• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • babymad

Resultater for

Babymad - Import eksport

 1. HOL DING HOLDING B.V.

  Holland

  Etableret i 2001 har HOL DING HOLDING B.V. brugt en omhyggelig og fleksibel tilgang i forhold til levering af forsendelses- og handelstjenester. Vores hovedkvarter ligger i Dubai i de Forenede Arabiske Emirater, med et omfattende netværk som er spredt over hele verden fra Holland, Saudi Arabien, Jordan, Tyrkiet, Libanon, Palæstina, Kina – Shanghai, Ningbo, Xuzhou, Indien, Singapore til Hong Kong. Vi er en ISO 9001: 2015 certificeret organisation, hvilket fra vores side betyder en større engagement, en forretning uden fejl, et stort ansvar angående levering af passende resultater, hvilket øger standarderne for hele vores team. Vi er en importør, eksportør og distributør som tilbyder verdens top 500+ mærker inden for FMCG-segmentet. Blandt vores netværk kan du finde internationale, ægte distributører hvilket giver os mulighed for at levere de bedste produkter til vores kunder. HOL DING HOLDING B.V. er også en af de hurtigtvoksende FMCG-virksomheder i Mellemøsten, som leverer til mere end 40 lande globalt. Foruden at handle med verdens 500 bedste mærker, hjælper vi vores kunder med at udvikle produkter inden for mærker som Oak Beauty soap & Gate & 7. Vi arbejder på at danne bro mellem ægte producenter og slutbrugeren. Vi har forpligtet os til at være din pålidelige kilde til autentiske produkter, for at forbedre vores liv, ved at vælge de bedste produkter som verden kan tilbyde, og dermed skabe en bedre verden.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 3. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  BioFoodLab er den førende virksomhed i Rusland inden for produktion af sunde snacks til vokse og børn. Vores vigtigste opgave var at skabe et nationalprodukt af høj kvalitet, som endnu ikke fandtes på markedet og som vi kunne være stolte af. Syv år senere tilbyder vi vores partnere brugsfærdige løsninger til sund ernæring. Der er 100 innovative og populære produkter i vores sortiment. I dag er det nemt at finde vores produkter i supermarkeder i Rusland og i 14 lande rundt om i verden, for eksempel Japan, Kina og De Arabiske Emirater. Vores mission er fortsat den samme — at hjælpe voksne og børn hver dag med at tage enkle skridt mod en sundere livsstil.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

 5. DANA EUROPE OU

  Estland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH

  Tyskland

 2. SWEETMILK, LLC

  Rusland

  MAMAKO® er et ambitiøst hurtigtvoksende brand, der sætter pris på tradition, og tilbyder mælkeblandinger og solid babymad baseret på gedemælk, i overensstemmelse med de nyeste anbefalinger fra sundhedspersonale og videnskabsfolk. MAMAKO® sortimenter inkluderer babymad baseret på gedemælk til babyer fra 0-6 måneder, 6-12 måneder og 12+ måneder, samt 10 former for morgenmad med gedemælk, 2 flødesupper, 4 frugtpureer med gedecreme. Hvad der samler os, er vores passion for at skabe babyprodukter baseret på gedemælk, som vil sikre, at din baby vokser op, sund og glad, så du kan nyde din rolle som en forældre. Vi tester omhyggeligt alle vores produkter for at sikre, at din baby kun modtager den bedste, sundeste og lækreste mad. МАМАКО® Premium tilpassede mælkeformularer baseret på gedemælk, er fremstillet af Industrias Lácteas Asturianas, S.A. (ILAS S.A.) i det nordvestlige Spanien, i Asturien-provinsen, som er berømt for deres århundrede år gamle produktion af mejeriprodukter. En rig diæt til gederne i Asturien, sikrer den bedste og højeste mælkekvalitet i Europa.

 3. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  Gruppen af virksomheder under "Innovanta" er ansvarlig for 40 % af det specielle fødevaremarked i Rusland, og tilbyder klinisk og kosternæring som har vist sig at være effektivt og sikkert i kliniske studier. Vores produkter hjælper ikke kun med at bevare sundheden, men forhindrer også visse sygdomme. Vores produktionsfacilitet med et område på mere end 1000 kvadratmeter overholder strengt ISO 22000 standarderne og HACCP protokollen. Vores R&D-afdeling tager udviklingen af formuleringer meget vigtigt, og anvender udelukkende naturlige ingredienser. Derudover bruger virksomheden minimum 70 % lokale ingredienser, hvilket betyder, at prisen ikke afhænger meget af dollarkursen, og produkterne forbliver dermed rimelige i pris for vores partnere. Virksomhedens ansatte er ansvarlige for produktets kvalitet og smag. Vi fremstiller ikke kun klinisk ernæring, men også sund ernæring for børn og voksne, sportsernæring, vitamintilskud og produkter til vægttab, vægtøgning og vægtstabilisering.

 4. IE SOLNYSHKINA M.V.

  Rusland

  Vi har været på fødevaremarkedet siden 2006, hvor vi begyndte med produktionen af rismel til baby- og diætmad. Senere tilføjede vi boghvede-, havre- og majsmel til vores produktudvalg, og vi er også begyndt at producere kornflager. I 2019 hvor vi blev certificeret som en organisk produktproducent, begyndte vi at producere vores mel og flager under hensyntagen til de europæiske organiske standarder. I dag kan vores virksomhed tilbyde organisk boghvede- og havremel og flager, samt almindelig mel. Vi anvender de bedste russiske råmaterialer, som leveres af pålidelige landbrug, og vi kontrollerer råmaterialer og det færdige produkts forsyningskæde i alle trin - fra mark til gårdlager, ved lager og under læsning, ved vores lager og under produktion, samt når produktet er på vej til kunderne. Vores kunder er de største europæiske og internationale producenter af babymad. Alle produkter gennemgår obligatoriske tests på europæiske laboratorier, og alle leveringer kommer med en testrapport.

 5. VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

 1. SOLBRITT AS

  Estland

 2. FRUTCO AG

  Schweiz

 1. APTAMIL EU

  Holland

 2. EVS DISTRIBUTION

  Frankrig

 3. MYKKO

  Belgien

 4. KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD

  Ukraine

 5. A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY

  Østrig

 6. BELDTON GMBH

  Tyskland

 7. ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU

  Spanien

 8. EURL CO-BA-TEC

  Frankrig

 1. M P BIO SCIENCE LTD

  Det Forenede Kongerige

 2. BEYDA GIDA SAN

  Tyrkiet

 3. MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL

  Tyskland

 4. QUID PHARMA SL

  Spanien

 5. MAMI ME MIMA

  Spanien

 6. ILMA TRADING GMBH

  Tyskland

 7. GANCHEV EOOD

  Bulgarien

 8. BREIBOX UG

  Tyskland

 9. MUSTAFA-GULL

  Tyrkiet

 10. FRESH FRUIT

  Tunisien