• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • svin

Resultater for

Svin - Import eksport

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Virksomheden KURT NISGAARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Malkekvæg, Kvæg, Svin, Kvæg til opdræt, Malkekvæg, mink, mælkekøer, import eksport af kvæg, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Skjern, Danmark.

 2. PORC MERCATUS APS

  Danmark

  Porc Mercatus eksporterer danske smågrise til det europæiske marked. Vores kerneforretning er eksport af ​​3-race, danske smågrise og slagtesvin til det europæiske marked. Vi tilbyder en komplet service, herunder transport, veterinærgodkendelse, officiel registrering og udarbejdelse af den nødvendige eksportdokumentation. Baseret på gensidig tillid og samarbejde, vil vi gennem fremragende service og fokus på langsigtede relationer, være en attraktiv og pålidelig og inspirerende partner for vores kunder. Porc Mercatus er en godkendt eksportør af levende svin produceret i Danmark. Hvis du ønsker at købe unge får eller slagtegrise så bed om et personligt tilbud.

 3. N.V. RANDERS A/S

  Danmark

  The Company was founded in 1965, and it specializes in sales of high quality commercial piglets of Duroc, Landrace and Yorkshire trilinear cross hybrid breed with 20-25 kg, and livestock of slaughter pigs with an average weight 110-120 kg. Each week we sell to export approx. 30, 000 piglets within all of Europe. Furthermore, we transport approx. 6, 000 pigs, 600 sows and 12, 000 piglets in Denmark per week. We have self-owned export stables in DK-8920 Randers NV. That guarantees our customers high standards and quality performance during piglets exporting. We have at our disposal 21 special-built lorries which each can load approx. 900 piglets. The vehicles are fully equipped with drinking water, sprinklers and fans. NV-Randers lives up to the DANISH-Standard for hauliers and export stable, that defines the requirements for the production of pigs, and its focus is the key areas affecting animal welfare, meat safety and traceability in the primary production of pigs.

 4. PLACAS VERDES

  Spanien

  Virksomheden PLACAS VERDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for gårde brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 5. PORCS ET PORCELETS

  Spanien

  Virksomheden PORCS ET PORCELETS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, kvæg, Vandrensning, desinficering af vand, og drikkevand - funktion brancherne. Den er baseret i El Palau D' Anglesola-Lleida, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. INTERPORC

  Holland

  Virksomheden INTERPORC, er en Engrossalg, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Charcuterivarer og saltede varer, og svinekød brancherne. Den er baseret i Haghorst, Holland.

 2. G E BAKER UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden G E BAKER UK LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for plader i plastmaterialer brancherne. Den er baseret i Bury St. Edmunds, Det Forenede Kongerige.

 3. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Virksomheden ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Svin, Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Svin brancherne. Den er baseret i Heinsberg, Tyskland.

 4. PRIMARY DIETS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PRIMARY DIETS, er en Multi-Category, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Svin, dyrefoder og zooteknik, Svin, og Foderkomponenter til smågrise brancherne. Den er baseret i Ripon, Det Forenede Kongerige.

 5. ETTAROETICO

  Italien

  Virksomheden ETTAROETICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den er baseret i Corbetta, Italien.

 1. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, Får og geder, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Lohfelden, Tyskland.

 2. DELAVI

  Belgien

  Virksomheden DELAVI, er en Engrossalg, der opererer inden for Svinekød branchen. Den opererer også inden for Svin, Svin, dyrekroppe, og kød brancherne. Den er baseret i Tielt, Belgien.

 1. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Virksomheden SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., er en Distributør, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Afgrødeservice, svin til avl, Kvæg, og Afgrødeservice brancherne. Den er baseret i Sintra, Portugal.

 2. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden 1VITAL-FLEISCH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Kødprodukter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Speyer, Tyskland.

 3. BHZP GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BHZP GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for insemination af søer brancherne. Den er baseret i Dahlenburg, Tyskland.

 4. FIERENS MENGVOEDERS

  Belgien

  Virksomheden FIERENS MENGVOEDERS, er en Distributør, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Svin, foder i skovlfulde, Svin, og korn brancherne. Den er baseret i Temse, Belgien.

 5. BRUMICOLD

  Spanien

  Virksomheden BRUMICOLD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den er baseret i Algarrobo, Spanien.

 6. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Frankrig

  Virksomheden ABERAETABLISSEMENTS ABERA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den er baseret i Saint-Brice-En-Cogles, Frankrig.

 7. DER ANDERE WEG - OLE WEINKATH

  Tyskland

  Virksomheden DER ANDERE WEG - OLE WEINKATH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Svin, Diætmad og økologiske fødevarer, Mel og semulje, Dyrefoder, Svin, Diætmad og økologiske fødevarer, Mel og semulje, og Dyrefoder brancherne. Den er baseret i Hünxe, Tyskland.

 8. ENKA INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ENKA INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Kvæg, Svin, Tekstilfibre, naturlige, Frugter, Kvæg, Svin, og Tekstilfibre, naturlige brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 1. KRONI

  Schweiz

  Virksomheden KRONI, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Fisk, Svin, Diætmad og økologiske fødevarer, Mel og semulje, Fisk, Svin, Diætmad og økologiske fødevarer, og Mel og semulje brancherne. Den er baseret i Altstätten, Schweiz.

 2. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Tyskland

  Virksomheden VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Höchstädt, Tyskland.

 3. FRIEDRICH ESCHLBÖCK

  Østrig

  Virksomheden FRIEDRICH ESCHLBÖCK, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Stroheim, Østrig.

 4. ERZEUGERZUSAMMENSCHLUSS KOBERLAND W.V.

  Tyskland

  Virksomheden ERZEUGERZUSAMMENSCHLUSS KOBERLAND W.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Svin, Kæledyr, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Svin, og Kæledyr brancherne. Den er baseret i Werdau, Tyskland.

 5. RAMSAUER FLEISCH GMBH

  Østrig

  Virksomheden RAMSAUER FLEISCH GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kvæg, Svin, Kød og fjerkræ, Fisk, Kvæg, Svin, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Heiligenkreuz Am Waasen, Østrig.

 6. FLÄMINGLAND AGRAR EG

  Tyskland

  Virksomheden FLÄMINGLAND AGRAR EG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, Svin, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Frugter, Kvæg, og Svin brancherne. Den er baseret i Lutherstadt Wittenberg, Tyskland.

 7. RUDOLF HEINZL

  Østrig

  Virksomheden RUDOLF HEINZL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kvæg, Svin, Kød og fjerkræ, Fisk, Kvæg, Svin, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Watzelsdorf, Østrig.

 8. SCHNEIDER VIEH & FLEISCH AG

  Schweiz

  Virksomheden SCHNEIDER VIEH & FLEISCH AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kvæg, Svin, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Fisk, Kvæg, Svin, og Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt brancherne. Den er baseret i Sursee, Schweiz.

 9. ALBERSMEIER AGRARHANDEL KG

  Tyskland

  Virksomheden ALBERSMEIER AGRARHANDEL KG, er en Distributør, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Svin, Landbrug - import-eksport, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Kvæg, Svin, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i Lippetal, Tyskland.

 10. LEBAOLONG - DER FRÖHLICHE DRACHE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden LEBAOLONG - DER FRÖHLICHE DRACHE E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Parfume og skønhedsprodukter, Hygiejne- og toiletprodukter, Hygiejne og skønhedsartikler, Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer, Parfume og skønhedsprodukter, Hygiejne- og toiletprodukter, Hygiejne og skønhedsartikler, og Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer brancherne. Den er baseret i Gräfelfing, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis