• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • små metaldele

Resultater for

Små metaldele - Import eksport

 1. DOGA MAKINA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Doga Makina er en virksomhed baseret i Istanbul, som har mere end 44 års erfaring (siden 1978) inden for produktionsbranchen. Vores primære aktiviteter omfatter produktionen af præcisionsdele, CNC-bearbejdning, produktion af hydraulisk bøsning, støbebelægning og mere. Doga Makina er et velkendt mærke i Tyrkiet for fremstilling af ekstradele, lamineringsruller, valser, ringe osv. På grund af vores høje produktionsstandarder, har vi siden 2001 været certificeret i henhold til ISO 9001. Vi er en professionel leverandør af skræddersyning af præcisionsdele, og vi kan levere: CNC-bearbejdningsdele, præcisionsstøbte dele, præcisionsstøbte formdele, MIM-formdele, præcisionsstampede dele, plast hardwareforme. En-stop-services såsom automatiseret design og fremstilling som non-standard. Vores CNC-udstyr kommer fra Tyskland, Japan, Korea. Vi fremstiller også dreje- og fræsemetalarbejde i serieproduktion efter tekniske tegninger. Takket være vores højtkvalitetsteam arbejder vi med ståljern, konstruktion, energi, automobil, forsvarsbranchen og mere – både i Tyrkiet og globalt! Kontakt os endelig! Fordele ved at bestille CNC-bearbejdede dele fra Doga Makina: - Hurtig levering - Præcision - Skræddersyet belægning - Materialevalg - Kvalitetskontrol - Hurtig levering i Europa

 2. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA er en portugisisk virksomhed grundlagt i 1996, som specialiserer sig som den bedste outsourcingpartner inden for produktion og fremstilling af præcisionsmekanik – 3, 4 eller 5 skårede stykker (aluminium, stål eller rustfrit stål). Vi leverer CNC-præcisionsmaskinbearbejdning til Central- og Nordeuropa, svejsning, projekter fremstillet til mål, skræddersyet outsourcing, produktion af mellemserier, CNC-præscisionsbehandling af komponenter i legering, projektudvikling og montering. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO har et teknisk hold af eksperter som giver din virksomhed hurtig levering og kundesupport under hele rejsen. Kontakt os i dag for at lære mere!

 3. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Når det gælder om at holde, sikre og bevæge er du hos HERA Rahmer i kyndige hænder. Fra planlægningsfasen til seriefremstillingen: HERA udvikler og fremstiller den løsning, som netop du har brug for, i tråd, bånd, rør eller komponenter. Hos HERA får du alle metalvarer, som kan anvendes til at holde, sikre og bevæge: - i kvalitetsmaterialer - i alle tænkelige geometrier - i henhold ti gældende standarder for høje sikkerhedskrav - med godkendelses- og TÜV-prøvning efter ønske. Via det certificerede kvalitetsmanagementsystem iht. DIN EN ISO 9001: 2008 og DIN EN ISO 14001 tilbyder HERA Herm Rahmer GmbH & Co. KG dig sikkerhed, produkter med konstant høj kvalitet og en standard, som kun findes i produkter, der er "Made in Germany".

 4. MR INDUSTRIES

  Danmark

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES er en privatejet virksomhed som specialiserer sig i at udleve CNC-maskinbearbejdningstjenester til produktion af førsteklasses drejede og fræsede komponenter. Over tiden har vi etableret os selv som en førsteklasses underkontraktleverandører af maskinforarbejdede komponenter til forskellige industrisektorer. Vores omfattende færdigheder giver os mulighed for at fremstille komponenter i enhver mængde, fra prototyper til ordrer af høj volumen. Med en glidende kapacitet fra hovedbommen fra 1 mm til 32 mm i diameter, kan vi imødekomme et omfattende udvalg af krav. Hos MR Industries har vi opnået et omfattende omdømme for at levere præcisionsforarbejdede komponenter og dele, med fokus på omkostningseffektivitet og effektivitet. Vores anvendelse af avanceret Citizen-teknologi giver os mulighed for at håndtere alt, fra prototyper og mindre projekter til store produktioner af præcisionsforarbejdede komponenter og dele. Udstyret med de seneste CNC-maskincentre, betjener vi fuldt ud automatiske indføringsbomme, hvilket garanterer en kontinuerlig produktion. Denne færdighed giver os mulighed for at levere de mest effektive leveringstider, og en enestående service af førsteklasses præcisionsforarbejdede komponenter. Vi ser frem til muligheden for at have dig som vores værdsatte forretningspartner. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger eller spørgsmål.

 5. EREDI BAITELLI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Fabrikation af dele og komponenter efter tegning på 1, 5 mm til 37 mm i messing, aluminium, AVP og blødt stål. Mekanisk præcisionsværksted, mekanisk drejearbejde til følgende sektorer: biler, pneumatik, vand og varme, gas, ventiler og armatur. Virksomheden Eredi Baitelli SpA hviler på de tre grundprincipper: erfaring, tilpasningsevne og teknologi. Virksomheden er certificeret ISO 9001.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. er en tyrkisk virksomhed der specialiserer sig i fremstilling af metaldele og komponenter, samt færdige produkter i metal. Vores produktsortiment omfatter produkter til automobilbranchen såsom førersæder, sæder til kommercielle køretøjer, sæderammer, rygrammer, forskruninger til armlæn osv. Vi leverer til automobilbranchen takket være vores svejse-, presse- og monteringslinjer. Under mærket CEGA BABY tilbyder vi også babybærere, klapvogne og balancecykler uden pedaler for børn i alderen fra 1 til 3. Kvalitet og kundetilfredshed er vores prioriteter. Vores mission er at give vores kunder pålidelige produkter til rimelige priser inden for den aftale deadline, så vi kan overholde deres forventninger og behov. Vi har altid implementeret de samme kerneværdier: ærlighed, respekt, ansvarlighed, teamwork og kontinuerlig forbedring. Derudover har vi ISO 9001: 2015-certifikation. Kontakt os eller gå til vores hjemmeside for flere oplysninger!

 2. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden VOSSE SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, tømrerhåndværk i rustfrit stål, metalkomponenter og -dele til byggesektoren, facader i metal, produkter til tømmerarbejde i letmetal, små stålemner, Metalkonstruktioner, Montage af stålkonstruktioner, og Laserskæring brancherne. Den er baseret i Miechucino, Polen.

 3. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, SMÅ METALDELE, præcisionsdrejning, CNC-formning, præcisionsfræsning, cnc prototyper, og cnc skæring brancherne. Den er baseret i Pontinha-Lisboa, Portugal.

 4. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEBEL LOGISTIC POLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, Stål og metaller - bearbejdning, Beslag til møbler, bearbejdning af metal, mekaniske bearbejdninger, Kedelarbejde, Monteringsdele til møbler, Producent af metalrammer, og Producent af metalben brancherne. Den er baseret i Obra, Polen.

 5. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., er en Multi-Category, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Maskinteknik - specialarbejde, Befæstelse, metal-, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Maskinteknik - specialarbejde, og små metaldele brancherne. Den er baseret i Suzhou, Kina.

 1. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for mikrofusion med voksudsmeltning, smeltning af rustfrit stål, og små metaldele brancherne. Den er baseret i China, Kina.

 2. SALCA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SALCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, digitalt styret drejearbejde, præcisionsdrejning, SMÅ METALDELE, produktion af små emner, fræsning, galvanisering på bestilling, montering af små dele, og rullegardinkomponenter brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 1. FB TECNO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FB TECNO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - jernholdigt metal, Stål, SMÅ METALDELE, Handel stål, Rør og slanger - jernholdigt metal, Stål, og SMÅ METALDELE brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 2. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Gevindskæring - stål og metaller, SMÅ METALDELE, Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, Aluminium og aluminiumslegeringer, og mekanisk præcisionsbearbejdning brancherne. Den er baseret i Pisogne, Italien.

 3. VORENS METALL GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VORENS METALL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den er baseret i Mittersill, Østrig.

 4. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIOLLET INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, SMÅ METALDELE, Containere, Tanke, metal-, Metalpladearbejde, Kedelarbejde, Metallåse, Mekanisk svejsning, og Forarbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Alby-Sur-Cheran, Frankrig.

 5. MATRICERÍA ARFE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MATRICERÍA ARFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den opererer også inden for matricer, sprøjtestøbningsforme, bearbejdning af dele, og værktøj til transformation af metaller brancherne. Den er baseret i Fuenlabrada-Madrid, Spanien.

 6. FAMIT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FAMIT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den opererer også inden for produktion af små emner brancherne. Den er baseret i Carbonate, Italien.

 7. SANI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SANI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bijouteri branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, smykker, forsølvet tilbehør til tøj, og SMÅ METALDELE brancherne. Den er baseret i Firenze, Italien.

 8. TECNOSTAMP SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNOSTAMP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den opererer også inden for produktion af små emner brancherne. Den er baseret i Bovolenta, Italien.

 1. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Motorløb, udstyr og tilbehør, Galvanisering - stål og metaller, SMÅ METALDELE, Elektrolytisk forzinkning, Motorløb, udstyr og tilbehør, Galvanisering - stål og metaller, SMÅ METALDELE, og automobilindustrien brancherne. Den er baseret i Stari Trg Pri Ložu, Slovenien.

 2. METAL IN LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAL IN LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, Valsning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Industripladearbejde, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Galvanisering - stål og metaller, underleverandør af plader, Underleverandørtjenester til bilindustrien, og CNC bearbejdning brancherne. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 3. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, Presning - stål og metaller, kugleventil, sikkerhedshaner og -ventiler til brandfarlige væsker, SMÅ METALDELE, hydrauliske ventiler, Presning - stål og metaller, udstyr, mekanisk, pneumatisk og hydraulisk, og armatur brancherne. Den er baseret i Sarezzo, Italien.

 4. SCHIAVETTI S.A.S - ACCESSORI PER LA NAUTICA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHIAVETTI S.A.S - ACCESSORI PER LA NAUTICA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skibsprovianteringshandler branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, isenkram, låse og beslag i metal, SMÅ METALDELE, og låse og beslag engros brancherne. Den er baseret i Genova, Italien.

 5. TAM - TORNERIA DI PRECISIONE

  Italien

  TAM s.r.l. (Torneria Automatica Magentina) er et drejeri, der er specialiseret i komplekse forarbejdninger og præcisionsforarbejdninger på drejebænke med mobil pinoldok, med fast pinoldok og flere dorne til produktionerne af detaljer. Alle metaller og plastmaterialer fra 3 til 70 i diameter, specialskruer, støbte stænger. Galvaniske behandlinger, varmebehandlinger, afretning central eller ej. Virksomheden er, takket være den trediveårige erfaring, blevet en anerkendt realitet inden for italienske drejerier.

 6. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. er en virksomhed inden for maskinindustri der har specialiseret sig i fremstilling, design og implementering af forskelligt værktøj og teknikker omfattende stor kapacitet inden for sintring (bedre kendt som P / M) af producerede dele og elementer. Vores produkter kan bruges til mange formål i forskellige brancher. Til fremstilling af vores produkter bruger vi metalpulver af høj kvalitet (jern, messing, kobber, stål, rustfrit stål, bronze, aluminium) fra Sverige, Italien, Tyskland og Rumænien. Vi er i stand til at producere enhver form for P / M dele og artikler, der ikke er nævnt ovenfor men efterspurgt af kunderne. De typiske anvendelser af de sintrede mekaniske udstyrsdele inkluderer: • bilindustrien • hydraulik og pneumatik • tekstilmaskiner; • måleinstrumenter, • låse og hardware, • elektriske dele • vi producerer også dekorative elementer til møbler, hegn og gelændere.

 7. ERWIN PAULAT GMBH

  Tyskland

  Vores virksomhed er specialiseret i fabrikation og salg af nøgletilbehør. Vi fremstiller plast- og metaldele med moderne teknik og eksporterer til hele verden. Vores produkter omfatter: Nøglevedhæng, hotelnøglevedhæng, nøglekæder, kroglister, salgsstandere af metal, nøgleskabe.

 8. METALFOLD SRL

  Italien

  Avantgarde udstyr inden for metaldele til motorcykler, sport, camping, legetøj, dekoration.

 9. DEPERI SRL

  Italien

  Virksomheden DEPERI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den opererer også inden for Gasarmaturer, drejede metalbeslag, fittings i messing, og Gasarmaturer brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 10. I.C.F. SRL - VITERIA E MINUTERIE METALLICHE

  Italien

  Virksomheden I.C.F. SRL - VITERIA E MINUTERIE METALLICHE, er en Multi-Category, der opererer inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, SMÅ METALDELE, specialskruer og -møtrikker, Skrueartikler, og standard skruer brancherne. Den er baseret i Origgio, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis