• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • blade og knive- industrielle

Resultater for

Blade og knive- industrielle - Import eksport

 1. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  MERCEL, cutting knives s.r.o. er en tjekkisk virksomhed som specialiserer sig i produktion, forsyning, slibning og service af industrielle knive. Siden 2006 har vi fremstillet et omfattende udvalg af snitte- og perforeringsknive til industrier som print, fødevare, emballage, dækproduktion, møbelproduktion, metalskæring og behandling af tobak. Vores produktionsanlæg er beliggende i Třebechovice pod Orebem i Tjekkiet, og vi anvender udelukkende førsteklasses europæiske materialer til vores produktion af knive. Vi tilbyder en skræddersyet produktion i henhold til kundernes krav, og leverer slibetjenester for industrielle knive. Med vores ekspertise inden for skæring af forskellige materialer, tilbyder vi også rådgivning og forsyning af tilbehør såsom knivholdere, snittepinde og borebits. Foruden knive tilbyder MERCEL også et omfattende udvalg af tilbehør til knive, såsom knivholdere, plastsnittestænger og borebits til papir. Derudover er MERCEL involveret i salg af brugte maskiner til papirsbranchen, som kommer med snitte-, printmaskiner og andet behandlingsudstyr. En liste over tilgængelige, brugte papirsbehandlingsmaskiner kan findes på vores hjemmeside. MERCEL er stolte over at bruge de seneste CNC- og NC-maskiner, hvilket sikrer kvaliteten og præcisionen af vores produktion af knive. Vi har kunder over hele Europa, og er kendt for vores forpligtelse til brugen af førsteklasses materialer og moderne teknologier.

 2. RIGHI INOX

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet Righi er specialiseret i fremstilling af industriklinger til automater, sædvanligvis cirkulære eller lige klinger, klinger med kærv og hobbyknive. Klinger itl fødevareindustrien, kødkonservesfabrikker og emballage. Glatte klinger og lokkejern eller med kærv til fyldemaskiner. Klinger til mekanisk industri, melmølleindustrien, gummiindustrien, plastindustrien og til emballering, bearbejdning af metalplader, afskæring af rester og affald.

 3. ITALSTAMPI

  Italien

  Verified by europages badge

  Italstampi har siden 1981 designet og fremstillet lokkestempler, støbt plastmaterialer og præget små metalemner. Vores moderne faciliteter dækker et areal på 9.000 m², heraf 5.000 m² overdækket. Vores indgående kendskab til branchen, professionelt udførte arbejde, automatisering af produktionen og vores hurtige respons på kundekrav er grundlaget for vores succes, som har gjort at virksomheden er vokset støt.

 4. MONGIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MONGIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for emballering og emballage, Klinger pakkemaskine, varmeskiver til forsegling, trykskæring, flade og glatte knive og til gennemboring, stempelværktøj og matricer, blade til skålpakker, blade til metaldrejemaskiner, og blade med tænder til sækkefyldning brancherne. Den er baseret i Isle, Frankrig.

 5. POVELATO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden POVELATO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, blade til skæring, cirkulære blade, Blade og knive, industrielle, og klinger til sakse brancherne. Den er baseret i Spinea, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, kulstofstål, Blade og knive, industrielle, rustfrit ståltråd, bånd i hærdet stål, og strimler i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Ciserano, Italien.

 2. COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for klinger, slibning klinger, blade til skæring, roterende knive, båndklinger, cirkulære blade, og lineære blade brancherne. Den er baseret i Gambolo', Italien.

 3. HEIKO KAPPEY SATTLEREIBEDARF + LEDERHANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEIKO KAPPEY SATTLEREIBEDARF + LEDERHANDEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den er baseret i Sehnde, Tyskland.

 4. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRO COUPE INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade, lige, Blade, cirkulære, Knive, industrielle, klinger til skæring af plastfilm, klinger til skæring af slibeartikler, knive til hakning, klinger i kulstof, blade til barbermaskine, og grøntsagsklinger brancherne. Den er baseret i Roissy En Brie, Frankrig.

 5. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Virksomheden LLC blev grundlagt i 2010, og over årene er det blevet en af de førende virksomheder i Rusland i deres branche. Vores virksomhed specialiserer sig i produktion af støvfri industrielle, cirkulære knive og cirkulære savklinger til mineraluld af forskellige typer og tæthed. Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af cirkulære knive og savklinger designet specifikt til skæring af mineraluld, glasuld og andre isoleringsmaterialer. At skære isoleringsmateriale kan være kompleks, og kræver save og savklinger af den højeste kvalitet. Vi tilbyder vores kunder førsteklasses produkter, og arbejder konstant på at forbedre dem. Det er lykkedes os at kombinere de seneste teknologier og traditioner etableret i den russiske industri. Alle vores knive og savklinger til mineraluld kan leveres i enhver diameter og størrelse på op til 1000 mm på kundens anmodninger, med eller uden køleåbninger. De klinger og save som vi tilbyder er udstyret med karbidståltænder og har hærdede klinger.

 1. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatien

  Krumar Knives & Blades Co. er kroatisk producent af industrielle knive & klinger. Vores produkter er specialfremstillet og udviklet til hvert enkelt formål. knive til papir, pap, plast, tobak, tekstil, træ, metal og andre skærematerialer. Stål i høj kvalitet til forskellige formål. Vores mission er at levere den højeste kvalitet af knive, klinger og andre værktøjsprodukter og tjenester til vores kunder på kortest mulig tid til de bedste priser på markedet.

 2. TECNOLAME SAS

  Italien

  Tecnolame blev oprettet af den passionerede Alessandro Miglioranzi i 1987 på baggrund af hans lange erfaring inden for sektoren. Vi sliber knive til industrien og virksomhederne i Veneto og Italien, såsom trykkerier, bogbinderier og mange flere. Vi tilbyder service af høj kvalitet, punktlig og hurtig slibning af klinger til grafisk kunst, industri- og træbearbejdningsmaskiner.

 1. TRO - CUTTING TOOLS, D.O.O. EXPERTS FOR PRODUCTION OF INDUSTRIAL KNIVES

  Slovenien

  TRO-rezalna orodja, d.o.o. er et moderne firma som producerer en bred vifte af skæremaskiner til industrien. Vi sælger vore produkter i 55 lande verden over. TRO har næsten 100 års tradition og erfaring i højkvalitets stål og derfor er vi i dag en vigtig producent af kniv og blade. Vi har mange kunder blandt producenter af industrielt udstyr til plastik, gummi, træ og folie samt i metalindustrien.

 2. AMPER SRL

  Italien

  Vores lille virksomhed blev oprettet i 1968 på initiativ af grundlæggerne Giovanni Pilla og Ripari Oreste og startede med opførelse af anlæg til støbning og metalforarbejdning. Over tid startede vi en aktivitet med at fremstille elementer, som disse faciliteter var beregnet til, og vi er blevet en opskæringsvirksomhed.

 3. OPTIMA PRECISE

  Tjekkiet

  Virksomheden OPTIMA PRECISE, er en Multi-Category, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Håndværk, Industrielle beslag, Bærbart maskinværktøj, Blade og knive, industrielle, Håndværk, Industrielle beslag, og Bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Pardubice, Tjekkiet.

 4. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Frankrig

  Virksomheden GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metallurgi - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Industrivedligeholdelse, Reparationer - industrielt udstyr, Blade og knive, industrielle, Blade, værktøjsmaskine, Industrivedligeholdelse, Reparationer - industrielt udstyr, Blade og knive, industrielle, og Blade, værktøjsmaskine brancherne. Den er baseret i Barr, Frankrig.

 5. SOLLEX AB

  Sverige

  Virksomheden SOLLEX AB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skæring, plast - maskiner branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Blade og knive, industrielle, industriklinger, og klinger til skæring af plastfilm brancherne. Den er baseret i Malmö, Sverige.

 6. ALFRED GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALFRED GIESSER MESSERFABRIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den er baseret i Winnenden, Tyskland.

 7. BR TEC BÜHLER AG

  Schweiz

  Virksomheden BR TEC BÜHLER AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den er baseret i Turbenthal, Schweiz.

 8. J.P. HILGENBERG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden J.P. HILGENBERG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 1. MG (MATERIEL GRAPHIQUE)

  Frankrig

  Virksomheden MG (MATERIEL GRAPHIQUE), er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for lasergravering brancherne. Den er baseret i Saint Amand Les Eaux, Frankrig.

 2. CUCHILLAS CASTILLO

  Spanien

  Virksomheden CUCHILLAS CASTILLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, genbrug af plastikgranulater, Blade og knive, industrielle, genbrug af flasker i pet, og genbrug affald brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 3. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrig

  Virksomheden CALEYRON INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for skæreværktøj, og savklinger brancherne. Den er baseret i Aurec-Sur-Loire, Frankrig.

 4. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Frankrig

  Virksomheden OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, hvæsning, og Blade og knive, industrielle brancherne. Den er baseret i Audincthun, Frankrig.

 5. INCOR

  Italien

  Virksomheden INCOR, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, roterende knive, og Finmekanik brancherne. Den er baseret i Rufina, Italien.

 6. G. PINT VERPACKUNGSMASCHINEN

  Østrig

  Virksomheden G. PINT VERPACKUNGSMASCHINEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den er baseret i Wulkaprodersdorf, Østrig.

 7. G. & A.

  Italien

  Virksomheden G. & A., er en Distributør, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for udstyr, mekanisk, pneumatisk og hydraulisk, fremstilling af forme, og udstyr til mekaniske konstruktioner til bearbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Brugherio, Italien.

 8. WOLF CUTTING TOOLS MANUFACTURING INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden WOLF CUTTING TOOLS MANUFACTURING INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for transportbånd, og fræsere brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, værktøjsmaskine branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, og Blade og knive, industrielle brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 10. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Ungarn

  Virksomheden SARFI GEZA EV. - CLARFLEX, er en Detailsalg, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for Justering - værktøjsmaskiner, Slibesten, Naturlige slibemidler, Blade og knive, industrielle, Justering - værktøjsmaskiner, Slibesten, Naturlige slibemidler, og Blade og knive, industrielle brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Blade og knive- industrielle - Import eksport

Antal resultater

1.211 Virksomheder