• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • svinekød på dåse

Resultater for

Svinekød på dåse - Import eksport

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH specialiserer sig i grossistsalg på global plan af anerkendte og værdifulde fødevarer, generelle handelsprodukter og livsstilsprodukter til flere lande. Det stigende behov efter fødevarer fra Vesten og andre produkter i næsten alle europæiske lande, har sikret, at vores virksomhed nu er en af de hurtigtvoksende aktører på det globale marked for forsyningskæder af råvarer. Vores succes skyldes vores enestående kundesupport, hurtig og pålidelig forsyningskæde og omfattende viden om det globale råvaremarked. Med mange års erfaring inden for indkøb og distribution af mærkeprodukter verden over, har vi udviklet en omfattende forståelse af branchen. Derudover har vores strategiske partnerskab med de udvidende og voksende markeder i Asien yderligere styrket vores position. Hos Mir Han Bau GmbH er vi stolte over at levere mærkeprodukter af høj kvalitet, og samtidig imødese behovene fra global handel. Vi er forpligtet til at bevare vores enestående kundeservice, sikre hurtige og pålidelige leveringer og drage fordel af mulighederne på de altid voksende markeder på jagt efter fødevarer og produkter fra Vesten.

 2. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italien

  Pålægsfabrikanten Salumificio Bovo, som ledes af Bortolazzi Massimo, i Vérone, tilbyder håndværksprodukter som f.eks. soppressa (hvidløgspølse), pølser, rullepølse, salamella (pølsespecialitet), cotechino (kogt pølse), fersk kød, lagrede specialiteter. Salumificio Bovo tilbyder et stort udvalg til alle dem, som vil tilbyde deres kunder kvalitet og maksimal smag, for her er kunden i højsæde, og her tilbydes et stort udvalg af pølser af bedste kvalitet.

 3. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Italien

  Siden 1957 har familien Vitali været passioneret dedikeret til arbejdet med at tilberede slagteaffald. Den lægger særlig vægt på kunderne og produkternes kvalitet. Moderne produktionsteknikker har gjort det muligt for os at udvikle specifikationer, der fremmer virksomhedens omdømme. Vi dyrker korn, der anvendes som foder til vores dyr.

 4. BAUWENS THEO

  Belgien

  Theo Bauwens SA er en familiedrevet virksomhed på allerede 4. generation, der blev etableret i 1909. Vi er en af de førende producenter af kogte charcuterivarer i Europa. Vores ry for en fremragende kvalitet og hygeiejne er godkendt af vores IFS-certificering (International Food Standard) og bekræftet af vores mikrobiologiske laboratorie og vores kemiske laboratorie. Vi innoverer løbende vores produkter og er kendt for vores fleksibilitet og services.

 5. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spanien

  Vi fremstiller andespecialiteter. Foie gras af ænder. Catering. Kødpålæg og færdigretter. Kød, skinke og tilberedte slagtervarer. Fjerkræ og paté. Andespecialiteter. Grillet kød.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MAISON VOISINE

  Frankrig

  Virksomheden MAISON VOISINE, er en Multi-Category, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Håndværksfremstillet ost, Svinekød på dåse, røget skinke, og ferske slagteriprodukter brancherne. Den er baseret i Auros, Frankrig.

 2. ROGER VIDAL SARL

  Frankrig

  Virksomheden ROGER VIDAL SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for leverandør af patéer, og leverandør af postejer brancherne. Den er baseret i Saint-Jean Du Bruel, Frankrig.

 3. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for handel med røget skinke, og håndværksmæssig udførelse brancherne. Den er baseret i Castel Guelfo Di Bologna, Italien.

 4. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Frankrig

  Virksomheden MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Skinke, Svinekød på dåse, Skinke, andekød, og Hel ande-foie gras brancherne. Den er baseret i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrig.

 5. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

  Virksomheden KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Patéer, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, Fødevarer - import-eksport, Patéer, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Moscow, Rusland.

 1. MAISON GARCIA

  Frankrig

  Virksomheden MAISON GARCIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Svinekød på dåse, og viktualievarer brancherne. Den er baseret i Villeneuve Les Bouloc, Frankrig.

 2. C&C PACKING

  Canada

  Virksomheden C&C PACKING, er en Engrossalg, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for virksomhedsforeninger, distribution og engroshandel, frosset svinekød, og svinekød brancherne. Den er baseret i Montreal, Canada.

 1. CARNICA BATALLE S.A

  Spanien

  Virksomheden CARNICA BATALLE S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for frosset svinekød brancherne. Den er baseret i Riudarenes, Spanien.

 2. BERJAC VIANDES

  Frankrig

  Virksomheden BERJAC VIANDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Kød, på dåse, Svinekød på dåse, Kød, konserveret, Kød, på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Nantes, Frankrig.

 3. LESVERRINESDEMAX

  Frankrig

  Virksomheden LESVERRINESDEMAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Champagne, Konserves, Svinekød på dåse, Champagne, leverandør af postejer, og Konserves brancherne. Den er baseret i Reims, Frankrig.

 4. PRODENERGOPRODUCT

  Ukraine

  Virksomheden PRODENERGOPRODUCT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 5. JAG ALIMENTACIÓ

  Spanien

  Virksomheden JAG ALIMENTACIÓ, er en Engrossalg, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for charcuterivarer, ostemejerier, og skinke brancherne. Den er baseret i Hospitalet De Llobregat, Spanien.

 6. GEORG MANGOLD KG

  Østrig

  Virksomheden GEORG MANGOLD KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Tilberedte oliven, Kød, konserveret, Svinekød på dåse, Grøntkonserves, Tilberedte oliven, Kød, konserveret, Svinekød på dåse, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Weiler, Østrig.

 7. BORVO TRAITEUR

  Frankrig

  Virksomheden BORVO TRAITEUR, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Charcuterivarer og saltede varer, Svinekød på dåse, Færdigretter og gourmetretter, Charcuterivarer og saltede varer, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Chemilly Sur Yonne, Frankrig.

 8. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden JAKOB HERSCHLER + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, Foie gras, Kød, på dåse, Gastronomiske specialiteter, Foie gras, og Kød, på dåse brancherne. Den er baseret i Heppenheim, Tyskland.

 1. ALLANTON ERGA

  Grækenland

  Virksomheden ALLANTON ERGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den er baseret i Assiros, Grækenland.

 2. SC CHIBAX SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC CHIBAX SRL, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Pølser, Læder og skind, ubehandlet, Internationale transportformidlere, Kød og fjerkræ, Pølser, Læder og skind, ubehandlet, Internationale transportformidlere, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Arad, Rumænien.

 3. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden C. CARNEVALE (UK) LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Kød, på dåse, Kød, konserveret, og Kød, på dåse brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 4. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

  Polen

  Virksomheden ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Svinekød på dåse, Charcuterivarer og saltede varer, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Kuznia Raciborska, Polen.

 5. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret kød branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Svinekød på dåse, Kød, på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Vorchdorf, Østrig.

 6. FRELIMO

  Kroatien

  Virksomheden FRELIMO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den er baseret i Samobor, Kroatien.

 7. MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL

  Rumænien

  Virksomheden MANDY FOODS INTERNATIONAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød på dåse branchen. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 8. LE GRATIN LYONNAIS

  Frankrig

  Virksomheden LE GRATIN LYONNAIS, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, Charcuterivarer og saltede varer, Svinekød på dåse, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 9. PROMARISCO SRL

  Moldavia

  Virksomheden PROMARISCO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for oksekød på dåse, og svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 10. CRANSTONS QUALITY BUTCHERS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CRANSTONS QUALITY BUTCHERS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Svinekød på dåse, og Svinekød på dåse brancherne. Den er baseret i Penrith, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis