• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • svejsning - stål og metal

Resultater for

Svejsning - stål og metal - Import eksport

 1. ROKVELAS, UAB

  Litauen

  Verified by Europages badge

  Rokvelas UAB er en virksomhed fra Litauen, som tilbyder forarbejdning af metal i små serier og serieproduktion. Vi har 11 års erfaring inden for eksport af vores produkter og ydelser. Vi specialiserer os i produktionen af stømstrukturer, CNC-maskinbearbejdning. Vi tilbyder en komplet pakke af ydelser i overensstemmelse med vores kunders krav og ønsker. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter og tjenester: produktion, andre forretninger, færdiggørelse, forskellige former for belægning, logistik og meget mere. Ydelser: CNC stansning CNC bukning CNC-drejning CNC valsning, skæring med båndsav; svejsning; flad polering; rulning af ark. konstruktionen kan være: varmgalvaniseret; pulvermaling; sandblæsning og vådmaling; elektrogalvaniseret på forskellige måder. Alle vores stålstrukturer overholder kravene i EN 1090-1, 2 standarderne. Administrationsssytem ISO 9001 certificeret. Besøg vores hjemmeside for mere information.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. COMPANY TOR

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Virksomheden "TOR" blev grundlagt i 1992. Helt fra firmaets start har ledelsen haft en plan om at producere enheder, som overgår behovet i en omskiftelig verden. Svejsemaskinen torus-200 var en af de første russisk udviklede omformere. Dens tekniske parametre var ikke dårligere end tilsvarende produkter i resten af Europa, men prisen var meget lavere. I dag er det lykkedes os at øge produktionskapaciteten, hvilket har betydet, at vi har kunnet øge produktionsmængden og samtidig udvide mængden af torus-enheder fra husholdningen til industrien. Store offentlige projekter kræver effektivt svejseudstyr. Vi har patenteret og startet masseproduktion af en andet nyt svejseudstyr under navnet "Viking". Al produktion og samling af TORUS- og VIKING-svejseomformere foregår i Rusland og udføres af meget kvalificerede og nøje udvalgt personale. Der foretages kvalitetskontrol på hvert trin i fremstillingsprocessen.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. HEGGLI & GUBLER AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  Vores mangeårige erfaring og vores infrastruktur gør os til en kompetent partner inden for metaltrykning og dybtrækning. Vi rådgiver dig gerne professionelt og understøtter dig allerede i projekteringsfasen. Vi overtager også konstruktionen for dig. Takket være egen værktøjsproduktion og stort pladelager kan vi også afvikle ordrer med meget kort varsel til din fulde tilfredshed. Pålidelighed, bindende aftaler og perfekt kvalitet er en selvfølge for os. Vi ser frem til din forespørgsel. Vores særlige styrker er: - 70 års erfaring inden for metaltrykning - Familievirksomhed i tredje generation - Fleksibel mindre virksomhed med 25 medarbejdere - Stor maskinpark til prototyper, små serier op til serieproduktion

  Hjemmeside Open In New icon
 4. AS SCHWEISSTECHNIK GMBH ARNHOLD

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Firmaet AS-Schweißtechnik GmbH er en familievirksomhed med 15 medarbejdere. Siden 1980 har vi i vores bygninger med et grundareal på 900 kvadratmeter fremstillet boltesvejseapparater, tilbehør, boltesvejseautomation og svejsebolte. 1980 Hans-Joachim Arnhold grundlægger virksomheden 1980-1990 Udvikling af ny teknologi og udvidelse af forretningsområderne 1990 Opførelse af den nyværende hovedbygning til administration, udstyrsproduktion og boltelager 1998 Udvidelse med nybyggeri som lager og produktionssted for specialanlæg 2000 anden generation i form af Martin Arnhold træder ind i virksomheden 2008 Indførelse af kvalitetsstandarden ISO 9001 2013 December: Virksomhedens grundlægger Hans-Joachim Arnhold overdrager firmaet til sin søn Martin og nyder sit velfortjente otium. Vi er aktive i flere end 50 lande verden over.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. SC PROFINOX SRL

  Rumænien

  Verified by Europages badge

  Vores virksomhed Profinox, blev grundlagt i 2005 med det formål at blive den primære leverandør inden for komplekse forarbejdningsprodukter i rustfrit stål, samt services inden for fødevare og farmaceutiske industrier i Rumænien. Profinox’s vision er, at bearbejdsningsindustrien inden for rustfrit stål i Rumænien kan og skal forvandles, for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder. Takket være et dedikeret team af ingeniører og specialister på området, brug af nyskabende udstyr og teknologi, sikrer vi, at alle vores kunders og partneres projekter udføres med maksimal effektivitet. Profinox udfører med succes et bredt udvalg af komplekse tjenester: svejsning af rustfrit stål, laserskæring, CNC-bøjning, rulning, skæring af pladestål og profiler, sandblæsning af rustfrit stål, mekanisk bearbejdning af rustfrit stål, CAD-design, pulverlakering osv. Vi leverer også en professionel produktionsservice og specifikke produkter med rustfrit stål (tanke, maskinafskærmninger, transportbånd, metalstrukturer eller HoReCa-produkter). Profinox er din pålidelige partner – uanset hvad din branche eller aktivitet er. Fordi vi GØR hvad vi ved, og vi VED hvad vi gør. Vores mål er at forsyne Profinox-kunderne inden for fødevarebranchen og den farmaceutiske industri med enestående kvalitetsprodukter, og komplekse bearbejdningstjenester inden for rustfrit stål, der overholder de standarder som er kendetegnet med vores virksomhedsnavn, Profinox. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vores selskab blev grundlagt i 1864 som F. Ossenberg & Co. KG og er nu desuden familieejet af 5. generation. Siden overtagelsen af Julius Grefe KG 1997 har vi heddet "Ossenberg & Grefe". Vi er naturligvis også certificeret iht. EN ISO 9001! Begge firmaers oprindelige produktionsprogram bestod af spænder, ringe og kroge til tekstil- og læderforarbejdning. I tidens løb blev der tilføjet varer til andre anvendelsesområder. I dag består vores produktionsprogram ikke kun af de klassiske varer, men især også af tekniske trådbukke-, stanse- og monteringsdele til mere end 1000 kunder fra mange forskellige brancher. I den forbindelse producerer vores 60 medarbejdere på vores mere end 5.000 m² store produktionsareal dagligt ca. 500.000 dele. I kraft af vores forarbejdningsmuligheder, fremstillingen af vores egne værktøjer samt vores egne galvaniseringsteknikker kan vi løse komplekse opgaver på en hurtig og prisgunstig måde.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. MAURI ALDA E FIGLI

  Italien

  Verified by Europages badge

  Produktsortimentet fra virksomheden A.Mauri omfatter specialprofiler, der fremstilles via koldbehandlet og sandblæst båndstål, koldvalsede bånd, elektrolytisk forzinkede bånd og efter Sendzimir-metoden, bånd i rustfrit stål samt bånd i messing og aluminium. Produkterne fremstilles efter kundens tegning og udvikles i samarbejde med vores tekniske kontor for at imødekomme alle behov i bilindustrien, byggeri, skibsbranchen, elektroteknik, varme og møblering. Vores produktionslinjer kan håndtere plader på en maksimal bredde af 800 mm, en tykkelse på mellem 0, 3 mm og 4 mm og en maksimal længde på 12 500 mm. Disse mål gør os i stand til uden besvær at tilfredsstille alle kundens specifikke krav. Profilerne fremstilles som standardstænger eller udskåret efter mål. Vores produktionsanlæg kan også håndtere profiler efter præcise tegninger. Vi besidder desuden en mangeårig erfaring inden for design og fremstilling af særlige profilmaskiner.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. EWM AG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Det hele fra en og samme leverandør: EWM AG udvikler førsteklasses svejseteknologi, og er en af de vigtigste internationale teknologiledere og leverandører af lysbuesvejsningsteknologi.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by Europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co, Ltd er en koncern, der har haft produktionsanlæg i over 13 år, og som tilbyder one-stop løsninger inden for mekaniske kvalitetsprodukter til lavere omkostninger i Kina. Vi kan lave alle former for metaldele, såsom plademetal fabrikation, CNC bearbejdning af dele, rørbøjning, svejsning og især montering. Produktmarkedet dækker bilindustrien, medicinalindustrien, landbrugsmaskiner, sportsindustrien og så videre.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. WELDING CONSULTING

  Polen

  Verified by Europages badge

  Vi er en virksomhed der leverer inspektion og rådgivning for virksomheder der arbejder med svejsede strukturer, både i Polen og i EU. Vi udfører svejseinspektioner i Polen på ethvert produktionstrin af en svejsestruktur. Vi tester værksteder. Som en del af svejserådgivningen, hjælper vi med at udvikle og implementere svejseteknologier i henhold til forskellige standarder, såsom ISO 15614-1, EN 13345, EN 1090, NORSOK M-101, NORSOK M-601, ASME IX, AWS D1.1, ISO 17760.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  Indien

  Verified by Europages badge

  Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. er Indiens største producent af MIG-tråde under mærket SANWALKA. Vi er en ISO-9001: 2015 certificeret virksomhed, udstyret med certifikationer fra Lloyd’s Register London, CE-certificering, ABS, IRS og RDSO & BHEL. Vi leverer fleksible pakkeløsninger med private mærker og OEM-mærker. Standardtråd diameter 0, 60 mm, 0, 80 mm, 1, 00 mm, 1, 20 mm, 1, 60 mm, 2, 00 mm og 2, 40 mm. Standardpakke: 1 kg, 5 kg, 12, 5 kg og 15 kg i spoler, og maratontromler med 100 kg og 250 kg

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Verified by Europages badge

  Grundlagt i 2020 er Alsen Services Ltd. en international udliciteringsvirksomhed fra Portugal. Vi leverer udliciteringstjenester inden for forskellige områder såsom metalproduktion, svejsearbejde og metalmontering. Vores produktion inkluderer metalstrukturer såsom kedler, skibsbygning, opbevaringstanke og svejsearbejde til MIG-MAG 135-136, TIG 141 og MMAW 111. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. NET D.O.O.

  Slovenien

  Verified by Europages badge

  NET Ltd. er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for design, udvikling og fremstilling af metalprodukter. Vi er specialiseret i CNC-prægning, stansning og perforering; bøjning og svejsning af stål, aluminium, rustfrit stål; slibning, boring, forskellige andre finishaktiviteter, inklusive men ikke begrænset til polering, pulverlakering eller samling. Vi er forpligtet til høje kvalitetsstandarder, bekræftet med vores certifikation ift. ISO 9001: 2015 standarden.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge
 5. DEFFOR

  Polen

  Verified by Europages badge
 6. H. GEWING GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. HEIDHOFF GMBH INDUSTRIETECHNIK

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. FALL-TEC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. RINCO ULTRASONICS AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 10. SOUDERWELD GMBH & CO.KG SCHWEISSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. FRONIUS SCHWEIZ AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 2. E. REIM GMBH SCHWEISSTECHNISCHER SERVICE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. VARIAMP SCHWEISSTECHNIK WESSELMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. BIEBER INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. JOSCH STRAHLSCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. MB SCHWEISSTECHNISCHER FACHHANDEL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. ELMA-TECH GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. METALGROUP

  Belgien

  Verified by Europages badge
 9. K&H MEDIZINTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. B.U.G. BOHR- UND GESTEINSWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Filtre

Resultater for

Svejsning - stål og metal - Import eksport

Antal resultater

33.114 virksomheder