• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • småkager

Resultater for

Småkager - Import eksport

 1. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Verified by europages badge

  En familiedrevet virksomhed med over 50 års erfaring i fremstilling af bageriprodukter og kiks under firmanavnet Pastas y Bizcochos Gloria. INACO har igennem de sidste år specialiseret sig i naturlige fødevarer og fremstillet økologiske kiks og småkager under mærket BELSI gennem udvælgelsen af de bedste, naturlige råvarer fra rene økologiske landbrug, fuldkornsmel, morgenmadsprodukter, tørrede frugter og korn, jomfruolivenolie og hvedesirup som sødemiddel. De økologiske produkter fra BELSI har et højt fiberindhold, er sunde og afbalancerede og garanteret af CPAEN (Rådet for økologiske landbrugsvarer i Navarra) med godkendelseskoden Nº NA-E0013. Leverandør af: Helseprodukter | madvarer | kager | økologiske madvarer | cookies | tekiks | slankeprodukter | madeleines | gastronomiske varer | sunde kager | fødevarer.

 2. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 35 år har Kalfany Süße Werbung GmbH udviklet, produceret og solgt individualiseret slik til reklameformål for vores kunder. Det, der startede med en ren konditorforretning i Schwarzwald, har under grundlægger Pieter Schuberts kreative styring udviklet sig til en førende virksomhed på markedet for reklameartikler.

 3. GEPPETTO EIS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi lægger vægt på, at vores is indeholder en høj andel af udsøgte, naturlige råvarer. Kun de allerbedste råvarer og deres høje kvalitet garanterer den enestående GEPPETTO-smag. Vores is fremstilles frisk på traditionel, håndværksmæssig vis. Nydere og kendere elsker vores is på grund af dens cremede friskhed og den fine smag. For alle issorter fremstilles altid friske, med størst mulig omhu og efter gamle recepter i vores produktionsafdeling. Du får kvalitet, som kan smages! Vi bestræber os altid via permanente kontroller – også i hygiejnisk henseende – på at forbedre vores standard og overgå dine forventninger.

 4. BABBI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomhed med produktion af halvfabrikata til fremstilling af hjemmelavet is, vafler og kapsler til is samt særlige kage- og konfektspecialiteter med vaffel og chokolade siden 1952. BABBI S.R.L. råder over en konditorafdeling, hvor der kreeres “kager, som er unikke og ikke kan gengives” ved at bruge ædle, udsøgte, ægte råvarer og anvende en lang og omhyggelig håndværksmæssig bearbejdning.

 5. IPSAGO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden IPSAGO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for saltkiks, økologiske madvarer, og økologiske kiks brancherne. Den er baseret i Aix-En-Provence, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BLOOM&CIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLOOM&CIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for slik, chokolade, kager, og småkager brancherne. Den er baseret i Nice, Frankrig.

 2. GOURMANDISES MÉDIÉVALES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GOURMANDISES MÉDIÉVALES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for 'gourmet fødevarer, Fødevarespecialiteter, Fødevarer - import-eksport, Forretningsgaver, 'gourmet fødevarer, Fødevarespecialiteter, Fødevarer - import-eksport, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Provins, Frankrig.

 3. MAISON CRAQUELIN - BISCUITS ARTISANAUX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAISON CRAQUELIN - BISCUITS ARTISANAUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den er baseret i La Ciotat, Frankrig.

 4. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAS LIMOUZI SAVEURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitfremstilling branchen. Den opererer også inden for Småkager, Nougat, konfekt, Karamelbolsjer, Håndværksmæssig chokoladefremstilling, chokolade, Småkager, cajounødder, og makroner brancherne. Den er baseret i Objat, Frankrig.

 5. O DOCINHO CONFEITARIA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden O DOCINHO CONFEITARIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for kager, hjemmelavede, bagværk engros, produktion af mellemmåltider, og småkager brancherne. Den er baseret i Sto. António Da Charneca, Portugal.

 1. FLAVIE'S & CO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLAVIE'S & CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Kiks og snacks, saltede, Biscuitter, saltkiks, Kiks og snacks, saltede, produktion af småkager, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Plérin, Frankrig.

 2. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALSACE BISCUITS TRADITION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling, Småkager, Biscuitfremstilling, Småkager, muesli, og tvebakker brancherne. Den er baseret i Geudertheim, Frankrig.

 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WOLF BUTTERBACK KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Pasta, Brød, Doughnut, croissanter, Småkager, bagerprodukter, Wienerbrød og boller, og engros salg af bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

 2. SMAKULI

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden SMAKULI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Småkager, Biscuitfremstilling, Kiks og snacks, saltede, Småkager, produktion af småkager, småkagefabrik, Biscuitfremstilling, levnedsmiddel uden gluten, og småkager uden gluten brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

 3. KOEKJES BOSSUYT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOEKJES BOSSUYT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Småkager uden tilsat sukker brancherne. Den er baseret i Moen, Belgien.

 4. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italien

  Vores bageri blev startet i 1952 i Costalissoio, en lille bjergby, den højest beliggende i kommunen Santo Stefano di Cadore, i hjertet af Dolomitterne.Bageriet markerer sig i sukkervareindustrien med sin produktion af de klassiske småkager, "I Sartorelli", som nu er blevet et virkeligt udsøgt produkt, der er kendt og værdsat både i Italien og udlandet.Vores bageri specialiserer sig stadigt mere i produktionen af fine, udsøgte småkager.En gammel og dyrebar opskrift, en raffineret og stadig håndværksmæssig bearbejdningsmetode, ingredienser af absolut kvalitet gør tilsammen vores produkter til unikke og helt særlige småkager.Af foreningen mellem en gammel tradition, som er den kyndige bearbejdning af opskrifter fra andre tider, og nutiden, der er teknik og en mere moderne produktionsmetode, skabes der et bredt sortiment af småkager til et krævende publikum.

 5. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italien

  IL Michelangelo della Pizza ligger i Albano Laziale nei Castelli Romani (Rom) og er et bageri med en trækulsovn til bagning af typisk landbrød fra Genzano og Lariano. Romersk pizza, pizza uden krydderier og tomat, pizza fra Velletrana og produktion af typiske bagerprodukter fra Castelli Romani. Il Michelangelo della Pizza skiller sig ud ved kvaliteteten af sine autentiske produkter. Il Michelangelo della Pizza tilbereder hver dag pizzaer med eller uden tomat og med naturligt gær. Arrangør af forfriskninger.

 6. FORTUNE BAKERY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden - Fortune Bakery GmbH startede som håndværksmæssig, familedrevet bagerivirksomhed.Produkt - Lykkekager er et produkt med utroligt positive associationer. En lykkekage-besked rammer bare noget helt rigtigt.Kvalitet - Vi anvender kun de allerbedste råvarer fra regionale leverandører til fremstilling af en lykkekage i bagerkvalitet. Og en ordentlig portion held.Orientering - Vi koncentrerer os om store mængder inden for området B2B, primært engroshandel, detailhandel og reklamemidler. Udover kendte løsninger tilbyder vi vores kunder også produkter, der ligger uden for de velkendte stier.Vi arbejder modulært, dvs., at kunden kan skræddersy følgende produktegenskaber: Kage: (Farve og smag), indvendig seddel (citater, udformning og farve), enkeltvis emballering (udformning og farve), salgsemballage (størrelse, udformning og farve), valgmuligheder (transportemballage, tillæg m.m.).Kontakt os!

 7. PANIFICIO BISCOTTIFICIO PINA FORTI

  Italien

  Vi har gennem tre generationer tilbudt dejlige friskbagte småkager som i gamle dage. Mattutini, riccioli, pastine, tricotti, taralle, boudoirs, così chini med figener og mandler, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, fuldkorns cruscolotti og pancacao er simple produkter, som vi fremstiller af de bedste råvarer. Hele produktionsprocessen kontrolleres.

 8. ROBERTO MACRI' NON SOLO DOLCE

  Italien

  Konditoriet Non Solo Dolci tilbyder et bredt og varieret udvalg af nationale og internationale søde specialiteter. Fra frisk wienerbrød til fremstilling af kaffe og is under mottoet "håndværksmæssig kvalitet." Den omhyggelige udvælgelse af vores råvarer er utvivlsomt en af nøglerne til succesen for vores berømte wienerbrød.

 1. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Forkæl sanserne. Industrieller kager og kiks. Butterdejskager, kiks, diætetiske produkter og fuldkornsprodukter.

 2. BABBI GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BABBI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for småkager til is, små vafler, halvfabrikata til konditorier, og halvfabrikata til isfabrikanter brancherne. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 3. DAPEPPA

  Holland

  Virksomheden DAPEPPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for Småkager, saltkiks, Småkager, og popcorn brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 4. TURRÓN D'ARNOULD

  Frankrig

  Virksomheden TURRÓN D'ARNOULD, er en Distributør, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for Småkager, Nougat, Småkager, vanille, Nougat, og fyldt chokoladekonfekt brancherne. Den er baseret i Englos, Frankrig.

 5. SARL PIVERT

  Frankrig

  Virksomheden SARL PIVERT, er en Engrossalg, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, Diætmad og økologiske fødevarer, Biscuitfremstilling, Biscuitter, Diætmad og økologiske fødevarer, Biscuitfremstilling, og Småkager uden tilsat sukker brancherne. Den er baseret i La Fouillade, Frankrig.

 6. SNACKBARON

  Tyskland

  Virksomheden SNACKBARON, er en Distributør, der opererer inden for Småkager branchen. Den er baseret i Kernen Im Remstal, Tyskland.

 7. UKO TECHNIK GMBH

  Østrig

  Virksomheden UKO TECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Småkager branchen. Den er baseret i Hallein, Østrig.

 8. FUOCO E GRANO S.A.S. DI NARDI KATIA & C

  Italien

  Virksomheden FUOCO E GRANO S.A.S. DI NARDI KATIA & C, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Småkager branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, konditori, bagværk, Biscuitter, og bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Montese, Italien.

 9. AWAD GETRÄNKE GROSSHANDEL INH. HASSAN AWAD

  Tyskland

  Virksomheden AWAD GETRÄNKE GROSSHANDEL INH. HASSAN AWAD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Småkager branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 10. NAPOLI MARZIPAN

  Italien

  Virksomheden NAPOLI MARZIPAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Småkager, produkter til pynt af bagværk, Småkager, og marcipan brancherne. Den er baseret i Melito ( Napoli), Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis