• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • babymad

Resultater for

Babymad - Import eksport

 1. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  BioFoodLab er den førende virksomhed i Rusland inden for produktion af sunde snacks til vokse og børn. Vores vigtigste opgave var at skabe et nationalprodukt af høj kvalitet, som endnu ikke fandtes på markedet og som vi kunne være stolte af. Syv år senere tilbyder vi vores partnere brugsfærdige løsninger til sund ernæring. Der er 100 innovative og populære produkter i vores sortiment. I dag er det nemt at finde vores produkter i supermarkeder i Rusland og i 14 lande rundt om i verden, for eksempel Japan, Kina og De Arabiske Emirater. Vores mission er fortsat den samme — at hjælpe voksne og børn hver dag med at tage enkle skridt mod en sundere livsstil.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. POL-FOODS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge

  POL-FOODS SP. Z O.O. køber produkter i 48 lande over hele verden, og vi sælger produkter til 97 lande, hvilket virkeligt gør vores virksomhed global. At handle i så mange lande og kulturer kræver en indgående kendskab til forskellige kulturer og kunder. Vi er også en vigtig part inden for detailhandlen, hvor et voksende antal købere har opdaget vores velkendte mærker. Vi er en af de førende virksomheden i Polen inden for grossistsalg/handel. Sammen er vi stolte over at kunne servicere mere end 200 kunder med stor tilfredshed. Vores produktudvalg inkluderer nedkølede og frosne kødprodukter, og er stort set uendeligt. Vi tilbyder et kæmpeudvalg af produktkombinationer baseret på svinekød, oksekød, fjerkræ og lam. Udskæringer, opskrifter, emballage og andre vigtige elementer kan skræddersyes så de passer til kundens specifikke krav. Mere end 5.000 produktlinjer bestående af mærkeprodukter og private mærker inden for FMCG fødevarer, sodavand, personlig pleje og produkter til hjemmet, stabelvarer, tobak, frisk og frosne fødevarer, frø, nødder og produkter der ikke er fødevarer. Vi ser os selv som meget mere end en leverandør af forskellige fødevareprodukter. Vores mål er altid at etablere en værdiøgende partnerskab med vores kunder, samt vores leverandører over hele verden. Efter du har foretaget dit køb hos os, kan du bestille os til at levere dine varer til en rimelig pris til din faktureringsadresse vha. DHL, TNT & ANDRE KURERVIRKSOMHEDER. Kontakt vores kundeservice via e-mail for yderligere oplysninger.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Gruppen af virksomheder under "Innovanta" er ansvarlig for 40 % af det specielle fødevaremarked i Rusland, og tilbyder klinisk og kosternæring som har vist sig at være effektivt og sikkert i kliniske studier. Vores produkter hjælper ikke kun med at bevare sundheden, men forhindrer også visse sygdomme. Vores produktionsfacilitet med et område på mere end 1000 kvadratmeter overholder strengt ISO 22000 standarderne og HACCP protokollen. Vores R&D-afdeling tager udviklingen af formuleringer meget vigtigt, og anvender udelukkende naturlige ingredienser. Derudover bruger virksomheden minimum 70 % lokale ingredienser, hvilket betyder, at prisen ikke afhænger meget af dollarkursen, og produkterne forbliver dermed rimelige i pris for vores partnere. Virksomhedens ansatte er ansvarlige for produktets kvalitet og smag. Vi fremstiller ikke kun klinisk ernæring, men også sund ernæring for børn og voksne, sportsernæring, vitamintilskud og produkter til vægttab, vægtøgning og vægtstabilisering.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. DANA EUROPE OU

  Estland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. SWEETMILK, LLC

  Rusland

  MAMAKO® er et ambitiøst hurtigtvoksende brand, der sætter pris på tradition, og tilbyder mælkeblandinger og solid babymad baseret på gedemælk, i overensstemmelse med de nyeste anbefalinger fra sundhedspersonale og videnskabsfolk. MAMAKO® sortimenter inkluderer babymad baseret på gedemælk til babyer fra 0-6 måneder, 6-12 måneder og 12+ måneder, samt 10 former for morgenmad med gedemælk, 2 flødesupper, 4 frugtpureer med gedecreme. Hvad der samler os, er vores passion for at skabe babyprodukter baseret på gedemælk, som vil sikre, at din baby vokser op, sund og glad, så du kan nyde din rolle som en forældre. Vi tester omhyggeligt alle vores produkter for at sikre, at din baby kun modtager den bedste, sundeste og lækreste mad. МАМАКО® Premium tilpassede mælkeformularer baseret på gedemælk, er fremstillet af Industrias Lácteas Asturianas, S.A. (ILAS S.A.) i det nordvestlige Spanien, i Asturien-provinsen, som er berømt for deres århundrede år gamle produktion af mejeriprodukter. En rig diæt til gederne i Asturien, sikrer den bedste og højeste mælkekvalitet i Europa.

 3. IE SOLNYSHKINA M.V.

  Rusland

  Vi har været på fødevaremarkedet siden 2006, hvor vi begyndte med produktionen af rismel til baby- og diætmad. Senere tilføjede vi boghvede-, havre- og majsmel til vores produktudvalg, og vi er også begyndt at producere kornflager. I 2019 hvor vi blev certificeret som en organisk produktproducent, begyndte vi at producere vores mel og flager under hensyntagen til de europæiske organiske standarder. I dag kan vores virksomhed tilbyde organisk boghvede- og havremel og flager, samt almindelig mel. Vi anvender de bedste russiske råmaterialer, som leveres af pålidelige landbrug, og vi kontrollerer råmaterialer og det færdige produkts forsyningskæde i alle trin - fra mark til gårdlager, ved lager og under læsning, ved vores lager og under produktion, samt når produktet er på vej til kunderne. Vores kunder er de største europæiske og internationale producenter af babymad. Alle produkter gennemgår obligatoriske tests på europæiske laboratorier, og alle leveringer kommer med en testrapport.

 4. VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

 5. FRUTCO AG

  Schweiz

 1. APTAMIL EU

  Holland

 2. ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU

  Spanien

 3. A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY

  Østrig

 4. M P BIO SCIENCE LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. BEYDA GIDA SAN

  Tyrkiet

 6. EVS DISTRIBUTION

  Frankrig

 7. MYKKO

  Belgien

 8. BABY SHOP ODESSA

  Ukraine

 9. KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD

  Ukraine

 10. EURL CO-BA-TEC

  Frankrig

 1. BREIBOX UG

  Tyskland

 2. ILMA TRADING GMBH

  Tyskland

 3. MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL

  Tyskland

 4. GANCHEV EOOD

  Bulgarien

 5. AUSNUTRIA HYPROCA

  Holland

 6. MAMI ME MIMA

  Spanien

 7. QUID PHARMA SL

  Spanien

 8. LABATEC PHARMA SA

  Schweiz

 9. MUSTAFA-GULL

  Tyrkiet

 10. PHARMAHEMP

  Slovenien