• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • trådtrækning - ikke-jernholdigt metal

Resultater for

Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

 1. HOLDENRIEDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOLDENRIEDER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Bergkirchen/munich, Tyskland.

 2. RESTRADE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden RESTRADE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Breitenbach, Schweiz.

 3. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal, trådskårne emnestænger i legeringer, og Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Brierley Hill, Det Forenede Kongerige.

 4. C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK

  Tyskland

  Virksomheden C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Schwerte, Tyskland.

 5. UNIVERSAL CENTER LLC

  Ukraine

  Virksomheden UNIVERSAL CENTER LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Dnepropetrovsk, Ukraine.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Dorsten, Tyskland.

 2. CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal, nikkellegering, Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal, og rustfrit ståltråd brancherne. Den er baseret i Rotherham, Det Forenede Kongerige.

 3. METALURGIA SA

  Polen

  Virksomheden METALURGIA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for hærdet tråd, søm, galvaniserede hegn og plader, og glittertråd brancherne. Den er baseret i Radomsko, Polen.

 4. BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for ståltråd, Galvaniseret tråd, Lavkarbon galvaniseret ståltråd, og overfladebehandling varmgalvanisering brancherne. Den er baseret i Hatay, Tyrkiet.

 5. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Italien

  Virksomheden METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Trådtrækning - jernholdige metaller, og Trådtrækning - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Ledro, Italien.

 1. ROTHSTEIN DRAHT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ROTHSTEIN DRAHT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Gummersbach, Tyskland.

 2. INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA

  Rumænien

  Virksomheden INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for hærdet tråd brancherne. Den er baseret i Campia Turzii, Rumænien.

 1. TRAFILERIE GALLI SRL

  Italien

  Virksomheden TRAFILERIE GALLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for forkromet skinnende tråd, og forzinket tråd brancherne. Den er baseret i Torre De' Picenardi, Italien.

 2. DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for stålledninger, og trukken tråd af jern og stål brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 3. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgien

  Virksomheden A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Trådemner - jernholdige metaller, Betonringe, trækning af stål, Trådemner - jernholdige metaller, og Blankstål brancherne. Den er baseret i Beveren-waas, Belgien.

 4. DRUTECH REJS PIECE C.O.

  Polen

  Virksomheden DRUTECH REJS PIECE C.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Rypin, Polen.

 5. FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ

  Frankrig

  Virksomheden FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Trådtrækning - jernholdige metaller, Trådtrækning - jernholdige metaller, gitterværk, og hegn brancherne. Den er baseret i Berthelming, Frankrig.

 6. GERVOIS SA

  Frankrig

  Virksomheden GERVOIS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Abbeville, Frankrig.

 7. FRIGERIO & DURONI SNC

  Italien

  Virksomheden FRIGERIO & DURONI SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for metalkabler, koldtrukne brancherne. Den er baseret i Meda, Italien.

 8. BROWN EUROPE

  Frankrig

  Virksomheden BROWN EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for metaltrækning, stålledninger, trukne tråde, og trådtrækning, metal brancherne. Den er baseret i Laval-de-cère, Frankrig.

 1. METIZ PLANT

  Ukraine

  Virksomheden METIZ PLANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Kamenskoe, Ukraine.

 2. SVISHCH V.B.

  Ukraine

  Virksomheden SVISHCH V.B., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for varmhærdende pulvermaling brancherne. Den er baseret i Uman, Ukraine.

 3. CONFLANDEY INDUSTRIES

  Frankrig

  Virksomheden CONFLANDEY INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for trådblik til trådtrækning brancherne. Den er baseret i Port Sur Saône, Frankrig.

 4. WEBSTER AND HORSFALL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WEBSTER AND HORSFALL LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Trådtrækning - jernholdige metaller, ståltråd, ståltråd til fjedre, ledninger til fjedre, og Trådtrækning - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 5. ROIG MAPREM S.L.

  Spanien

  Virksomheden ROIG MAPREM S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for ståltråd til koldprægning brancherne. Den er baseret i Silla-Valencia-España, Spanien.

 6. TAS

  Ukraine

  Virksomheden TAS, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Skotblæsningsmaterialer, søm, og Skotblæsningsmaterialer brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 7. DESIMETAL

  Portugal

  Virksomheden DESIMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for artikler i metaltråd, og mønstre til brug og dekoration brancherne. Den er baseret i Mem Martins, Portugal.

 8. TRAFILERIE DELL'ADDA SRL

  Italien

  Virksomheden TRAFILERIE DELL'ADDA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for flade bånd i kobber brancherne. Den er baseret i Verdellino, Italien.

 9. DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L.

  Spanien

  Virksomheden DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådtrækning - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for ståltråd, og valsning af jerntråd brancherne. Den er baseret i NAVARRETE(LA RIOJA), Spanien.

 10. BIANCHI METALLI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden BIANCHI METALLI S.P.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kobber og kobberlegeringer, kobber, og Kobber og kobberlegeringer brancherne. Den er baseret i Brignano Gera D'adda, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Trådtrækning - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.397 Virksomheder