• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • svin

Resultater for

Svin - Import eksport

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Virksomheden KURT NISGAARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Malkekvæg, Kvæg, Svin, Kvæg til opdræt, Malkekvæg, mink, mælkekøer, import eksport af kvæg, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Skjern, Danmark.

 2. PORC MERCATUS APS

  Danmark

  Porc Mercatus eksporterer danske smågrise til det europæiske marked. Vores kerneforretning er eksport af ​​3-race, danske smågrise og slagtesvin til det europæiske marked. Vi tilbyder en komplet service, herunder transport, veterinærgodkendelse, officiel registrering og udarbejdelse af den nødvendige eksportdokumentation. Baseret på gensidig tillid og samarbejde, vil vi gennem fremragende service og fokus på langsigtede relationer, være en attraktiv og pålidelig og inspirerende partner for vores kunder. Porc Mercatus er en godkendt eksportør af levende svin produceret i Danmark. Hvis du ønsker at købe unge får eller slagtegrise så bed om et personligt tilbud.

 3. N.V. RANDERS A/S

  Danmark

  The Company was founded in 1965, and it specializes in sales of high quality commercial piglets of Duroc, Landrace and Yorkshire trilinear cross hybrid breed with 20-25 kg, and livestock of slaughter pigs with an average weight 110-120 kg. Each week we sell to export approx. 30, 000 piglets within all of Europe. Furthermore, we transport approx. 6, 000 pigs, 600 sows and 12, 000 piglets in Denmark per week. We have self-owned export stables in DK-8920 Randers NV. That guarantees our customers high standards and quality performance during piglets exporting. We have at our disposal 21 special-built lorries which each can load approx. 900 piglets. The vehicles are fully equipped with drinking water, sprinklers and fans. NV-Randers lives up to the DANISH-Standard for hauliers and export stable, that defines the requirements for the production of pigs, and its focus is the key areas affecting animal welfare, meat safety and traceability in the primary production of pigs.

 4. AMISY PIG FARMING EQUIPMENT

  Kina

  Virksomheden AMISY PIG FARMING EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den er baseret i Zhengzhou, Kina.

 5. PLACAS VERDES

  Spanien

  Virksomheden PLACAS VERDES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for gårde brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PORCS ET PORCELETS

  Spanien

  Virksomheden PORCS ET PORCELETS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, kvæg, Vandrensning, desinficering af vand, og drikkevand - funktion brancherne. Den er baseret i El Palau D' Anglesola-Lleida, Spanien.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, Får og geder, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kæledyr, Svin, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Lohfelden, Tyskland.

 3. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden 1VITAL-FLEISCH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Kødprodukter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Speyer, Tyskland.

 4. G E BAKER UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden G E BAKER UK LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for plader i plastmaterialer brancherne. Den er baseret i Bury St. Edmunds, Det Forenede Kongerige.

 5. DELAVI

  Belgien

  Virksomheden DELAVI, er en Engrossalg, der opererer inden for Svinekød branchen. Den opererer også inden for Svin, Svin, dyrekroppe, og kød brancherne. Den er baseret i Tielt, Belgien.

 1. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Danmark

  Virksomheden BREEDERS OF DENMARK A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Kvæg - import - eksport, og Kvæg - import - eksport brancherne. Den er baseret i Haderslev, Danmark.

 2. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Virksomheden SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., er en Distributør, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Afgrødeservice, svin til avl, Kvæg, og Afgrødeservice brancherne. Den er baseret i Sintra, Portugal.

 1. BHZP GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BHZP GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for insemination af søer brancherne. Den er baseret i Dahlenburg, Tyskland.

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Virksomheden ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, der opererer inden for Får og geder branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Svin, Kvæg, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Svin brancherne. Den er baseret i Heinsberg, Tyskland.

 3. PRIMARY DIETS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PRIMARY DIETS, er en Multi-Category, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Svin, dyrefoder og zooteknik, Svin, og Foderkomponenter til smågrise brancherne. Den er baseret i Ripon, Det Forenede Kongerige.

 4. FIERENS MENGVOEDERS

  Belgien

  Virksomheden FIERENS MENGVOEDERS, er en Distributør, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Svin, foder i skovlfulde, Svin, og korn brancherne. Den er baseret i Temse, Belgien.

 5. ETTAROETICO

  Italien

  Virksomheden ETTAROETICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den er baseret i Corbetta, Italien.

 6. INTERPORC

  Holland

  Virksomheden INTERPORC, er en Engrossalg, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Charcuterivarer og saltede varer, og svinekød brancherne. Den er baseret i Haghorst, Holland.

 7. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Frankrig

  Virksomheden ABERAETABLISSEMENTS ABERA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den er baseret i Saint-Brice-En-Cogles, Frankrig.

 8. BRUMICOLD

  Spanien

  Virksomheden BRUMICOLD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den er baseret i Algarrobo, Spanien.

 1. DRESSURPFERDETEAM WALDFRIED GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DRESSURPFERDETEAM WALDFRIED GMBH, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Svin, Kvæg, Frugter, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Svin, Kvæg, og Frugter brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 2. VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Får og geder, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kvæg, Får og geder, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Wettringen, Tyskland.

 3. MECFIBRE-POLAND. TADEUSZAK B., STANISEAWSKI M.

  Polen

  Virksomheden MECFIBRE-POLAND. TADEUSZAK B., STANISEAWSKI M., der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, Kvæg, Svin, Frugter, Kornprodukter og kornsorter, Kvæg, Svin, og Frugter brancherne. Den er baseret i Aleksandrów Lodzki, Polen.

 4. POELIER VAN DER WAL B.V.

  Holland

  Virksomheden POELIER VAN DER WAL B.V., der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Får og geder, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kvæg, Får og geder, Kæledyr, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Kollumerzwaag, Holland.

 5. AQUA UNITED GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AQUA UNITED GMBH, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Får og geder, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Svin, Kæledyr, Får og geder, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Svin, og Kæledyr brancherne. Den er baseret i Nettetal, Tyskland.

 6. PETERS COMMODITIES LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PETERS COMMODITIES LIMITED, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Svin, Kvæg, Frugter, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Svin, Kvæg, og Frugter brancherne. Den er baseret i Southend-On-Sea, Det Forenede Kongerige.

 7. CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V.

  Holland

  Virksomheden CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V., der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Kæledyr, Kvæg, Får og geder, Svin, Kæledyr, Kvæg, Får og geder, og Svin brancherne. Den er baseret i Valkenswaard, Holland.

 8. VIEHVERWERTUNG VERDEN E G

  Tyskland

  Virksomheden VIEHVERWERTUNG VERDEN E G, er en Distributør, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kvæg, Svin, Kød og fjerkræ, Fisk, Kvæg, Svin, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Verden, Tyskland.

 9. A.B. NUTRITION LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden A.B. NUTRITION LIMITED, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Svin, Kvæg, Frugter, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Svin, Kvæg, og Frugter brancherne. Den er baseret i Nantwich, Det Forenede Kongerige.

 10. VIEHHANDLUNG J. THEISEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VIEHHANDLUNG J. THEISEN GMBH, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Svin, Kvæg, Frugter, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Svin, Kvæg, og Frugter brancherne. Den er baseret i Gönnheim, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis