• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • svejsning - stål og metal

Resultater for

Svejsning - stål og metal - Import eksport

 1. ATOM KARINCA LASER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1996 er Atom Karinca en enestående kontraktproducent inden for teknik og laserskæring, som er beliggende i Istanbul i Tyrkiet. Vores urokkelige forpligtelse til excellence er rodfæstet i vores højteknologiske infrastruktur som omfatter et fabriksområde på 3.000 m2, en moderne maskinpark og et hold bestående af 60 særdeles højttrænede professionelle, som har mulighed for at arbejde i døgnskift, for at garantere en problemfri produktion for vores værdsatte kunder. Siden vores grundlæggelse i 1996 har vi kontinuerligt udviklet os, og gik ind på markedet på laserskæring i 2005. Vores dedikation til fremskridt kan tydeligt ses i vores kontinuerlige investeringer og forbedrende initiativer. Vores omfattende tjenester omfatter: •Laserskæring •Pladebøjning •Cylinderbøjning •Fremstilling af svejsede dele •Elektrostatisk pulverlakering •Monteringstjenester •Plademetal salgsmaskinpark: LASERSKÆRING MASKINPARK 6 KW skærekræft | 4000x2000 mm pladebehandlingsområde 6 KW skærekræft | 3000x1500 mm pladebehandlingsområde 4 KW skærekræft | 3000x1500 mm pladebehandlingsområde 2, 5 KW skærekræft | 2500x1250 mm pladebehandlingsområde VORES PLADEBØJNINGSMASKINER 7 akser CNC pladebøjningsmaskine 5 akser CNC pladebøjningsmaskine 4 akser CNC pladebøjningsmaskine Hos Atom Karinca leverer vi til vores globale kunder, uden geografiske grænser. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og vores erfarne team er dedikeret til at forstå og opfylde dine unikke krav. Din succes er vores engagement.

 2. SC PROFINOX SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed Profinox, blev grundlagt i 2005 med det formål at blive den primære leverandør inden for komplekse forarbejdningsprodukter i rustfrit stål, samt services inden for fødevare og farmaceutiske industrier i Rumænien. Profinox’s vision er, at bearbejdsningsindustrien inden for rustfrit stål i Rumænien kan og skal forvandles, for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder. Takket være et dedikeret team af ingeniører og specialister på området, brug af nyskabende udstyr og teknologi, sikrer vi, at alle vores kunders og partneres projekter udføres med maksimal effektivitet. Profinox udfører med succes et bredt udvalg af komplekse tjenester: svejsning af rustfrit stål, laserskæring, CNC-bøjning, rulning, skæring af pladestål og profiler, sandblæsning af rustfrit stål, mekanisk bearbejdning af rustfrit stål, CAD-design, pulverlakering osv. Vi leverer også en professionel produktionsservice og specifikke produkter med rustfrit stål (tanke, maskinafskærmninger, transportbånd, metalstrukturer eller HoReCa-produkter). Profinox er din pålidelige partner – uanset hvad din branche eller aktivitet er. Fordi vi GØR hvad vi ved, og vi VED hvad vi gør. Vores mål er at forsyne Profinox-kunderne inden for fødevarebranchen og den farmaceutiske industri med enestående kvalitetsprodukter, og komplekse bearbejdningstjenester inden for rustfrit stål, der overholder de standarder som er kendetegnet med vores virksomhedsnavn, Profinox. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. ILKDEN METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 2005, arbejder İlkden Metal San. and Foreign Trade. Ltd. i branchen for metalreservedele til produktion og eftermarkedet. Vi arbejder med vores professionelle team inden for maskinforarbejdede og svejsede dele. Hos Ilkden Metal fremstiller vi CNC-styrede bænke, cirkulære svejsemaskiner inden for svejsesektionen, og særligt designede vaskemaskiner til branchen af materialeforberedelse, som bruges i forbindelse med maskinforarbejdning. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Metalarbejde, •Komponenter til hydraulikcylindere, •Ingeniørtjenester, •Reservedele til landbrugsmaskiner og meget mere, som kan udforskes på vores hjemmeside! Vores maskinpark består af: •CNC-drejebænke •Formstøbt fræsesnitter •Cylindrisk fræser •Robotstyrede svejsemaskiner •Vertikal maskinforarbejdningscenter •4-akse maskinforarbejdningscenter •Manuelle drejebænke •Enhed til hydraulisk tryktest •Fuldt udstyret svejseværksted •Fuldt udstyret maleværksted •Fuldt udstyret monteringsområde •Kvalitetskontrolrum Vores vision er at følge den seneste teknologi, og blive en af de banebrydende ingeniørvirksomheder i branchen. Hos Ilkden Metal arbejder vi på at opnå en kundetilfredshed på 100 %, og vi arbejder sammen med vores kunder. Vi leverer vores førsteklasses produkter verden over. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. HEGGLI & GUBLER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Vores mangeårige erfaring og vores infrastruktur gør os til en kompetent partner inden for metaltrykning og dybtrækning. Vi rådgiver dig gerne professionelt og understøtter dig allerede i projekteringsfasen. Vi overtager også konstruktionen for dig. Takket være egen værktøjsproduktion og stort pladelager kan vi også afvikle ordrer med meget kort varsel til din fulde tilfredshed. Pålidelighed, bindende aftaler og perfekt kvalitet er en selvfølge for os. Vi ser frem til din forespørgsel. Vores særlige styrker er: - 70 års erfaring inden for metaltrykning - Familievirksomhed i tredje generation - Fleksibel mindre virksomhed med 25 medarbejdere - Stor maskinpark til prototyper, små serier op til serieproduktion

 5. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores selskab blev grundlagt i 1864 som F. Ossenberg & Co. KG og er nu desuden familieejet af 5. generation. Siden overtagelsen af Julius Grefe KG 1997 har vi heddet "Ossenberg & Grefe". Vi er naturligvis også certificeret iht. EN ISO 9001! Begge firmaers oprindelige produktionsprogram bestod af spænder, ringe og kroge til tekstil- og læderforarbejdning. I tidens løb blev der tilføjet varer til andre anvendelsesområder. I dag består vores produktionsprogram ikke kun af de klassiske varer, men især også af tekniske trådbukke-, stanse- og monteringsdele til mere end 1000 kunder fra mange forskellige brancher. I den forbindelse producerer vores 60 medarbejdere på vores mere end 5.000 m² store produktionsareal dagligt ca. 500.000 dele. I kraft af vores forarbejdningsmuligheder, fremstillingen af vores egne værktøjer samt vores egne galvaniseringsteknikker kan vi løse komplekse opgaver på en hurtig og prisgunstig måde.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AS SCHWEISSTECHNIK GMBH ARNHOLD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet AS-Schweißtechnik GmbH er en familievirksomhed med 15 medarbejdere. Siden 1980 har vi i vores bygninger med et grundareal på 900 kvadratmeter fremstillet boltesvejseapparater, tilbehør, boltesvejseautomation og svejsebolte. 1980 Hans-Joachim Arnhold grundlægger virksomheden 1980-1990 Udvikling af ny teknologi og udvidelse af forretningsområderne 1990 Opførelse af den nyværende hovedbygning til administration, udstyrsproduktion og boltelager 1998 Udvidelse med nybyggeri som lager og produktionssted for specialanlæg 2000 anden generation i form af Martin Arnhold træder ind i virksomheden 2008 Indførelse af kvalitetsstandarden ISO 9001 2013 December: Virksomhedens grundlægger Hans-Joachim Arnhold overdrager firmaet til sin søn Martin og nyder sit velfortjente otium. Vi er aktive i flere end 50 lande verden over.

 2. MR INDUSTRIES

  Danmark

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES er en privatejet virksomhed som specialiserer sig i at udleve CNC-maskinbearbejdningstjenester til produktion af førsteklasses drejede og fræsede komponenter. Over tiden har vi etableret os selv som en førsteklasses underkontraktleverandører af maskinforarbejdede komponenter til forskellige industrisektorer. Vores omfattende færdigheder giver os mulighed for at fremstille komponenter i enhver mængde, fra prototyper til ordrer af høj volumen. Med en glidende kapacitet fra hovedbommen fra 1 mm til 32 mm i diameter, kan vi imødekomme et omfattende udvalg af krav. Hos MR Industries har vi opnået et omfattende omdømme for at levere præcisionsforarbejdede komponenter og dele, med fokus på omkostningseffektivitet og effektivitet. Vores anvendelse af avanceret Citizen-teknologi giver os mulighed for at håndtere alt, fra prototyper og mindre projekter til store produktioner af præcisionsforarbejdede komponenter og dele. Udstyret med de seneste CNC-maskincentre, betjener vi fuldt ud automatiske indføringsbomme, hvilket garanterer en kontinuerlig produktion. Denne færdighed giver os mulighed for at levere de mest effektive leveringstider, og en enestående service af førsteklasses præcisionsforarbejdede komponenter. Vi ser frem til muligheden for at have dig som vores værdsatte forretningspartner. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger eller spørgsmål.

 3. MAURI ALDA E FIGLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Produktsortimentet fra virksomheden A.Mauri omfatter specialprofiler, der fremstilles via koldbehandlet og sandblæst båndstål, koldvalsede bånd, elektrolytisk forzinkede bånd og efter Sendzimir-metoden, bånd i rustfrit stål samt bånd i messing og aluminium. Produkterne fremstilles efter kundens tegning og udvikles i samarbejde med vores tekniske kontor for at imødekomme alle behov i bilindustrien, byggeri, skibsbranchen, elektroteknik, varme og møblering. Vores produktionslinjer kan håndtere plader på en maksimal bredde af 800 mm, en tykkelse på mellem 0, 3 mm og 4 mm og en maksimal længde på 12 500 mm. Disse mål gør os i stand til uden besvær at tilfredsstille alle kundens specifikke krav. Profilerne fremstilles som standardstænger eller udskåret efter mål. Vores produktionsanlæg kan også håndtere profiler efter præcise tegninger. Vi besidder desuden en mangeårig erfaring inden for design og fremstilling af særlige profilmaskiner.

 4. EWM AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det hele fra en og samme leverandør: EWM AG udvikler førsteklasses svejseteknologi, og er en af de vigtigste internationale teknologiledere og leverandører af lysbuesvejsningsteknologi.

 5. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co, Ltd er en koncern, der har haft produktionsanlæg i over 13 år, og som tilbyder one-stop løsninger inden for mekaniske kvalitetsprodukter til lavere omkostninger i Kina. Vi kan lave alle former for metaldele, såsom plademetal fabrikation, CNC bearbejdning af dele, rørbøjning, svejsning og især montering. Produktmarkedet dækker bilindustrien, medicinalindustrien, landbrugsmaskiner, sportsindustrien og så videre.

 1. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  Indien

  Verified by europages badge

  Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. er Indiens største producent af MIG-tråde under mærket SANWALKA. Vi er en ISO-9001: 2015 certificeret virksomhed, udstyret med certifikationer fra Lloyd’s Register London, CE-certificering, ABS, IRS og RDSO & BHEL. Vi leverer fleksible pakkeløsninger med private mærker og OEM-mærker. Standardtråd diameter 0, 60 mm, 0, 80 mm, 1, 00 mm, 1, 20 mm, 1, 60 mm, 2, 00 mm og 2, 40 mm. Standardpakke: 1 kg, 5 kg, 12, 5 kg og 15 kg i spoler, og maratontromler med 100 kg og 250 kg

 2. NET D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  NET Ltd. er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for design, udvikling og fremstilling af metalprodukter. Vi er specialiseret i CNC-prægning, stansning og perforering; bøjning og svejsning af stål, aluminium, rustfrit stål; slibning, boring, forskellige andre finishaktiviteter, inklusive men ikke begrænset til polering, pulverlakering eller samling. Vi er forpligtet til høje kvalitetsstandarder, bekræftet med vores certifikation ift. ISO 9001: 2015 standarden.

 1. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge
 2. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 3. FRANCKE-ART

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRANCKE-ART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, smedekunst, bjælker i letmetal, Svejsning af stål, hugning af træagtige materialer, Produktion og lakering af stålprodukter, og Stålkonstruktioner og møbelelementer brancherne. Den er baseret i Ostrow Wielkopolski, Polen.

 4. H. GEWING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden H. GEWING GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den er baseret i Ahaus, Tyskland.

 5. MARXAM PROJECT

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARXAM PROJECT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, svejsning, Metalsvejsning, bukning af metaller, laminering af metal, Drejning - stål og metaller, svejsning i aluminium, bearbejdning af metal, og Metalforarbejdning brancherne. Den er baseret i Cracow, Polen.

 6. LASER RHONE ALPES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASER RHONE ALPES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Svejsning - stål og metal, metallurgi, bearbejdning af stål, industriel markering, lasergravering, industriudstyr, lasersvejsning, svejsning, og Svejsning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Fontaine, Frankrig.

 7. NOVELTY STEEL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOVELTY STEEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggestål branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Svejsning - stål og metal, vandvarmer, svejsning i aluminium, stålbeholdere, transportbånd, laserskæring, Stampemaskiner, og vibrerende sold brancherne. Den er baseret i Trabzon, Tyrkiet.

 8. RINCO ULTRASONICS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden RINCO ULTRASONICS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den er baseret i Romanshorn, Schweiz.

 1. FRONIUS SCHWEIZ AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRONIUS SCHWEIZ AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den er baseret i Rümlang, Schweiz.

 2. SOUDERWELD GMBH & CO.KG SCHWEISSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOUDERWELD GMBH & CO.KG SCHWEISSTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den er baseret i Bitburg, Tyskland.

 3. OREMUS S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden OREMUS S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Retning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Slibning - stål og metaller, Stål og metaller - svejsning og lodning, Svejsning - stål og metal, Industripladearbejde, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Tvinding og spinding - maskiner og udstyr, og Maskinteknik - specialarbejde brancherne. Den er baseret i Pribram, Tjekkiet.

 4. BIEBER INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIEBER INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Svejsning - stål og metal, mekaniserede svejsearbejder, beholdere, Laserskæring, og Svejsning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Drulingen, Frankrig.

 5. ADMET SP. Z O. O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADMET SP. Z O. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spåntagning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Svejsning - stål og metal, bøjning af plader i aluminium, svejsning af metaller, bøjning af plader i kobber, bøjning af galvaniserede plader, bøjning af plader i jern, laserskæring, pladeforarbejdning, og CNC-formning brancherne. Den er baseret i Kobyłka, Polen.

 6. ELMA-TECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELMA-TECH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den er baseret i Morsbach, Tyskland.

 7. ARTIL S.N.C. DI NANNINI GIORGIO & C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARTIL S.N.C. DI NANNINI GIORGIO & C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Bukning - stål og metaller, Svejsning - stål og metal, Drejning - stål og metaller, TIG-svejsning, bearbejdning af plader og rør, Laser - skære- og svejsemaskiner, falsning af metal, og Bukning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Argelato, Italien.

 8. PEROZENI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PEROZENI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, tung, Svejsning - stål og metal, mekaniske bearbejdninger, Kedelfremstilling, tung, produkter til tømmerarbejde i tungmetal, Svejsning - stål og metal, produkter til tømmerarbejde i mellemmetal, produkter til tagkonstruktion i metal, og tjenesteydelser transport for tredjemands regning brancherne. Den er baseret i Bosco Chiesanuova, Italien.

 9. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Svejsning - stål og metal, Laser - skære- og svejsemaskiner, Industripladearbejde, Presning - stål og metaller, udskæring i metal, plader, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Præcisionsstansedele brancherne. Den er baseret i Dongguan, Kina.

 10. INOXEA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden INOXEA SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, rustfrit stål, Svejsning - stål og metal, Spåntagning - stål og metaller, tømrerhåndværk i rustfrit stål, svejsning rustfrit stål, Rør og slanger, rustfrit stål, arbejdning af rustfrit stål, Svejsning - stål og metal, og rør i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Svejsning - stål og metal - Import eksport

Antal resultater

31.219 Virksomheder