• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • støbning- stål

Resultater for

Støbning- stål - Import eksport

 1. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Tyrkiet

  Istanbul Döküm har fleksible produktionsmetoder som gør dem i stand til at fremstille, støbe jern, nodulær jern, rustfri stål, dobbelt, super dobbelt og bronze i et sandmoduleringssystem med et enkelt støberi. Vores støberi, som er forskellig fra hundredvis af støberier i Tyrkiet og Europa, er udstyret til at levere komplekse støbninger til vores kunder. Vores priser er konkurrencedygtige, og vores kvalitet er Europæisk. Med induktionsovne, en samlet flydende metalkapacitet på 6, 5 ton og en årlig produktionskapacitet på 2.500 ton. Alle vores støbninger passerer gennem en 3D-simuleringsfase, for at forhindre fejl og defekter. Istanbul Döküm er altid på din side med vores design og projekter, fra modellering til støbning, fra støbning til slibning, fra bearbejdning til endelig inspektion. I overensstemmelse med krav om mønstre, udleveres de tekniske tegninger til mønsterafdelingen i vores struktur, eller til mønsterproducenter som vi har arbejdet sammen med i årevis. Afhængigt af kundens krav, udføres forbearbejdning og endelig bearbejdning på vores eget værksted, og hos virksomheder som vi har arbejdet sammen med i årevis. I laboratoriet, og for alle produktioner, udføres der kemiske analyser, mekanisk udbytte - elastisk - forlængelsestest, og hvis det er påkrævet, også hårdhedstest, og der leveres UT, MT og MPI test. Nogle af de industrier vi leverer til, inkluderer pumper og komponenter, ventiler, generelle maskiner, marinebranchen, turbiner, hydraulisk og petrokemisk, jern og stålbranchen.

 2. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

  Italien

  FAR spa, støbte dele i almindeligt stål og specialstål. F.A.R. blev grundlagt i 1962. Fonderie Acciaierie Roiale spa, som er specialiseret i produktionen af slidstærke stål, der anvendes som reservedele i maskiner til knusning af sten, har altid betragtet opfyldelsen af sine kunders behov som sin grundlæggende målsætning. Derfor har det forpligtet sig til at være på forkant med tendenserne og efterspørgslerne fra markedet og omsætte dem til et konstant ønske om at ajourføre og forny sine materialer og produkter. denne filosofi har gjort det muligt for F.A.R. at gøre sig gældende som en af verdens førende inden for branchen. Dets teknikeres høje professionalitet og kompetence, understøttet af en fleksibel struktur, sætter F.A.R. i stand til på nuværende tidspunkt at opfylde kundernes forespørgsler hurtigt samtidigt med at tilbyde maksimal assistance og maksimalt samarbejde. Disse faktorer gør F.A.R. til reference og garanti for dem, som arbejder i knusningssektoren.

 3. OTTO JUNKER CM GMBH

  Tyskland

  Otto-Junker Edelstahlgießerei GmbH i Simmerath-Lammersdorf (20 km fra Aachen) er en virksomhed, der er fokuseret på speciallegeringer. Vores materialeprogram omfatter et bredt sortiment af højlegerede typer på jern-, nikkel- og koboltbasis. Disse materialer smeltes i effektive induktionsovne, ved passende krav og under anvendelse af vakuumteknik. Vores program omfatter korrosionsbestandige legeringer, varmebestandige legeringer, ikke-magnetiserbare legeringer, slidfaste legeringer og et stort antal speciallegeringer på nikkel- og koboltbasis. Støbematerialer til korroderende grænsebelastninger fremstiller vi som JUNKERALLOY®-nikkelbasislegeringer. Mange af materialerne har vi udviklet og leveret i årtier. Ud over de materialer, der er vist på vores hjemmeside, producerer vi andre, i alt ca. 100 typer.

 4. XIAN HUAN-TAI TECHNOLOGY & DEVELOPMENT CO., LTD.

  Kina

 5. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Din leverandør af støbte emner i specialstål og støbejern. Virksomheden har stor erfaring i kundeservice. Vores mere end 50 års erfaring gør os i stand til at tilbyde løsninger inden for mekanisk påvirkning, modstandsdygtighed over for stød, slid, høje temperaturer og kemisk ætsning. JADOT Castings er din leverandør af støbte og bearbejdede emner i alle typer støbejern, stål og legeringer i nikkel, krom og cobalt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FONDERIE PENA

  Frankrig

 2. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 3. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  Kina

 4. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Holland

 5. TORCAMES

  Portugal

 1. ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

 1. GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG

  Tyskland

 2. VARESINA STAMPI SPA

  Italien

 3. CAVALETTO MARIO SPA

  Italien

 4. KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Italien

 6. I.S.A.C. SRL

  Italien

 7. FUNDICIONES ADRIO S.L.

  Spanien

  Produktion af propeller. Design, produktion og reparation. Propeller, produktion, skibsværfter, produktion af propeller, fremdrivningssystemer, fremdrift, skibe, skibsværfter, reparation af propeller, installation af propeller, clt-propeller, dysemonterede propeller, automatisk justerende propeller, sværdkøle, køle, akselenheder, signalgivere, aksler, skruer, reversible skrueblade, kernepropper, sejlsport.

 8. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Italien

  Ici srl INVESTMENT CASTING er et præcisionsstøberi baseret i Leini, i regionen Torino, som har siden 1980 har specialiseret sig i bearbejdning af stål, med en produktionskapacitet, der kan tilfredsstille de mest forskelligartede ønsker. Virksomheden arbejder især med: støbning af elementer i voks og samling af disse elementer efter standardformer, keramisk formgivning, fusion, afgratning, efterbehandling, kvalitetskontrol.

 1. FP DI BRIGNOLI SRL

  Italien

  Virksomheden er specialiseret i varmstøbning af stål til behandling og overfladehærdning. Støbeformene er fremstillet ved elektroerosion, værksted for CNC drejning. Delene bliver varmet i en induktionsovn og derefter støbt i en skruepresse. De støbte produkter er i ISO 9002 certificeret stål. Vi fremstiller mekaniske varmstøbte komponenter efter kundens tegning til sektoren for industrikøretøjer, landbrugsmaskiner og gravemaskiner.

 2. MP SRL

  Italien

  Tilliden fra hundredvis af kunder over alt i verden, MERE END 200 EMNER FREMSTILLET efter mål, produktion af hundredvis af andre artikler, ET FORBRUG AF METALLER på næsten 1 MILLION KG PER ÅR gør MP til en reference for alle virksomheder, der ønsker at innovere inden for deres egen sektor og få en god teknisk assistance.

 3. SAWAWADA CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

 4. WOLFENSBERGER AG

  Schweiz

 5. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Italien

 6. OLBERSDORFER GUSS GMBH

  Tyskland

 7. SOYLU DÖKÜM

  Tyrkiet

 8. PT. STAINLESS STEEL PRIMAVALVE MAJUBERSAMA

  Indonesien

 9. GUANGZHOU SHI GUANGWEI YOULIANG TRADING CO.,LTD

  Kina

 10. FCM STEEL INDUSTRY CO.

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Støbning- stål - Import eksport

Antal resultater

670 virksomheder