• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tråd- pig-- jernholdigt metal

Resultater for

Tråd- pig-- jernholdigt metal - Import eksport

 1. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler, stål-, Tråd, pig-, jernholdigt metal, Tråd og kabler, stål-, Tråd, pig-, jernholdigt metal, og tøjringssystemer til vinmarker brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER

  Tyskland

  Virksomheden WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Bad Gandersheim, Tyskland.

 3. DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS

  Tyrkiet

  Virksomheden DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 4. ARTIK STEEL LLC

  Ukraine

  Virksomheden ARTIK STEEL LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal, aluminiumsrør, Tråd, pig-, jernholdigt metal, og stænger af aluminium og kobber brancherne. Den er baseret i Nikopol, Ukraine.

 5. YUGSTAL

  Ukraine

  Virksomheden YUGSTAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for metallaminater, og klokker til opsamling af affald brancherne. Den er baseret i Zaporizhya, Ukraine.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CAVATORTA FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden CAVATORTA FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Tråd, pig-, jernholdigt metal, Gitterværk, metal, stålskeletter i metal til hegn, artikler til hobbyarbejde, og Tråd, pig-, jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Villeneuve-Saint-Germain, Frankrig.

 2. METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Dörtyol Hatay, Tyrkiet.

 3. EUROBARB CONCERTINA

  Polen

  Virksomheden EUROBARB CONCERTINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for hegn, og engelsk concertina brancherne. Den er baseret i Ostrów Wielkopolski, Polen.

 4. ANPING RAZOR MESH FENCE FACTORY

  Kina

  Virksomheden ANPING RAZOR MESH FENCE FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for pigtråd brancherne. Den er baseret i hengshui, Kina.

 5. KONHTA RAZOR WIRE FACTORY

  Kina

  Virksomheden KONHTA RAZOR WIRE FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den er baseret i hengshui, Kina.

 1. HEBEI YUSEN METAL WIRE MESH CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden HEBEI YUSEN METAL WIRE MESH CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 2. TELLINI DIS TICARET AS.

  Tyrkiet

  Virksomheden TELLINI DIS TICARET AS., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for hæk, og Møblering brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. MWM TECHNIC

  Tyrkiet

  Virksomheden MWM TECHNIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 2. FRIENDS INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Virksomheden FRIENDS INTERNATIONAL, der opererer inden for Trådemner - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler, stål-, Tråd, pig-, jernholdigt metal, Trådtrækning - jernholdige metaller, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Tråd og kabler, stål-, Tråd, pig-, jernholdigt metal, Trådtrækning - jernholdige metaller, og Tråd og kabler - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Chittagong, Bangladesh.

 3. SUNNY BARBED WIRE FACTORY

  Kina

  Virksomheden SUNNY BARBED WIRE FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for pigtråd brancherne. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 4. BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC

  Ukraine

  Virksomheden BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal, og Tråd, pig-, jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Lugansk, Ukraine.

 5. CAPITAL PRODUCTS LIMITED

  Irland

  Virksomheden CAPITAL PRODUCTS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fægtning - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal, Teknik - entreprenører, Tråd, pig-, jernholdigt metal, og Teknik - entreprenører brancherne. Den er baseret i Dublin, Irland.

 6. PEWAG S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden PEWAG S.R.O., der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal, og Tråd, pig-, jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Vamberk, Tjekkiet.

 7. ANPING JINBAOLI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden ANPING JINBAOLI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 8. CLD FENCING SYSTEMS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CLD FENCING SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Sandbach, Det Forenede Kongerige.

 1. KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungarn

  Virksomheden KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal, og Tråd, pig-, jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Hodmezovasarhely, Ungarn.

 2. VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V.

  Holland

  Virksomheden VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal, og Tråd, pig-, jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Dokkum, Holland.

 3. CAIMAN INDUSTRIAL GROUP

  Ukraine

  Virksomheden CAIMAN INDUSTRIAL GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for pigtråd, og Galvaniset pigtråd brancherne. Den er baseret i Lugansk, Ukraine.

 4. EUROPEAN SECURITY FENCING S.L.

  Spanien

  Virksomheden EUROPEAN SECURITY FENCING S.L., der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal, og Tråd, pig-, jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 5. EMIL HITZ AG

  Schweiz

  Virksomheden EMIL HITZ AG, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal, og Tråd, pig-, jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Bassersdorf, Schweiz.

 6. SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for pigtråd brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. SHIJIAZHUANG MINMETAL CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden SHIJIAZHUANG MINMETAL CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Shijiazhuang City, Hebei Province, Kina.

 8. ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS

  Tyrkiet

  Virksomheden ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd, pig-, jernholdigt metal, og Tråd, pig-, jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. AVTORITET COMMERCIAL FIRM LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukraine

 10. HORTEN ALUMINIUM CONDUCTORS AS

  Norge

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis