• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • støbning- stål

Resultater for

Støbning- stål - Import eksport

 1. TEMA METALURJI SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Oplev excellence med TEMA METALÜRJI, en anerkendt tyrkisk virksomhed grundlagt i 1969. Ved at revolutionere banebrydende støbeteknikker i smidigt jern, støbejern, stållegering og stål, adskiller vi os globalt ved at tilbyde støbeløsninger og enestående reservedele skræddersyet til forskellige brancher, hvilket sikrer de højeste standarder af kvalitet og innovation. Placeret i Konya Organized industrielle zone, dækker vores produktionsfacilitet et lukket område på 4.500 m2, med en årlig kapacitet på 2.000 ton siden 2000. Hos TEMA METALÜRJI skyldes vores succes et erfarent hold og enestående teknologi, hvilket afspejler vores forpligtelse til en kundecentreret tilgang, hvor kvalitet og pålidelighed er i fokus. Som en respekteret brancheleder, med en historie som kan spores tilbage til 1969 i Tyrkiet, overstiger vi kontinuerligt forventningerne, ved at bruge vores omfattende erfaring for at garantere en succesfuld realisering af dine projekter. Fra sfærisk støbning, gråstøbning til stålstøbning af reservedele, ligger vores fokus i at levere et alsidigt udvalg af støbeprodukter til globale industrier, som omfatter konstruktion, automobil, energi, landbrug og mere. For detaljerede indblik i hvordan vi kan skræddersy dit tilbud, så det imødeser dine specifikke støbebehov, er du velkommen til at kontakte os. Din tilfredshed forbliver vores topprioritet!

 2. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  ZS Industries Co., Ltd (ZSI) er en kinesisk og dansk baseret kontraktfremstillings- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 2003. Vi specialiserer os i fremstilling af store og mindre komplekse mekaniske dele og komponenter i henhold til vores globale kunders tegninger og specifikationer. ZSI er TÜV ISO 9001 certificeret med 19 års erfaring med at levere førsteklasses skræddersyede komponenter af maskinforarbejdet støbninger, maskinforarbejdet formninger, præcisionsformning, svejsede strukturer eller moduler og enheder med konkurrencedygtige priser til forskellige industrielle segment såsom landbrugsmaskiner, fødevaremaskiner, konstruktionsudstyr, vindmølleindustrien, generelle maskiner, pumper og ventiler og hydrauliske cylindere. ZSI er forpligtet til at skabe værdi for kunderne gennem vores tværkulturelle opsætning, konkurrencedygtige leverandørbase, effektiv forsyningskædestyring, systematisk kvalitetskontrol, erfaring inden for maskinteknologi, viden og innovative logistiktjenester. Vores overordnet formål er vores support til vores kunder, for at hjælpe dem med at øge deres konkurrencedygtighed og omsætning takket være en reduktion af deres samlede ejerskabsomkostninger. Vi ønsker et langvarigt partnerskab med både vores kunder og underleverandører.

 3. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Istanbul Döküm har fleksible produktionsmetoder som gør dem i stand til at fremstille, støbe jern, nodulær jern, rustfri stål, dobbelt, super dobbelt og bronze i et sandmoduleringssystem med et enkelt støberi. Vores støberi, som er forskellig fra hundredvis af støberier i Tyrkiet og Europa, er udstyret til at levere komplekse støbninger til vores kunder. Vores priser er konkurrencedygtige, og vores kvalitet er Europæisk. Med induktionsovne, en samlet flydende metalkapacitet på 6, 5 ton og en årlig produktionskapacitet på 2.500 ton. Alle vores støbninger passerer gennem en 3D-simuleringsfase, for at forhindre fejl og defekter. Istanbul Döküm er altid på din side med vores design og projekter, fra modellering til støbning, fra støbning til slibning, fra bearbejdning til endelig inspektion. I overensstemmelse med krav om mønstre, udleveres de tekniske tegninger til mønsterafdelingen i vores struktur, eller til mønsterproducenter som vi har arbejdet sammen med i årevis. Afhængigt af kundens krav, udføres forbearbejdning og endelig bearbejdning på vores eget værksted, og hos virksomheder som vi har arbejdet sammen med i årevis. I laboratoriet, og for alle produktioner, udføres der kemiske analyser, mekanisk udbytte - elastisk - forlængelsestest, og hvis det er påkrævet, også hårdhedstest, og der leveres UT, MT og MPI test. Nogle af de industrier vi leverer til, inkluderer pumper og komponenter, ventiler, generelle maskiner, marinebranchen, turbiner, hydraulisk og petrokemisk, jern og stålbranchen.

 4. OTTO JUNKER CM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Otto-Junker Edelstahlgießerei GmbH i Simmerath-Lammersdorf (20 km fra Aachen) er en virksomhed, der er fokuseret på speciallegeringer. Vores materialeprogram omfatter et bredt sortiment af højlegerede typer på jern-, nikkel- og koboltbasis. Disse materialer smeltes i effektive induktionsovne, ved passende krav og under anvendelse af vakuumteknik. Vores program omfatter korrosionsbestandige legeringer, varmebestandige legeringer, ikke-magnetiserbare legeringer, slidfaste legeringer og et stort antal speciallegeringer på nikkel- og koboltbasis. Støbematerialer til korroderende grænsebelastninger fremstiller vi som JUNKERALLOY®-nikkelbasislegeringer. Mange af materialerne har vi udviklet og leveret i årtier. Ud over de materialer, der er vist på vores hjemmeside, producerer vi andre, i alt ca. 100 typer.

 5. IEG

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  IEG S.R.O. er en tjekkisk dynamisk udviklende virksomhed med halvtreds års tradition, som specialiserer sig i produktion af præcisionsstøbning af stål og støbejern fra alle jernlegeringer, inklusive maskinbearbejdning, varmebehandling og overfladebehandlinger. Vi leverer også rutinemæssigt arbejdsstykker og allerede samlede enheder. Vi støber fra mere end 60 grader af Fe-baseret materiale. Vi har stor fokus på kvalitet, præcision og innovation. Kontakt vores team!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Metal Technology Group AD er en premier konsolidator af tre anerkendte støberier i Bulgarien – ALUCOM i Pleven, OSSAM i Lovech og CENTROMET i Vratsa. Hvert selskab bringer deres egen særlige viden og innovative produktionsteknologier til vores virksomhedsgruppe. Grundlagt i 1997 har vores gruppe udviklet sig fra individuelle støberier, med en rig historie, til en samlet styrke inden for den metallurgiske sektor, med mere end 560 erfarne medarbejde på tværs af lokationer i Pleven, Lovech, Vratsa samt vores hovedkvarter i Sofia. Vores forpligtelse til excellence afspejles i vores omfattende rækkevidde på tværs af fem kontinenter, og kunder i mere end 25 lande, hvor vi leverer højkvalitetsstøbninger til diverse industrier, inklusive automobil, luftfart og maskiner. Ved at forstår de kritiske behov ved globale forsyningskæder, specialiserer Metal Technology Group AD sig ikke kun i produktion af førsteklasses støbninger, men tilbyder også omfattende tjenester som omfatter pakning, logistik og transport, for at garantere en problemfri levering fra os til dig. Vores tilgang fremhæver en problemfri kundeoplevelse, fra den første ordre til den endelige levering, hvor vi arbejder på en direkte og effektiv indkøbsproces. Ved at vælge MTG vil du få en partner som sætter pris på teknologiske fremskridt, kontinuerlige forbedringer og en kultur af langvarige forhold med kunder, hvilket sikrer, at vi imødeser dine projektbehov med præcision og pålidelighed.

 2. XIAN HUAN-TAI TECHNOLOGY & DEVELOPMENT CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Huan-Tai har siden 1996 haft deres rødder i Kina, som en af de første virksomheder som bringer værdi til deres produkter, takket være deres egenskaber inden for ingeniørarbejde, kvalitetskontrol og planlægning, så de kan imødese kundernes høje forventninger inden for stabilitet, konsistens og forudsigelighed. Som førende i branchen af skræddersyede forme, er vi ISO9001-certificeret med en komplet inspektion såsom spektrometer, CMM, NDT (UT, RT, MPT, LPT), stræktest, stødtest osv. Vores mest erfarne områder er støbning inden for anvendelser i landbruget, minearbejde, kulminer, konstruktion, aluminiumssmeltning, køretøj, toge og automobil. Huan-Tai specialiserer sig i investeringsstøbning, sandstøbning, trykstøbning, tyngdekraftstøbning i materialer som karbonstål, legeret stål, støbejern, strækbart jern, aluminium, bronze og skræddersyede materialer. Typiske produkter omfatter skræddersyede støbedele, anhængerdele, landbrugsgearkasser, gear, gearaksler, CNC-bearbejdede dele, togdele, vejrresistente dele, knusedele såsom plader, skålforing, kæbeplade, hylder, kraftige støbninger, maskindele til kulminer, aluminiumsstøbninger og bronzestøbninger osv. Huan-Tai har leveret højtydende støbninger såsom barforme, slaggerpander, skimgryder, såningsforme, kølehoved, skimmepande, smeltedigel og fulde genbrugsenheder til aluminium for en sekundær aluminiumssmeltning til stort set enhver stor aluminiumsproducent i verden. Værdi og enestående kundetilfredshed adskiller os fra mængden.

 3. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  FAR spa, støbte dele i almindeligt stål og specialstål. F.A.R. blev grundlagt i 1962. Fonderie Acciaierie Roiale spa, som er specialiseret i produktionen af slidstærke stål, der anvendes som reservedele i maskiner til knusning af sten, har altid betragtet opfyldelsen af sine kunders behov som sin grundlæggende målsætning. Derfor har det forpligtet sig til at være på forkant med tendenserne og efterspørgslerne fra markedet og omsætte dem til et konstant ønske om at ajourføre og forny sine materialer og produkter. denne filosofi har gjort det muligt for F.A.R. at gøre sig gældende som en af verdens førende inden for branchen. Dets teknikeres høje professionalitet og kompetence, understøttet af en fleksibel struktur, sætter F.A.R. i stand til på nuværende tidspunkt at opfylde kundernes forespørgsler hurtigt samtidigt med at tilbyde maksimal assistance og maksimalt samarbejde. Disse faktorer gør F.A.R. til reference og garanti for dem, som arbejder i knusningssektoren.

 4. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Din leverandør af støbte emner i specialstål og støbejern. Virksomheden har stor erfaring i kundeservice. Vores mere end 50 års erfaring gør os i stand til at tilbyde løsninger inden for mekanisk påvirkning, modstandsdygtighed over for stød, slid, høje temperaturer og kemisk ætsning. JADOT Castings er din leverandør af støbte og bearbejdede emner i alle typer støbejern, stål og legeringer i nikkel, krom og cobalt.

 5. ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, Færdigvarer i metal, smeltning af metal, produktion for tredjepart af støbejernsstøbninger, råjern, Støbning af specialstål og ædelstål, smeltning af rustfrit stål, Færdigvarer i metal, og Kokillestøbning af aluminium brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. FAVI - LE LAITON INJECTE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FAVI - LE LAITON INJECTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for komponenter til biler, rotor i kobber, og legering efter opgave brancherne. Den er baseret i Hallencourt, Frankrig.

 2. FONDERIE PENA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIE PENA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, Specialstål, støberier letmetallegering, støbning af ikke-jernholdige metaller, Støbning af specialstål og ædelstål, Sandformning, presning aluminium, formning af træskabelon, og Bronzestøberi brancherne. Den er baseret i Mérignac, Frankrig.

 1. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for mikrofusion med voksudsmeltning, smeltning af rustfrit stål, og små metaldele brancherne. Den er baseret i China, Kina.

 2. FONDERIA DELLA CROCETTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIA DELLA CROCETTA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Støbning, stål, råjern, støbejern, sfærisk, Støbning, stål, støberi, produktion for tredjepart af støbejernsstøbninger, støbekerner, smeltning af metal, og udstyr til produktion af støbstrukturer brancherne. Den er baseret i Cinisello Balsamo, Italien.

 3. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - mekanik, præcisionsstøbning, aluminiumsfusion, udløbning, Kedelarbejde, Kokillestøbning af aluminium, smeltning ved strengstøbning, smeltning af metal, og smeltning af rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. METALPRESS S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALPRESS S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for koldstøbning af metaller, presning af metal, støbning stål, fremstilling af forme, udskæring og stansning af plader, prægning af pladejern, og fabrikation af forme brancherne. Den er baseret i San Giovanni Lupatoto, Italien.

 5. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden TORCAMES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Boring, Stål, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Messing, Rivning og drejning af gummi og plast, Drejning - stål og metaller, CNC 4-akset fræsearbejde, CNC aluminiumsforarbejdning, og CNC-fræsearbejde brancherne. Den er baseret i Espinhel Águeda, Portugal.

 6. ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den er baseret i Taunusstein, Tyskland.

 7. GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den er baseret i Gütersloh, Tyskland.

 8. VARESINA STAMPI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VARESINA STAMPI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for støbning stål, varmstøbning, formning af metal, støbning jern, støbning legeringer, støbning, koldstøbning af metaller, støbning af valsede ringe, og støbning messing brancherne. Den er baseret i Sumirago, Italien.

 1. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden O.L.M.E.C. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Presning - stål og metaller, Forme og modeller, Spåntagning - stål og metaller, udskæring og stansning af plader, forme til stansning, Oppresning - stål og metaller, og forme til skiveskæring brancherne. Den er baseret i Grassobbio, Italien.

 2. KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for støbning i kokille, og støbning i jord brancherne. Den er baseret i Heiligenhaus, Tyskland.

 3. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for støbning stål, varmsmedning, tilbehør i smedet stål, og formning af metal brancherne. Den er baseret i Erba, Italien.

 4. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) har siden sin oprettelse i 2001 udviklet et netværk af støbere over hele Polen. Med flere års erfaring kan FGD tilbyde sine kunder en lang række muligheder inden for støbning og smeltning. Ledelsen hos FGD målretter kundernes tilfredshed og blev belønnet med cerificeringen ISO 9001: 2008 i 2013 for «Design, Køb og Salg af støbejernsemner». Virksomheden tilbyder flere services: - Diverse smelteprocesser for flest mulige nuancer. - Diverse støbeprocesser for flest mulige former. - Integrerede maskinværksteder for at begrænse håndteringen af emnerne fra støbning til den endelige montage. - Maleværksteder for at beskytte emnerne mod rust og forbedre disses æstetik. - Tegnestuer for at udvikle nye emner og koncepter. - Tilpasset logistik for at højne reaktiviteten samt en optimeret forvaltning af lagrene. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 5. FUNDICIONES ADRIO S.L.

  Spanien

  Produktion af propeller. Design, produktion og reparation. Propeller, produktion, skibsværfter, produktion af propeller, fremdrivningssystemer, fremdrift, skibe, skibsværfter, reparation af propeller, installation af propeller, clt-propeller, dysemonterede propeller, automatisk justerende propeller, sværdkøle, køle, akselenheder, signalgivere, aksler, skruer, reversible skrueblade, kernepropper, sejlsport.

 6. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Italien

  Ici srl INVESTMENT CASTING er et præcisionsstøberi baseret i Leini, i regionen Torino, som har siden 1980 har specialiseret sig i bearbejdning af stål, med en produktionskapacitet, der kan tilfredsstille de mest forskelligartede ønsker. Virksomheden arbejder især med: støbning af elementer i voks og samling af disse elementer efter standardformer, keramisk formgivning, fusion, afgratning, efterbehandling, kvalitetskontrol.

 7. FP DI BRIGNOLI SRL

  Italien

  Virksomheden er specialiseret i varmstøbning af stål til behandling og overfladehærdning. Støbeformene er fremstillet ved elektroerosion, værksted for CNC drejning. Delene bliver varmet i en induktionsovn og derefter støbt i en skruepresse. De støbte produkter er i ISO 9002 certificeret stål. Vi fremstiller mekaniske varmstøbte komponenter efter kundens tegning til sektoren for industrikøretøjer, landbrugsmaskiner og gravemaskiner.

 8. MP SRL

  Italien

  Tilliden fra hundredvis af kunder over alt i verden, MERE END 200 EMNER FREMSTILLET efter mål, produktion af hundredvis af andre artikler, ET FORBRUG AF METALLER på næsten 1 MILLION KG PER ÅR gør MP til en reference for alle virksomheder, der ønsker at innovere inden for deres egen sektor og få en god teknisk assistance.

 9. DSB EURO, S.R.O.

  Tjekkiet

  Støbevarer, støbejernskunst, byrumsudstyr, stålstøbegods, gråt støbejern, duktilt støbejern, modelleringsudstyr. Produkter og services: støbevarer, støbejernskunst, gadeinventar. Stålstøbegods, gråt støbejern, duktilt støbejern. Modelleringsudstyr, støbt stål, mønsterbutik.

 10. ELECTROACEROS SA

  Spanien

  Fremstilling af emner i støbegods med kulstof, i let, middel og høj legering, med støbeprocesser. Processer: støbning i glødeskal, vådsandsformning og håndstøbning.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Støbning- stål - Import eksport

Antal resultater

688 Virksomheder