• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stænger - jernholdigt metal

Resultater for

Stænger - jernholdigt metal - Import eksport

 1. LICHARZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Licharz GmbH er en førende producent af teknisk plast, som har specialiseret sig inden for topydelse til industri og handel. Med vores hovedkontor i Tyskland og lokaliteter i Frankrig og England er vi aktive på verdensplan og kan levere hurtigt. Vores produktportefølje omfatter et stort antal ekstremt bestandige tekniske plastikmaterialer, som finder anvendelse i forskellige brancher. Derfor bør I vælge Licharz: Skræddersyede løsninger: Vi tilbyder individuelle løsninger, som er skræddersyet til vores kunders behov. Topkvalitet: Vores produkter er kendetegnet ved topkvalitet og en lang levetid. Hurtig tilgængelighed: Med vores lagerkapaciteter er vi i stand til hurtigt at reagere på vores kunders krav og sikre en hurtig levering. Omfattende ekspertise: Med vores mangeårige erfaring og vores kendskab til branchen er vi en kompetent partner for vores kunder. Vi er aktive inden for mange brancher i hele verden, herunder landbrug, byggeindustri, elektroteknik, vedvarende energi, luft- og rumfart, maskinbygning, fødevareindustri og meget mere. Vores underbyggede viden om kravene i disse brancher gør os til en førsteklasses rådgiver og pålidelig partner for indkøbere, forhandlere, forarbejdende virksomheder og brugere.

 2. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, er en Distributør, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal, Plader og rør, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Stænger - ikke-jernholdigt metal, barrer i nikkellegeringer, nikkellegering, Plader og rør, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, og metallurgi brancherne. Den er baseret i Amblainville, Frankrig.

 3. GUNDA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GUNDA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Kempen, Tyskland.

 4. BIBUS METALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIBUS METALS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 5. TRANSCERAM GMBH

  Tyskland

  Fremstilling af hårdmetalformdele & eroderingsblokke – også korrosionsbestandige, hårdmetalemner & halvfabrikata; Fremstilling af tegningsdele af hårdmetal, siliciumcarbid og andre tekniske keramiske materialer efter kundens retningslinjer; Sliddele af hårdmetal & teknisk keramik til pumper (glideringe, glidelejer, krymperinge, ventiler, stempler etc.) efter tegning; Metal-keramik-komponenter & gennemføringer (salg), portefølje materialer: Hårdmetal (wolframkarbid); Hårmetal, korrosionsfrit; Siliciumkarbid (SSiC & SiSiC); Zirkonoxid (ZrO2); Siliciumnitrid (Si3N4); Aluminiumoxid (Al2O3); Metalimprægneret grafit, præcisionssliberi for hårde materialer og hårde belægninger; Flad-, kryds-, rund- og koordinatslibning, fladlapning og honing & polering; Sammenføjningsteknikker: Krympning, lodning, klæbning. Vores produkter: Keramik til tekniske anvendelser, højtydende keramiske materialer, keramiske glidelejer, hårdmetalsliddele til maskiner, hårdmetalemner, keramiske glideringe

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HPULCAS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HPULCAS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Freiberg, Tyskland.

 2. HIZIRFERFORJE

  Tyrkiet

  Virksomheden HIZIRFERFORJE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for smedning af metal, produkter til smedning, og døre, industrielle brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 3. ACALIN

  Belgien

  Virksomheden ACALIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Rustfrit stål, Stænger - ikke-jernholdigt metal, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Rustfrit stål, Stænger - ikke-jernholdigt metal, og Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Ans, Belgien.

 4. LANGESCHEID

  Tyskland

  Virksomheden LANGESCHEID, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Schalksmühle, Tyskland.

 5. DRGM METALLI SRL

  Italien

  Virksomheden DRGM METALLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for handel med jernskrot, affaldsglas i jern, genbrug metalstykker, og bortskaffelse af jernaffald brancherne. Den er baseret i Montecchio Maggiore, Italien.

 1. MCP

  Frankrig

  Virksomheden MCP, er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal, Skodder, Stænger - ikke-jernholdigt metal, vinduer, automatiske gitre, døre og indgangsporte, og Skodder brancherne. Den er baseret i Pavilly, Frankrig.

 2. ANTEJAS, UAB

  Litauen

  Virksomheden ANTEJAS, UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kulstofstål branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Stænger - jernholdigt metal, runde stænger i specialstål, Spåntagning - stål og metaller, metalbarrer, runde, og Stænger - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 1. LAMINADOS LOSAL SA

  Spanien

  Virksomheden LAMINADOS LOSAL SA, der opererer inden for Profiler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stænger - jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Stænger - jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, metalindsatser, og profilskinner brancherne. Den er baseret i Gernika - Vizcaya, Spanien.

 2. LIMA CUTTING TOOLS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIMA CUTTING TOOLS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, og Metalarbejde - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Norderstedt, Tyskland.

 3. KAPLAN PIRINC

  Tyrkiet

  Virksomheden KAPLAN PIRINC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for messingstænger, profiler i messing, ekstruderede og trukne stænger, og halvt forarbejdede ekstruderede brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. ARTIM METAL ELEKTRIK

  Tyrkiet

  Virksomheden ARTIM METAL ELEKTRIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. CRON METALS

  Ukraine

  Virksomheden CRON METALS, er en Distributør, der opererer inden for Stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal, Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal, og Smedet stangstål brancherne. Den er baseret i Dnipropetrovsk, Ukraine.

 6. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer, hærdet tråd, reb, Hæfteklammer, og fastsømmede stenkasser brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. ATAY MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden ATAY MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Stænger - jernholdigt metal, Stænger - jernholdigt metal, og profiler til bilbranchen brancherne. Den er baseret i Tuzla, Tyrkiet.

 8. MSS PRODUCTS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MSS PRODUCTS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Komponenter, dele og systemer til laserteknologi, tilbehør til batterier, og bus bar brancherne. Den er baseret i Tyldesley, Det Forenede Kongerige.

 1. MATUTE, S.A.

  Spanien

  Virksomheden MATUTE, S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kobbertråd brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 2. GSE TECHNOLOGY

  Holland

  Virksomheden GSE TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Deurne, Holland.

 3. C ENGINEERING

  Tyskland

  Virksomheden C ENGINEERING, er en Multi-Category, der opererer inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Nuernberg, Tyskland.

 4. TITANIUM ENGINEERS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TITANIUM ENGINEERS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Titaniumstænger, og titanium og legeringer brancherne. Den er baseret i Coleshill, Det Forenede Kongerige.

 5. HURT-MET

  Polen

  Virksomheden HURT-MET, er en Distributør, der opererer inden for Stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stål, Plader og bånd - jernholdigt metal, materialer jernindstri, Stål, Plader og bånd - jernholdigt metal, og fatninger brancherne. Den er baseret i Koło, Polen.

 6. GDS METAL TEL CEKME SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden GDS METAL TEL CEKME SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for jern brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. PETRINO GEOM.GERARDO

  Italien

  Virksomheden PETRINO GEOM.GERARDO, er en Distributør, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal, Stænger - ikke-jernholdigt metal, Profiler - ikke-jernholdigt metal, og Stænger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Potenza, Italien.

 8. ALUMEN S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ALUMEN S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal, Stænger - ikke-jernholdigt metal, Profiler - ikke-jernholdigt metal, og Stænger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Aprilia, Italien.

 9. EUROPROFILI GROUP S.P.A.

  Italien

  Virksomheden EUROPROFILI GROUP S.P.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal, Stænger - ikke-jernholdigt metal, Profiler - ikke-jernholdigt metal, og Stænger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Castegnato, Italien.

 10. AZIZOGLU A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden AZIZOGLU A.Ş, er en Detailsalg, der opererer inden for Stænger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Şirnak, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Stænger - jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.657 Virksomheder