• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • svinekød på dåse

Resultater for

Svinekød på dåse - Import eksport

 1. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for handel med røget skinke, og håndværksmæssig udførelse brancherne. Den er baseret i Castel Guelfo Di Bologna, Italien.

 2. BAUWENS THEO

  Belgien

  Theo Bauwens SA er en familiedrevet virksomhed på allerede 4. generation, der blev etableret i 1909. Vi er en af de førende producenter af kogte charcuterivarer i Europa. Vores ry for en fremragende kvalitet og hygeiejne er godkendt af vores IFS-certificering (International Food Standard) og bekræftet af vores mikrobiologiske laboratorie og vores kemiske laboratorie. Vi innoverer løbende vores produkter og er kendt for vores fleksibilitet og services.

 3. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italien

  Pålægsfabrikanten Salumificio Bovo, som ledes af Bortolazzi Massimo, i Vérone, tilbyder håndværksprodukter som f.eks. soppressa (hvidløgspølse), pølser, rullepølse, salamella (pølsespecialitet), cotechino (kogt pølse), fersk kød, lagrede specialiteter. Salumificio Bovo tilbyder et stort udvalg til alle dem, som vil tilbyde deres kunder kvalitet og maksimal smag, for her er kunden i højsæde, og her tilbydes et stort udvalg af pølser af bedste kvalitet.

 4. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Italien

  Siden 1957 har familien Vitali været passioneret dedikeret til arbejdet med at tilberede slagteaffald. Den lægger særlig vægt på kunderne og produkternes kvalitet. Moderne produktionsteknikker har gjort det muligt for os at udvikle specifikationer, der fremmer virksomhedens omdømme. Vi dyrker korn, der anvendes som foder til vores dyr.

 5. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spanien

  Vi fremstiller andespecialiteter. Foie gras af ænder. Catering. Kødpålæg og færdigretter. Kød, skinke og tilberedte slagtervarer. Fjerkræ og paté. Andespecialiteter. Grillet kød.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MAISON VOISINE

  Frankrig

  Virksomheden MAISON VOISINE, er en Multi-Category, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Håndværksfremstillet ost, Svinekød på dåse, røget skinke, og ferske slagteriprodukter brancherne. Den er baseret i Auros, Frankrig.

 2. ROGER VIDAL SARL

  Frankrig

  Virksomheden ROGER VIDAL SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for leverandør af patéer, og leverandør af postejer brancherne. Den er baseret i Saint-Jean Du Bruel, Frankrig.

 3. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Frankrig

  Virksomheden MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Skinke, Svinekød på dåse, Skinke, andekød, og Hel ande-foie gras brancherne. Den er baseret i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrig.

 4. C&C PACKING

  Canada

  Virksomheden C&C PACKING, er en Engrossalg, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for virksomhedsforeninger, distribution og engroshandel, frosset svinekød, og svinekød brancherne. Den er baseret i Montreal, Canada.

 5. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

  Virksomheden KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Patéer, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, Fødevarer - import-eksport, Patéer, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Moscow, Rusland.

 1. MAISON GARCIA

  Frankrig

  Virksomheden MAISON GARCIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Svinekød på dåse, og viktualievarer brancherne. Den er baseret i Villeneuve Les Bouloc, Frankrig.

 2. GEORG MANGOLD KG

  Østrig

  Virksomheden GEORG MANGOLD KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Tilberedte oliven, Kød, konserveret, Svinekød på dåse, Grøntkonserves, Tilberedte oliven, Kød, konserveret, Svinekød på dåse, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Weiler, Østrig.

 1. PRODENERGOPRODUCT

  Ukraine

  Virksomheden PRODENERGOPRODUCT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 2. BRUNET SA

  Frankrig

  Virksomheden BRUNET SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Patéer, Patéer, og leverandør af postejer brancherne. Den er baseret i RABASTENS DE BIGORRE, Frankrig.

 3. LESVERRINESDEMAX

  Frankrig

  Virksomheden LESVERRINESDEMAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Champagne, Konserves, Svinekød på dåse, Champagne, leverandør af postejer, og Konserves brancherne. Den er baseret i Reims, Frankrig.

 4. BERJAC VIANDES

  Frankrig

  Virksomheden BERJAC VIANDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Kød, på dåse, Svinekød på dåse, Kød, konserveret, Kød, på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Nantes, Frankrig.

 5. CARNICA BATALLE S.A

  Spanien

  Virksomheden CARNICA BATALLE S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for frosset svinekød brancherne. Den er baseret i Riudarenes, Spanien.

 6. JAG ALIMENTACIÓ

  Spanien

  Virksomheden JAG ALIMENTACIÓ, er en Engrossalg, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for charcuterivarer, ostemejerier, og skinke brancherne. Den er baseret i Hospitalet De Llobregat, Spanien.

 7. ALLANTON ERGA

  Grækenland

  Virksomheden ALLANTON ERGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den er baseret i Assiros, Grækenland.

 8. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden JAKOB HERSCHLER + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, Foie gras, Kød, på dåse, Gastronomiske specialiteter, Foie gras, og Kød, på dåse brancherne. Den er baseret i Heppenheim, Tyskland.

 1. BORVO TRAITEUR

  Frankrig

  Virksomheden BORVO TRAITEUR, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Charcuterivarer og saltede varer, Svinekød på dåse, Færdigretter og gourmetretter, Charcuterivarer og saltede varer, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Chemilly Sur Yonne, Frankrig.

 2. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret kød branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Vorchdorf, Østrig.

 3. SC CHIBAX SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC CHIBAX SRL, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Pølser, Læder og skind, ubehandlet, Internationale transportformidlere, Kød og fjerkræ, Pølser, Læder og skind, ubehandlet, Internationale transportformidlere, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Arad, Rumænien.

 4. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

  Polen

  Virksomheden ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Svinekød på dåse, Charcuterivarer og saltede varer, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Kuznia Raciborska, Polen.

 5. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden C. CARNEVALE (UK) LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Kød, på dåse, Kød, konserveret, og Kød, på dåse brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 6. FRELIMO

  Kroatien

  Virksomheden FRELIMO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den er baseret i Samobor, Kroatien.

 7. SPANISH CARGO HANDLING

  Spanien

  Virksomheden SPANISH CARGO HANDLING, er en Engrossalg, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for viktualievarer brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 8. OLIVER CARTY LTD

  Irland

  Virksomheden OLIVER CARTY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Svinekød, og Svinekød brancherne. Den er baseret i Athlone, Irland.

 9. ETABLISSEMENTS CANCE

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENTS CANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Villeneuve, Frankrig.

 10. CRANSTONS QUALITY BUTCHERS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CRANSTONS QUALITY BUTCHERS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Penrith, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis