• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skibsbygning

Resultater for

Skibsbygning - Import eksport

 1. BURRE HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden blev grundlagt i 1964 af Dipl.-Ing. Karl-Heinz Burre, og i 1965 var Burre Hydraulik i drift. Den oprindelige idé om et ingeniørfirma blev hurtigt opgivet, og man påbegyndte en egen produktion i det små. De første produkter, der blev udviklet, omfattede styreventiler til hydrauliske gravemaskiner, eksplosionssikrede magnetventiler og membranventiler. I 1972 flyttede virksomheden ind i den nye produktionshal på den grund, hvor Burre Hydrauliks hovedsæde findes den dag i dag. På et 540 m² stort produktionsareal var der bedre plads til at omsætte de innovative idéer til praksis. Burre Hydraulics udviklede og fremstillede bl.a. eksplosionssikre magnetventiler til tankningssystemerne i Deutsche Bahn diesellokomotiver. Men hr. Dipl.-Ing. Karl-Heinz Burre indså hurtigt, at fremtiden var inden for hydrauliske styringer og enheder, og tilpassede virksomheden derefter. Her tog han udfordringen op og trådte ofte ind på nyt teknisk område. Han var særdeles involveret i automatisering af maskiner til tekstilindustrien. Men han havde også succes på andre tekniske områder, hvor han udviklede f. eks. en automatisk lugeafdækningskontrol til oversøiske skibe. I takt med denne udvikling, er produktionsarealet også vokset støt, og er nu på mere end 5000 m².

 2. KÖSTER & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Köster producerer boltsvejse- og fastgørelsesteknik med egen produktion af boltsvejseapparater og udstyr, svejsebolte, hovedbolte og koldformede dele. KÖCO tilbyder et bredt sortiment af løsninger til alle former for applikationer inden for forskellige brancher: Etagebyggeri / stålbyggeri / brobyggeri, kraftværker / strømproduktionsbyggeri, bilproduktion / produktion af skinnekøretøjer, anlægsbyggeri / maskinkonstruktion, skibsbyggeri, brandsikring. Takket være vores solide fundament bestående af teknisk knowhow og modet til innovationen skaber vi sikre og effektive løsninger. Vores bolte og boltesvejseteknik anvendes verden over, da vi er din pålidelige partner inden for boltesvejseteknik og er garanter for den nødvendige sikkerhed takket være velfunderet materiale-, produkt- og proces-knowhow. For at sikre at det også er de rigtige KÖCO-produkter, der anvendes ved den pågældende indsats, yder vi gerne applikationsteknisk hjælp på stedet.

 3. FORKLIFT ENERGIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  FORKLIFT ENERGIE har siden 2016 været specialist i energiforsyning i køretøjer og eksternt til industrien. Virksomheden ligger i Bretagne i Morbihan (56) og opererer over hele landet. FORKLIFT ENERGIE adskiller sig fra sine konkurrenter ved kvaliteten af sit arbejde, sine resultater, sin dynamisme, sin service og personalets høje disciplin. Den erfaring og ekspertise, vi har opbygget gennem årene, har gjort os til en ideel samarbejdspartner. FORKLIFT ENERGIE er specialiseret inden for godshåndtering til: - Import, - Evaluering og distribution - Salg og udlejning - Montage og regenerering - Ibrugtagning og reparation. Virksomheden har som mål at hjælpe logistikindustrien, bilindustrien, luftfart og skibsindustri med at designe, ombygge eller modernisere deres udstyr og gå fra blydrevne batterier til lithium-teknologien. Virksomheden tilbyder logistik-branchen, industrier og skibsfart sin knowhow på området for jævnstrøm og sine anvendelser inden for mobilitet. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger!

 4. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DENEN ISO 14001KB Schmiedetechnik er en uafhængig mellemstor virksomhed med over 100 års erfaring med fremstilling af sænksmedede dele til forskellige anvendelsesområder med ekstreme krav som f.eks. højt tryk, høj/lav temperatur, højsikkerhed. Vi er specialiserede i små serier på op til 130 kg pr. enhed, alle typer af stål, groft bearbejdet eller mekanisk bearbejdet. Certificeret iht. ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EF, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 5. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ODISSEIA TEORICA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden ODISSEIA TEORICA LDA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Skibsbygning, Skibsbygning, Metalskelet, skibsværft, skibsreparationer, bådebygning, skibe fabrik, Reparationer og vedligeholdelse, skibs-, og metalsnedkeri til skibsbygning brancherne. Den er baseret i Setubal, Portugal.

 2. METAWELL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAWELL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Skibsbygning, stråle forsænkede lofter i aluminium, opvarmning lofter, Letvægtselementer, Loftsplader, facadebelægninger, Sandwichplade, Honeycombpaneler af aluminium, og Loftsstrålevarmeplader brancherne. Den er baseret i Neuburg, Tyskland.

 3. TECHNICAL TEXTILE MONTEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECHNICAL TEXTILE MONTEX GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Optiske fibre branchen. Den opererer også inden for Skibsbygning, Stoffer, belagte, stof af glasfiber, Landevejstransport, Skibsbygning, og Stoffer, belagte brancherne. Den er baseret i Bensheim, Tyskland.

 4. CEMTRADE GMBH

  Tyskland

  Vi har nu været aktive på det nationale og internationale marked med vores brandsikre paneler i mere end 15 år. Fokus for CemTrade er produktion og distribution af jævne, mineralbundne brandsikringspaneler. Vores kundekreds består hovedsageligt af handelsvirksomheder, industri- og forarbejdningsvirksomheder. CemTrade-produkterne fremstilles både i Tyskland og i udlandet. Takket være en fleksibel produktion er vi i stand til at præsentere løsninger der dækker de fleste kundebehov. Alsidig. Vores Cemval fibercementpaneler tilbyder et næsten uudtømmeligt udvalg af anvendelsesmuligheder. Takket være en fleksibel produktion er vi i stand til at præsentere løsninger der dækker de fleste kundebehov. Vores brandsikringspaneler bruges f.eks. i skibsbygning, bygningskonstruktion, i den kemiske industri, den elektriske industri eller i jernbanebyggeri/containerbyggeri. Kvalitet – med vores løsninger lægger vi stor vægt på kvaliteten og holdbarheden af ​​vores produkter, og hjælper dermed vores kunder til at foretage bæredygtige investeringer. Leveringsevne – vi kan altid levere! Pris – ring til os eller send din forespørgsel til info@cem-trade, hvorefter du vil modtage et individuelt tilbud fra os! Vi ser frem til at høre fra dig!

 5. JETTER

  Rusland

  Jetter LLC udfører udvikling, design og produktion af hovercraft samt udvikling og produktion af privat skibstransport. Virksomheden udvikler og fremstiller en unik Jetter ACV, som kan anvendes som redningsfartøj på floder og søer, et fuldt terrængående køretøj og en afslapningsbåd. Jetter amfibiekøretøjet er en hovercraft der kan bruges hele året rundt (SES), det kan bruges i temperaturer fra -30 til +40 °C, det kan bevæge sig gennem vand, sump, sand, sne, is, bakker og mindre forhindringer. Jetter ACV kan holde sig oppe i lang tid uden at synke, og kan nemt repareres ude i marken. En tom Jetter airbåd vejer kun 290 kg og kan bære op til 2 personer, med en samlet vægt på op til 260 kg. Brændstofmotoren på 65 HK og brændstoftanken på 47 L sikrer en strækning på op til 280 km. Jetter passer til vinder- og sommerfiskeri, både- og eventyrferier, jagt, turisme, lasttransport, nødredningssituationer, medicinsk hjælp i områder der er svært tilgængelige.

 1. GERTSEN & OLUFSEN A/S

  Danmark

  Gertsen & Olufsen A/S er i dag en førende international samarbejdspartner for skibsredere og værfter i den globale marineindustri og Skandinaviens førende leverandør af udstyr til mindre skibe og fritidsbåde. Da Gertsen & Olufsen A/S blev etableret i 1945, var aktiviteterne primært koncentreret om en række agenturer med leverancer til danske skibsværfter og rederier. Denne del af virksomheden er stadig en af G&O’s grundpiller suppleret med en betydelig egenproduktion. Desuden har Gertsen & Olufsen A/S i dag specialafdelinger, som beskæftiger sig med udstyr til jernbane, industri, byggeri og lystbåde.

 2. HOSEUNG ENT.CO.,LTD

  Sydkorea

  HOSEUNG Ent. Co., Ltd har produceret E/R PAKKELØSNING, tank, spildevandsrensningsanlæg, ventilator, kabelboks siden firmaet blev oprettet som producent af udstyr til skibskonstruktion og materialer i 1989. Vores medlemmer bestræber sig på at opfylde kundernes behov med hensyn til system- og produktkvalitet med en klar vision om at blive en stor virksomhed for de ansatte og for samfundet i fremtiden.

 1. CARPINTERIA NAVAL NIETO SL

  Spanien

  Skibssnedkeri"Nøglefærdige skibsindretninger", godkendte med skærme, lofter og døre. Beklædning af broen i fyrretræ og tali. Isolering og beklædning af fiskeparker, frysetunneller, frysekældre og -lagre. Isolering af kanaler til klimaanlæg.

 2. ASTILLEROS CARDAMA

  Spanien

  Konstruktion, ombygning og reparation af både i stål og træ. Kedelarbejder til skibe og sandblæsning af skibe. Anlæg til tørdokning og skibsmekanik. Nye konstruktioner.

 3. FAUSTINO CARCELLER SL

  Spanien

  Konsulenter i søfartsforhold. Vurdering af skibe. Forvaltningskontor. Sagkyndig undersøgelse om søfartsforhold. Voldgifter om søfartsforhold.

 4. FIBRAMAR

  Portugal

  Virksomheden FIBRAMAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den opererer også inden for skibe, og fiskerbåde brancherne. Den er baseret i Atouguia Da Baleia, Portugal.

 5. AMERALYS

  Frankrig

  Virksomheden AMERALYS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Teknik - industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for Skibsbygning, Skibsbygning, indretning af yachts, arkitektarbejde til bygningsværker i have, floder og søer, og arkitektkontor, indretning brancherne. Den er baseret i Saint-Herblain, Frankrig.

 6. GRANI LTD

  Ukraine

  Virksomheden GRANI LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 7. S. GIORGIO DEL PORTO SPA

  Italien

  Virksomheden S. GIORGIO DEL PORTO SPA, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den opererer også inden for Skibsteknik, skibsværft, reparation af elektriske motorer, Skibsteknik, og teknisk assistance brancherne. Den er baseret i Genova, Italien.

 8. EXPRESSA HOLDING CORP

  Ukraine

  Virksomheden EXPRESSA HOLDING CORP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den er baseret i Nikolaev, Ukraine.

 1. FOUNTAINE PAJOT S.A.

  Frankrig

  Virksomheden FOUNTAINE PAJOT S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den opererer også inden for Lystfartøjer, Lystfartøjer, katamaraner, og teknik til den maritime sektor brancherne. Den er baseret i Aigrefeuille-D'aunis, Frankrig.

 2. GARDEC

  Belgien

  Virksomheden GARDEC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Reparationer - industrielt udstyr branchen. Den opererer også inden for Skibsværfter - reparationer og vedligeholdelse, Skibsbygning, Reparation af skibe, Skibsværfter - reparationer og vedligeholdelse, Skibsbygning, og Reparationer og vedligeholdelse, skibs- brancherne. Den er baseret i Zeebrugge, Belgien.

 3. SIER

  Frankrig

  Virksomheden SIER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for ingeniørarbejde til industrien, flyteknik, og skibsbygning brancherne. Den er baseret i Blagnac, Frankrig.

 4. MARTINEZ CONSTRUCTIONS NAVALES

  Frankrig

  Virksomheden MARTINEZ CONSTRUCTIONS NAVALES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den opererer også inden for Skibsvedligeholdelse og reparationer, Skibsvedligeholdelse og reparationer, og udvikling og fremstilling af forme brancherne. Den er baseret i Saint Cyprien, Frankrig.

 5. OCEA

  Frankrig

  Virksomheden OCEA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skibsudstyr branchen. Den opererer også inden for Skibsbygning, Skibsbygning, og skibsbygning brancherne. Den er baseret i Les Sables D Olonne, Frankrig.

 6. DMI WOLFGANG DRECHSLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DMI WOLFGANG DRECHSLER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. STRATO COMPO

  Frankrig

  Virksomheden STRATO COMPO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den opererer også inden for luftfartstekniske dele i komposit, støbning af kompositemner i lønarbejde, og kompositdele til byggeri brancherne. Den er baseret i Grayan-Et-L'hopital, Frankrig.

 8. URALGRIT

  Rusland

  Virksomheden URALGRIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Skibsbygning, Kvarts og kvartssand, Naturlige slibemidler, Sandblæsningsudstyr, Skibsbygning, Kvarts og kvartssand, Naturlige slibemidler, og Sandblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Yekaterinburg, Rusland.

 9. UNIVERSE YACHTING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden UNIVERSE YACHTING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 10. SCHELLE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHELLE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skibsbygning branchen. Den opererer også inden for Boltsvejseudstyr brancherne. Den er baseret i Buxtehude, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis