d.o.o. er et moderne firma som producerer en bred vifte af skæremaskiner til industrien. Vi sælger vore produkter i 55 lande verden over. TRO har næsten 100 års tradition og erfaring i højkvalitets stål og derfor er vi i dag en vigtig producent af kniv og blade. Vi har mange kunder blandt producenter af industrielt udstyr til plastik, gummi, træ og folie samt i metalindustrien.

 7. AMPER SRL

  Italien

  Vores lille virksomhed blev oprettet i 1968 på initiativ af grundlæggerne Giovanni Pilla og Ripari Oreste og startede med opførelse af anlæg til støbning og metalforarbejdning. Over tid startede vi en aktivitet med at fremstille elementer, som disse faciliteter var beregnet til, og vi er blevet en opskæringsvirksomhed.

 8. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Frankrig

 9. AFS BICAK VE KALIP SANAYI DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

 10. SOLLEX AB

  Sverige

 1. ALFRED GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Tyskland

 2. J.P. HILGENBERG GMBH

  Tyskland

 3. MG (MATERIEL GRAPHIQUE)

  Frankrig

 4. CUCHILLAS CASTILLO

  Spanien

 5. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrig

 6. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Frankrig

 7. INCOR

  Italien

 8. G. & A.

  Italien

 9. HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES

  Det Forenede Kongerige

 10. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Ungarn