• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • babymad

Resultater for

Babymad - Import eksport

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. UFTER HOLDING B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  Siden 1994 har Northlink Trading GMBH skilt sig ud som en nøglespiller inden for international handel, ved at specialisere sig i import og eksport af varer. Vores kernestyrke ligger i indkøb af bulkvarer og derefter sælge dem videre til særdeles konkurrencedygtige priser. I mere end 28 år har vi skabt robuste partnerskaber med velkendte brands som Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator og andre. Vores succes er rodfæstet i den strategiske fordel af vores europæiske lokation, hvilket minimerer transportomkostninger og sikrer en effektiv, global levering. Hos Northlink Trading GMBH er vores urokkelige mission en kontinuerlig overgåelse af kundernes og partnernes forventninger. Vi opnår dette ved at levere sikre produkter med enestående kvalitet, brugen af moderne teknologier og bevarelsen af særdeles veltrænede medarbejdere. Forpligtet til socialt og miljømæssigt ansvar, arbejder vi på at skabe værdi for kunder, partnere, medarbejdere, aktionærer og samfundet. Vores mål er at blive anerkendt som en virksomhed af excellence på det internationale marked, ved at være enestående inden for behandling og salg af førsteklasses produktioner på tværs af forskellige fødevare og kommercielle brands. Dedikeret til at udvide vores globale tilstedeværelse, tilbyder vi en 24/7 kundeservice og problemfri global forsendelse, hvilket sikrer en omgående levering til din adresse. Spørg os !

 3. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

 4. DANA EUROPE OU

  Estland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DANA EUROPE OU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den opererer også inden for Pulvermad til spædbørn, mælk til nyfødte, pasteuriseret mælk (uht), Sødet mælkekoncentrat, inddampet mælk, aromatiseret mælk, Gedemælk, flydende yoghurt, og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 5. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  Gruppen af virksomheder under "Innovanta" er ansvarlig for 40 % af det specielle fødevaremarked i Rusland, og tilbyder klinisk og kosternæring som har vist sig at være effektivt og sikkert i kliniske studier. Vores produkter hjælper ikke kun med at bevare sundheden, men forhindrer også visse sygdomme. Vores produktionsfacilitet med et område på mere end 1000 kvadratmeter overholder strengt ISO 22000 standarderne og HACCP protokollen. Vores R&D-afdeling tager udviklingen af formuleringer meget vigtigt, og anvender udelukkende naturlige ingredienser. Derudover bruger virksomheden minimum 70 % lokale ingredienser, hvilket betyder, at prisen ikke afhænger meget af dollarkursen, og produkterne forbliver dermed rimelige i pris for vores partnere. Virksomhedens ansatte er ansvarlige for produktets kvalitet og smag. Vi fremstiller ikke kun klinisk ernæring, men også sund ernæring for børn og voksne, sportsernæring, vitamintilskud og produkter til vægttab, vægtøgning og vægtstabilisering.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  BioFoodLab er den førende virksomhed i Rusland inden for produktion af sunde snacks til vokse og børn. Vores vigtigste opgave var at skabe et nationalprodukt af høj kvalitet, som endnu ikke fandtes på markedet og som vi kunne være stolte af. Syv år senere tilbyder vi vores partnere brugsfærdige løsninger til sund ernæring. Der er 100 innovative og populære produkter i vores sortiment. I dag er det nemt at finde vores produkter i supermarkeder i Rusland og i 14 lande rundt om i verden, for eksempel Japan, Kina og De Arabiske Emirater. Vores mission er fortsat den samme — at hjælpe voksne og børn hver dag med at tage enkle skridt mod en sundere livsstil.

 2. SOLBRITT AS

  Estland

  Virksomheden SOLBRITT AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den er baseret i Rapla, Estland.

 3. VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden VENUSCE ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sukker branchen. Den opererer også inden for Babymad, Babymad, fødevareprodukt, og harpikse indeholdende urinstof brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BAYOLA ERZEUGERGEMEINSCHAFT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den er baseret i Lappersdorf, Tyskland.

 5. APTAMIL EU

  Holland

  Virksomheden APTAMIL EU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

 1. KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD

  Ukraine

  Virksomheden KHOROL FACTORY FOR BABY FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 2. BABY SHOP ODESSA

  Ukraine

  Virksomheden BABY SHOP ODESSA, er en Detailsalg, der opererer inden for Bleer branchen. Den opererer også inden for Babymad, og Babymad brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 1. M P BIO SCIENCE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden M P BIO SCIENCE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den er baseret i Derby, Det Forenede Kongerige.

 2. A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY

  Østrig

  Virksomheden A.I.T.A. GMBH - AUSTYRIAN INTERNATIONAL TRADING AGENCY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den er baseret i Purgstall, Østrig.

 3. MYKKO

  Belgien

  Virksomheden MYKKO, er en Detailsalg, der opererer inden for Barneplejeartikler branchen. Den opererer også inden for Babymad, Babyprodukter, bæreseler til børn, Babymad, Babyprodukter, og elektriske babykontrolapparater brancherne. Den er baseret i Schoten, Belgien.

 4. BEYDA GIDA SAN

  Tyrkiet

  Virksomheden BEYDA GIDA SAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. BELDTON GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BELDTON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Babymad, Privat label, energidrikke, Babymad, og proteinintegratorer brancherne. Den er baseret i Cologne, Tyskland.

 6. EVS DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden EVS DISTRIBUTION, er en Distributør, der opererer inden for Babymad branchen. Den er baseret i Luc-La-Primaube, Frankrig.

 7. ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU

  Spanien

  Virksomheden ALIMENTACIÓN Y NUTRICIÓN FAMILIAR SLU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den er baseret i Carlet (valencia), Spanien.

 8. EURL CO-BA-TEC

  Frankrig

  Virksomheden EURL CO-BA-TEC, er en Engrossalg, der opererer inden for Babymad branchen. Den opererer også inden for behandlet mælk, og Raffineret solsikkeolie brancherne. Den er baseret i Villeneuve, Frankrig.

 1. FLASHTECH GMBH

  Østrig

  Virksomheden FLASHTECH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hårplejeprodukter branchen. Den opererer også inden for Babymad, økologisk mælkepulper, producent af hudplejeprodukter, og Babymad brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 2. GANCHEV EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden GANCHEV EOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den opererer også inden for Bleer, Mælkeerstatninger til babyer, Barnevogne og klapvogne, Bleer, Mælkeerstatninger til babyer, og Barnevogne og klapvogne brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 3. LAFAZ TRADING BV

  Belgien

  Virksomheden LAFAZ TRADING BV, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Fødevareessenser branchen. Den opererer også inden for Babymad, fremstilling af tomatkoncentrat, tomater, og Babymad brancherne. Den er baseret i Lummen, Belgien.

 4. MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL

  Tyskland

  Virksomheden MAMA UND BABY WELT INH. CELAL BOZYEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den opererer også inden for Olieessencer 100 % naturlige, økologiske olier, rav, og smykker med rav brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 5. ILMA TRADING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ILMA TRADING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den opererer også inden for mælkeprodukter til børn, og færdiglavet babymad på glas brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 6. QUID PHARMA SL

  Spanien

  Virksomheden QUID PHARMA SL, er en Detailsalg, der opererer inden for Babyprodukter branchen. Den opererer også inden for Babymad, babysæt, og Babymad brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 7. MAMI ME MIMA

  Spanien

  Virksomheden MAMI ME MIMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den er baseret i Villamediana De Iregua, Spanien.

 8. BREIBOX UG

  Tyskland

  Virksomheden BREIBOX UG, er en Engrossalg, der opererer inden for Babymad branchen. Den opererer også inden for færdiglavet babymad på glas, og økologiske fødevarer til babyer brancherne. Den er baseret i Kaufbeuren, Tyskland.

 9. AWTC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AWTC GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Babymad branchen. Den opererer også inden for import, logistikservice, og mælk - uddeling brancherne. Den er baseret i Egelsbach, Tyskland.

 10. MUSTAFA-GULL

  Tyrkiet

  Virksomheden MUSTAFA-GULL, er en Distributør, der opererer inden for Babymad branchen. Den opererer også inden for børnesæder til biler brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis